Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!!!!!!!!!!!

ΡΙΚΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.????

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΧΘΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ...!!!!!!!!!

KALE MOY , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

DADAΚΙ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..?????

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!!!!!!!!!!!

ΡΙΚΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.????

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΧΘΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ...!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...!!!!!!!!

Εδώ ΑΝΙΤΑΚΙ μου, καλοκαιριάζει σιγά σιγά και δε με χωράει ο τόπος...Ετσι έχω κάνει και το μικρό. Ξυπνάει και μου φέρνει τα παπούτσια και περιμένει στην πόρτα. Αλλό που δε θέλω και εγώ!!! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς και δεν σας χάνω. Η υστεροσκόπηση μια χαρά λοιπόν για σένα και οδεύεις στην προσπάθεια που εύχομαι να σας φέρει το ή τα μωράκια σας. Εδώ θα είμαστε και θα προσευχόμαστε για σένα και όλα τα κοριτσάκια που ξεκινάνε από Ιούνιο...Φιλάκιαααααα

cOiVp2.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε σήμερα?

Εγώ δεν έβαλα κ@λ0 μέσα.Βγήκα χθες βράδυ με τα ξαδέρφια που έιχαν έρθει από Αθήνα...βγήκα και το πρωι για καφέ..

Πριν μισή ωρίτσα ήρθε και η Αλέκα...τι ευτυχία...:evil::evil::evil:

Δημητρούλα τζαμια και μπαλκόνια ακούω και είμαστε στο 10ημερο μετά Αλέκα...εμένα με έβριζες τις προάλλες θυμάμαι.

Μπουμπούδες παώ να μαζέψω τα χαλιά πατάρι...και επανέρχομαι...θα είναι κάποια εδώ απόψε?

Ελα φούλα μου καλησπέρα.

Ήρθε η "φίλη" μας λοιπόν. . .

Εμένα είναι για ανήμερα Πάσχα να μου έρθει!

Δωράκι! :evil:

Τέλος πάντων ας είναι καλοδεχουμενη αν είναι να έρθει.

Εξαλλου οι ελπίδες ειναι τοοοοοσο λίγες που..Anyway.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

kale μου δεν ξέρω γιατί αλλά συνήθως το βράδυ πριν κοιμηθώ μου έρχεται στο νου όλη η ημέρα και κάνω τον απολογισμό της και γενικά μου έρχεται στο μυαλό ό,τι με απασχολεί.

Πέρασες ωραία Αναστασούλα μου????Μπράβο καλά έκανες και βόλταρες!!!!

Δημητρούλα έχει δίκιο η Αναστασία????Την μάλωνες προχθες και εσύ τα ίδια έκανες σήμερα.

Εγώ περιμένω σήμερα την Αλέκα όπως σας είπα.Δεν έχει έρθει ακόμα και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι γιατί υπολόγιζα την Τρίτη να πάω να κάνω τις επιπλέον εξετάσεις για την επιτροπή.Ελπίζω να έρθει έστω λίγο αργότερα.

Εδώ ΑΝΙΤΑΚΙ μου, καλοκαιριάζει σιγά σιγά και δε με χωράει ο τόπος...Ετσι έχω κάνει και το μικρό. Ξυπνάει και μου φέρνει τα παπούτσια και περιμένει στην πόρτα. Αλλό που δε θέλω και εγώ!!! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς και δεν σας χάνω. Η υστεροσκόπηση μια χαρά λοιπόν για σένα και οδεύεις στην προσπάθεια που εύχομαι να σας φέρει το ή τα μωράκια σας. Εδώ θα είμαστε και θα προσευχόμαστε για σένα και όλα τα κοριτσάκια που ξεκινάνε από Ιούνιο...Φιλάκιαααααα

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

Leutaaaaaa???

Πότε θα γυρίσεις απο το εξοχικό να μας πεις κανένα τραγουδάκι? ?

Άντεεεεεεε!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ......ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ...??????????

Διαφημίσεις

Αυτα που σας ζοριζουν ειναι ευλογα. Εννοειται οτι δεν ειναι ευκολη κατασταση και εννοείται οτι δικαιουμαστε να παραπονεθουμε. Δυστυχως όμως ουτε η φυση ούτε η ζωή ειναι δικαιη. Την εννοια του δικαιου την εχει ευφερει ο ανθρωπος για να μπορεσει να εξισορροπησει καπως το αδικο και ασυμμετρο της φυσης. Κι εγω θυμωνα πολυ και ειχα κακια μεσα μου ( ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι) γιατι εγω επρεπε να παλεψω για τα οτι εχω αποκτησει στη ζωή μου. Ακόμα και για το ιδιο μου το παιδι, τοσο στο να το αποκτησω όσο και να το κρατησω στη ζωή. Θυμωνα παρα πολυ με ολες αυτες που ειχαν φυσιολογικοτατες εγκυμοσυνες και για αυτες το οποιδηποτε προβλημα ηταν μια διανυκτερευση στο Παιδων. Με τον καιρο καταλαβα οτι δεν γινεται να τα βαλω ουτε με τη ζωη ουτε με τη φυση. Οτι μας τυχει πρεπει να ζησουμε με αυτο. Ο,τι χαρτι τραβηξουμε.. δυστυχως δεν αλλάζει απλώς πρέπει να παιξουμε οσο καλυτερα γινεται την παρτιδα. Δυστυχως το γιατι δεν θα απαντηθει ποτε και μονο κακο θα μας κανει.

roubies μου δεν ειναι κακο που θέλεις να πετυχεις με την πρώτη. Γιατι οχι; Κι εγω με την πρωτη πετυχα. Δεν ειναι κατι κακό αλλωστε αν πας με αρνητικη ψυχολογια καλυτερα μην πας καθολου. ΑΠλως κρατα στο πισω μερος του μυαλού σου αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου πριν ξεκινησουμε δηλαδη να σκεφτεσαι οτι απο την μερα που θα ξεκινήσεις μεσα σε ενα χρόνο (το αργότερο) θα εισαι εγκυος...(μπορει και 9 μηνων!!).

