Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δυστυχώς για να έρθει φυσιολογικά, θα πρέπει να έχουν εισακουστεί πολλές προσευχές .... πολύ δύσκολο ....

Θα πρέπει να πάω, αλλά να δω πως θα το αποφασίσω, θα αφήσω κι αυτήν την εβδομάδα μπας και .... ε μετά θα έχει περάσει και το Πάσχα.... και βλέπουμε...

Μπορεί και να απορροφηθεί, αλλά δεν είναι σίγουρο και επειδή έχω 3 χειρουργεία απο κύστες δεν την αφήνουμε για να μην μεγαλώσει πολύ....

Τι να πω, μακάρι να είναι κάτι οργανικό αυτήν την φορά ....

Και γιατί λοιπόν να είναι παλιοκύστη και να μην εισακούστηκαν οι προσευχές σας. Ναι λοιπόν διαλέγω το καλό σενάριο και ψηφίζω εγκυμοσύνη ή απλά λίγο καθυστέρηση γιατί μπαίνει το καλοκαιράκι σιγα σιγά και ο οργανισμός αναδιοργανώνεται...

Και μιας που είπα το καλοκαιράκι, έλα να σε ευθυμήσω λίγο..

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά,

μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά.

Πέφτει το βραδάκι, πιάνει η δροσιά,

δώσʼ μου ένα φιλάκι και έλα πιο κοντά.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

Ήταν η Αθήνα κόμπος στο λαιμό,

νέφος και ρουτίνα και άγχος τρομερό.

Δώσʼ μου ένα τσιγάρο, δώσʼ μου και φωτιά,

Θεέ μου θα σε πάρω στη καυτή την αμμουδιά.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

Τηλέφωνο χτυπάει, βουλιάζει το νησί,

και τʼ όνειρο σκορπάει στου γραφείου τη βουή.

Πετάγομαι ιδρωμένος, δουλεύεις και γελάς,

σʼ ακούω σαν χαμένος το ρεφρέν να τραγουδάς.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Και γιατί λοιπόν να είναι παλιοκύστη και να μην εισακούστηκαν οι προσευχές σας. Ναι λοιπόν διαλέγω το καλό σενάριο και ψηφίζω εγκυμοσύνη ή απλά λίγο καθυστέρηση γιατί μπαίνει το καλοκαιράκι σιγα σιγά και ο οργανισμός αναδιοργανώνεται...

Και μιας που είπα το καλοκαιράκι, έλα να σε ευθυμήσω λίγο..

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά,

μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά.

Πέφτει το βραδάκι, πιάνει η δροσιά,

δώσʼ μου ένα φιλάκι και έλα πιο κοντά.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

Ήταν η Αθήνα κόμπος στο λαιμό,

νέφος και ρουτίνα και άγχος τρομερό.

Δώσʼ μου ένα τσιγάρο, δώσʼ μου και φωτιά,

Θεέ μου θα σε πάρω στη καυτή την αμμουδιά.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

Τηλέφωνο χτυπάει, βουλιάζει το νησί,

και τʼ όνειρο σκορπάει στου γραφείου τη βουή.

Πετάγομαι ιδρωμένος, δουλεύεις και γελάς,

σʼ ακούω σαν χαμένος το ρεφρέν να τραγουδάς.

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ,

μόνοι πάνω στη γη.

Ωωω! μόνοι στη γη.

μπράβο βρε Ρικάκι, άντε να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα.

Έκανα και γενική καθαριότητα στα μπαλκόνια σήμερα και αύριο καφέ στον ήλιο.

Εσύ μπουμπού, δουλεύεις ????

Αχ τι ωραία που θα είναι τώρα στη Σάμο, σε μια παραλία βραδάκι με ένα ποτάκι .... Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί .....

url]

μπράβο βρε Ρικάκι, άντε να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα.

Έκανα και γενική καθαριότητα στα μπαλκόνια σήμερα και αύριο καφέ στον ήλιο.

Εσύ μπουμπού, δουλεύεις ????

Αχ τι ωραία που θα είναι τώρα στη Σάμο, σε μια παραλία βραδάκι με ένα ποτάκι .... Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί .....

Εγώ από την κανονική μου δουλειά είμαι ανευ αποδοχών, γιατί θα έπρεπε να είμαι Αθήνα και προσπαθω να πάρω απόσπαση, γιατί έτυχα σε μια μαλακία. Τεσπά δουλεύω ένα 4ωρο τα πρωινά σε ένα γραφείο για να παίρνω ένα χαρτζιλίκι και γιατί μου αρέσει να απασχολούμαι με κάτι, να ξεφεύγω.

