Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι να πεις ρε αγάπη.Εγώ λέω την υγεία μας να έχουμε γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα γύρω μας!!!Τουλάχιστον εμείς έχουμε και οι δύο δουλειές και είναι πολύ σημαντικό αυτό σήμερα πια!!!Οπότε δεν παραπονιέμαι.Εγώ είχα συνηθίσει και από την οικογένειά μου,γιατί είχαμε και παλαιότερα πολλά οικονομικά προβλήματα,οπότε τώρα η κρίση δεν με έχει επηρεάσει πολύ.Ο άντρας μου όμως είχε μια πιο άνετη ζωή-όχι πλούσια,αλλά άνετη-οπότε του ήρθε πιο δύσκολα.Τώρα πια έχει συνηθίσει,αφού βέβαια του είπα και εγώ πολλά και τον έκανα να ανοίξει λίγο τα μάτια του να κοιτάξει γύρω του και να δει πως υποφέρει ο κόσμος.

Ξέρεις τι γίνεται όμως ρε Ρούμπι?Οταν αρχίζουμε και ανεχόμαστε μια κατάσταση δεν αργεί να παγιοθεί και αυτό είναι πολύ κακό.Μας έχουν κόψει πολλά και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στον πάτο.Που θα πάει αυτή η κατάσταση?Μου λες?

Αστα μην σε φορτίζω και σένα...εμείς πάντως δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αυριο η δουλειά κάθε μέρα πέφτει...θα δούμε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Α καλά, οσο γι αυτό. ...

Εμείς να δεις προβλήματα στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή!

Πατέρας απών, μητέρα άνεργη και δυο παιδιά να ζουν με τη σύνταξη του παππού (God bless him)!

Και προσπαθούσε να μη μας λείψει τίποτα!

Με τα αγγλικά μας, με το μπαλέτο μου...

Σαν αληθινός πατέρας.

Πόσο σε καταλαβαίνω!!!Εμένα ο πατέρας δεν ήταν απών,η μαμά άνεργη και μετά αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί και δεν είχαν μια.Όπως καταλαβαίνεις αυτό το μαγαζί στάθηκε με πολύ κόπο και απίστευτη δουλειά.Οι γονείς μου μπορεί να μην είχαν παπούτσια να φορέσουν ή ρούχα(κυριολεκτώ τους θυμάμαι πάντα με τα ίδια ρούχα και παπούτσια),αλλά και εγώ και ο αδερφός μου δεν στερηθήκαμε ποτέ τα αγγλικά μας και τα γερμανικά μας!!!Καλά να είναι η νονά μου και ο νονός μου που μας παίρναν και κανένα ρουχαλάκι γιατί φοράγαμε και δανεικά και δεν ντρέπομαι να το πω.Ίσα ίσα το υπερηφανεύομαι πόσο στερήθηκαν οι δικοί μου για να ζούμε εμείς σήμερα καλύτερα.

Διαφημίσεις

Αχ βρε αγάπη και εσείς μπατιράκια????Δεν ρίχνουν και λίγο ακόμα τις τιμές ρε παιδί μου...τι πράγμα είναι αυτό?

Kαι ποιος δεν ειναι μπατιράκι βρε κορίτσια,εμενα τον δικό μου τον κόψανε 250?δηλ.παίρνει 550?,εγω δουλέυω 12 ωρες για να μαζέψω λεφτά,εχουμε ενοίκιο,γιατι η κουράδα η πεθερά μου κάθεται στο σπίτι μας,εχουμε 2 δανεια,αφου λέω του δικού μου αν μείνω εγκυος και δεν μπορώ να δουλέυω πως θα γεννήσω με τη λεφτά

Ξέρεις τι γίνεται όμως ρε Ρούμπι?Οταν αρχίζουμε και ανεχόμαστε μια κατάσταση δεν αργεί να παγιοθεί και αυτό είναι πολύ κακό.Μας έχουν κόψει πολλά και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στον πάτο.Που θα πάει αυτή η κατάσταση?Μου λες?

Αστα μην σε φορτίζω και σένα...εμείς πάντως δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αυριο η δουλειά κάθε μέρα πέφτει...θα δούμε...

