Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Μόλις μπήκα σπίτι!!!!Βρε τι μου έχετε κάνει με το που μπαίνω σπίτι τσουπ στον υπολογιστή.

Χαίρομαι που είστε όλες καλύτερα σήμερα.Νομίζω και εγώ νιώθω πιο χαλαρά.Μάλλον είχα τα νεύρα μου επειδή θα μου έρθει η Αλέκα αύριο.Έχω βγάλει και αυτό το κωλόσπυρο και είναι χάλια η μούρη μου.

Λαμπρινούλα μου συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου.Και εγώ αυτά έλεγα στον άντρα μου στην αρχή της κρίσης.Τα σκέφτηκε και μου είπε κάποια στιγμή ότι έχω δίκιο.Δεν αξίζει να χαλάσουμε ούτε την υγεία μας,ούτε τη ζωή μας.Θα περνάμε και με λιγότερα καλά.Και χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι ειδικά εσύ που έχεις χάσει και την δουλειά σου!!!!Χίλια μπράβο σου αξίζουν!!!!Απλά μωρέ έρχεται και κάποια στιγμή που θυμώνεις και στεναχωριέσαι και μετά πάλι προσπαθείς να χαμογελάς και να είσαι αισιόδοξος.Νομίζω αυτό έπαθε και η Αναστασία μας,γιατί γενικά εγώ κατάλαβα από την προηγούμενη Κυριακή ότι είναι πολύ χαμογελαστός άνθρωπος.Στον Αρκουλή θα πάω στις 9/5 ημέρα Πέμπτη στις 11.Δεν πειράζει αγάπη που δεν μπορείς,θα τα πούμε άλλη στιγμή.

Δημητρούλα μου χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα.Κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι θα δεις.

Ανιτάκι μου γλυκό εδώ είμαι.Γύρισα και αμέσως μπήκα να σας μιλήσω.Όλες μαζί να κάνουμε προσευχές να μας κάτσει ο Ιούνιος!!!!!Και για τα άλλα τα κορίτσια όποτε το αποφασίσουν!!!Νιώθω λίγο εγωιστικά να θέλω εγώ να πετύχω με την πρώτη,όταν όλες εσείς έχετε περάσει τόσα,αλλά συγχωρέστε με κορίτσια δεν μπορώ να πάω με την ψυχολογία της αποτυχίας!!!!Το έχω φυσικά και αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου,ώστε να μην πετάω στα σύννεφα,αλλά δεν θέλω να είμαι σίγουρη για κάτι τέτοιο γιατί τότε θα είμαι πολύ αρνητική!!!!Sorry ρε αγάπες μου!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.Σήμερα το πρωί μιλούσα με μια καλή μου φίλη στο τηλέφωνο,η οποία καλά να είναι πιάνει παιδί πολύ εύκολα.Νομίζω ότι το αμέσως πιο εύκολο είναι ο κρίνος πραγματικά.Έχει δύο υπέροχα παιδάκια και γενικά πρασπαθεί να μου συμπαρασταθεί όσο μπορεί στο θέμα της υπογονιμότητας.Δεν είναι αδιάφορη και πάντα με ρωτάει.Μου έλεγε λοιπόν ότι μια γνωστής της έχει ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματική και τώρα πάει για τη δεύτερη και στο παρελθόν είχε και αποτυχημένες σπερματεγχύσεις,δηλαδή ταλαιπωρημένη και αυτή.Η κοπέλα είχε επισκεφτεί την φίλη μου και κάποια στιγμή από την ένταση και το στρες που περνάει άρχισε να κλαίει και η φίλη μου προσπαθούσε να την παρηγορήσει.Τότε λοιπόν μου λέει "Στεναχωρήθηκα πολύ και την καταλαβαίνω.Μάνα είμαι και εγώ και ξέρω πόσο λαχταράει ένα παιδάκι."

