Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εννοεις που θα παει δε θα ερθει?Καταλαβα Alex μου τωρα !!!Θα ερθει θα ερθει και θα ανταμειφθεις για ολη αυτη την ταλαιπωρια!!!!Θα σου ερθει το καλυτερο και πιο γλυκο αγγελακι ειμαι σιιιιιιιγουρη!!!!!

Διαφημίσεις

:idea:Σημασία έχει που είσαι καλα Άλεξ μου. Ελπίζω σύντομα να ξεχάσεις και τον πόνο και όλη αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία...

leuta κάνε άλλη μια χοριακη μεθαύριο να το σιγουρεψεις και μετά δες τι άλλο μπορεί να γίνει. Anastasia εχεις δίκιο, όλη τη δουλεια εμείς την κάνουμε τελικα μεταξυ μας.. Οι γιατροι λένε ο καθενας τα δικά του και κανεις δεν νοιώθει τελικα υπεύθυνος. Αυτος όμως της lamprinipo που το πήρε προσωπικά τελικα το κατάφεραν...

εννοεις που θα παει δε θα ερθει?Καταλαβα Alex μου τωρα !!!Θα ερθει θα ερθει και θα ανταμειφθεις για ολη αυτη την ταλαιπωρια!!!!Θα σου ερθει το καλυτερο και πιο γλυκο αγγελακι ειμαι σιιιιιιιγουρη!!!!!

αυτο ακριβως ηθελα να πω!!!!!!!!

RwXQp2.png

Πρόεδρε τι θα γίνει;;;;;; το πρωί οι κοπέλες ξεσαλωνουν που λείπεις, δεν θυμόμαστε τις ημερομηνίες για χοριακες, ήρθαν δυο καινούργια κορίτσια και ακομα να τις ανακριν... εννοω ρωτησουμε ευγενικα, που ποτέ ποιες γιατι, τι θα γίνει λοιπόν;;; πάρε την κατασταση στα χέρια σου!!!!!!:tongue:

Αργει ξερεις γιατι ο Θεουλης τα περναει απο αυστηρη συνεντευξη μεχρι να βρει το καλυτερο πιο τρυφερο και ταιριαστο με μας!!!Ετσι μου λεει ο αντρας μου και γελαω...Ολα θα γινουν κοριτσακι εμεις να ειμαστε καλα!!!

Διαφημίσεις

Αργει ξερεις γιατι ο Θεουλης τα περναει απο αυστηρη συνεντευξη μεχρι να βρει το καλυτερο πιο τρυφερο και ταιριαστο με μας!!!Ετσι μου λεει ο αντρας μου και γελαω...Ολα θα γινουν κοριτσακι εμεις να ειμαστε καλα!!!

Τι ωραίο και όμορφο αυτο που λεει ο αντρας σου!!!!! Εσυ κοριτσακι μου σε τι φάση βρίσκεσαι? Συγνωμη αν μου ξαναπες αλλα τα χω λιγο χαμένα..ειδικα σημερα...

ALEX μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!! Πέρασες πολύ δύσκολα.....Σημασία εχει ότι εισαι καλα...φανταζομαι ο αντρας σου τι αγωνια περασε ο καημένος..

Να γινεις γρήγορα καλα, να τα αφησεις όλα πίσω και σου ευχομαι τα καλύτερα!!!

Εχει δίκιο το Ανιτάκι...δύσκολος μηνας...

ΑΝΙΤΑΚΙ μου αυριο θα παμε να κανουμε επαναληπτικη (για το τυπικο) και μετα θα πάμε στο εξοχικό μας...θα προσπαθησω να μπω το Σαββατο απο το κινητο για σενα καλο μου...Να εισαι αισιοδοξο και να δεις που εσυ θα αλλαξεις τη γκαντεμια!!! ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και εσυ leuta μου οπως αλλωστε και τα περισσοτερα κοριτσια περασανε δυσκολα εδω ειναι πολυ δυσκολος ο δρομος για τη μητροτητα μερικες φορες απλα θελει υπομονη και επιμονη βεβαια!!!!Εγω τον Απριλη κανω τη δευτερη ivf με κατεψυγμενες βλαστκυστες.ειμαι επισης απο θεσσαλονικη καιεγω βορεια Ελλαδα!!!

Η αληθεια ειναι οτι πολυ γελαω με αυτο που μου λεει!!!

Ελπιζω ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος και να βρεις τι φταιει και εσυ!!

Ποιες περιμενουν τωρα χοριακες? ξερεις?δε θυμαμαι τιποτε!!

Και εσυ leuta μου οπως αλλωστε και τα περισσοτερα κοριτσια περασανε δυσκολα εδω ειναι πολυ δυσκολος ο δρομος για τη μητροτητα μερικες φορες απλα θελει υπομονη και επιμονη βεβαια!!!!Εγω τον Απριλη κανω τη δευτερη ivf με κατεψυγμενες βλαστκυστες.ειμαι επισης απο θεσσαλονικη καιεγω βορεια Ελλαδα!!!

Η αληθεια ειναι οτι πολυ γελαω με αυτο που μου λεει!!!

Ελπιζω ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος και να βρεις τι φταιει και εσυ!!

Ποιες περιμενουν τωρα χοριακες? ξερεις?δε θυμαμαι τιποτε!!

Σου εστειλα πμ...

Ανιτακι 9/3 (Σάββατο)

Pink hat 13/3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αλεξακι και παλι περαστικα. Να προσεξεις τον εαυτο σου...αν χρειστει γινε και λιγο bitch... Με το καλο να βγεις, να πας στο σπιτακι σου και να αφησεις πισω σου όλο αυτο. Να ξερεις σε σκεφτόμαστε ολες .!

LeutaΚι μου καλο, τωρα διαβασα το δικο σου θεμα. Συγγνωμη που δεν σχολιασα πιο πριν αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αντιμετωπισες πολυ ωριμα που πηγες κανονικα για χοριακη και δεν εμεινες στα σπιτικα τεστ. Ξερω πως ειναι κατραπακια αλλά ρε κοριτσι θα ερθει σιγουρα αυτο που κυνηγας αρκει λιγη ακομα υπομονη.

Ανιτακι εισαι η ελπιδα μας.. αντε να παρουμε και κανενα καλο νεο αυτη την εβδομαδα.

kOZcp3.png

Αλεξ κοριτσακι μου περασες πολλα.τωρα πρεπει να γινεις γρηγορα καλα κ να το αφησεις πισω!

Βρε κοριτσια μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωματικη δεν σου μενει πικρια κ αμφιβολια τι αλλο πρεπει να κανουμε?αν εχουμε κανει ολες τις εξετασεις κτλ?

καλώς σας βρήκα!!! τον Απρίλιο ξεκινάω 2η εξωσωματική και ελπίζω ΤΥΧΕΡΗ!!! Ευχομαι σε όλες μας να γίνουμε συντομα ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

Καλως ηρθες!!!!Και εγω του Απριλιου ειμαι!!!!!Καλη μας επιτυχια nastazia!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...