Έχεις δίκιο ρε αγάπη,αλλά με άγχος δεν βγάζουμε τίποτα.Ρε συ αυτά τα χρόνια που ζούμε τώρα δεν θα γυρίσουν πίσω.Δεν ανέχομαι να τα χαρίσω σε κανέναν που.....!!!!Δεν ξέρω ρε γαμώτο που θα πάει αυτή η κατάσταση,απλά εγώ σαν άνθρωπος δεν αντέχω να ζω με γκρίνια.Ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές(και φυσικά δεν μιλάω για την υπογονιμότητα)δεν έχω γκρινιάξει ποτέ.Πάντα προσπαθώ να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων,όσο αυτό είναι εφικτό.Ίσως κάνω λάθος,αλλά μάλλον είναι θέμα χαρακτήρα.

Με κουράζει η δουλειά μου.

Με κουράζει που πρέπει να κάνω ολες τις δουλειές του σπιτιού.

Με κουράζει που δεν εχω χρονο να τις κανω.

Με κουράζει που θελω να τις κάνω και δε τις κανω επειδή είμαι κουρασμένη και δεν εχω χρόνο.

Με κουράζει που καθε μερα ξυπνάω κουρασμένη.

Με κουράζει που 3 φορές τη βδομάδα δουλεύω σπαστό.

Με κουράζει που σκέφτομαι οτι πάλι δεν έμεινα έγκυος.

Με κουράζει που τον άλλο μήνα πρέπει να παω να με δει ο γιατρός για το αβγό, ενώ πάλι δε θα μείνω έγκυος.

Με κουράζει που σκέφτομαι τα παγωμένα μου και δε θέλω να τα βαλω.

Με κουράζει που και να τα βάλω, πρέπει να περιμενω μέρα με τη μερα, ώρα με την ώρα για να δω αν χάθηκε το μωρο -πάλι.

Με κουράζει που κανω δίαιτα και τη χαλάω καθε βράδυ.

Με κουράζει που ολο θελω να παω γυμναστήριο και δεν παω γιατί είμαι κουρασμένη.

Με κουράζει που αυριο πάλι θα ξυπνήσω το πρωί, θα κλειδωθω στο μαγαζί ενω εχει καλο καιρό και οταν σχολασω θα ειμαι παλι κουρασμένη κάι δε θα απολαυσω το σκ.

Με κουράζει ακόμα και που με ακούω να παραπονιεμαι...........

Έλεος. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα δεν ξέρω τι έχεις αγαπούλα μου,αλλά και εγώ δεν έχω καλή ψυχολογία τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι μου φταίει.Δεν ξέρω το γιατί.

Αχ Μόρφω μου πόσο δίκιο έχεις!!!Τι περνάτε και εσείς!!!Η πεθερά σου γιατί μένει στο σπίτι σας???Δεν το κατάλαβα αυτό.

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο ρε αγάπη,αλλά με άγχος δεν βγάζουμε τίποτα.Ρε συ αυτά τα χρόνια που ζούμε τώρα δεν θα γυρίσουν πίσω.Δεν ανέχομαι να τα χαρίσω σε κανέναν που.....!!!!Δεν ξέρω ρε γαμώτο που θα πάει αυτή η κατάσταση,απλά εγώ σαν άνθρωπος δεν αντέχω να ζω με γκρίνια.Ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές(και φυσικά δεν μιλάω για την υπογονιμότητα)δεν έχω γκρινιάξει ποτέ.Πάντα προσπαθώ να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων,όσο αυτό είναι εφικτό.Ίσως κάνω λάθος,αλλά μάλλον είναι θέμα χαρακτήρα.

Ναι κι εγώ μια απο τα ίδια.

Δεν γκρίνιαζω ποτέ!

Δες και το παραπάνω μήνυμα μου!!

Θα το ονομασω "Ωδή στην κούραση"!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα δεν ξέρω τι έχεις αγαπούλα μου,αλλά και εγώ δεν έχω καλή ψυχολογία τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι μου φταίει.Δεν ξέρω το γιατί.

Αχ Μόρφω μου πόσο δίκιο έχεις!!!Τι περνάτε και εσείς!!!Η πεθερά σου γιατί μένει στο σπίτι σας???Δεν το κατάλαβα αυτό.

