Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

leuta σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όσον αφορά στην επιτροπή.Λυπάμαι όμως πολύ κορίτσι μου για τα νέα σου.Τι να πω δεν ξέρω.Εύχομαι μόνο να είσαι εσύ και ο αντρούλης σου καλά και να ξαναπροσπαθήσετε.Κάνε ότι εξετάσεις χρειάζεται για να μην ρισκάρεις.

alex μου πραγματικά λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που σου συνέβη!Χαίρομαι όμως που είσαι καλά και αυτό έχει σημασία.Με το καλό να βγείς,να πας σπίτι σου να ξεκουραστείς και σωματικά και ψυχολογικά και θα ξαναπροσπαθήσεις κοπέλα μου.

kelly μου εύχομαι σύντομα να γυρίσετε σπίτι σας και να είναι καλά το ταλιμπανάκι σου.Να προσέχεις στην κατάστασή σου!!!!Σου το φωνάζω όλη την εβδομάδα,αλλά δεν ακούς!Μασκούλαααααα!!!!!

Έστω και αργά να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη!!!!

Ανιτάκι είσαι η ελπίδα μας για ένα καλό νέο το Σάββατο!!!!!Σε σένα στηριζόμαστε,ακούς Ανιτάκι μου γλυκό?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ομορφιές!!!!

Βλέπω έχασα πάλι επεισόδια ψες! Καλέ οι αντρούλιδες σας δεν ειναι καθόλου παραπονιάριδες???? χιχιχι ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλά κανεις γουτσου γουτσου! Μαζί σου! Αντε μια και πόψεεεε που λέμε και στο χωριό αύριο ειναι η μεγαλη μέρα.

Leuatakι μου να κάνεις τη χοριακή σήμερα και να μας πεις τα νέα σου και ότι και να ΄γινει καλά να περάσετε το σ-κ και να βάλετε όλες τις κακές εμπειρίες πίσω σας, να βλέπουμε μόνο μπροστά!

rodo μου εσύ πως είσαι???? Τί νεα?

christinaki29 μου όμορφο????? Πως είσαι εσύ?

joannako & Nastazia καλωσορίσατε και καλή αρχή! Θέλουμε και ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ χιχιχιχιχι.;)

kale μα που είσαι μας έφερες όλες εδώ και τώρα χάθηκες???

ΑΛΕΧ μου ελπίζω να είσαι καλύτερα. βγαίνεις σήμερα??

Κελλυ η ταλιμπαν καλύτερα?? ΦΙλάρες πολλές να τις δώσεις. Αμα γιανει!

φιλάκια σε όλες pink hut, ANASTASIA, kelly, harry, ΛΙΝ, roubies, mimitra, dada rika pepsi louloulika lambrinipo zamponelaki!!!! ΚΑΙ συγγνώμη αν ξεχασα καμια!

χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Θεαααααααααα!!!!!

Λοιπόν..:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 07/03/2013-1

Παρακαλούνται τα νεα μέλη να παρουσιαστούν... Ε συγνώμη, εννοω να γράψουν αν θελουν το βιογραφικό τους!

Το βιογραφικό πρέπει να περιλαμβάνει:

1) χρονια προσπαθειών

2) προηγούμενες απόπειρες ivf κλπ

3) ΤΕΠ (τελευταία περίοδος)

4) ποτε περιμένουμε χοριακη

ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ!!!

Έχουμε και Στρατηγό στην παρέα που ρίχνει καμπανεεεεεεεες!!

:tongue:

ΔΙΑΤΑΞΤΕ:

3 χρόνια προσπαθιών

2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και τον Ιανουάριο 1η αποτυχημένη εξωσωματική. δηλ. οχι ακριβως, παλινδρομη την ειπε ο doctor. 9 η 1η χοριακη, σταματαμε φαρμακα 27 η 2η και μετα η ακατανομαστη. και 0. Αρχες Απριλιου με το ΚΑΛΟ η επομενη και ελπιζω τελευταια. Σε ολες ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

A ξεχασα... Ζώδιο: Ταύρος με Ωροσκόπο Λιοντάρι και ηλικία μου φαίνεται αλλά ας την πω 34,5!!!!

