Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ευμορφία μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ζήτα δανεικά από τον αδελφό και κάντο τώρα!

ΑΧ ΒΡΕ kale τράπεζα τον έχουμε κάνει τον καημένο ηδη τον χρωστάνε 20 χιλιάδες ? και δεν ξέρει αν του τα δώσουνε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα.Επιτέλους γύρισα σπίτι!!!!Τι σας έπιασε σήμερα???Τι απαισιοδοξία είναι αυτή????

Ανιτάκι μου πολύ καλό ενδομήτριο,μπράβο αγαπούλα!!!!

Χριστινάκι μου πάντα άξια κοπέλα μου!!!!Τι πειράζει που είσαι λίγο στρουμπουλή????Ειναι γιατί έχεις δύο υπέροχα αγοράκια!!!!

Αναστασία μου νομίζω ότι κάνεις το σωστό.Δες ποιός θα σου εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη!!!!Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και ό,τι γίνει αγαπούλα!!!!

kale μου,τι κάνεις????Τι ωραία να είσαι εγκυούλα το καλοκαίρι!!!!Πότε ξεκινάς εσύ????

mariathn ξέρω ότι δεν σε έχω προλάβει,αλλά σου εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!Με υγεία πάνω απ'όλα και φυσικά με 1 ή και 2 μωράκια.

pink hat καλά κάνεις και δεν κουράζεσαι.Νομίζω ότι και εσύ θα νιώθεις πιο ασφαλής αν μείνεις εδώ τις γιορτές και πρώτα ο Θεός του χρόνου το Πάσχα θα έχεις 3 υπέροχα ζουζούνια στο εξοχικό σας!!!!

ΑΧ ΒΡΕ kale τράπεζα τον έχουμε κάνει τον καημένο ηδη τον χρωστάνε 20 χιλιάδες ? και δεν ξέρει αν του τα δώσουνε

Πω πω πολλά χρήματα ρε παιδί μου!!!!

Αναστασία μου και εμείς μπατιράκια είμαστε,αλλά τι να κάνουμε.Σκέψου ότι εγώ το καλοκαίρι δεν πληρώνομαι φυσικά,οπότε για να μπορούμε κάπως να τα βγάλουμε πέρα δουλεύω πολύ τον χειμώνα.Φυσικά δεν είναι αρκετό,αλλά τι να κάνω.Αν μπορώ κάνω μαθήματα και το καλοκαίρι,αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

leuta να περάσεις ένα υπέροχο ΣΚ!!!

Πρόεδρε που είσαι???Διαβάζεις αγαπούλα μου???

OΛΥΜΠΙΚ...ΟΛΥΜΠΙΚ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ...ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ...

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ...

Μπράβο!!!Συγχαρητήρια!!!!Τώρα θα περιμένουμε να σηκώσετε την κούπα!!!Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!!

Διαφημίσεις

Πω πω πολλά χρήματα ρε παιδί μου!!!!

Αναστασία μου και εμείς μπατιράκια είμαστε,αλλά τι να κάνουμε.Σκέψου ότι εγώ το καλοκαίρι δεν πληρώνομαι φυσικά,οπότε για να μπορούμε κάπως να τα βγάλουμε πέρα δουλεύω πολύ τον χειμώνα.Φυσικά δεν είναι αρκετό,αλλά τι να κάνω.Αν μπορώ κάνω μαθήματα και το καλοκαίρι,αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

leuta να περάσεις ένα υπέροχο ΣΚ!!!

Πρόεδρε που είσαι???Διαβάζεις αγαπούλα μου???

Αχ βρε αγάπη και εσείς μπατιράκια????Δεν ρίχνουν και λίγο ακόμα τις τιμές ρε παιδί μου...τι πράγμα είναι αυτό?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσια σήμερα ένας μαθητής μου,πολύ γλυκό αγοράκι,μου έδωσε ένα υπέροχο ροζ τριαντάφυλλο!!!!Πολύ με συγκίνησε το σκατούλι μου!!!!

Αφού είσαι γλυκιά και τριανταφυλλένια....

