Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπράβο Ευμορφία, άντε να ξεφύγεις και εσύ λίγο. Και εγώ για τα δώρα πάω αυτές τις μέρες. Τι χαρά που κάνουν όταν τους πας τα δώρα.

την λαμπάδα δεν την έδωσε σημασία αλλα για την κούκλα ειπε αχ νονά τι ωραία έκπληξη ειναι αυτη που μου έκανες;Το πρωί είπε στον νονό της πάρε την νονά μου τηλ. να συννενοηθούμε τι δώρο θα με πάρει

Διαφημίσεις

την λαμπάδα δεν την έδωσε σημασία αλλα για την κούκλα ειπε αχ νονά τι ωραία έκπληξη ειναι αυτη που μου έκανες;Το πρωί είπε στον νονό της πάρε την νονά μου τηλ. να συννενοηθούμε τι δώρο θα με πάρει

Δεν παίζονται τα μικρά...Σε πουλάν και σε αγοράζουν. Υγεία να έχουν και καλά να είναι.

Πάω και εγώ για νάνι γιατί το πρωί δε θα σηκώνομαι.

Καληνύχτα νυχτεριδούλα...

cOiVp2.png

Δεν παίζονται τα μικρά...Σε πουλάν και σε αγοράζουν. Υγεία να έχουν και καλά να είναι.

Πάω και εγώ για νάνι γιατί το πρωί δε θα σηκώνομαι.

Καληνύχτα νυχτεριδούλα...

καληνύχτα μπουμπού,ευτυχώς αυριο δεν δουλέυω και θα κοιμηθώώώώώ

Κοριτσάκια καλημέρα,τι κάνετε????Κυριακή σήμερα και εγώ είμαι σπίτι ενώ τις δύο προηγούμενες ήμουν στο Θησείο!!!!

Βλέπω χθες είχατε κουβεντούλες και ξενύχτι.Καλά κάνατε!!!

Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να κοιμηθώ το βράδυ και ξύπναγα συνέχεια.Πονάει το στομάχι μου και κατά διαστήματα μου έριχνε κάτι σουβλιέςςςς!!!

Τι θα κάνατε σήμερα που ο καιρός είναι τόσο καλός????

zettaκι και rikaκι μου χθες ήμουν καλεσμένη σε φιλικό σπίτι γι αυτό χανομουν και ήμουν και λακωνική!

Έμπαινα στα κρυφά! Χιχιχιχι!

Οκ με πιάσατε! Δεν είμαι και πολυυυυυυ καλύτερα!

Που με καταλάβατε βρε σουσουραδες?

Πάντως με το που πέρασε η πανσέληνος σίγουρα βελτιωθηκα! Ναι ναι, βελτιωθηκα! Αποφάσισα να μη δεσω ενα σχοινί στο λαιμό μου! :tongue:

Είναι μια πρόοδος κι αυτή! :tongue:

Καλημέρα ειπα?

Καλημέρααααααα! !!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μα που είστε ολες?

Κατάλαβα! Θα έχουν αναστεναξει οι φραπεδιερες με τόσο ωραίο καιρό σήμερα! :tongue:

Εγώ καλοπερναω!

Μόλις τελείωσα τζαμια+παντζούρια+μπαλκόνια και παω για διάβασμα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μα που είστε ολες?

Κατάλαβα! Θα έχουν αναστεναξει οι φραπεδιερες με τόσο ωραίο καιρό σήμερα! :tongue:

Εγώ καλοπερναω!

Μόλις τελείωσα τζαμια+παντζούρια+μπαλκόνια και παω για διάβασμα!

Καλημέρα,εγω πριν απο λίγο ξύπνησα και θα αρχίσω και εγω δουλειές.τι καλά ωραία κυριακή

Καλημέρα,εγω πριν απο λίγο ξύπνησα και θα αρχίσω και εγω δουλειές.τι καλά ωραία κυριακή

Δεν ξέρω για σενα, εγω πάντως είμαι αρκετά σπιτογατα!