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ!!!!

Διάβασα όλα τα μηνυματα σας.Ενα έχω σας πω......ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

Απο τη μια τα οικονομικα, απο την αλλη το θεμα του παιδιού μπορουν να μας αποτελειωσουν ψυχολογικα....και μενα ακομα δε μου ηρθε η περιοδος..45η ημερα...εχω κάτι νεύρα....Με τετοιο κυκλο τι σκατα φυσικο να ξεκινησω...:(:(:(:(

Ειλικρινα ευχομαι στα κοριτσια που ειναι δυσκολα με τα μαγαζια τους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ απο θεμα δουλειας και να μπορεσουν να πληρωσουν χρεη και να βαλουν στην άκρη χρηματα για το παιδακι τους.

Τα κοριτσακια μου που δεν εχουν δουλεια ή δουλευει ο 1 απο τους 2 θα τους πω να κανουν υπομονη και να ειναι αγαπημενοι. Και να προσεχουν τα αντρακια τους γιατι αυτοι τα παιζουν πιο ευκολα στα δυσκολα...Νιωθουν αποτυχημενοι στο θεμα δουλεια/οικονομικα οταν δεν ειναι καλή η κατάσταση όπως νιώθουμε εμεις στο θεμα του παιδιού...Να το θυμάστε αυτο!

Μεγαλωσα και γω σε οικογενεια με μαγαζι και ξερω..Μεγαλώσαμε δυσκολα, ειχαμε τα βασικα αλλα ποτε τα παραπανισια...Απο μικρο παιδι με θυμαμαι εγω και η αδερφη μου να βοηθαμε τους δικους μου στη δουλεια...πρωτα βοηθούσαμε και μετα παιζαμε ή διαβάζαμε..και παρολαυτα ειμασταν μαθητριες άριστες, απο τα 15 μου και μετα μονο οι δικοι μου μπορεσαν με σκληρη δουλεια να νιωσουν ανετα οικονομικα και μπορεσαν τελικα και να κανουν πράγματα και να μας σπουδάσουν και σπιτια να μας κάνουν και ολα.

Και τωρα όπως ξερετε κανω το πρωι το 8ωρο μου στο Δημόσιο και απο το μεσημερι ως το βραδυ βοηθάω το μωρο...αρα παλι στη δουλεια...ηταν γραφτο μου φαινεται...:P Λογω του οτι μεγαλωσα ομως με τα λιγα και πολλη δουλειά τωρα δεν κολώνω πουθενα και δεν τα παιζω...Το μωρο ηταν πιο καλομαθημενο, μεγαλωμενο πολύ ανετα οικονομικα και ζοριστηκε με την αλλαγη της κατάστασης...:( όμως ευτυχως εχει προσαρμοστει και το παλεύει...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ pink hat ειναι πολύ σωστο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκι μου βλέπω μαζευτήκατε όλες σιγά σιγά...

Σήμερα μιλούσα με την ξαδέρφη στον καφέ η οποία έχει δύο παιδιά και έχει και εδώ και πολλά χρόνια ρευματοειδή αρθρίτιδα...να μην τα πολυλογώ με ρώτησε αν κάνω προσπάθειες για παιδάκι και της είπα χωρίς πολλές λεπτομέρειες ότι είμαστε στην προσπάθεια.

μου είπε λοιπόν ότι η σύλληψη ενός παιδιού δεν είναι ευκολη υπόθεση και ότι αυτή το δευτερο παιδί το έπιασε στα 37-38 ενώ είχε από τα 36 περίοδο στην χάση και στη φέξη, είναι τώρα 43 χρονών και δεν έχει καθόλου περίοδο εδώ και 2 χρόνια και η γιατρός της της έχει πει ότι οι ορμονολογικές της δεν δείχνουν ότι είναι στην κλιμακτήριο...ντοϊνγκ...στον υπέρηχο φαίνεται ότι κάνει κανονικά ωορρηξία αλλά το ενδομήτριο της είναι ατροφικό, ο,2 χιλιοστα παρακαλώ...

Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω ότι με χίλια δυό προβλήμματα έκανε το 2ο παιδί χωρίς να κάνει καθόλου προσπάθεια...συνέλλαβε κανονικά όταν άρχισε της ελευθερες προσπάθειες αλλά έχασε το παιδάκι στην 8η εβδομάδα και στην επόμενη περίοδο μετά την απόξεση εμεινε έγκυος στο καπάκι στον γιό της...

Που καταλήγω εγώ...ότι με μια υποτυπώδη περίοδο και καλή ωορρηξία και σούπερ σπέρμα το θαυμα γίνεται...Αρα όλες θα γινουμε μανούλες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Γεια σου ρε Ανιτάκι με τα ωραία σου!!!Τι κάνεις αγαπούλα????

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΟΛΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...