Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αγαπες μου καλες καλημερα σας! Μπηκα στα πεταχτα να σας πω πως ειμαι ζωντανη και σας σκεφτομαι. Δυστυχως δεν εχω χρονο πλεον οπως ειναι τα πραγματα τωρα εδω στην Κυπρο, αλλαξαν πολλα και συνεχεια αλλαζουν. Παλευουμε να κρατησουμε τις δουλειες μας. Τωρα ειλικρινα θα ηθελα να μαθω σε πιο σημειο βρισκεται η καθε μια, εαν εχετε την καλοσυνη να μου γραψετε εν συντομια εαν κανατε καμια καινουρια προσπαθεια. Οσο για μενα, τιποτα. Σας αγαπω, σας σκεφτομαι με πασα ειλικρινια. Χχχχχχχχχχχχ αγκαλιτσες κ φιλακια σε ολες.

Διαφημίσεις

Αγαπες μου καλες καλημερα σας! Μπηκα στα πεταχτα να σας πω πως ειμαι ζωντανη και σας σκεφτομαι. Δυστυχως δεν εχω χρονο πλεον οπως ειναι τα πραγματα τωρα εδω στην Κυπρο, αλλαξαν πολλα και συνεχεια αλλαζουν. Παλευουμε να κρατησουμε τις δουλειες μας. Τωρα ειλικρινα θα ηθελα να μαθω σε πιο σημειο βρισκεται η καθε μια, εαν εχετε την καλοσυνη να μου γραψετε εν συντομια εαν κανατε καμια καινουρια προσπαθεια. Οσο για μενα, τιποτα. Σας αγαπω, σας σκεφτομαι με πασα ειλικρινια. Χχχχχχχχχχχχ αγκαλιτσες κ φιλακια σε ολες.

Ωωωωω τι έκπληξη! ! :-)

Καλημέρα κοπέλα μου!

Πολύ χαίρομαι που εγραψες κάτι.

Τα νεα μου:

Κάναμε επανάληψη σε σπερμοδιαγραμμα και βγήκε καλό, οπότε υπάρχουν ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη.

Ελπίδες υπάρχουν, αλλα όρεξη δεν υπάρχει δυστυχώς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kalhspera koritsia ...

Mpika mono na sas pw kalhnixta kai vlepo oti den eiste kai sta kalitera sas ...

mimitra den ginete na eisai etsi kopela mou. Ti paei na pei den tha mino egkios? Mia nea kopela xoris arosties, xoris provlimata. Einai dinaton na skeutese etsi? Oso exis ola auta sto mialo sou kai vasanizese kai eisai se kaki psihologia, kseris kai moni sou, oti den prokete na minis egkios fisiologika. Mporis na min asxolise me tis vl@ki#s? Na eisai xalari, oxi etsi.

I psihologia pezei poli megalo rolo stin silipsi (eite fisiologika eite me eksosomatiki). Eisai kourazmeni, se katalaveno, ala exis ali epilogi? Malon oxi. Pleaseeeeee sovarepsou !!!!

kale gia emena eleges oti mou tin eipes kai den sou milao? Den hmoun spiti gia auto den sou apantisa. Tha sizitisoume apo konta kapia pragmata pou les ala ti enois akrivos, den to katalava?

Anastasia, roubies kai morfoula exete kai esis ta provlimata sas. Einai diskolo ala prepei na kanoume ipomoni. Den mas ftanoun ola auta me eksosomatiki exoume kai ala ... Kouragio ...

DADAΚΙ μου μάλλον κανω αυτό που λέει η Roubies.

Προσπαθώ να αμυνθω για να μην απογοητευτω.

Σήμερα σα να είμαι λιιιιιιιγο καλυτερα πάντως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα!

