Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koritsia, vrika ena palio iperixo pou ekana, 19/11/2009 kai lei to endomitrio exei paxos 8,3.

Den ksero se pia imera hmoun. To paxos alazei ?

Τι εννοεις αν αλλαζει?

Σε ποια μερα κυκλου ησουν?Το λεει ο υπερηχος...δες καλα...

Ασε που ειναι χρονια πριν....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και να σου πω και κατι ..ολοι οι γιατρι μου ειπανε οτι απλα ο προηγουμενος δεν kαταφερε να το μεγαλωσει και να μην αγχωνομαι αλλα στην τελικη ΚΑΝΕΝΑΣ δε το μεγαλωσε...

Ολοι ειπαν θα μου δωσουν αυτοκολλητα οιστραδιολης για να παχυνει αλλα την τελευταια στιγμη ολοι συμβιβαστηκαν με cycalcur ή gonal....και παλι δε μεγαλωσε...

αφου ωάρια κανω, και ηταν και ποιοτηκα απο μετρια εως αριστα...αλλα και τις 2 φορες ειχα χαμηλη χοριακη που επεσε αυτο κατι σημανει...ολοι το περνάνε έτσι....

θα αλλαξεις γιατρο μεχρι να βρεις καποιον που θα σου δωσει την πρεπουσα σημασια,θα μιλας,θα απαιτεις και αν δεν σου κανει αλλος

ΝΥΣΤΑΖΩ πάρα πολύ...

Εχθές μετα την πίκρα της ΠΑΝΑΘΑ ειδαμε μια κωμωδια και εγινε 2 να κοιμηθω...το πρωι ξύπνησα 6:30 και ηταν τρελη μερα γιατι εκλειναν τα σχολεια και επρεπε να κλεισουν πολλές εκκρεμότητες...

Αντε να τελειωσουμε να φτγουμε για εξοχικο.....

Πιστεύω θα μου ρθει η ΑΛΕΚΑ.....εβγαλα 2 σπυρουκλες και ποναω λιγο χαμηλά...παλια επαιρνα 10 χρονια αντισυλληπτικα λόγω αστατου κύλου...δεν ειχα λοιπόν ουτε σπυρούκλες, ουτε ποναγα...τιποτα...:D

Οχι οτι ποναω πολυ γενικώς στην περιοδο ...αλλα εχω μια μικροενοχληση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

θα αλλαξεις γιατρο μεχρι να βρεις καποιον που θα σου δωσει την πρεπουσα σημασια,θα μιλας,θα απαιτεις και αν δεν σου κανει αλλος

ΜΟΡΦΩ θυμασαι την κουβεντα μας στον καφε για το μωρο? Οτι δε θα του κανω τα χατηρια στα κηπουρικα στο εξοχικο????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τι εννοεις αν αλλαζει?

Σε ποια μερα κυκλου ησουν?Το λεει ο υπερηχος...δες καλα...

Ασε που ειναι χρονια πριν....

]]

Den ksero se pia hmera tou kiklou to ekana. Tha to dw.

Enoo an to paxos alazei exartate ti imera tou kiklou eisai?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

]]

Den ksero se pia hmera tou kiklou to ekana. Tha to dw.

Enoo an to paxos alazei exartate ti imera tou kiklou eisai?

ΝΑΙ, εννοέιται αυτο!!!

Αναλογα τη μερα ειναι. Σκέψου οταν μας ερχεται περιοδος αυτο που πεφτει σαν αιμα ειναι ο χιτώνας του ενδομήτριου και μετα ξαναχτιζεται στον επομενο κυκλο απο την αρχη υπο την επηρρεια των οιστρογόνων (ή των άσπρων cyclacur αν εχεις πρόβλημα όπως εγώ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΝΑΙ, εννοέιται αυτο!!!

Αναλογα τη μερα ειναι. Σκέψου οταν μας ερχεται περιοδος αυτο που πεφτει σαν αιμα ειναι ο χιτώνας του ενδομήτριου και μετα ξαναχτιζεται στον επομενο κυκλο απο την αρχη υπο την επηρρεια των οιστρογόνων (ή των άσπρων cyclacur αν εχεις πρόβλημα όπως εγώ)

Tote prepei na einai kalo. Emena ta cyclacur den me pirazoun katholou, san na min perno tipota. Ta utrogestan omos me skotonoun an ta perno apo to stoma, zalizome poli.

Yv7Sp2.png

leuta μπορεί να φταίει το ενδομήτριο μπορεί και όχι.... 99% ανώμαλα δεν είναι και πολύ καλό.... εγώ θα εστίαζα σε αυτό και σε πρωτόκολλο που θα σου ταιριάξει... νομίζω πρέπει την επόμενη φορά να ζητήσουμε βλαστοκύστες.... αυτές δεν τις έχεις δοκιμάσει.... μπας και πετύχουμε και το παράθυρο εμφύτευσης.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Αναστασία πράγματι 120 παίρνει ο Μαντ.... για συζήτηση και σου κάνει και υπέρηχο....

όλες μας φανταζόμασταν ότι θα πιάσουμε παιδί με απίθανες στάσεις και μέρη....αλλά.....τι πάει να πει "φυσιολογικά"?.....φυσιολογικά είναι όταν το ζευγάρι αποκτήσει παιδί....είτε με δανεικά ωάρια, είτε με ξένο σπέρμα, είτε με υιοθεσία, είτε με τον κρίνο!

τέλος οι μίρλες!

από όλες μας!

οι περισσότερες την έχουμε κάνει τη διαδικασία και θα φροντίσουμε να την ξανακάνουμε με επιτυχία!

εγώ στον καφε μας μας φαντάστηκα όλες μανούλες.... να συναντιόμαστε με τα παιδιά μας......πολύ "φυσιολογική" εικόνα ήταν....υπέροχη θα έλεγα....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...