Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Leuta δεν παιζει νομίζω τοσο σημαντικο το παχος του ενδομητριου οσο η υποδεκτικότητα του το παραθυρο ψαχνουμε να βρουμε να τρυπωσει το μωρακι μας αρα μετα το 7,5 καλα ειμαστε απο ενδομητριο νομίζω μην μας τρελαινει αυτο.

Αναστασια εσυ εχεις ολα υπερ σου δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εισαι ακομη εγκυος αληθεια σου λεω νομίζω οτι θα μεινεις και μετα θα μας βρίζεις που σε παρασύραμε γιατι παχαινεις γιατι κλαιει το μωρο γιατι γιατι.... χι χι

Dada μου κι εμενα κολλημα με την οικογενεια του ασε μοιαζουν λεμε οι δικοι μας, μην γραφεις παιδι μου για τον Μπαθ τετοια πραγματα και μπει και τα δει η γυναικα του θα σε ξεμαλλιασει εχεις και το ονομα του, εγω ευτυχως δεν μπορω να πω τιποτα ειναι χοντρουλης χι χι.

Φιλια

Den mporo vre Labrinoula, den mporo !!!

Einai erotas ti na kano !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Αναστασουλα γιατι 2 φορες καθυστερει η εμφυτευση και μετα πεφτει?

Μηπως δεν επαρκει το ενδομητριο??? Λογικο δεν ειναι να το σκεφτομαι

Θα σου πω εγώ από ότι έχω καταλάβει και ας μην είμαι γιατρός...ότι θα σου πω είναι αυτό που πιστευω εγώ και σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις...

Νομίζω ότι είναι θέμα σπέρματος 2 εκατ. με 99% ανώμαλες δεν είναι καθόλου καλό βρε μπουμπού, επειδή λοιπόν χρειάζονται 2 κύτταρα για να δημιουργηθεί το έμβρυο και το ένα είναι το ωάριο και το άλλο το σπερματοζωάριο με την ποσότοτητα και την ποιότητα του σπέρματος σου δεν προχωρά μετά το έμβρυο να ολοκληρωθεί γιατί ας πούμε αν ήταν κακό το σπέρμα που γονιμοποίησε το ωάριο αυτό που θα συμβεί μετά είναι να το αποβάλει ο οργανισμός.Πρέπει να βρείτε την ακριβή αιτία που χαλάει το σπέρμα και σταμάτα να ψάχνεσε εσύ....ότι ηταν να κάνεις το έχεις κάνει.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ax vre Efoula den tha pame kala mou fenete !!! Akou flwros !!! :tongue::tongue::tongue:

Auti i fotografia pou exei einai xalia, kamia sxesi ama ton deis live !!!!!

Exei ena kormiiiii, ax Panagia mou !!!!!

ΚΟΡΜΙ ΓΙΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Θα σου πω εγώ από ότι έχω καταλάβει και ας μην είμαι γιατρός...ότι θα σου πω είναι αυτό που πιστευω εγώ και σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις...

Νομίζω ότι είναι θέμα σπέρματος 2 εκατ. με 99% ανώμαλες δεν είναι καθόλου καλό βρε μπουμπού, επειδή λοιπόν χρειάζονται 2 κύτταρα για να δημιουργηθεί το έμβρυο και το ένα είναι το ωάριο και το άλλο το σπερματοζωάριο με την ποσότοτητα και την ποιότητα του σπέρματος σου δεν προχωρά μετά το έμβρυο να ολοκληρωθεί γιατί ας πούμε αν ήταν κακό το σπέρμα που γονιμοποίησε το ωάριο αυτό που θα συμβεί μετά είναι να το αποβάλει ο οργανισμός.Πρέπει να βρείτε την ακριβή αιτία που χαλάει το σπέρμα και σταμάτα να ψάχνεσε εσύ....ότι ηταν να κάνεις το έχεις κάνει.

Δηλαδη λες οτι συνεχιζει η διαιρεση μεν αλλα δεν ειναι ποιοτικα καλο να μεινει? ΟΚ αλλα ας γινοταν βιοχημικη με μια χοριακη 40 ή 50. Και τις 2 φορες 10 και 18 χοριακή?

Και γιατι κανενας γιατρος δεν μας το ξεκαθαριζει να δουμε τι θα κάνουμε?