Καλημερα γλυκουλες μου!

Να καλοσωρισω τα νεα μελη στην παρεα κοριτσια καλη επιτυχία και συντομα μανούλες.

ΑLEX αυτο που περασες ηταν συγκλονιστικό στεναχωρήθηκα παρα πολύ αλλα αφου εισαι εσύ καλα ολα θα γίνουν, τουλαχιστον ξερεις οτι μενεις ευκολα εγκυος ειναι κατι πολυ καλο αυτο. Ηρεμησε προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστούν και οταν εισαι ετοιμη ξαναπροσπαθήσε, πολλα φιλια να προσεχεις και να ξερεις οτι σε νοιαζομαστε πραγματικα.

Leuta καλα τα λες για τους γιατρους κι εγω εχω παει σε πολλους αφου εχω βριστει και με εναν ακριβως γιατι δεν μου ελεγε γιατι δεν κολλαει και ημουν και ντοπαρισμένη με ορμονες τι ακουσε ο ανθρωπος δεν λεγετε, αλλα και στο τωρινο μου γιατρο που πήγα ειχα παρει μαζι μου ενα βιβλιο ολες τις εξετασεις που ειχα κάνει και τον περασα απο κανονική συνεντευξη αφου μετα που γνωριστήκαμε μου λεει οταν σε πρωτοειδα τρόμαξα με τις γνώσεις σου ελεγα αυτη ειναι τρελή, ειχες ενα θρασος του οτι αν δεν τα καταφερουμε θα σε μαστιγώσω, αλλα ειναι τόσο καλουλης που τα δεχτηκε ολα, και φυσικα του ειπα απο το πρωτο ραντεβού οτι οι μεγαλήτεροι εμποροι ειναι οι γιατροι εξωσωματικής και ελπίζω να μην εχω πέσει ξανα σε εμπορο αλλα σε γιατρο, επίσης του ειπα οτι λεφτα δεν υπάρχουν και μου εκανε παντα πολύ μικρότερες τιμές απο τις κανονικες. Πρεπει να τους ταρακουνάμε και λιγακι γιατι εκμεταλλευονται τον πονο μας.

Αννιτακι μου γλυκο αυριο ειναι η μεγαλη μέρα ετοιμασε σαμπανιες ετοιμασε τραγούδια θα κανουμε μεγαλο γλεντι εγω ειμαι τόσο σίγουρη για σενα και δεν εχω πεσει ποτε εξω.

Christine 29 πες μας ακουσατε καρδουλα πως ήταν το μωρακι σας?

Mimitra προεδραρα μου εσυ!

Κελλυ περαστικα στη μικρή σου τι ειχε ιωση γιατι μπηκατε μέσα? εμεις με 40 πυρετο 4 μέρες αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα, λαρυγγίτιδα και το παλεψαμε στο σπιτι. Ταλαιπωρηθήκατε ε? περαστικα να ειναι και να προσεχεις εσυ το μωρακι σου.

Εγω θα παω σημερα παλι να το ξαναδω το απογευμα αχ ποσο άγωνια εχω δεν λεγεται, καθε 15 μερες παμε και το βλεπουμε να ειμαστε σίγουροι.

Φιλακια σε ολες να εχετε μια ομορφη μερα

Συγγνωμη που δεν μπαινω συνέχεια αλλα με τη μικρή και την πεθερα και τις βολτες μου δεν προλαβαίνω...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκουλες μου!

Να καλοσωρισω τα νεα μελη στην παρεα κοριτσια καλη επιτυχία και συντομα μανούλες.

ΑLEX αυτο που περασες ηταν συγκλονιστικό στεναχωρήθηκα παρα πολύ αλλα αφου εισαι εσύ καλα ολα θα γίνουν, τουλαχιστον ξερεις οτι μενεις ευκολα εγκυος ειναι κατι πολυ καλο αυτο. Ηρεμησε προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστούν και οταν εισαι ετοιμη ξαναπροσπαθήσε, πολλα φιλια να προσεχεις και να ξερεις οτι σε νοιαζομαστε πραγματικα.