Εννοώ οτι η λιακάδα ο ωραίος καιρός κλπ, για μενα ειναι παράδεισος να κάθομαι σπίτι στο μπαλκόνι, να κάνω δουλειές (με πολλα διαλείμματα βέβαια), να ανοίγω τα παράθυρα να μπαίνει φρέσκος αέρας και φυσικά να πινω εναν απολαυστικό καφέ!

Όνειρο...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν ξέρω για σενα, εγω πάντως είμαι αρκετά σπιτογατα!

Εννοώ οτι η λιακάδα ο ωραίος καιρός κλπ, για μενα ειναι παράδεισος να κάθομαι σπίτι στο μπαλκόνι, να κάνω δουλειές (με πολλα διαλείμματα βέβαια), να ανοίγω τα παράθυρα να μπαίνει φρέσκος αέρας και φυσικά να πινω εναν απολαυστικό καφέ!

Όνειρο...

Επειδή κάθομαι λίγες κυριάκες δεν θέλω να βγαίνω απο το σπίτι,βαριέμαι θέλω να κάθομαι λίγο, λίγο να κάνω δουλιές και φυσικά να κοιμάμαι το μεσημέρι που μου αρέσει πολλή .

Διαφημίσεις

Καλημερα! βλεπω ξενυχτατε και τα λετε μεταμεσονύκτια ε? εγω μολις γύρισα απο εναν τελειο καφε ειχαμε παει Ελευσίνα ειναι και σχετικα κοντα μας και η θαλασσα ο ήλιος μου εφτιαξε το κέφι, γιατι ειχα ενα καυγα με την μικρή πρωι πρωι μιλαμε με εσπασε τα νευρα να θελει να βαλει αλλο ρουχο να βάζει να τσιρίζει να το βγαζει μετα να μην θελει να χτενιστεί μετα να στριγγλίζει χωρις να ξέρω το λογο μιλαμε για γκρινια μεχρι να βγουμε εξω, αλλα δεν μπορω να πηγαινω και συνεχεια με τα νερα της τώρα που βαραινω δεν εχω πολύ υπομονή και μετα εχω και τυψεις που της φωναζω αχ. θα γίνεται σύντομα ολες μανουλες και θα με θυμηθειτε μια σταλια παιδακια κι εχουν τόσο πείσμα μεσα τους.

Αννιτακι μου που εισαι ? ολα καλα ? δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας.

Dada μου ελπίζω κι εσυ να απολαμβανεις την ημερα και να ξεκουραζεσαι.

Roubies τι καλα κοιμασαι το μεσημερι εγω σπάνια και το εχω αναγκη αλλα δεν με περνει με τιποτα ολο σκεφτομαι... οσο για κατι που ειχες γραψει σχετικα με την φίλη που θύμωσες οτι δεν σε καταλαβαινει με το τι περνας ειναι αληθεια κι εγω νομίζω οτι ειναι ευκολο να λες οτι α τι δύσκολα και κανε υπομονή οταν το ζεις ομως ειναι δικό σου το βαρος, εχεις εμας ομως που αλλες το σηκωσαμε και το πεταξαμε μακρια κι αλλες το σηκωνετε ακόμα ομως σε νιώθουμε απολυτα.!!!

Mimitra μου ελπίζω να νιώθεις καλήτερα φαση ειναι θα περασει θα δεις. κι εγω μπορει να λεω οτι ειμαι δυνατη αλλα αμα πεσω σηκώνομαι αλλα οχι αμεσως αλλα εννοειται οτι φταινε κι οι ορμονες μας εμεις οι γυναικες ειμαστε περιεργο ον. Καποια στιγμη επερνα τα εκχυλισματα λουλουδιων bach ενιωθα λίγο πιο ευχαριστα αλλα μπορει να ηταν κι η ιδεα μου ειχα αναγκη να πιαστω απο καπου.

Evmorfia εισαι καλη νονα αχ κι εμεις αυτη τη βδομαδα τρεχαμε για τα δωρα στα βαφτιστήρια μας ειναι ωραια στιγμή και ειναι μεγάλη χαρα να βαφτίζεις εμεις εχουμε βαφτισει δύο κοριτσακια και ειναι κουκλες τα αγαπω σαν δικα μου.