Λενε οτι υπαρχουν καλα να διαλεξουν και ας υπαρχουν ανωμαλα... Λες να υπαρχει στον καρυοτυπο προβλημα που αυτο δε φαινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σημασία εχει οτι ΕΓΩ δεν τα κρατάω...νιωθω πολυ αχρηστη ωρες ωρες...

:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΟΥΦ! :(:(:(

Min mou stenaxoriese ...

Edw kai egw pou den exoume provlima me to sperma, einai kai poli kalo malista, 60% den mporousa na to kratiso. Mou eipe o giatros oti telika nai men proxorise vlastokisti ala meta stamatise, den itan kalo telika. Kaki gonimopisi. Auto einai thema me tin ICSI.

Yv7Sp2.png

Auto akrivos ...:P:p:p

χιχιιχιχιχιχιχιχ! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σημασία εχει οτι ΕΓΩ δεν τα κρατάω...νιωθω πολυ αχρηστη ωρες ωρες...

:(:(:(

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΕΦΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΩΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ;ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ;ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ,

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΕΦΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΩΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ;ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ;ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ,

Ρε ΜΟΡΦΟΥΛΑ η καθεμια εχει δυστυχως αλλο λογο για τον οποιο δε μενει εγκυος και ειναι λογικο να την αγχωνει αυτος ο λογος...

Δεν υποτιμω το προβλημα καμιας....πολλες εχουν πιο σοβαρα απο μενα και αλλεσ πιο ελαφριά...εμενα ομως ειναι λογικο να με αγχωνει ενα ενδομητριο που δεν παχαινει οσο πρεπει, ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δε μου δινει σημασια σε αυτο..ομως ουτε κυηση εχω κρατήσει...

ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ή εισαι σπιτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και να σου πω και κατι ..ολοι οι γιατρι μου ειπανε οτι απλα ο προηγουμενος δεν kαταφερε να το μεγαλωσει και να μην αγχωνομαι αλλα στην τελικη ΚΑΝΕΝΑΣ δε το μεγαλωσε...

Ολοι ειπαν θα μου δωσουν αυτοκολλητα οιστραδιολης για να παχυνει αλλα την τελευταια στιγμη ολοι συμβιβαστηκαν με cycalcur ή gonal....και παλι δε μεγαλωσε...

αφου ωάρια κανω, και ηταν και ποιοτηκα απο μετρια εως αριστα...αλλα και τις 2 φορες ειχα χαμηλη χοριακη που επεσε αυτο κατι σημανει...ολοι το περνάνε έτσι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε ΜΟΡΦΟΥΛΑ η καθεμια εχει δυστυχως αλλο λογο για τον οποιο δε μενει εγκυος και ειναι λογικο να την αγχωνει αυτος ο λογος...

Δεν υποτιμω το προβλημα καμιας....πολλες εχουν πιο σοβαρα απο μενα και αλλεσ πιο ελαφριά...εμενα ομως ειναι λογικο να με αγχωνει ενα ενδομητριο που δεν παχαινει οσο πρεπει, ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δε μου δινει σημασια σε αυτο..ομως ουτε κυηση εχω κρατήσει...

ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ή εισαι σπιτι?[/quote Δεν εννοουσα αυτο.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μια γυναικα που δεν μπορει να μεινει εγκυος δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστη,τελος παντων ειμαι στη δουλεια και ολο με διακοπτουνε,θα το συζητησουμε απο κοντα αυτο το θεμα.και το κωλο ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα,γαμ.την συνδεση του

Δεν εννοουσα αυτο.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μια γυναικα που δεν μπορει να μεινει εγκυος δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστη,τελος παντων ειμαι στη δουλεια και ολο με διακοπτουνε,θα το συζητησουμε απο κοντα αυτο το θεμα.και το κωλο ιντερνετ μου εχει σπασει τα νευρα,γαμ.την συνδεση του

To Ξέρω πως ειναι βλακεια που νιωθω ετσι γιατι τι θα πρεπε να νιωθει και μια που δεν ωάρια και μια που δεν εχει σαλπιγγες?...Το ξερω ειναι λαθος και αν το λεγε αλλη θα τη μάλωνα αλλα καποιες φορες νιωθω ετσι...να μην το πω? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...