Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αλήθεια βρε κορίτσια εσάς μετά απο εξωσωματική σας άργησε να έρθει η "ακατανόμασστη" ? Έχει καμιά σας άποψη επι του θέματος ???

Εμένα στη δεύτερη προσπάθεια μόλις έκοψα τα utro μου ήρθε την επόμενη μέρα.

Εμένα μου ήρθε τον Μάρτιο, πριν τα κόψω, την ίδια μέρα που έκανα χοριακή, αλλά αυτόν τον μήνα έχω 3 μέρες καθυστέρηση. Τον επόμενο μήνα απο την εμβρυομεταφορά σου ήρθε κανονικά?

url]

Διαφημίσεις

Ρικάκι μου, σε ευχαριστώ, μακάρι βρε μωρό να είναι πετυχημένη.

Σε ενάμιση μήνα πιστεύω να έχω κάνει εμβρυομεταφορά.....

Πρέπει να είναι, είσαι αισιόδοξη γεμάτη δύναμη και ζωή και με παρέα εμάς να σου κρατάμε νοερά το χεράκι. Προχθές που έλεγες για εσένα και τον αντρούλη σου νόμιζα ότι μίλαγα εγώ. Είμαι και εγώ 34 μαζί με τον άντρα μου 15 χρόνια και παντρεμένη 7. Αισθάνομαι ότι προσπαθώ και εγώ μαζί σου με τόσα κοινά. Και εσύ λοιπόν και όλα τα κορίτσια εδώ θέλω να δώσει ο Θεός και η λίστα με τις χοριακές να μην έχει καμία αρνητική...

cOiVp2.png

Εμένα μου ήρθε τον Μάρτιο, πριν τα κόψω, την ίδια μέρα που έκανα χοριακή, αλλά αυτόν τον μήνα έχω 3 μέρες καθυστέρηση. Τον επόμενο μήνα απο την εμβρυομεταφορά σου ήρθε κανονικά?

Ναι κανονικά, ρε Ζεττάκι δε θέλω να σου βάζω ιδέες αλλά αμα αργήσει κανα τριήμερο ακόμα κάνε κανένα τεστάκι...Εκτός και αν έχεις γενικά άστατο κύκλο...

cOiVp2.png

Ρικάκι μου, σε ευχαριστώ, μακάρι βρε μωρό να είναι πετυχημένη.

Σε ενάμιση μήνα πιστεύω να έχω κάνει εμβρυομεταφορά.....

Πρέπει να είναι, είσαι αισιόδοξη γεμάτη δύναμη και ζωή και με παρέα εμάς να σου κρατάμε νοερά το χεράκι. Προχθές που έλεγες για εσένα και τον αντρούλη σου νόμιζα ότι μίλαγα εγώ. Είμαι και εγώ 34 μαζί με τον άντρα μου 15 χρόνια και παντρεμένη 7. Αισθάνομαι ότι προσπαθώ και εγώ μαζί σου με τόσα κοινά. Και εσύ λοιπόν και όλα τα κορίτσια εδώ θέλω να δώσει ο Θεός και η λίστα με τις χοριακές να μην έχει καμία αρνητική...

Αχχ βρε μωρό μου, μακάρι όντως ο Θεός να μας αξιώσει όλες τις γυναίκες να γίνουμε μανούλες και μια και δυο και γιατί όχι και τρεις φορές για όσες θέλουν.

Θυμάμαι την δική σου ιστορία, είχαμε πει και τότε ότι έχουμε πολλά κοινά, αν θυμάμαι καλά εσύ είσαι διδυμάκι (ζώδιο) σωστά ?

url]

Ναι κανονικά, ρε Ζεττάκι δε θέλω να σου βάζω ιδέες αλλά αμα αργήσει κανα τριήμερο ακόμα κάνε κανένα τεστάκι...Εκτός και αν έχεις γενικά άστατο κύκλο...

Φοβάμαι μην έκανα καμιά κύστη πάλι ρε γμτ .....

Γιατί για τεστάκι χλωμό, οι σάλπιγγες κοιμούνται ύπνο βαθύ ....

url]

Διαφημίσεις

Αχχ βρε μωρό μου, μακάρι όντως ο Θεός να μας αξιώσει όλες τις γυναίκες να γίνουμε μανούλες και μια και δυο και γιατί όχι και τρεις φορές για όσες θέλουν.

Θυμάμαι την δική σου ιστορία, είχαμε πει και τότε ότι έχουμε πολλά κοινά, αν θυμάμαι καλά εσύ είσαι διδυμάκι (ζώδιο) σωστά ?

Ναι ένα από τα Διδυμάκια της παρέας, που τα βρίσκω με τους Υδροχόους!!!

cOiVp2.png

Φοβάμαι μην έκανα καμιά κύστη πάλι ρε γμτ .....

Γιατί για τεστάκι χλωμό, οι σάλπιγγες κοιμούνται ύπνο βαθύ ....

Βγάζεις εύκολα κύστες? Εχεις πολυκυστικές?

cOiVp2.png

Αλήθεια βρε κορίτσια εσάς μετά απο εξωσωματική σας άργησε να έρθει η "ακατανόμασστη" ? Έχει καμιά σας άποψη επι του θέματος ???