Leuta καλα τα λες για τους γιατρους κι εγω εχω παει σε πολλους αφου εχω βριστει και με εναν ακριβως γιατι δεν μου ελεγε γιατι δεν κολλαει και ημουν και ντοπαρισμένη με ορμονες τι ακουσε ο ανθρωπος δεν λεγετε, αλλα και στο τωρινο μου γιατρο που πήγα ειχα παρει μαζι μου ενα βιβλιο ολες τις εξετασεις που ειχα κάνει και τον περασα απο κανονική συνεντευξη αφου μετα που γνωριστήκαμε μου λεει οταν σε πρωτοειδα τρόμαξα με τις γνώσεις σου ελεγα αυτη ειναι τρελή, ειχες ενα θρασος του οτι αν δεν τα καταφερουμε θα σε μαστιγώσω, αλλα ειναι τόσο καλουλης που τα δεχτηκε ολα, και φυσικα του ειπα απο το πρωτο ραντεβού οτι οι μεγαλήτεροι εμποροι ειναι οι γιατροι εξωσωματικής και ελπίζω να μην εχω πέσει ξανα σε εμπορο αλλα σε γιατρο, επίσης του ειπα οτι λεφτα δεν υπάρχουν και μου εκανε παντα πολύ μικρότερες τιμές απο τις κανονικες. Πρεπει να τους ταρακουνάμε και λιγακι γιατι εκμεταλλευονται τον πονο μας.

Αννιτακι μου γλυκο αυριο ειναι η μεγαλη μέρα ετοιμασε σαμπανιες ετοιμασε τραγούδια θα κανουμε μεγαλο γλεντι εγω ειμαι τόσο σίγουρη για σενα και δεν εχω πεσει ποτε εξω.

Κελλυ περαστικα στη μικρή σου τι ειχε ιωση γιατι μπηκατε μέσα? εμεις με 40 πυρετο 4 μέρες αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα, λαρυγγίτιδα και το παλεψαμε στο σπιτι. Ταλαιπωρηθήκατε ε? περαστικα να ειναι και να προσεχεις εσυ το μωρακι σου.

Εγω θα παω σημερα παλι να το ξαναδω το απογευμα αχ ποσο άγωνια εχω δεν λεγεται, καθε 15 μερες παμε και το βλεπουμε να ειμαστε σίγουροι.

Συγγνωμη που δεν μπαινω συνέχεια αλλα με τη μικρή και την πεθερα και τις βολτες μου δεν προλαβαίνω...

Εχεις πμ ...

Yv7Sp2.png

ΔΙΑΤΑΞΤΕ:

3 χρόνια προσπαθιών

2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και τον Ιανουάριο 1η αποτυχημένη εξωσωματική. δηλ. οχι ακριβως, παλινδρομη την ειπε ο doctor. 9 η 1η χοριακη, σταματαμε φαρμακα 27 η 2η και μετα η ακατανομαστη. και 0. Αρχες Απριλιου με το ΚΑΛΟ η επομενη και ελπιζω τελευταια. Σε ολες ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

A ξεχασα... Ζώδιο: Ταύρος με Ωροσκόπο Λιοντάρι και ηλικία μου φαίνεται αλλά ας την πω 34,5!!!!

Σε έχω ήδη καταχωρημένη!!!! nastazia17! Μας κανεις καμουφλαζ??? χιχιχι

ANITAKI – Σκορπιος με Ωρ. Κριό, 40 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(??)

leuta – Λεων με Ωρ. Λέων, 35,5 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(βιοχημική), 3η ΙVF(??)

Ζamponelaki (Natasa) – Παρθένος με Ωρ. Σκορπιο , 37 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

RIKA79 – Δίδυμος με Ωρ. Σκορπιο, 34 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-)

Christine29 – Σκορπιος με Ωρ. Καρκίνο, 29 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Harry18 – Kαρκίνος με Ωρ. Ζυγό, 34 ετών, 1 Σπερματέγχυση (-), 1η ΙVF (-)

Pepsi1 – Παρθένος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 φυσικές – παλ/μηση, 1 σπερ/ση (-)1η ΙVF (??)

