Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσάκια μου...πιο αισιόδοξος άνθρωπος από εμένα δεν υπήρχε αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά και θέλοντας και μη δεν μπορώ να μην το βλέπω, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση δεν μας βλέπω να κρατάμε την επιχειρήση...μετά τον Οκτώβριο το κλείνουμε το μαγαζί...

Και θα έχουμε ένα χρέος στο κεφάλι μας 250000?, δεν είναι λίγα...είναι πάρα πολλά, δυστυχώς για εμάς δουλέψαμε τον πρώτο χρόνο πολύ καλά αλλά μετά μας έπιασε η κρίση(ανοίξαμε το 2009), οπότε καταλαβαίνετε...Το μόνο που θα μπορέσει ίσως να μας σώσει θα είναι να βρούμε να το πουλήσουμε..αλλιώς...:-(:sad::-(

Έχεις δίκιο.Είναι πάρα πολλά τα λεφτά.Εύχομαι τώρα που ανοίγει ο καιρός να ανοίξει και κάπως η δουλειά.Τι να πω!!!

Διαφημίσεις

γιατι ειναι παλιο κουράδα,πριν παντρευτούμε μένανε ολοι εκει,οταν παντρευτήκαμε δεν εφυγε απο το σπίτι του αντρα μου για να μείνουμε εμεις,θα περιμένουμε πότε θα πεθάνει για να πάμε στο σπίτι του άντρα μου,ειναι και νέα ρε γαμωτο 62 χρονών ειναι η ρουφιανα,αποτι καταλάβατε δεν τα παω καλά μαζί της

Ο άντρας σου τι λέει για αυτό?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λοιπόν κορίτσάκια μου...πιο αισιόδοξος άνθρωπος από εμένα δεν υπήρχε αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά και θέλοντας και μη δεν μπορώ να μην το βλέπω, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση δεν μας βλέπω να κρατάμε την επιχειρήση...μετά τον Οκτώβριο το κλείνουμε το μαγαζί...

Και θα έχουμε ένα χρέος στο κεφάλι μας 250000?, δεν είναι λίγα...είναι πάρα πολλά, δυστυχώς για εμάς δουλέψαμε τον πρώτο χρόνο πολύ καλά αλλά μετά μας έπιασε η κρίση(ανοίξαμε το 2009), οπότε καταλαβαίνετε...Το μόνο που θα μπορέσει ίσως να μας σώσει θα είναι να βρούμε να το πουλήσουμε..αλλιώς...:-(:sad::-(

τι μαγαζί έχετε,τόσο πολυ έπεσε η δουλειά;

Ρε συ Δήμητρα εντάξει το καταλαβαίνω να σε κουράζει η δουλειά και το σπίτι και το να πας στο γιατρό, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξη με το θέμα εγκυμοσύνη.Αστο ρε φούλα μην το σκέφτεσε και αυτό...αν είναι να έρθει θα έρθει, μην το προδικάζεις...και αν δεν έρθει θα δεις τι θα κάνεις με τα κατεψυγμένα και με όλα τα άλλα.

Σ'αγαπώ μωρό μου...σε κάνω μια τεράαααααααααστια αγκαλιά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και αν γίνει αυτό τι θα κάνετε μετά?

Είναι πολύ δύσκολα..

Μήπως να χρηματοδοτειτε το μαγαζι για λίγο καιρό, μπας και βγούμε απο την κρίση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Δήμητρα εντάξει το καταλαβαίνω να σε κουράζει η δουλειά και το σπίτι και το να πας στο γιατρό, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξη με το θέμα εγκυμοσύνη.Αστο ρε φούλα μην το σκέφτεσε και αυτό...αν είναι να έρθει θα έρθει, μην το προδικάζεις...και αν δεν έρθει θα δεις τι θα κάνεις με τα κατεψυγμένα και με όλα τα άλλα.

Σ'αγαπώ μωρό μου...σε κάνω μια τεράαααααααααστια αγκαλιά.

Επειδή το ξέρω ότι δε θα γίνει. Και το εννοώ δεν το λεω σα νάζι..

Είμαι σίγουρη οτι δε θα μείνω έγκυος.

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω.. αλλά κι αυτό το υποψιάζομαι. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πολλά από αυτά που λες τα νιώθω και εγώ.Είναι μέρες που δεν θέλω να κάνω τίποτα,απλά τίποτα.Τι να πω μια περίοδος είναι και πιστεύω θα περάσει.

Εμένα πιο πολύ με κουράζει η αχαριστία του κόσμου.Θα κάνω μαθήματα μέσα στις γιορτές για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις και το φροντιστήριο φυσικά δεν θα ζητήσει λεφτά από τους γονείς επιπλέον,αλλά ούτε και εγώ θα ζητήσω από το φροντιστήριο γιατί το κάνουμε όλο αυτό για να έχουν επιτυχία τα παιδιά.Και όμως υπάρχουν γονείς που έρχονται και μας λένε "Θα κάνετε μαθήματα???Και εμείς πότε θα πάμε στο εξοχικό μας???Πάλι θα μας χαλάσετε τις γιορτές???" και άλλα τέτοια ωραία,λες και τους είπαμε να κάνουμε μάθημα την Κυριακή του Πάσχα!!!!Μα καλά πως φεύγει τόσος κόσμος τόσο νωρίς για διακοπές???Και για 2 εβδομάδες????Τι να πω δεν ξέρω.

