Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΤΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ..????????

ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ, ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ 8-8.5....ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!

ΤΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..???????

ΝΑΙ! Εγω που εχω λεπτο, τα ξεκινάω λιγο νωρίτερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

dadaki να πας στην οικογενεια σου και να περασεις τελεια!

Αυτοι μπορουν ερχονται καθόλου Ελλάδα?

Σε θελω ανανεωμένη να γυρισεις!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

dadaki να πας στην οικογενεια σου και να περασεις τελεια!

Αυτοι μπορουν ερχονται καθόλου Ελλάδα?

Σε θελω ανανεωμένη να γυρισεις!!! ;););)

Nai erxonai opote mporoun ...

2.5 xronia den exo paei Servia kai einai poli !!!

Tha giriso se poli kaliteri katastasi to ksero !!!

Yv7Sp2.png

Nai erxonai opote mporoun ...

2.5 xronia den exo paei Servia kai einai poli !!!

Tha giriso se poli kaliteri katastasi to ksero !!!

2,5 χρονια?????????:shock:

Γιατι τοσο πολύ dadaki μου?

Ο Ζαχαρίας σου εχει δουλεια και δεν ερχεται ή προτιμάς εσύ να πας μόνη σου να αλλάξεις παραστάσεις?

Φίλες εχεις κρατήσει εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ξερει καμια γιατι δεν μπαινουν kelly, alex & zamponelaki??????????????:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Crhristine1012 με το καλο η βαφτιση θα εισαι μια υπέροχη εγγυουλα κουμπαρουλα δεν πειραζει που εχουμε λίγα κιλακια κι εγω στην βαφτιση της κορης μου επειδη την βαφτισα μικρή 6μηνων ημουν χοντρουλα αλλα ολα οκ. Να ξεκουραζεσαι ομως γενικα οσο μπορεις γιατι μπαινεις σε τελικη ευθεια σιγα σιγα 28η εβδομαδα ειπαμε? απιστευτο ποτε περασε ε?

Anastasia μου τι αγχωνεσαι βρε παιδακι μου θα πας θα τους δεις και αν νιωσεις ετοιμη αποφασίζεις δεν θα σε βαλουν κατω με το ζόρι, εσύ επιλεγεις απλα εγω σε πιεσα να μην το αφήσεις λόγω οσο μικροτερη τοσο καλήτερα τα δεδομενα. Θα προσπαθήσω να του πω να μην παρει επισκεψη οπως εκανε στο Αννιτακι μας μην αγχωνεσαι για τα λεφτα δεν περνει πανω απο 50€ ετσι κι αλλιως.

Aννιτακι μου τι τελειο ενδομήτριο ειναι αυτο? μπραβο ζουζου ποια μερα εισαι που το μέτρησες? αντε παναγίτσα μου να μεινεις εγκυος πολύ θα χαρω, αν δεν νιώθεις οκ πήγαινε και σε αλλους γιατρους εκτος Μαντουδη περνει πολλα πρωτη επισκεψη 120€ και χθες με πηρε μια κοπελα που εκανε εκει δευτερη φορα και τζίφος ισως και να ειναι τυχαιο, τον Αρκουλη μην το δενεις εγω τον σύστησα γιατι σε μενα τα καταφερε και τις δυο φορες και ημουν σχετικα δυσκολη περίπτωση επισης ειναι καλος ανθρωπος και δεν κοροιδευει σίγουρα και φυσικα εχει αποτελεσματα οπψς ειδες, απλα μην το αφήνεις να περασει πολύ χρονικα εννοω να το κανεις μετα απο 1-2 χρονια μερικους μήνες εννοειται να το σκεφτεις. Εγω cyclacur δεν πήρα αλλα ειχα περιπου 9 ενδομήτριο τώρα που εμεινα ευτυχως αυτο ηταν το μονο προβλημα που δεν ειχα.

Pink hat κι εγω θα συνιστουσα να προσεχεις λίγο μην ταξιδευεις μακρια, εμενα μου εχει πει οχι ασκοπα ταξιδια και πολύ προσοχή, ειδες τα παιδια μας ολο εξω θελουν να ειναι και μενα η δικια μου δεν μαζευεται μολις δει ηλιο την κυνηγαμε ανοιγει την πορτα και φευγει.