Έχει και πανσεληνο, καποίοι άνθρωποι επηρεάζονται.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

γιατι ειναι παλιο κουράδα,πριν παντρευτούμε μένανε ολοι εκει,οταν παντρευτήκαμε δεν εφυγε απο το σπίτι του αντρα μου για να μείνουμε εμεις,θα περιμένουμε πότε θα πεθάνει για να πάμε στο σπίτι του άντρα μου,ειναι και νέα ρε γαμωτο 62 χρονών ειναι η ρουφιανα,αποτι καταλάβατε δεν τα παω καλά μαζί της

Λοιπόν κορίτσάκια μου...πιο αισιόδοξος άνθρωπος από εμένα δεν υπήρχε αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά και θέλοντας και μη δεν μπορώ να μην το βλέπω, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση δεν μας βλέπω να κρατάμε την επιχειρήση...μετά τον Οκτώβριο το κλείνουμε το μαγαζί...

Και θα έχουμε ένα χρέος στο κεφάλι μας 250000?, δεν είναι λίγα...είναι πάρα πολλά, δυστυχώς για εμάς δουλέψαμε τον πρώτο χρόνο πολύ καλά αλλά μετά μας έπιασε η κρίση(ανοίξαμε το 2009), οπότε καταλαβαίνετε...Το μόνο που θα μπορέσει ίσως να μας σώσει θα είναι να βρούμε να το πουλήσουμε..αλλιώς...:-(:sad::-(

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Με κουράζει η δουλειά μου.

Με κουράζει που πρέπει να κάνω ολες τις δουλειές του σπιτιού.

Με κουράζει που δεν εχω χρονο να τις κανω.

Με κουράζει που θελω να τις κάνω και δε τις κανω επειδή είμαι κουρασμένη και δεν εχω χρόνο.

Με κουράζει που καθε μερα ξυπνάω κουρασμένη.

Με κουράζει που 3 φορές τη βδομάδα δουλεύω σπαστό.

Με κουράζει που σκέφτομαι οτι πάλι δεν έμεινα έγκυος.

Με κουράζει που τον άλλο μήνα πρέπει να παω να με δει ο γιατρός για το αβγό, ενώ πάλι δε θα μείνω έγκυος.

Με κουράζει που σκέφτομαι τα παγωμένα μου και δε θέλω να τα βαλω.

Με κουράζει που και να τα βάλω, πρέπει να περιμενω μέρα με τη μερα, ώρα με την ώρα για να δω αν χάθηκε το μωρο -πάλι.

Με κουράζει που κανω δίαιτα και τη χαλάω καθε βράδυ.

Με κουράζει που ολο θελω να παω γυμναστήριο και δεν παω γιατί είμαι κουρασμένη.

Με κουράζει που αυριο πάλι θα ξυπνήσω το πρωί, θα κλειδωθω στο μαγαζί ενω εχει καλο καιρό και οταν σχολασω θα ειμαι παλι κουρασμένη κάι δε θα απολαυσω το σκ.

Με κουράζει ακόμα και που με ακούω να παραπονιεμαι...........

Έλεος. ..

Πολλά από αυτά που λες τα νιώθω και εγώ.Είναι μέρες που δεν θέλω να κάνω τίποτα,απλά τίποτα.Τι να πω μια περίοδος είναι και πιστεύω θα περάσει.

Εμένα πιο πολύ με κουράζει η αχαριστία του κόσμου.Θα κάνω μαθήματα μέσα στις γιορτές για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις και το φροντιστήριο φυσικά δεν θα ζητήσει λεφτά από τους γονείς επιπλέον,αλλά ούτε και εγώ θα ζητήσω από το φροντιστήριο γιατί το κάνουμε όλο αυτό για να έχουν επιτυχία τα παιδιά.Και όμως υπάρχουν γονείς που έρχονται και μας λένε "Θα κάνετε μαθήματα???Και εμείς πότε θα πάμε στο εξοχικό μας???Πάλι θα μας χαλάσετε τις γιορτές???" και άλλα τέτοια ωραία,λες και τους είπαμε να κάνουμε μάθημα την Κυριακή του Πάσχα!!!!Μα καλά πως φεύγει τόσος κόσμος τόσο νωρίς για διακοπές???Και για 2 εβδομάδες????Τι να πω δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...