Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Νομίζω LH γίνεται μετά την ωορρηξία αλλά καλύτερα να μας πουν κ τα αλλά κορίτσια κυρίως ο,τι σου πει ο γιατρός. Είναι ανάλογα τι θέλει να δει. Παντως για FSH κ Ε2 εμένα στις οδηγίες μου γράφει πως έχω επιλογή είτε 2η είτε 3η μέρα.

Εμένα συνήθως η προγεστερόνη μου ήταν αυξημένη πάντως σε μετρήσεις αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την ωορρηξία ή με τα ωχρά σωματια που δημιουργούνταν συνεχώς. Απ ότι έμαθα  η περιορισμένη ωοθηκικη λειτουργία δημιουργεί κύστες γιατί δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επειδή το ξέρω ότι δε θα γίνει. Και το εννοώ δεν το λεω σα νάζι..

Είμαι σίγουρη οτι δε θα μείνω έγκυος.

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω.. αλλά κι αυτό το υποψιάζομαι. .

Το ξέρω ρε μωρό πως το λες, δεν είμαι χαζή...όλες τις ίδιες μεταπτώσεις έχουμε...

Τι ταλαιπωρία είναι αυτή ρε κορίτσια???????????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ο αντρούλης ευτυχώς και δοξα το Θεό έχει χωράφια από τον πατέρα του και την συνεχίζει τη δουλειά παράλληλα, δεν έχει τα άπειρα στρέμματα αλλά βγάζουμε γύρω στα 18000? το χρόνο από αυτή τη δουλειά(τα οποία τώρα μας τα τρώει το μαγαζί).Αν βρούμε και από μια δουλίτσα ο ένας έστω και με λίγα χρήματα θα επιβιώσουμε.Ετσι όπως πάει όμως τώρα δεν μας μένει τίποτα.Δουλεύουμε καλά το καλοκαίρι για να ισοφαρίσουμε τον χειμώνα...Κατάλαβες?

Κοίτα αν είναι να σας βάζει τοσο μεσα το μαγαζι, δείτε πως θα πάει και κάντε οτι καλύτερο για εσάς.

Ρωτήστε και το λογιστή σας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Συμφωνώ με την Αναστασία.Γιατί δεν λες στον άντρα σου να της πει κάτι???Αν είχατε τα χρήματα οκ,αλλά εσείς δυσκολεύεστε πολύ.Δεν το βλέπει αυτό???Δεν καταλαβαίνω θέλει να υποφέρει το παιδί της???

Αναστασία μου θυμώνω παροδικά και μετά μου περνάει.Άμα το έπαιρνα στα σοβαρά δεν θα έκανα τίποτα και θα καθόμουν 15 μέρες.Αυτά τα παιδιά μόνο σκέφτομαι και τίποτε άλλο.

Και πολύ καλά κάνεις μπέμπα...τα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτα.;););)

Είσαι ψυχάρα.

I81rp3.png

O αντρας μου ειναι τόσο καλό παιδι,μέχρι αηδίας,που δεν τη λέει τίποτα,έχουμε μαλώσει πολλές φορές γιαυτο το θέμα,βολέυεται η κουράδα

Φαίνεται ότι ο άντρας σου είναι καλό παιδί,γι'αυτό του τα κάνει αυτά.

O αντρας μου ειναι τόσο καλό παιδι,μέχρι αηδίας,που δεν τη λέει τίποτα,έχουμε μαλώσει πολλές φορές γιαυτο το θέμα,βολέυεται η κουράδα

Εχει ομως καπού να πάει η γυναίκα?

Συγγνώμη κιόλας αλλά... και η μάνα μου ας πούμε, ενα σπίτι έχει.

Δε θα μπορούσα να της πω να φύγει για να μείνω εγω με τον άντρα μου.

Εντάξει ο άντρας μου ειχε δικό του σπίτι αλλα αν δεν είχε?

Θα την εδιωχνα? Οχι.. θα πήγαινα σε νοίκι.

Sorry αλλα αν δεν έχει που να μείνει η γυναίκα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα αν είναι να σας βάζει τοσο μεσα το μαγαζι, δείτε πως θα πάει και κάντε οτι καλύτερο για εσάς.

Ρωτήστε και το λογιστή σας.