Εκείνη την ώρα θύμωσα κορίτσια και θύμωσα πολύ.Τι καταλαβαίνεις ήθελα να πω????Ξέρεις τι είναι να περιμένεις με αγωνία να μην σου έρθει περίοδος και όμως αυτή να έρχεται κάθε μήνα για χρόνια????Έχεις κλάψει ποτέ επειδή είδες την περίοδό σου???Έχεις πάει σε ένα κάρο γιατρούς να σου λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να μην ξέρεις ποιόν να εμπιστευτείς?????Έχεις κάνει ένα κάρο εξετάσεις ξανά και ξανά και πάλι να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα????Έχεις κάνει επέμβαση/εις?????Έχεις πάρει ορμόνες και ένα κάρο φάρμακα και πάλι να βιώνεις την αποτυχία????Έχεις αποβάλει και να μην ξέρεις το λόγο και να σου λένε ότι ήταν τυχαίο????Έχεις αλλάξει σε κάτι τον τρόπο ζωής σου????Και τόσα άλλα ήθελα να πω.Πώς λες ότι καταλαβαίνεις????Τίποτα δεν καταλαβαίνεις.

Ξέρω ότι ήθελε να βοηθήσει,αλλά αυτή η κουβέντα με τρέλανε.

Πωπώ μαυρίλα!! Τι να πω ρε κοριτσια, εχω να μπω απο εχτες το απογευμα και διαβαζω σεντονια απογοητευσης. Από που να αρχίσω

Τα λεφτα κοπέλες μου δεν λειπουν σε ενα δυο.Λείπουν στους περισσοτερους και οπως ειπε και η Αναστασια, αραγε μεχρι που θα παει αυτο; Δυστυχως δεν υπάρχει φως στο τουνελ τουλαχιστον απο πλευράς πολιτικού προσωπικου της χώρας. Το θετικό που βλέπω εγώ ειναι οτι πλεόν αυτα δεν ειναι μεμονομενες περιπτωσεις αλλά η πλειοψηφια. Ολοι λιγο πολυ βραζουμε στο ιδιο ζουμι. Εμενα ο αντρας μου δεν εχει δουλειά εδω και ενα χρονο. Ζουμε με τα δικα μου χρηματα που μη φανταζεστε δεν ειναι και τεραστιο το ποσο. Ευτυχως εχουμε δικο μας σπιτι αλλιώς αν υπηρχε ενοικιο δεν υπηρχε περιπτωση να τα βγαζαμε περα απο μονοι μας. Στη δικη μου δουλεια προς το παρόν τα πραγματα ειναι οκ οποτε δεν νομιζω να απολυθω αλλά φυσικα στον ιδιωτικο τομεα ποτέ δεν ξέρεις απο που σου ερχεται.

Η Λαμπρινη είπε σε ενα ποστ, να περασετε απο ενα νοσοκομειο για να καταλαβετε ποσα εχετε. Μην το κανετε, ιδιως αν ειστε σε αυτην την μαυρη διαθεση. Θα παθετε καταθλιψη σε χρόνο μηδεν( σας το λεω απο πειρα, και ο γιος μου και ο αντρας για μεγάλο διαστημα παλεψαν για τη ζωη τους σε εντατικες νοσοκομειων. Υπαρχει μεγαλος πόνος εκει μεσα)

Αυτα που σας ζοριζουν ειναι ευλογα. Εννοειται οτι δεν ειναι ευκολη κατασταση και εννοείται οτι δικαιουμαστε να παραπονεθουμε. Δυστυχως όμως ουτε η φυση ούτε η ζωή ειναι δικαιη. Την εννοια του δικαιου την εχει ευφερει ο ανθρωπος για να μπορεσει να εξισορροπησει καπως το αδικο και ασυμμετρο της φυσης. Κι εγω θυμωνα πολυ και ειχα κακια μεσα μου ( ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι) γιατι εγω επρεπε να παλεψω για τα οτι εχω αποκτησει στη ζωή μου. Ακόμα και για το ιδιο μου το παιδι, τοσο στο να το αποκτησω όσο και να το κρατησω στη ζωή. Θυμωνα παρα πολυ με ολες αυτες που ειχαν φυσιολογικοτατες εγκυμοσυνες και για αυτες το οποιδηποτε προβλημα ηταν μια διανυκτερευση στο Παιδων. Με τον καιρο καταλαβα οτι δεν γινεται να τα βαλω ουτε με τη ζωη ουτε με τη φυση. Οτι μας τυχει πρεπει να ζησουμε με αυτο. Ο,τι χαρτι τραβηξουμε.. δυστυχως δεν αλλάζει απλώς πρέπει να παιξουμε οσο καλυτερα γινεται την παρτιδα. Δυστυχως το γιατι δεν θα απαντηθει ποτε και μονο κακο θα μας κανει.