Lambrinipo (Λαμπρινή) Δίδυμος με Ωρ. Καρκίνο, 33 ετών, 5 ΙVF (-), 2 ΙVF(+)

Carousel - Ζυγός με Ωρ. Παρθένο, 30 ετών, 1η ΙVF (??)

Zetta.p -Υδροχόος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 Σπερματεγχύσεις (-)

DADA75 – Ταύρος με Ωρ. Σκορπιο, 38 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Naomi – Παρθένος με Ωρ. ??, 34 ετών, 1η ΙVF (-)

Pink hat – Aιγόκερος με Ωρ. ??, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η IVF(??)

Kelly77 – Σκορπιος με Ωρ. Παρθένο, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(??)

ALEX.G – Δίδυμος με Ωρ. ??, 34,5 ετών, 4 ΙVF (-), 5η ΙVF(+)

Christine1012 – Τοξότης με Ωρ. Σκορπιό, 34 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF FR (+)

mimitra – Παρθένος με Ωρ. Αιγόκερο, 32 ετών, 1η ΙVF (+) - παλινδρόμηση

ANASTASIA1976-Tαυρος με Ωρ. Σκορπιο,37 ετών, 1η ΙVF(-), 2η IVF(-), 3η ΙVF δεν προχώρησε

Candy1979 – Σκορπιός με Ωρ. ??, 33,5 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η ΙVF(+)

Rodo – Καρκίνος με Ωρ. Λέων, 4 σπερμ/σεις (-), 1 σπερ/ση (+). 1η IVF(+)

Kale - Δίδυμος με Ωρ. λέοντα, 35,5, 1 IUI (-), 1 ISCI (-)

ΛΙΝ - Διδυμος, 29 ετών 4 IVF (-), 2 IVF (παλινδρομηση), 3 IUI (-)

nastazia1978 - Ταυρος με ωροσκ. Λεων, ηλικια 34,5 2 IUI (-) και 1 IVF (-)παλιν.

mlqnp3.png

Σε έχω ήδη καταχωρημένη!!!! nastazia17! Μας κανεις καμουφλαζ??? χιχιχι

ANITAKI – Σκορπιος με Ωρ. Κριό, 40 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(??)

leuta – Λεων με Ωρ. Λέων, 35,5 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(βιοχημική), 3η ΙVF(??)

Ζamponelaki (Natasa) – Παρθένος με Ωρ. Σκορπιο , 37 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

RIKA79 – Δίδυμος με Ωρ. Σκορπιο, 34 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-)

Christine29 – Σκορπιος με Ωρ. Καρκίνο, 29 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Harry18 – Kαρκίνος με Ωρ. Ζυγό, 34 ετών, 1 Σπερματέγχυση (-), 1η ΙVF (-)

Pepsi1 – Παρθένος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 φυσικές – παλ/μηση, 1 σπερ/ση (-)1η ΙVF (??)

Lambrinipo (Λαμπρινή) Δίδυμος με Ωρ. Καρκίνο, 33 ετών, 5 ΙVF (-), 2 ΙVF(+)

Carousel - Ζυγός με Ωρ. Παρθένο, 30 ετών, 1η ΙVF (??)

Zetta.p -Υδροχόος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 Σπερματεγχύσεις (-)

DADA75 – Ταύρος με Ωρ. Σκορπιο, 38 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Naomi – Παρθένος με Ωρ. ??, 34 ετών, 1η ΙVF (-)

Pink hat – Aιγόκερος με Ωρ. ??, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η IVF(??)

Kelly77 – Σκορπιος με Ωρ. Παρθένο, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(??)