Mimitra νομίζω σε εχει επηρεασει η πανσέληνος και εισαι ετσι λοιπον ακου αφου θες να εισαι τοσο σίγουρη και να πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερεις να κάνεις παιδι οκ, δεξου αυτο εσύ κάνε τα υπερηχογραφηματα σου για τα ωαρια κανε σεξ και περίμενε κανονικα περίοδο αφου ετσι κι αλλιως δεν θα μεινεις, αρκει να εισαι χαλαρή. Εγω αυτη την φορα δεν αγχωθηκα καθόλου γιατι ηξερα απο ενστικτο και ήμουν πολύ σιγουρη οτι δεν θα μεινω, και οταν μεινεις θα δεις οτι θα χαρεις περισσοτερο. Αλλα μην πεφτεις αλλο.

Αναστασία πολύ στεναχωρήθηκα για το μαγαζι σας δυστηχως η Ελλαδα ειναι στα χειροτερα της ειδικα για τους ελ. επαγγελματιες αλλα θα επιβιωσουμε δεν μασαει ο Ελληνας παντα βρίσκει ακρη, βεβαια κι εγω εχω αγωνια αλλα με τοσα που εχω περασει στη ζωη μου το μονο που θελω πια ειναι υγεια και ενα κομματι ψωμι και θα χαμογελαω. Εμενα ο πατερας μου ειναι αρρωστος απο 43 ετων η μαμα καθαριζε περιστασιακα σπίτια εγω μαθήτρια του 18 αλλα δεν σπουδασα γιατι επρεπε να παω για δουλεια για να ζήσουμε αλλα αισθανομαι πολύ δυνατη μεσα απο ολα αυτα, και το ιδιο ειστε και εσεις οσες περνατε δύσκολα ειμαι σίγουρη, και φυσικα δεν στεναχωριεμαι για υλικα αγαθα που χανω αλλα μονο για την υγεια και τιποτα αλλο ολα ερχονται αν εχεις πίστη, ειμαι σίγουρη πια! Ο Μαντουδ ναι περνει 120 και σε εξεταζει τον ρωτας οτι θες φυσικα αλλα το θεωρω υπερβολικο κι ο δικος μου το ιδιο κανει και αν του πεις οτι εχεις οικονομικα ντρεπεται να παρει επισκεψη.

Ευμορφια εχεις δικιο να εξοργίζεσαι με την πεθερα σου αλλα αν δεν καταλαβαινει το ζωον απο μονο του και να φυγει παλι γκρινια θα εχεις με τον ανδρα σου.

Dada τον ειδα τον Μπαθ δεν τρελλαθηκα κι ολας αλλα γουστα ειναι αυτα, Ο Ζαχος πιο ωραιος μου φανηκε παντως χι χι.

Roubies συγχαρητηρια για τον τροπο που σκεφτεσαι για τους μαθητες σου, εσυ εχεις κλεισει ραντεβου για 8/5 στον Αρκ? γιατι εγω δεν βρήκα εκεινη την μερα για υπερηχο, ηθελα να σε δω αλλα θα βρεθουμε ουτως η αλλιως.

Κοριτσια ενα θα ηθελα να σας πω εγω δεν εβαλα ποτε φρενο στα ονειρα μου και τα θελω μου οσα εμποδια κι αν συναντησα στη ζωή μου και τελικα αυτο ειναι η ζωη να διεκδικείς να ματώνεις να πονας αλλα στο τελος να κατακτάς, δεν θα κωλωσω σε καμια οικονομική κρίση για να φρεναρω τη ζωη μου θα ζω και με πολύ λιγοτερα αλλα οσο ειμαι γερη θα χαμογελαω γιατι οταν εχω υγεια εχω δικαιωμα να προσπαθω...

Φιλια ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΟ!!!!;) ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ...!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.....ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ...ΟΠΟΤΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ.....ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ..!!!!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΤΩΡΑ....!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Mimitra νομίζω σε εχει επηρεασει η πανσέληνος και εισαι ετσι λοιπον ακου αφου θες να εισαι τοσο σίγουρη και να πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερεις να κάνεις παιδι οκ, δεξου αυτο εσύ κάνε τα υπερηχογραφηματα σου για τα ωαρια κανε σεξ και περίμενε κανονικα περίοδο αφου ετσι κι αλλιως δεν θα μεινεις, αρκει να εισαι χαλαρή. Εγω αυτη την φορα δεν αγχωθηκα καθόλου γιατι ηξερα απο ενστικτο και ήμουν πολύ σιγουρη οτι δεν θα μεινω, και οταν μεινεις θα δεις οτι θα χαρεις περισσοτερο. Αλλα μην πεφτεις αλλο.