roubies μου δεν ειναι κακο που θέλεις να πετυχεις με την πρώτη. Γιατι οχι; Κι εγω με την πρωτη πετυχα. Δεν ειναι κατι κακό αλλωστε αν πας με αρνητικη ψυχολογια καλυτερα μην πας καθολου. ΑΠλως κρατα στο πισω μερος του μυαλού σου αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου πριν ξεκινησουμε δηλαδη να σκεφτεσαι οτι απο την μερα που θα ξεκινήσεις μεσα σε ενα χρόνο (το αργότερο) θα εισαι εγκυος...(μπορει και 9 μηνων!!).

Τελος απλως ηθελα να σχολιασω τα 120 ευρω επισκεψης στο γιατρο. Με ολο το θαρος ρε κορίτσια αλλα τη σημερον 120 ευρω ειναι υπερβολη. Οσο και αν αξιζει σαν γιατρος δεν δικαιολογει με τιποτα αυτο το ποσο και μαλιστα οταν ο ανταγωνισμος ειναι τοσο μεγαλος.

Παλι με επιασε φλυαρια. Κλεινω εδω το ποστ και παω να φαω φακες.!

kOZcp3.png

ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ, ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ...!!!!!!!!!:shock::shock:

ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ.!!:P:p

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΤΕ Η 15η....ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.........Ο ΠΟΝΟΣ, Η ΑΓΩΝΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.....!!!!!!!!!!:(:(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Αγαπες μου καλες καλημερα σας! Μπηκα στα πεταχτα να σας πω πως ειμαι ζωντανη και σας σκεφτομαι. Δυστυχως δεν εχω χρονο πλεον οπως ειναι τα πραγματα τωρα εδω στην Κυπρο' date=' αλλαξαν πολλα και συνεχεια αλλαζουν. Παλευουμε να κρατησουμε τις δουλειες μας. Τωρα ειλικρινα θα ηθελα να μαθω σε πιο σημειο βρισκεται η καθε μια, εαν εχετε την καλοσυνη να μου γραψε εν συντομια εαν κανατε καμια καινουρια προσπαθεια. Οσο για μενα, τιποτα. Σας αγαπω, σας σκεφτομαι με πασα ειλικρινια. Χχχχχχχχχχχχ αγκαλιτσες κ φιλακια σε ολες.[/quote']

Titaki πόσο καιρό εχουμε να σε ακουσουμε! Ελπιζω να καταφερεις να κρατησεις το χαμογελό σου όσο δυσκολα και να ειναι τα πραγματα. Πολυ ματωμενο νησι αυτη η Κυπρος...

Δεν ξερω που ειχες μεινει, εγω ειμαι εγκυος σε διδυμα. Βημα βημα και θα δουμε πως θα παει. Δεν εχω κατι άλλο παρά μόνο να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και να σου ευχηθω ο,τι καλυτερο. Οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου

kOZcp3.png

Πωπώ μαυρίλα!! Τι να πω ρε κοριτσια, εχω να μπω απο εχτες το απογευμα και διαβαζω σεντονια απογοητευσης. Από που να αρχίσω