Τους λέτε ότι είναι για καλό των παιδιών?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ευμορφία πες στον αντρούλη να πει στη μανούλα να σας αδειάσει τη γωνιά.Αν είναι μόνη της μια γκαρσονιέρα θα την βολέψει μια χαρά...Τι μάνες και αυτές ρε παιδί μου.Πρατήριο Υγρων Καυσίμων και Πλυντήριο Αυτο/των.

Ρούμπι χέστες όλες τις παλιοπ@τσ@β0υρες...δεν φτάνει που αγωνίζεσε για το καλό των παιδιών τους έχουν και παράπονο...

I81rp3.png

Επειδή το ξέρω ότι δε θα γίνει. Και το εννοώ δεν το λεω σα νάζι..

Είμαι σίγουρη οτι δε θα μείνω έγκυος.

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω.. αλλά κι αυτό το υποψιάζομαι. .

Βρε αγαπούλα μου γιατί το λες αυτό????Πώς το ξέρεις????

Εγώ νομίζω ότι περνάς μια φάση άσχημης ψυχολογίας και είσαι αρνητική και σε αυτό.Καθώς επίσης νομίζω ότι φοβάσαι κιόλας και έτσι αμύνεσαι.Αν σκεφτείς πιο καθαρά θα δεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Διαφημίσεις

Τους λέτε ότι είναι για καλό των παιδιών?

Φυσικά και τους το λέμε,αλλά λες να μην το ξέρουν???Άσε μωρέ δεν βρίσκεις άκρη!!!!Άσε προτιμώ να μην το σκέφτομαι,απλά έγινε ένα τέτοιο παρόμοιο γεγονός και σήμερα το βράδυ πριν φύγω από τη δουλειά και νευρίασα.Λες και για μένα δεν θα ήταν καλύτερα να κάθομαι 15 μέρες.Τι να πω.

Βρε αγαπούλα μου γιατί το λες αυτό????Πώς το ξέρεις????

Εγώ νομίζω ότι περνάς μια φάση άσχημης ψυχολογίας και είσαι αρνητική και σε αυτό.Καθώς επίσης νομίζω ότι φοβάσαι κιόλας και έτσι αμύνεσαι.Αν σκεφτείς πιο καθαρά θα δεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ξέρω 'γω... ένστικτο. .

Μπορεί και να μου βγαίνει και ολο το σκηνικό με τον πεθερο μου σε κατάθλιψη.

Αποκλείεται?

Μάλλον δεν αποκλείεται.

Δεν ξέρω. Είμαι μπερδεμένη και κουρασμένη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και αν γίνει αυτό τι θα κάνετε μετά?

Είναι πολύ δύσκολα..

Μήπως να χρηματοδοτειτε το μαγαζι για λίγο καιρό, μπας και βγούμε απο την κρίση?

Ο αντρούλης ευτυχώς και δοξα το Θεό έχει χωράφια από τον πατέρα του και την συνεχίζει τη δουλειά παράλληλα, δεν έχει τα άπειρα στρέμματα αλλά βγάζουμε γύρω στα 18000? το χρόνο από αυτή τη δουλειά(τα οποία τώρα μας τα τρώει το μαγαζί).Αν βρούμε και από μια δουλίτσα ο ένας έστω και με λίγα χρήματα θα επιβιώσουμε.Ετσι όπως πάει όμως τώρα δεν μας μένει τίποτα.Δουλεύουμε καλά το καλοκαίρι για να ισοφαρίσουμε τον χειμώνα...Κατάλαβες?

I81rp3.png

Ευμορφία πες στον αντρούλη να πει στη μανούλα να σας αδειάσει τη γωνιά.Αν είναι μόνη της μια γκαρσονιέρα θα την βολέψει μια χαρά...Τι μάνες και αυτές ρε παιδί μου.Πρατήριο Υγρων Καυσίμων και Πλυντήριο Αυτο/των.

Ρούμπι χέστες όλες τις παλιοπ@τσ@β0υρες...δεν φτάνει που αγωνίζεσε για το καλό των παιδιών τους έχουν και παράπονο...

Συμφωνώ με την Αναστασία.Γιατί δεν λες στον άντρα σου να της πει κάτι???Αν είχατε τα χρήματα οκ,αλλά εσείς δυσκολεύεστε πολύ.Δεν το βλέπει αυτό???Δεν καταλαβαίνω θέλει να υποφέρει το παιδί της???

Αναστασία μου θυμώνω παροδικά και μετά μου περνάει.Άμα το έπαιρνα στα σοβαρά δεν θα έκανα τίποτα και θα καθόμουν 15 μέρες.Αυτά τα παιδιά μόνο σκέφτομαι και τίποτε άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...