Dada καλα να περασεις να ξεκουραστεις και να χαλαρώσεις να γυρίσεις ανανεωμενη ζουζουνα μου κι ετοιμη να μεινεις εγκυουλα.

Leuta μου εσυ θυμισε μου το ενδομητριο δεν παχαινει κι εσενα ευκολα? εχεις κανει εμβρυομεταφορα με λεπτο πόσο ήταν?

Φιλια σε ολες Καλο απογευμα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

2,5 χρονια?????????:shock:

Γιατι τοσο πολύ dadaki μου?

Ο Ζαχαρίας σου εχει δουλεια και δεν ερχεται ή προτιμάς εσύ να πας μόνη σου να αλλάξεις παραστάσεις?

Φίλες εχεις κρατήσει εκει?

Olo kati ginete kai den mporo, mia eimai xoris doulia, mia exo doulia ala den mporo na paro adeia, mia den exo leuta, mia kano eksosomatiki ... Kai me leoforio den me simferi einai 18 ores.

O Zaxarias den exei paei pote. Tora eithela na erthei mazi mou ala den mporouse na parei adeia ...

Exo files ala den einai opos prin, olo kai ligotero milame ...

Tora exo esas kai eimai poli xaroumeni !!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Crhristine1012 με το καλο η βαφτιση θα εισαι μια υπέροχη εγγυουλα κουμπαρουλα δεν πειραζει που εχουμε λίγα κιλακια κι εγω στην βαφτιση της κορης μου επειδη την βαφτισα μικρή 6μηνων ημουν χοντρουλα αλλα ολα οκ. Να ξεκουραζεσαι ομως γενικα οσο μπορεις γιατι μπαινεις σε τελικη ευθεια σιγα σιγα 28η εβδομαδα ειπαμε? απιστευτο ποτε περασε ε?

Anastasia μου τι αγχωνεσαι βρε παιδακι μου θα πας θα τους δεις και αν νιωσεις ετοιμη αποφασίζεις δεν θα σε βαλουν κατω με το ζόρι, εσύ επιλεγεις απλα εγω σε πιεσα να μην το αφήσεις λόγω οσο μικροτερη τοσο καλήτερα τα δεδομενα. Θα προσπαθήσω να του πω να μην παρει επισκεψη οπως εκανε στο Αννιτακι μας μην αγχωνεσαι για τα λεφτα δεν περνει πανω απο 50? ετσι κι αλλιως.

Aννιτακι μου τι τελειο ενδομήτριο ειναι αυτο? μπραβο ζουζου ποια μερα εισαι που το μέτρησες? αντε παναγίτσα μου να μεινεις εγκυος πολύ θα χαρω, αν δεν νιώθεις οκ πήγαινε και σε αλλους γιατρους εκτος Μαντουδη περνει πολλα πρωτη επισκεψη 120? και χθες με πηρε μια κοπελα που εκανε εκει δευτερη φορα και τζίφος ισως και να ειναι τυχαιο, τον Αρκουλη μην το δενεις εγω τον σύστησα γιατι σε μενα τα καταφερε και τις δυο φορες και ημουν σχετικα δυσκολη περίπτωση επισης ειναι καλος ανθρωπος και δεν κοροιδευει σίγουρα και φυσικα εχει αποτελεσματα οπψς ειδες, απλα μην το αφήνεις να περασει πολύ χρονικα εννοω να το κανεις μετα απο 1-2 χρονια μερικους μήνες εννοειται να το σκεφτεις. Εγω cyclacur δεν πήρα αλλα ειχα περιπου 9 ενδομήτριο τώρα που εμεινα ευτυχως αυτο ηταν το μονο προβλημα που δεν ειχα.

Pink hat κι εγω θα συνιστουσα να προσεχεις λίγο μην ταξιδευεις μακρια, εμενα μου εχει πει οχι ασκοπα ταξιδια και πολύ προσοχή, ειδες τα παιδια μας ολο εξω θελουν να ειναι και μενα η δικια μου δεν μαζευεται μολις δει ηλιο την κυνηγαμε ανοιγει την πορτα και φευγει.