Τα λεφτα κοπέλες μου δεν λειπουν σε ενα δυο.Λείπουν στους περισσοτερους και οπως ειπε και η Αναστασια, αραγε μεχρι που θα παει αυτο; Δυστυχως δεν υπάρχει φως στο τουνελ τουλαχιστον απο πλευράς πολιτικού προσωπικου της χώρας. Το θετικό που βλέπω εγώ ειναι οτι πλεόν αυτα δεν ειναι μεμονομενες περιπτωσεις αλλά η πλειοψηφια. Ολοι λιγο πολυ βραζουμε στο ιδιο ζουμι. Εμενα ο αντρας μου δεν εχει δουλειά εδω και ενα χρονο. Ζουμε με τα δικα μου χρηματα που μη φανταζεστε δεν ειναι και τεραστιο το ποσο. Ευτυχως εχουμε δικο μας σπιτι αλλιώς αν υπηρχε ενοικιο δεν υπηρχε περιπτωση να τα βγαζαμε περα απο μονοι μας. Στη δικη μου δουλεια προς το παρόν τα πραγματα ειναι οκ οποτε δεν νομιζω να απολυθω αλλά φυσικα στον ιδιωτικο τομεα ποτέ δεν ξέρεις απο που σου ερχεται.

Η Λαμπρινη είπε σε ενα ποστ, να περασετε απο ενα νοσοκομειο για να καταλαβετε ποσα εχετε. Μην το κανετε, ιδιως αν ειστε σε αυτην την μαυρη διαθεση. Θα παθετε καταθλιψη σε χρόνο μηδεν( σας το λεω απο πειρα, και ο γιος μου και ο αντρας για μεγάλο διαστημα παλεψαν για τη ζωη τους σε εντατικες νοσοκομειων. Υπαρχει μεγαλος πόνος εκει μεσα)

Αυτα που σας ζοριζουν ειναι ευλογα. Εννοειται οτι δεν ειναι ευκολη κατασταση και εννοείται οτι δικαιουμαστε να παραπονεθουμε. Δυστυχως όμως ουτε η φυση ούτε η ζωή ειναι δικαιη. Την εννοια του δικαιου την εχει ευφερει ο ανθρωπος για να μπορεσει να εξισορροπησει καπως το αδικο και ασυμμετρο της φυσης. Κι εγω θυμωνα πολυ και ειχα κακια μεσα μου ( ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι) γιατι εγω επρεπε να παλεψω για τα οτι εχω αποκτησει στη ζωή μου. Ακόμα και για το ιδιο μου το παιδι, τοσο στο να το αποκτησω όσο και να το κρατησω στη ζωή. Θυμωνα παρα πολυ με ολες αυτες που ειχαν φυσιολογικοτατες εγκυμοσυνες και για αυτες το οποιδηποτε προβλημα ηταν μια διανυκτερευση στο Παιδων. Με τον καιρο καταλαβα οτι δεν γινεται να τα βαλω ουτε με τη ζωη ουτε με τη φυση. Οτι μας τυχει πρεπει να ζησουμε με αυτο. Ο,τι χαρτι τραβηξουμε.. δυστυχως δεν αλλάζει απλώς πρέπει να παιξουμε οσο καλυτερα γινεται την παρτιδα. Δυστυχως το γιατι δεν θα απαντηθει ποτε και μονο κακο θα μας κανει.

roubies μου δεν ειναι κακο που θέλεις να πετυχεις με την πρώτη. Γιατι οχι; Κι εγω με την πρωτη πετυχα. Δεν ειναι κατι κακό αλλωστε αν πας με αρνητικη ψυχολογια καλυτερα μην πας καθολου. ΑΠλως κρατα στο πισω μερος του μυαλού σου αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου πριν ξεκινησουμε δηλαδη να σκεφτεσαι οτι απο την μερα που θα ξεκινήσεις μεσα σε ενα χρόνο (το αργότερο) θα εισαι εγκυος...(μπορει και 9 μηνων!!).

Τελος απλως ηθελα να σχολιασω τα 120 ευρω επισκεψης στο γιατρο. Με ολο το θαρος ρε κορίτσια αλλα τη σημερον 120 ευρω ειναι υπερβολη. Οσο και αν αξιζει σαν γιατρος δεν δικαιολογει με τιποτα αυτο το ποσο και μαλιστα οταν ο ανταγωνισμος ειναι τοσο μεγαλος.