Η αλήθεια είναι ότι αρχίσαμε τα μπάνια αυτές τις μέρες γιατι κάνει ζέστη. Γενικά είναι πιο χαλαρά εδώ, πας για καφέ και ποτό και έχεις άλλες παραστάσεις. Βέβαια πολύ ησυχία το χειμώνα, αλλά αποζημιώνεσαι το καλοκαίρι.

Και εννοείτε ότι όποτε θές και μπορείς είσαι καλοδεχούμενη. Ευτυχώς από Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο οικονομικά τα αεροπορικά γιατι είναι επιδοτούμενη η γραμμή.

Αλλά φέτος δε σε βλέπω θα έχουμε ευχάριστα. Του χρόνου να πάρει φρέσκο αέρα και το μπεμπέ...

cOiVp2.png

Δημητρούλα είσαι καλύτερα σήμερα έ?

Παλί καλά που καμιά φορά κατάσταση των άλλων μας βοηθάει να βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα..

Ναι Ρίκα μου καλύτερα είμαι.

Με τα πάνω και τα κατω μου οπως ολες μας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε σε "διαβάζω" και πολύ καλύτερα, έλα και η πανσέληνος μας χαιρέτησε και έφυγαν όλες οι ανακατωσούρες που φέρνει...Η Δημητρούλα μας είναι σχεδόν πάντα γεμάτη ευχάριστα συναισθήματα. Εσένα τι τραγουδάκι να σού βάλω???

Τα `χω με τον εαυτό μου

που στο ψέμα πίστεψα

που ενώ ήσουν τα πάντα

την ψυχή μου λήστεψα

Έχω κάνει τόσα λάθη

μα πολύ σʼ αγάπησα

κι αν μακριά σου έχω φύγει

την καρδιά μου άφησα

Κάθε βράδυ κουβεντιάζω

και με παίρνει το πρωί

να το ξέρεις σου φωνάζω

πως σʼ αγάπησε πολύ

το καλύτερο παιδί

Τα `χω με τον εαυτό μου

που εσένα έχασα

Μα να ξέρεις να θυμάσαι

ότι δε σε ξέχασα

Έχω κάνει τόσα λάθη

μα πολύ σʼ αγάπησα

κι αν μακριά σου έχω φύγει

την καρδιά μου άφησα

Κάθε βράδυ κουβεντιάζω

και με παίρνει το πρωί

να το ξέρεις σου φωνάζω

πως σʼ αγάπησε πολύ

το καλύτερο παιδί

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ από την κανονική μου δουλειά είμαι ανευ αποδοχών, γιατί θα έπρεπε να είμαι Αθήνα και προσπαθω να πάρω απόσπαση, γιατί έτυχα σε μια μαλακία. Τεσπά δουλεύω ένα 4ωρο τα πρωινά σε ένα γραφείο για να παίρνω ένα χαρτζιλίκι και γιατί μου αρέσει να απασχολούμαι με κάτι, να ξεφεύγω.

Η αλήθεια είναι ότι αρχίσαμε τα μπάνια αυτές τις μέρες γιατι κάνει ζέστη. Γενικά είναι πιο χαλαρά εδώ, πας για καφέ και ποτό και έχεις άλλες παραστάσεις. Βέβαια πολύ ησυχία το χειμώνα, αλλά αποζημιώνεσαι το καλοκαίρι.

Και εννοείτε ότι όποτε θές και μπορείς είσαι καλοδεχούμενη. Ευτυχώς από Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο οικονομικά τα αεροπορικά γιατι είναι επιδοτούμενη η γραμμή.

Αλλά φέτος δε σε βλέπω θα έχουμε ευχάριστα. Του χρόνου να πάρει φρέσκο αέρα και το μπεμπέ...

άντε ρε μπουμπούκα, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις απόσπαση? Εκπαιδευτικός είσαι ? Βέβαια καλά κάνεις και δουλεύεις έστω και 4ώρο, λίγο να ξεχνιέσαι και να έχεις κάτι εκτός σπιτιού να ασχολείσαι.

Ήταν να έρθουμε μια χρονιά Σάμο με τον σύζυγο, αλλά είχε στραβώσει κάτι με τη δουλειά και τελικά το ακυρώσαμε, πέρασαν 10 χρόνια απο τότε κι ακόμα δεν καταφέραμε να έρθουμε αλλά που θα πάει? Τώρα θα έχω και έναν λόγο παραπάνω, να σε γνωρίσω.

Σαν το κομήτη είσαι σήμερα ..... Που χάνεσαι ????? εεε ??

τι πονηρό κάνεις ????

url]

άντε ρε μπουμπούκα, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις απόσπαση? Εκπαιδευτικός είσαι ? Βέβαια καλά κάνεις και δουλεύεις έστω και 4ώρο, λίγο να ξεχνιέσαι και να έχεις κάτι εκτός σπιτιού να ασχολείσαι.