Αναστασια! κι εσυ για καφε εισαι???

Παω να ξαπλωσω λιγακι!

Α ξεχασα στον καφε ηρθε και μια συμμαθητρια μου ειχαμε βγει πριν 20 μερες και μου ειχε πει λες να βαλω μπροστα για παιδι? απαντω κι εγω η καημενη ε ξεκινα και σε 6 μηνες το πολύ ενα χρονο θα το τσακώσετε κορίτσια σήμερα μου ειπε οτι ειναι εγκυος ηδη τι να πω λεω κορίτσι μου μακαρι να ειχαμε ολες την τύχη σου ε μα αυτο πια παραπαει να λες τώρα ξεκιναω και να μενεις με την πρώτη, και μου παραπονεθηκε οτι την παρεσυρα με την περίπτωση μου δεν περίμενε οτι θα κατσει τοσο ευκολα και φοβαται μην χασει τα μπανια το καλοκαιρι, θα τρελλαθουμε τελειως.... ειναι πολυ καλο κορίτσι ομως και φυσικα δεν νιώθει ουτε θα νιωσει ποτε ολα αυτα που εχουμε ζήσει εμεις ετσι δεν μπορεις να πεις τίποτα στο αλλο δεν μπορει να καταλαβει ποτε τη δικη μας θεση καλα να ειναι το κορίτσι μην το ματιασω!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Λαμπρινούλα μου τρελαίνομαι για μεσημεριανό ύπνο και επειδή τις καθημερινές δεν μπορώ τα ΣΚ το κάνω.Εγώ πάλι έχω φοβερό πρόβλημα να κοιμηθώ το βράδυ.Τότε μου έρχονται όλες οι σκέψεις στο νου.Τι να πω.Ζηλεύω τόσο τον άντρα μου που κοιμάται αμέσως!!!

Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ με τη φίλη μου.Είναι πολύ καλό κορίτσι,ενδιαφέρεται πάντα να μάθει τα νέα μου και είναι εκεί για να με ακούσει,αλλά αυτή η λέξη που είπε ότι καταλαβαίνει,αυτό με πείραξε.Φυσικά και δεν είπα τίποτα ούτε και πρόκειται γιατί ξέρω ότι θέλει να συμπαρασταθεί και δεν το κάνει σκόπιμα.Όπως άλλωστε και η δική σου φίλη που έπιασε τόσο εύκολα και σκέφτεται τα μπάνια.Αν δεν το έχεις ζήσει δεν το καταλαβαίνεις.Γι'αυτό μαζί σας νιώθω τόσο άνετα.Γιατί με καταλαβαίνετε απόλυτα,μαθαίνω από τις εμπειρίες σας,με βοηθάτε τόσο πολύ κυρίως ψυχολογικά.Μαζί σας είμαι πιο αισιόδοξη και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα.Σταμάτησα να λέω γιατί σε μένα και τώρα λέω γιατί όχι και σε μένα.Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω και θα προσπαθήσω για τα υπόλοιπα.Όπως άλλωστε είπε και η pink hat και συμφωνώ απόλυτα η ζωή και η φύση είναι άδικη.Χρειάζεται πάλη και αγώνας για να πετύχουμε πράγματα ακόμα κι αν αυτό είναι το πιο φυσικό,δηλ η απόκτηση ενός παιδιού.Το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα αυτό και εσείς έχετε βοηθήσει πολύ να βρω τις ισσοροπίες μου.

Όσο για την μικρούλα σου καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου και δεν πας πάντα με τα νερά της.Τα παιδιά έχουν πολύ πείσμα και από τη φύση τους είναι χειριστικά.Αν καταλάβουν ότι κάπου έχεις μια αδυναμία εκεί θα πατήσουν για να γίνει το δικό τους.Απλά έτσι είναι τα παιδάκια και χρειάζεται πολλή υπομονή πραγματικά.Το να είσαι γονιός δεν είναι εύκολη υπόθεση.Σιγά σιγά κοπέλα μου όλα θα γίνουν.Είσαι άλλωστε μια υπέροχη μανούλα.