Θα δούμε...γι'αυτό λέω για τον Οκτώβριο γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός δεν με συμφέρει ούτε να το δώσω ούτε να το κλείσω, έχω να καλύψω τον προηγούμενο Χειμώνα, αλλά να σήμερα με πήρε το παράπονο γιατί είμαι υποχρεωμένη να σταματήσω το ένα παιδί απο την δουλειά και δεν γουστάρω καθόλου...:(:(

I81rp3.png

Το ξέρω ρε μωρό πως το λες, δεν είμαι χαζή...όλες τις ίδιες μεταπτώσεις έχουμε...

Τι ταλαιπωρία είναι αυτή ρε κορίτσια???????????

Δεν ξέρω ρε γαμώτο..

Αυτό που ξέρω είναι οτι δεν πολυαντεχω.

Έχω κατάθλιψη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα μου δεν πιστεύω ότι είναι ένστικτο.Νομίζω ότι είναι η άμυνα του οργανισμού σου ειδικά τώρα που πέρασαν οι γόνιμες και είσαι σε φάση αναμονής της επόμενης περιόδου(να μην σώσει να έρθει),ώστε να μην απογοητευτείς αν σου έρθει η Αλέκα κανονικά.Δεν παίρνω και όρκο,αλλά κάπως έτσι μου φαίνεται.

Θα δούμε...γι'αυτό λέω για τον Οκτώβριο γιατί τώρα που άνοιξε ο καιρός δεν με συμφέρει ούτε να το δώσω ούτε να το κλείσω, έχω να καλύψω τον προηγούμενο Χειμώνα, αλλά να σήμερα με πήρε το παράπονο γιατί είμαι υποχρεωμένη να σταματήσω το ένα παιδί απο την δουλειά και δεν γουστάρω καθόλου...:(:(

Ωχ ναι?

Τι να κάνεις ρε κορίτσι μου..

Δεν είναι ωραίο αλλα ειναι ανάγκη να γίνει.

Κι εγώ στη δουλειά δύσκολα είμαι.

Δε νομίζω να με κρατήσουν για καιρό ακόμα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν ξέρω ρε γαμώτο..

Αυτό που ξέρω είναι οτι δεν πολυαντεχω.

Έχω κατάθλιψη.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου δεν πιστεύω ότι είναι ένστικτο.Νομίζω ότι είναι η άμυνα του οργανισμού σου ειδικά τώρα που πέρασαν οι γόνιμες και είσαι σε φάση αναμονής της επόμενης περιόδου(να μην σώσει να έρθει),ώστε να μην απογοητευτείς αν σου έρθει η Αλέκα κανονικά.Δεν παίρνω και όρκο,αλλά κάπως έτσι μου φαίνεται.

Λες να είναι άμυνα και να μην είναι ένστικτο?

Μακάρι.

Γιατί εμένα τα ένστικτα μου βγαίνουν σωστά.

Θα ήθελα λοιπόν αυτό να είναι άμυνα οχι ενστικτο.

Επίσης θα ήθελα να περάσει και αυτή η πανέμορφη πανσέληνος γιατί με εχει τσακίσει..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοίτα εχει ενα μαγαζί ο άντρας μου και το νοικιάζει ο αδερφός μου,του λέω να της δώσουμε το ενοίκιο και να πάει να νοικιάσει ενα μικρό σπίτι,παίρνει και 900? σύνταξη της φτάνουνε ρε κορίτσια και μου λέει ο δικός μου πως να της το πω αυτο.

Δημητρούλα έχεις δίκιο σ'αυτό,αλλά απ'ότι κατάλαβα το σπίτι δεν είναι της μαμάς,αλλά του άντρα της Μορφούλας.Και αν κατάλαβα καλά πληρώνει και δάνειο για το σπίτι.Είναι σωστό να πληρώνει και δάνειο για το σπίτι και ενοίκιο??Ας τον βοηθήσει λιγάκι,αν μπορεί.

Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ,αν τα έχω καταλάβει σωστά.

Λες να είναι άμυνα και να μην είναι ένστικτο?

Μακάρι.

Γιατί εμένα τα ένστικτα μου βγαίνουν σωστά.

Θα ήθελα λοιπόν αυτό να είναι άμυνα οχι ενστικτο.

Επίσης θα ήθελα να περάσει και αυτή η πανέμορφη πανσέληνος γιατί με εχει τσακίσει..

Ρε συ σκάσε μου ένα από τα ωραία σου χαμόγελα να πάρω τα πάνω μου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...