Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και επειδη ειμαστε ολες μοναδικες και τελειες σας αφιερωνω:

Στο κάτω κάτω της γραφής

αξίζει να καταστραφείς

και ώς το θάνατο να πας

για μια γυναίκα που αγαπάς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ!!!!

Διάβασα όλα τα μηνυματα σας.Ενα έχω σας πω......ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

Απο τη μια τα οικονομικα, απο την αλλη το θεμα του παιδιού μπορουν να μας αποτελειωσουν ψυχολογικα....και μενα ακομα δε μου ηρθε η περιοδος..45η ημερα...εχω κάτι νεύρα....Με τετοιο κυκλο τι σκατα φυσικο να ξεκινησω...:(:(:(:(

Ειλικρινα ευχομαι στα κοριτσια που ειναι δυσκολα με τα μαγαζια τους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ απο θεμα δουλειας και να μπορεσουν να πληρωσουν χρεη και να βαλουν στην άκρη χρηματα για το παιδακι τους.

Τα κοριτσακια μου που δεν εχουν δουλεια ή δουλευει ο 1 απο τους 2 θα τους πω να κανουν υπομονη και να ειναι αγαπημενοι. Και να προσεχουν τα αντρακια τους γιατι αυτοι τα παιζουν πιο ευκολα στα δυσκολα...Νιωθουν αποτυχημενοι στο θεμα δουλεια/οικονομικα οταν δεν ειναι καλή η κατάσταση όπως νιώθουμε εμεις στο θεμα του παιδιού...Να το θυμάστε αυτο!

Μεγαλωσα και γω σε οικογενεια με μαγαζι και ξερω..Μεγαλώσαμε δυσκολα, ειχαμε τα βασικα αλλα ποτε τα παραπανισια...Απο μικρο παιδι με θυμαμαι εγω και η αδερφη μου να βοηθαμε τους δικους μου στη δουλεια...πρωτα βοηθούσαμε και μετα παιζαμε ή διαβάζαμε..και παρολαυτα ειμασταν μαθητριες άριστες, απο τα 15 μου και μετα μονο οι δικοι μου μπορεσαν με σκληρη δουλεια να νιωσουν ανετα οικονομικα και μπορεσαν τελικα και να κανουν πράγματα και να μας σπουδάσουν και σπιτια να μας κάνουν και ολα.

Και τωρα όπως ξερετε κανω το πρωι το 8ωρο μου στο Δημόσιο και απο το μεσημερι ως το βραδυ βοηθάω το μωρο...αρα παλι στη δουλεια...ηταν γραφτο μου φαινεται...:P Λογω του οτι μεγαλωσα ομως με τα λιγα και πολλη δουλειά τωρα δεν κολώνω πουθενα και δεν τα παιζω...Το μωρο ηταν πιο καλομαθημενο, μεγαλωμενο πολύ ανετα οικονομικα και ζοριστηκε με την αλλαγη της κατάστασης...:( όμως ευτυχως εχει προσαρμοστει και το παλεύει...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ pink hat ειναι πολύ σωστο!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ....ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ..???????? ΕΦΑΓΕΣ..????? ΕΙΠΙΕΣ..????? ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ...????? ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ..?????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Και επειδη ειμαστε ολες μοναδικες και τελειες σας αφιερωνω:

Στο κάτω κάτω της γραφής

αξίζει να καταστραφείς

και ώς το θάνατο να πας

για μια γυναίκα που αγαπάς

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εεεε Συγγνώμη. ..

Τα παλαμάκια μου δε τα ειδε καμία????? :evil:

Τα είδαμε κούκλα μου,μην θυμώνεις!!!

Αλλά να ξέρεις δεν θα ξεφύγεις έτσι!!!!Θα σε μαλώσουμε που έκανες δουλειές!!!Έτσι κορίτσια????

Welcome back leuta.Ελπίζω να πέρασες ωραία το ΣΚ σου!!!Σε αυτά που είπες ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου.Η μόνη διαφορά είναι ότι τα οικονομικά της δικής μου οικογένειας φτιάξαν κάπως όταν ήμουν περίπου 20 χρονών.Μόνο αυτό.Κατά τ'άλλα θα μπορούσα να έχω γράψει εγώ αυτό το μήνυμα.Πόσα μας ενώνουν τελικά!!!

Μπράβο ρε κορίτσια που μαζευτήκαμε.Όταν λιγοστεύουμε μου χαλάει η διάθεση!!!!

Ωραίο τραγούδι leuta!!!!

Ανιτάκι που τα βρίσκεις ρε παιδί μου???

Dadaki που είσαι????Γιατί χάθηκες????Βολτάρεις ομορφούλα????

Διαφημίσεις

Σημερα δεν πήγαμε για καφεδακι και μου λειψατε, νιώθω οτι εχουμε τόσα πολλα να πουμε πραγματικα ειμαστε πολύ ωραια παρεα και σας ευχαριστω που ηρθατε στη ζωή μου.

Pink hat εχεις απολυτο δίκιο για την αδικια που υπάρχει στη φύση αλλα νομίζω οι αδικημένοι ισως στο τελος να ειναι και οι πιο τυχεροι? μηδε προ του τελους μακαριζε μου ελεγε ο παππους μου, να μην γκρινιαζεις για τα βασανα που εχεις γιατι ο θεος τα διαλεξε για σενα για να σε δοκιμάσει συνήθως μας δίνει οτι αντεχουμε αλλα δεν λυγιζουμε ποτε απλα γινομαστε πιο δυνατοι και πιο καλοι ανθρωποι μαθαινουμε να εκτιμαμαι.

Roubies εννοειται οτι θα πετυχεις με την πρωτη γιατι θα πετυχεις με την πρωτη δεν καταλαβα δηλαδη γιατι οχι??? θα εισαι το φαβορι μας! με την Αννιτα παρείτσα θα ειστε εγκυούλες βρε και θα μας λετε μετα τις ανησυχίες σας αν κλωτσαει να γουργόυρίζει και θα χαιρομαστε μαζί σας! και φυσικα η μια θα διαδεχεται την αλλη αχ ζω για αυτη την μερα.

Αναστασία συμφωνω κι εγω οτι η εγκυμοσύνη ερχεται αν εχεις περίοδο και ωαρια και φυσικα σπέρμα καλουτσικο κ σαλπιγγες απλα θελει υπομονη εννοειται οτι ολες θα γίνουμε μανουλες!

Καλο βραδυ

Αννιτακι στην εμβρυομεταφορα θα μπω μεσα και θα φερω και UHU κολλα να κολλησουν τα μικρουλια μας!

Mimitroula μου γλυκεια πανεμορφη μελοντική μανουλα ως το καλοκαιρι τελος Αυγουστου το χεις πιασει το μπεμπε ακου που σου λεω.... εσυ βεβαια θα λες οτι αποκλειεται για να σου ρθει και ξαφνικο χι χι.

Σας αγαπω ολες!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...