Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κορίτσια που μαζευτήκαμε.Όταν λιγοστεύουμε μου χαλάει η διάθεση!!!!

Ωραίο τραγούδι leuta!!!!

Ανιτάκι που τα βρίσκεις ρε παιδί μου???

Dadaki που είσαι????Γιατί χάθηκες????Βολτάρεις ομορφούλα????

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Σημερα δεν πήγαμε για καφεδακι και μου λειψατε, νιώθω οτι εχουμε τόσα πολλα να πουμε πραγματικα ειμαστε πολύ ωραια παρεα και σας ευχαριστω που ηρθατε στη ζωή μου.

Pink hat εχεις απολυτο δίκιο για την αδικια που υπάρχει στη φύση αλλα νομίζω οι αδικημένοι ισως στο τελος να ειναι και οι πιο τυχεροι? μηδε προ του τελους μακαριζε μου ελεγε ο παππους μου, να μην γκρινιαζεις για τα βασανα που εχεις γιατι ο θεος τα διαλεξε για σενα για να σε δοκιμάσει συνήθως μας δίνει οτι αντεχουμε αλλα δεν λυγιζουμε ποτε απλα γινομαστε πιο δυνατοι και πιο καλοι ανθρωποι μαθαινουμε να εκτιμαμαι.

Roubies εννοειται οτι θα πετυχεις με την πρωτη γιατι θα πετυχεις με την πρωτη δεν καταλαβα δηλαδη γιατι οχι??? θα εισαι το φαβορι μας! με την Αννιτα παρείτσα θα ειστε εγκυούλες βρε και θα μας λετε μετα τις ανησυχίες σας αν κλωτσαει να γουργόυρίζει και θα χαιρομαστε μαζί σας! και φυσικα η μια θα διαδεχεται την αλλη αχ ζω για αυτη την μερα.

Αναστασία συμφωνω κι εγω οτι η εγκυμοσύνη ερχεται αν εχεις περίοδο και ωαρια και φυσικα σπέρμα καλουτσικο κ σαλπιγγες απλα θελει υπομονη εννοειται οτι ολες θα γίνουμε μανουλες!

Καλο βραδυ

Αννιτακι στην εμβρυομεταφορα θα μπω μεσα και θα φερω και UHU κολλα να κολλησουν τα μικρουλια μας!

Mimitroula μου γλυκεια πανεμορφη μελοντική μανουλα ως το καλοκαιρι τελος Αυγουστου το χεις πιασει το μπεμπε ακου που σου λεω.... εσυ βεβαια θα λες οτι αποκλειεται για να σου ρθει και ξαφνικο χι χι.

Σας αγαπω ολες!!!!

ΧΑΧΑΧΑ....ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ..??????

ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Σημερα δεν πήγαμε για καφεδακι και μου λειψατε, νιώθω οτι εχουμε τόσα πολλα να πουμε πραγματικα ειμαστε πολύ ωραια παρεα και σας ευχαριστω που ηρθατε στη ζωή μου.

Pink hat εχεις απολυτο δίκιο για την αδικια που υπάρχει στη φύση αλλα νομίζω οι αδικημένοι ισως στο τελος να ειναι και οι πιο τυχεροι? μηδε προ του τελους μακαριζε μου ελεγε ο παππους μου, να μην γκρινιαζεις για τα βασανα που εχεις γιατι ο θεος τα διαλεξε για σενα για να σε δοκιμάσει συνήθως μας δίνει οτι αντεχουμε αλλα δεν λυγιζουμε ποτε απλα γινομαστε πιο δυνατοι και πιο καλοι ανθρωποι μαθαινουμε να εκτιμαμαι.

Roubies εννοειται οτι θα πετυχεις με την πρωτη γιατι θα πετυχεις με την πρωτη δεν καταλαβα δηλαδη γιατι οχι??? θα εισαι το φαβορι μας! με την Αννιτα παρείτσα θα ειστε εγκυούλες βρε και θα μας λετε μετα τις ανησυχίες σας αν κλωτσαει να γουργόυρίζει και θα χαιρομαστε μαζί σας! και φυσικα η μια θα διαδεχεται την αλλη αχ ζω για αυτη την μερα.

Αναστασία συμφωνω κι εγω οτι η εγκυμοσύνη ερχεται αν εχεις περίοδο και ωαρια και φυσικα σπέρμα καλουτσικο κ σαλπιγγες απλα θελει υπομονη εννοειται οτι ολες θα γίνουμε μανουλες!

Καλο βραδυ

Αννιτακι στην εμβρυομεταφορα θα μπω μεσα και θα φερω και UHU κολλα να κολλησουν τα μικρουλια μας!

Mimitroula μου γλυκεια πανεμορφη μελοντική μανουλα ως το καλοκαιρι τελος Αυγουστου το χεις πιασει το μπεμπε ακου που σου λεω.... εσυ βεβαια θα λες οτι αποκλειεται για να σου ρθει και ξαφνικο χι χι.

Σας αγαπω ολες!!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ εισαι πολύ καλο παιδι....

σε ολες μας να δινεις δυναμη!!

toyou.gif

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...