Ρε συ 120? επίσκεψη ο Μαντούδης?:shock::shock::shock:

I81rp3.png

Έλα, παρούσα!

Τι ειχε καλέ με τον ολυμπιακό σημερα?

Champions leuge?

Σε ποιο κανάλι? Χαμπάρι δεν πηρα....

.

.

Εγω σήμερα δεν είμαι καλά γι αυτό σιωπώ.

Ούτε διάβασα ουτε τίποτα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ βρε αγάπη και εσείς μπατιράκια????Δεν ρίχνουν και λίγο ακόμα τις τιμές ρε παιδί μου...τι πράγμα είναι αυτό?

Τι να πεις ρε αγάπη.Εγώ λέω την υγεία μας να έχουμε γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα γύρω μας!!!Τουλάχιστον εμείς έχουμε και οι δύο δουλειές και είναι πολύ σημαντικό αυτό σήμερα πια!!!Οπότε δεν παραπονιέμαι.Εγώ είχα συνηθίσει και από την οικογένειά μου,γιατί είχαμε και παλαιότερα πολλά οικονομικά προβλήματα,οπότε τώρα η κρίση δεν με έχει επηρεάσει πολύ.Ο άντρας μου όμως είχε μια πιο άνετη ζωή-όχι πλούσια,αλλά άνετη-οπότε του ήρθε πιο δύσκολα.Τώρα πια έχει συνηθίσει,αφού βέβαια του είπα και εγώ πολλά και τον έκανα να ανοίξει λίγο τα μάτια του να κοιτάξει γύρω του και να δει πως υποφέρει ο κόσμος.

Διαφημίσεις

Ναι έτσι είναι.

Να πω την αλήθεια όταν αποφάσισα να ακυρώσω το rdv ήταν κι αυτός ένας λόγος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έλα, παρούσα!

Champions leuge?

.

.

Προημιτελικά για το final four του Λονδίνου στο μπάσκετ...

Τι έχεις?Ξερνατα όλα.

I81rp3.png

Ναι αγάπη τόσα παίρνει πρώτη επίσκεψη,μαζί με υπέρηχο.Βέβαια μετά δεν δίνεις τόσα για επισκέψεις αν ξαναπάς,αυτό θα έλειπε άλλωστε.Εγώ δεν είχα ξαναπάει σε εξωσωματικό και δεν ήξερα τι έπαιζε γενικά από τιμές,τώρα καταλαβαίνω πως οι άλλοι δεν παίρνουν τόσο.

Τι να πεις ρε αγάπη.Εγώ λέω την υγεία μας να έχουμε γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα γύρω μας!!!Τουλάχιστον εμείς έχουμε και οι δύο δουλειές και είναι πολύ σημαντικό αυτό σήμερα πια!!!Οπότε δεν παραπονιέμαι.Εγώ είχα συνηθίσει και από την οικογένειά μου,γιατί είχαμε και παλαιότερα πολλά οικονομικά προβλήματα,οπότε τώρα η κρίση δεν με έχει επηρεάσει πολύ.Ο άντρας μου όμως είχε μια πιο άνετη ζωή-όχι πλούσια,αλλά άνετη-οπότε του ήρθε πιο δύσκολα.Τώρα πια έχει συνηθίσει,αφού βέβαια του είπα και εγώ πολλά και τον έκανα να ανοίξει λίγο τα μάτια του να κοιτάξει γύρω του και να δει πως υποφέρει ο κόσμος.

Α καλά, οσο γι αυτό. ...

Εμείς να δεις προβλήματα στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρή!

Πατέρας απών, μητέρα άνεργη και δυο παιδιά να ζουν με τη σύνταξη του παππού (God bless him)!

Και προσπαθούσε να μη μας λείψει τίποτα!

Με τα αγγλικά μας, με το μπαλέτο μου...

Σαν αληθινός πατέρας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έλα, παρούσα!

Champions leuge?

.

.

Τι έχεις βρε κούκλα?Αν θες μας λες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...