Εγώ επειδή εμεινα έγκυος και εκανα αποξεση, δεν είχα προβλήματα καθυστέρησης.

Δηλαδή, μετα την αποξεση αδιαθετησα σε 30 μέρες και απο τοτε εκανα 29 μέρες κυκλο 2 φορές.

Γενικά, καλά δηλαδή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Βγάζεις εύκολα κύστες? Εχεις πολυκυστικές?

πολυκυστικές όχι δεν έχω, αλλά κάνω εύκολα κύστες, δεν σπάει λέει το ωάριο και μεγαλώνει και γίνεται κύστη.

Καλά όλο προβλήματα είμαι ... Για απόσυρση ....

url]

Εγώ επειδή εμεινα έγκυος και εκανα αποξεση, δεν είχα προβλήματα καθυστέρησης.

Δηλαδή, μετα την αποξεση αδιαθετησα σε 30 μέρες και απο τοτε εκανα 29 μέρες κυκλο 2 φορές.

Γενικά, καλά δηλαδή.

Τελικά όλα τα κουλά θα μου τύχουν ???

Μόνο κύστη μην έχω πάλι, θα φρικάρω... δεν θα την παλέψω πάλι ....

url]

Διαφημίσεις

Σου δίνουν αντισυλληπτικά για τις κύστες?

δυστυχώς ναι, για αυτό φοβάμαι μην χρειαστεί να ακυρώσω την προσπάθεια. Το είχα πάθει και στην προηγούμενη, ενώ θα την έκανα Φεβρουάριο, την έκανα Μάρτιο. αλλά τώρα δεν θέλω να πάω Ιούλιο, τα κοριτσάκια που ξέρουν κάτι παραπάνω απο μένα, λένε δεν είναι καλό μες το κατακαλόκαιρο ..... Άσε που έχω προετοιμαστεί και ψυχολογικά για Ιούνιο .... αλλά που είναι η τρισκατάρατη όταν την θες ???? οεο ????

Αν δεν κοιμόντουσαν οι σάλπιγγες θα έλεγα, ρε λες??? Αλλά τώρα ????

url]

δυστυχώς ναι, για αυτό φοβάμαι μην χρειαστεί να ακυρώσω την προσπάθεια. Το είχα πάθει και στην προηγούμενη, ενώ θα την έκανα Φεβρουάριο, την έκανα Μάρτιο. αλλά τώρα δεν θέλω να πάω Ιούλιο, τα κοριτσάκια που ξέρουν κάτι παραπάνω απο μένα, λένε δεν είναι καλό μες το κατακαλόκαιρο ..... Άσε που έχω προετοιμαστεί και ψυχολογικά για Ιούνιο .... αλλά που είναι η τρισκατάρατη όταν την θες ???? οεο ????

Αν δεν κοιμόντουσαν οι σάλπιγγες θα έλεγα, ρε λες??? Αλλά τώρα ????

Δεν είχα καταλάβει ότι στο έχουν αποκλείσει τελείως για φυσιολογική σύλληψη, οπότε αν καθυστερήσει κι'αλλο πρέπει να πας για υπέρηχο έτσι. Δε μπορεί όμως να απορροφηθεί και από μόνη της η κύστη για να μη χρειαστεί αντισυλληπτικά? Και εγώ για κατακαλόκαιρο άκουσα καλύτερα όχι. Αχ μακάρι να μην συμβαίνει ρε γαμώτο. Δε φτάνει που σκεφτεσαι τη διαδικασία και παίρνεις την απόφαση, έχεις και τα απρόοπτα.

cOiVp2.png

Δεν είχα καταλάβει ότι στο έχουν αποκλείσει τελείως για φυσιολογική σύλληψη, οπότε αν καθυστερήσει κι'αλλο πρέπει να πας για υπέρηχο έτσι. Δε μπορεί όμως να απορροφηθεί και από μόνη της η κύστη για να μη χρειαστεί αντισυλληπτικά? Και εγώ για κατακαλόκαιρο άκουσα καλύτερα όχι. Αχ μακάρι να μην συμβαίνει ρε γαμώτο. Δε φτάνει που σκεφτεσαι τη διαδικασία και παίρνεις την απόφαση, έχεις και τα απρόοπτα.

Δυστυχώς για να έρθει φυσιολογικά, θα πρέπει να έχουν εισακουστεί πολλές προσευχές .... πολύ δύσκολο ....

Θα πρέπει να πάω, αλλά να δω πως θα το αποφασίσω, θα αφήσω κι αυτήν την εβδομάδα μπας και .... ε μετά θα έχει περάσει και το Πάσχα.... και βλέπουμε...

Μπορεί και να απορροφηθεί, αλλά δεν είναι σίγουρο και επειδή έχω 3 χειρουργεία απο κύστες δεν την αφήνουμε για να μην μεγαλώσει πολύ....

Τι να πω, μακάρι να είναι κάτι οργανικό αυτήν την φορά ....

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...