Dada καλα να περασεις να ξεκουραστεις και να χαλαρώσεις να γυρίσεις ανανεωμενη ζουζουνα μου κι ετοιμη να μεινεις εγκυουλα.

Leuta μου εσυ θυμισε μου το ενδομητριο δεν παχαινει κι εσενα ευκολα? εχεις κανει εμβρυομεταφορα με λεπτο πόσο ήταν?

Φιλια σε ολες Καλο απογευμα!

Την 1η με 6,5 :shock:

Τη 2η με 7,7 νομιζω και την 3η με 8,3...............:cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τελικά Ανιτάκι και Dadaki πως τα καταφέρατε στο τέλος θα γίνετε και κολλητές...πολύ χαίρομαι βρε κοριτσάκια.

Πάντως Ανίτα μου το ενδομήτριο 10+ είναι πάρα πολύ καλό, αλλά για να σου δώσει τώρα ciclacur σημαίνει ότι το είχε εντοπίσει και ότι το ήξερε ότι για αυτό δεν γίνετε η εμφύτευση, άρα θα έπρεπε να σου είχε δώσει από πριν.

Εγώ πάντως μόνο το ενδομήτριο έχω να καμαρώνω, μετά την ωορρηξία έχει φτάσει και 18, όλα τα άλλα χάλια αλλά από ενδομήτριο σκίζω.;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το εψαξα μονη μου και κατεληξα στο εξής ιατρικο πόρισμα

Περιοδος δε μου ερχεται γιατί στην ωχρινικη φαση (μετα ωορρηξιας διαστημα) εχω προβλημα ΣΙΓΟΥΡΑ με την προγεστερονη. Η προγεστερονη ειναι αυτη που ηρεμει το συστημα και οδηγει σε περιοδο...Γι αυτο ισως ειχα και τις βιοχημικες...

Το ενδομητριο τώρα δεν παχαινει μαλλον γιατι ο κυκλος λογω ασταθειας τα παιζει.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τελικά Ανιτάκι και Dadaki πως τα καταφέρατε στο τέλος θα γίνετε και κολλητές...πολύ χαίρομαι βρε κοριτσάκια.

Πάντως Ανίτα μου το ενδομήτριο 10+ είναι πάρα πολύ καλό, αλλά για να σου δώσει τώρα ciclacur σημαίνει ότι το είχε εντοπίσει και ότι το ήξερε ότι για αυτό δεν γίνετε η εμφύτευση, άρα θα έπρεπε να σου είχε δώσει από πριν.

Εγώ πάντως μόνο το ενδομήτριο έχω να καμαρώνω, μετά την ωορρηξία έχει φτάσει και 18, όλα τα άλλα χάλια αλλά από ενδομήτριο σκίζω.;);)

To elege i Labrini oti tha kinoume kolites me tin Anita !!!

Apla htan mia kaki stigmi, eutixos perase kai ola kala !!!!

Yv7Sp2.png

Olo kati ginete kai den mporo, mia eimai xoris doulia, mia exo doulia ala den mporo na paro adeia, mia den exo leuta, mia kano eksosomatiki ... Kai me leoforio den me simferi einai 18 ores.

O Zaxarias den exei paei pote. Tora eithela na erthei mazi mou ala den mporouse na parei adeia ...

Exo files ala den einai opos prin, olo kai ligotero milame ...

Tora exo esas kai eimai poli xaroumeni !!!!!!!!!!!!!!

Δε γκρινιαξε που θα μεινει μοναχουλης το Πασχα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Το εψαξα μονη μου και κατεληξα στο εξής ιατρικο πόρισμα

Περιοδος δε μου ερχεται γιατί στην ωχρινικη φαση (μετα ωορρηξιας διαστημα) εχω προβλημα ΣΙΓΟΥΡΑ με την προγεστερονη. Η προγεστερονη ειναι αυτη που ηρεμει το συστημα και οδηγει σε περιοδο...Γι αυτο ισως ειχα και τις βιοχημικες...

Το ενδομητριο τώρα δεν παχαινει μαλλον γιατι ο κυκλος λογω ασταθειας τα παιζει.....

Και όταν κάνεις εξωσωματική αυτό δεν φτιάχνεται με φαρμακευτική αγωγή?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...