Αναστασία πολύ στεναχωρήθηκα για το μαγαζι σας δυστηχως η Ελλαδα ειναι στα χειροτερα της ειδικα για τους ελ. επαγγελματιες αλλα θα επιβιωσουμε δεν μασαει ο Ελληνας παντα βρίσκει ακρη, βεβαια κι εγω εχω αγωνια αλλα με τοσα που εχω περασει στη ζωη μου το μονο που θελω πια ειναι υγεια και ενα κομματι ψωμι και θα χαμογελαω. Εμενα ο πατερας μου ειναι αρρωστος απο 43 ετων η μαμα καθαριζε περιστασιακα σπίτια εγω μαθήτρια του 18 αλλα δεν σπουδασα γιατι επρεπε να παω για δουλεια για να ζήσουμε αλλα αισθανομαι πολύ δυνατη μεσα απο ολα αυτα, και το ιδιο ειστε και εσεις οσες περνατε δύσκολα ειμαι σίγουρη, και φυσικα δεν στεναχωριεμαι για υλικα αγαθα που χανω αλλα μονο για την υγεια και τιποτα αλλο ολα ερχονται αν εχεις πίστη, ειμαι σίγουρη πια! Ο Μαντουδ ναι περνει 120 και σε εξεταζει τον ρωτας οτι θες φυσικα αλλα το θεωρω υπερβολικο κι ο δικος μου το ιδιο κανει και αν του πεις οτι εχεις οικονομικα ντρεπεται να παρει επισκεψη.

Ευμορφια εχεις δικιο να εξοργίζεσαι με την πεθερα σου αλλα αν δεν καταλαβαινει το ζωον απο μονο του και να φυγει παλι γκρινια θα εχεις με τον ανδρα σου.

Dada τον ειδα τον Μπαθ δεν τρελλαθηκα κι ολας αλλα γουστα ειναι αυτα, Ο Ζαχος πιο ωραιος μου φανηκε παντως χι χι.

Roubies συγχαρητηρια για τον τροπο που σκεφτεσαι για τους μαθητες σου, εσυ εχεις κλεισει ραντεβου για 8/5 στον Αρκ? γιατι εγω δεν βρήκα εκεινη την μερα για υπερηχο, ηθελα να σε δω αλλα θα βρεθουμε ουτως η αλλιως.

Κοριτσια ενα θα ηθελα να σας πω εγω δεν εβαλα ποτε φρενο στα ονειρα μου και τα θελω μου οσα εμποδια κι αν συναντησα στη ζωή μου και τελικα αυτο ειναι η ζωη να διεκδικείς να ματώνεις να πονας αλλα στο τελος να κατακτάς, δεν θα κωλωσω σε καμια οικονομική κρίση για να φρεναρω τη ζωη μου θα ζω και με πολύ λιγοτερα αλλα οσο ειμαι γερη θα χαμογελαω γιατι οταν εχω υγεια εχω δικαιωμα να προσπαθω...

Φιλια ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΟ!!!!;) ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ..!!!!!!!!:oops::oops:

ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ..????:P:p

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ....ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ....ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ...!!!!!:(:(

Κοριτσάκια μου καλήμέρα...

Ελα βρε Ανιτάκι εδώ είμαι...έχω λίγο δουλίτσα σήμερα..

το μεσημέράκι θα είμαι χαλαρα και θα μπώ πάλι.

Καλά θα κάνεις να πας στον Αρκουλή και ευχομαι πραγματικά να σε βοηθήσει.

Λαμπρινούλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια συνήθως δεν με πέρνει από κάτω.Και σίγουρα δεν θα αρρωστήσω ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου για ένα κωλομάγαζο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ...ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..?????????

Διαφημίσεις

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........ΝΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

ΖΕΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

ΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.......ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ...??????????????

Z

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...