βλέπω ότι αυτή η πανσέληνος έκανε άνω (και κυρίως) κάτω κόσμο και λαό.... εμένα πάλι τον ανάποδο άνθρωπο με ανέβασε τρελά...

αναστασούλα το ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα, κοίτα το καλοκαίρι που έρχεται και μέχρι τον οκτώβρη ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα....

ανιτάκι ελπίζω να ανοίξουν και οι δικές σας δουλειές. σε χαίρομαι που είσαι έτοιμη να προσπαθήσεις με όποιο τρόπο μπορείς

μιμιτρούλα άσε τα μπαλκόνια και πιάσε κανά βιβλίο, έχεις χρόνο μπροστά σου αλλά....όσο για τα ένστικτα.... μάλλον είναι οι φοβίες μας... είναι λογικό όταν δεν ειμαστε πολύ καλά να μας φαίνονται όλα βουνό.... χεράκι χεράκι θα το ανεβούμε κι αυτό....(η καλλισι τα έσπασε στο 4ο! ήταν όλα τα λεφτά! γμτ επειδόδιο!!!!!)

ρικάκι και ζέτα είστε απολαυστικές! ζετάκι να πας να κάνεις υπέρηχο να σου φύγουν οι αμφιβολίες

μορφούλα μην ταράζεσαι για την πεθερά....έχεις δίκιο αλλά.... και να χαίρεσαι που ο άντρας σου είναι καλό παιδί.... αν ήταν "κακό" μπορεί να μην την έλεγε απλώς στη μανούλα, να έκανε κι άλλα.... όσο για τις αγκαλίτσες.... να το επιδιώκεις έστω τις κυριακές και σε κάθε ευκαρία που έχεις λίγο χρόνο... άσε τις δουλειές και πιάσε "δουλειά"!

Λαμπρινούλα έχεις πάντα ένα καλό λόγο για όλες. ώστε ναζιάρα η μικρούλα σου ε?

Νταντάκο δεν έλεγα εσένα βρε....εσύ είσαι η "μελισσοτσιμπημένη" του καφέ μας? :) ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για το ταξίδι?

Τιτάκι μπαίνε καμιά φορά να μας λες τα νέα σου....όπως βλέπεις κι εμείς ήσυχα είμαστε αλλά η γλώσσα ροδάνι!

Πινκ χατ εσύ θα μπαίνεις τουλάχιστον μέρα παρά μέρα για να γράψεις έστω καλημέρα γιατί μας κοψοχολιάζεις τρελοκόριτσο!!!πώς γίνεται και ταυτίζομαι πάντα με τις απόψεις σου...άγνωστο.....

Ρουμπάκι μου γλυκό τι σκέφτεσαι τις νυχτιές και δεν κοιμάσαι?

Εφάκι ελπίζω να περνάς καλά στο εξοχικό.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

labrini μου συγχαρητήρια για τη φίλη σου! πραγματικά πολύ τυχερή κοπέλα. Τώρα το οτι σκέφτεται τα μπάνια και δε σκέφτεται το ποσο τυχερή είναι.. δε θα το σχολιάσω γιατί ειναι θέμα που πονάει οπως ξέρεις. :-)

kale μου πες μου!! Δεν ήταν πολύ απίστευτο το επεισόδιο? !! Ανυπομονώ για το επομενο!

Anastasia? Hellooooo?:shock:Μα που είσαι σήμερα μανίτσα?

Φιλάκια σε όλες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε σήμερα?

Εγώ δεν έβαλα κ@λ0 μέσα.Βγήκα χθες βράδυ με τα ξαδέρφια που έιχαν έρθει από Αθήνα...βγήκα και το πρωι για καφέ..

Πριν μισή ωρίτσα ήρθε και η Αλέκα...τι ευτυχία...:evil::evil::evil:

Δημητρούλα τζαμια και μπαλκόνια ακούω και είμαστε στο 10ημερο μετά Αλέκα...εμένα με έβριζες τις προάλλες θυμάμαι.

Μπουμπούδες παώ να μαζέψω τα χαλιά πατάρι...και επανέρχομαι...θα είναι κάποια εδώ απόψε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...