Παλι με επιασε φλυαρια. Κλεινω εδω το ποστ και παω να φαω φακες.!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.....ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ..???? ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ..????

ΤΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...!!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ 0 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..!!!!!!!!

Καταρχήν να στείλω ενα μεγάλο φιλί στην Τίτι μας που πολύ πολύ μου έλειψε.Τίτι εγώ είμαι σε στάσημη κατάσταση για την ώρα.

Ρουμπάκι εγώ με την πρώτη θέλω να πετύχεις και έτσι θα γίνει και δεν εισαι καθόλου αχάριστη που θες το καλύτερο για τον εαυτό σου και όλες εμείς αυτό θέλαμε απλά δεν έκατσε σε κάποιες από εμάς.Κάνε εσύ προσπάθεια με το καλό και θα παρακαλάω κάθε μέρα την Παναγιά για σένα.

Pink hat το ξέρω ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αυτό που θέλω είναι να ξυπνήσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...με ενοχλεί περισσότερο το ότι έχω συμβιβαστεί με την κατάσταση παρά η ίδια η κατάσταση.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου το ξέρω ότι θέλετε το καλύτερο για μένα,το ξέρω πολύ καλά.Απλά πως να πω νιώθω λίγο περίεργα και δεν θέλω να είμαι αχάριστη!Φυσικά θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου,όπως άλλωστε και για όλες σας!!!!Σας αγαπώ πολύ κοριτσάκια μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε ολες πλέον καλύτερα.

Μάλλον έχει δίκιο η Μιμιτρου για την πανσέληνο. ..

Roubaki σε νιώθω απόλυτα που νιώθεις έτσι για την 1η προσπάθεια ενω άλλες έχουν περάσει 40 κύματα. Αν δεις τον Μάρτιο και εγω έτσι ένιωθα και όλα τα κοριτσάκια μου δίναν δύναμη όμως κατα βάθος έλεγα συνέχεια οτι είναι άδικο άλλες να παιδευονται και εγώ να το θέλω με την 1η. Γι αυτό σου λεω να το βγάλεις αυτό από το μυαλό σου, μην κάνεις το ίδιο λάθος με εμένα. Μακάρι να είσαι τυχερή και να έρθει με την πρώτη και όλες θα χαρούμε για εσένα.

Όσο για την φίλη σου, εχω νιώσει και εγω σαν και εσένα, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλουν να μας παρηγορησουν. Καλά έκανες και δεν είπες τίποτα απο αυτά που σκέφτηκες.

Λαμπρινουλα μου έχεις δίκιο για τα νοσοκομεία, σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερα, ομως σίγουρα όλες μας θα τα έχουμε ζήσει και αυτά σε ενα βαθμό.

Εγω είχα περάσει 1 μήνα με τον πατέρα μου μεσα, σε παρα πολύ άσχημη κατάσταση και έπρεπε να στηριζω και μαμά και μικρότερη αδερφή και να πηγαινω και στην εργασία μου και βα βοηθάω και στο μαγαζί των γονιών μου. Πίστεψε με πονουσα πολύ και τότε μα πονάω πολύ και τώρα, ειναι διαφορετικός αυτός ο πόνος.

Είναι θα έλεγα πόνος που δύσκολα μοιράζεται. Είναι αυτό που λένε και τα άλλα κορίτσια, πολλές φορές νιώθω άχρηστη, οτι φέρνω πόνο και στους γύρω μου.

Τέλος πάντων πολλά είπα.

Ας έχουμε όλες υγεία και ας ελπίσουμε πως ο Θεός την κατάλληλη στιγμή θα μας κάνει όλες μας μανούλες.

Σας φιλώ κοριτσάκια μου.

url]

Καλησπέεεεεεραααααα!!!!

Τι μου κάνετε ωρε συναγωνιστριες?