ALEX.G – Δίδυμος με Ωρ. ??, 34,5 ετών, 4 ΙVF (-), 5η ΙVF(+)

Christine1012 – Τοξότης με Ωρ. Σκορπιό, 34 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF FR (+)

mimitra – Παρθένος με Ωρ. Αιγόκερο, 32 ετών, 1η ΙVF (+) - παλινδρόμηση

ANASTASIA1976-Tαυρος με Ωρ. Σκορπιο,37 ετών, 1η ΙVF(-), 2η IVF(-), 3η ΙVF δεν προχώρησε

Candy1979 – Σκορπιός με Ωρ. ??, 33,5 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η ΙVF(+)

Rodo – Καρκίνος με Ωρ. Λέων, 4 σπερμ/σεις (-), 1 σπερ/ση (+). 1η IVF(+)

Kale - Δίδυμος με Ωρ. λέοντα, 35,5, 1 IUI (-), 1 ISCI (-)

ΛΙΝ - Διδυμος, 29 ετών 4 IVF (-), 2 IVF (παλινδρομηση), 3 IUI (-)

nastazia1978 - Ταυρος με ωροσκ. Λεων, ηλικια 34,5 2 IUI (-) και 1 IVF (-)παλιν.

Δεν δεχοταν το συστημα το nastazia17 και ετσι το εκανα nastazia1978. Δεν ξερω γιατι. με παιδεψε λιγο για να μπω εδω. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημερα γλυκουλες μου!

Lambrinipo μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Καλά του ξηγήθηκες του γιατρού σου. Τέτοια θέλουν! Περαστικά στο μωράκι σου και ΠΙΣΤΕΨΕ με καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου! Και γω τρελλαίνομαι μέχρι να ξαναπάω!!!!! Πόσων βδομαδων είσαι τωρα????? χχχχχ

mlqnp3.png

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.......!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ??.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....!!!!!!!!

ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΙΜΙΤΡΑ.....ΖΗΛΕΥΕΤΕ.....???????????????:rolleyes::rolleyes:

ΛΕΤΑΚΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!;);)

ΑΛΕΞ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!:P:p

pink hat, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΗ +++++++ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..!!!!!:D:D

roubies ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.....ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.!!!!!!!!!!!:P:p

christine1012, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΑΛΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΕΕΕ.????? :(:(

Nastazia ΚΑΙ Harry18, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!!!!!!!!;);)

RODO ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ "ΡΙΝΓΚ"....ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!!!!!!!!!:):)

ΡΙΚΑ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΗ..?????????????:tongue::tongue:

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.....ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΘΕΣ..!!!!!!!!:confused::confused:

louloulilika, TI KANEΙΣ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..?????

KALE....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΛΕ..??????

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ( ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΙΝ,ΖΑΜΠΟΝΕΛΑΚΙ, DADAKI)!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ, ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙ..!!!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκουλες μου!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ........!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ...!!!!!!!!!!!!:P:p

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.......!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ??.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....!!!!!!!!

ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΙΜΙΤΡΑ.....ΖΗΛΕΥΕΤΕ.....???????????????:rolleyes::rolleyes:

ΛΕΤΑΚΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!;);)

ΑΛΕΞ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!:P:p

pink hat, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΗ +++++++ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..!!!!!:D:D

roubies ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.....ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.!!!!!!!!!!!:P:p

christine1012, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΑΛΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΕΕΕ.????? :(:(

Nastazia ΚΑΙ Harry18, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ..!!!!!!!!!!;);)

RODO ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ "ΡΙΝΓΚ"....ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!!!!!!!!!:):)

ΡΙΚΑ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΗ..?????????????:tongue::tongue:

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.....ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΘΕΣ..!!!!!!!!:confused::confused:

louloulilika, TI KANEΙΣ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..?????

KALE....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΛΕ..??????

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ( ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΙΝ,ΖΑΜΠΟΝΕΛΑΚΙ)!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ, ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙ..!!!!!!!!!!:P:p

Εμενα με ξέχασες αλλα τι να σε κάνω !!!!

Φιλάκια πολλά !!!!

Yv7Sp2.png

Φιλάκια πολλά !!!!

ΑΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ DADAKI ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΗ.....................

ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ...???????????????????????????

ΑΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ DADAKI ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΗ.....................

ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ...???????????????????????????

Εννοείτε αγαπούλα μου !!!

Yv7Sp2.png

Φιλάκια πολλά !!!!

ΣΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...