Ήταν να έρθουμε μια χρονιά Σάμο με τον σύζυγο, αλλά είχε στραβώσει κάτι με τη δουλειά και τελικά το ακυρώσαμε, πέρασαν 10 χρόνια απο τότε κι ακόμα δεν καταφέραμε να έρθουμε αλλά που θα πάει? Τώρα θα έχω και έναν λόγο παραπάνω, να σε γνωρίσω.

Διοικητικός είμαι απλά έχω πέσει σε μαλακία περίοδο. Φοβούνται πια όλοι οι "μα@#%$κες" να βάλουν μια υπογραφή και με ταλαιπωρούν. Anyway κάτι θα γίνει και για μας, θα τα καταφέρουμε.

Ε αφού το έχετε προγραμματίσει μια φορά, θα προκύψει πάλι. Στο μεταξύ μπορεί να επισκεφθώ εγώ τη πόλη σου. Η κουνιάδα μου βρήκε δουλειά Θεσσαλονίκη και ο άντρας μου είναι από τη Λάρισα, οπότε κάποιο ταξιδάκι θα προκύψει και εύχομαι να σας πετύχω και να καταφέρουμε να ειδωθούμε...

cOiVp2.png

Διοικητικός είμαι απλά έχω πέσει σε μαλακία περίοδο. Φοβούνται πια όλοι οι "μα@#%$κες" να βάλουν μια υπογραφή και με ταλαιπωρούν. Anyway κάτι θα γίνει και για μας, θα τα καταφέρουμε.

Ε αφού το έχετε προγραμματίσει μια φορά, θα προκύψει πάλι. Στο μεταξύ μπορεί να επισκεφθώ εγώ τη πόλη σου. Η κουνιάδα μου βρήκε δουλειά Θεσσαλονίκη και ο άντρας μου είναι από τη Λάρισα, οπότε κάποιο ταξιδάκι θα προκύψει και εύχομαι να σας πετύχω και να καταφέρουμε να ειδωθούμε...

Ναι, ναι , ναι, να έρθετε, ωραία θα περάσουμε θα δεις.

Αχ τι καλά να έρθεις, θα σε περιμένω οπότε, όπως και δηποτε .....

url]

Ναι, ναι , ναι, να έρθετε, ωραία θα περάσουμε θα δεις.

Αχ τι καλά να έρθεις, θα σε περιμένω οπότε, όπως και δηποτε .....

Στις 11 μπορείς;

όχι, όχι

Στις 12 μπορείς;

όχι, όχι

Στις 4 μπορείς;

μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Το Σάββατο μπορείς;

όχι, όχι

Την Κυριακή μπορείς;

όχι, όχι

Παρασκευή μπορείς;

μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Δεν μπορεί, δεν μπορεί

κάπου θα συναντηθούμε

Δεν μπορεί, δεν μπορεί

στο ίδιο σπίτι ζούμε

Το Μάιο μπορείς;

όχι, όχι

Τον Αύγουστο μπορείς;

όχι, όχι

Δεκέμβριο μπορείς;

μπορώ, μπορώ, μπορώ

αλλά δεν μπορώ εγώ

Έτσι ε;

Τώρα να ʽρθεις μπορείς;

όχι, όχι

Αν έρθω εγώ μπορείς;

όχι, όχι

Χαράματα μπορείς;

μπορώ, μπορώ

ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ

Η Δημητρούλα μας πρέπει να διαβάζει και να μπαίνει πότε πότε για να ξελαμπικάρει!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ρικάκι, το μωρό άρχισε να νιαουρίζει, πρέπει να το κοιμίσω .....

Σε καληνυχτώ .... φιλάκια και όνειρα γλυκά

Καληνύχτα Ζεττάκι, κάνε και λίγο γούτσου γούτσου να είναι και πιο γλυκά τα όνειρα!!!

cOiVp2.png

Δε συντονιστήκατε σήμερα. Το Ζεττάκι πήγε να κοιμήσει το μώρο...Μαγείρέψες, έπλυνες, σιδέρωσες????

Οχι τιποτα απο αυτα,σχόλασα στις 7και μιση και πήγα στην βαφτηστίρα μου την λαμπάδα και μια κούκλα,ποδήλατο που θέλει θα την πάρω τον άλλο μήνα

Οχι τιποτα απο αυτα,σχόλασα στις 7και μιση και πήγα στην βαφτηστίρα μου την λαμπάδα και μια κούκλα,ποδήλατο που θέλει θα την πάρω τον άλλο μήνα

Μπράβο Ευμορφία, άντε να ξεφύγεις και εσύ λίγο. Και εγώ για τα δώρα πάω αυτές τις μέρες. Τι χαρά που κάνουν όταν τους πας τα δώρα.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...