Λοιπόν εγώ θα μοιραστώ κατι ακόμα μαζι σας.

Όποτε στη ζωή μου είμαι χάλια (όπως χθες), πάντα κάτι συμβαίνει για να πω "Δόξα το Μεγαλοδύναμο Θεό"!

Γιατί το λεω?

Χθες λοιπόν ήμουν στα πατώματα (και η πανσέληνος στάνταρ βοηθάει γι αυτο).

Χάλια μαύρα. ..

Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου...

Να δέσω ενα σχοινί στο λαιμό μου, να ησυχάσω! Τοσο χάλια. ..

Ως γνωστόν δουλεύω σε μαγαζί εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Σκάει μύτη λοιπόν μια κοπέλα 6 μηνες μεγαλύτερη μου.

"Εχω ενα οικογενειακό πρόγραμμα και θέλω να το σπάσω. Να πάρει ο καθένας τη γραμμή στο ονομα του"-Μου λέει

{Μου μύρισε διαζύγιο κατευθείαν}

"Ναι αλλα πρέπει να είναι εδω και το άτομο που θα το πάρει στο όνομα του για να υπογράψει"-της λεω.

Δυσανασχετησε....

Παίρνει ενα τηλέφωνο βιαστικά, γίνεται νευρική και λεει "οκ θα έρθει ο πρώην σύζυγος σε δεκα λεπτα"....

.

.

.

Παγωμαρα...

...

.

.

.

Σκάει ο πρώην κορίτσια, ανταλλάσσουν κατι απότομες λέξεις (που δεν ακουσα), υπογράφουν και φεύγει ο ενας απο δεξιά και ο άλλος απο αριστερά. ..

.

.

.

Δε θα πω τίποτα άλλο.

Καταλάβατε που το παω!

Μάκια μάκια κούκλες!

Σας αγαπώ πολύ♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια μου καλήσπέρα...μόλις μπήκα σπίτι και αναψα τον θερμο να κάνω ένα μπανάκι...πολύ ησυχία έχουμε σήμερα...που χαθήκατε όλες????

Σήμερα είχε πολύ δουλειά, μακάρι να συνεχίσει έτσι όλο το καλοκαίρι μήπως και σωθούμε...

Αποφάσισα να μην ξαναγκρινιάξω...εχώ τον αντρούλη μου, την οικογένεια μου και όλες εσάς αγαπημένες μου φούλες...Σας λατρεύω.;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ζεττάκι μου καλό θυμάμαι πολύ καλά πως ένιωθες και εσύ και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.Γενικά σας ευχαριστώ πολύ όλες για την στήρηξη και την συμπαράσταση.

Δημητρούλα μου χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα.Άστα ρε Δήμητρα τόσα και τόσα χειρότερα υπάρχουν.Μια χαρά είμαστε,μια χαρά.

Αναστασία μου υπέροχα νέα!!!!Μακάρι μάτια μου να πάνε όλα καλά.Θέλει πολλή υπομονή και γερά νεύρα,το ξέρω καλά και από το μαγαζί των γονιών μου.

Αλήθεια πολλή ησυχία έχει σήμερα!!!Είστε όλες βολτούλα με αυτόν τον υπέροχο καιρό ε????Μακάρι κοριτσάκια μου να περνάτε όμορφα.

Κοριτσάκια μου καλήσπέρα...μόλις μπήκα σπίτι και αναψα τον θερμο να κάνω ένα μπανάκι...πολύ ησυχία έχουμε σήμερα...που χαθήκατε όλες????

Σήμερα είχε πολύ δουλειά, μακάρι να συνεχίσει έτσι όλο το καλοκαίρι μήπως και σωθούμε...

Αποφάσισα να μην ξαναγκρινιάξω...εχώ τον αντρούλη μου, την οικογένεια μου και όλες εσάς αγαπημένες μου φούλες...Σας λατρεύω.;);)

Καλησπέρα φουλι μου, τι κάνεις?

Εγώ εδώ είμαι..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...