Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Marathn δεν καταλαβα. Φευγεις για Πασχα και δεν θα ξαναμπεις μέχρι να επιστρεψεις; Πολλές μέρες ειναι βρε κορίτσι χωρίς εμας. Θα μου λείψεις. Δεν μπορείς να βρεις καπου ιντερνετ να μας λες ενα γεια στα πεταχτά;

Εσυ Dadaki θα εχεις προσβασει στο Βελιγράδι σωστα; Μη μου πεις κι εσυ οτι θα εξαφανιστείς για δυο εβδομάδες...

Από ότι είδα και η εσυ Λαμπρινή θα μας αφησεις για τις γιορτές; Κορίτσια συγκεντρωθείτε, πως θα ζησουμε η μια χωρίς την άλλη για τοσες μερες; ε;; για πειτε μου.

Εγω σημερα ειμαι κάπως καλυτερα και ηρθα και στη δουλειά. Λέω να φυγω σχετικα νωρίς για να μη το παρακάνω να παω και καμια βόλτα τον μικρο μου που πλεον εχει ξεσαλωσει. Βγαίνει το πρωί με την κοπέλα που τον κρατάει, μετά βγαίνει με την γιαγιά του και με το που θα γυρίσω κι εγω θα το βγαλουμε με τον αντρα μου. Τις λιγες ωρες που ειναι σπίτι τις περναει στο μπαλκονι. Δεν εχει κατσωμό που λενε.

Εμείς λεγαμε να παμε στο χωριό μου για Πάσχα (καταγομαι απο ενα μικρό χωριό της Φλώρινας, Νυμφαίο λέγεται, λογικά οι Βορειοελλαδίτισες μας θα το ξέρουν) αλλά μιλαμε για 6 ωρες ταξίδι και φοβάμαι οτι και ο μικρος δεν θα κατσει και ισως να εχω κι εγω καποιο θέμα. Βέβαια ο γιατρός μου δεν ειχε προβλημα μου ειπε οκ αλλα να μην κουβαλαω. Θα δουμε.

Σχετικά με την συνάντηση στον Βόλο για μενα δυσκολο να κάνω αυθημερόν αυτη την αποσταση μόνο για καφέ. Μιλαμε για 7 ώρως οδηγηση και την επομενη θα πρέπει να παω δουλειά..Μπα , λεω να μη προκαλώ την τύχη μου. ειμαι που ειμαι υψηλου κινδύνου.

Δεν ξερω τι άλλο να πω. Στεναχωριεμαι μονο που δεν θα εχουμε απαρτία για καποιες μερες...

kOZcp3.png

ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...???? ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΚΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙ..!!!!!!

Kala eimai agaph !!!

Esu?

Pos paei to podilato?

Piges gia iperixo? Poso einai?

Olo erotiseis eimai :tongue::tongue::tongue:

Και εγω στο λοκους ειχα κανει αυτη την εξεταση. Δεν θυμαμαι τι ακριβώς ειχα κάνει θα δω τα κιταπια μου και θα σου πω. Ειχα πληρωσει τότε για ενα μεγάλο πακετακι κάπου 400 ευρω αλλά πρέπει να δω τι ειχα κανει. Ηταν πολλά, μου ειχαν κάνει αφαίμαξη

kOZcp3.png

Αγάπη μου...

Μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ με το ζόρι.

Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις μονη σου οτι ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ.

ΑΝ νιώσεις καλά με κάποιο γιατρό και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ οτι ειναι η κατάλληλη στιγμή, τοτε "go for it"!

Οχι όμως να το κάνεις επειδή σου λενε εδω "πήγαινε πηγαινε".

Δεν κρίνω το αν έχουν δίκιο ή άδικο οι κοπέλες που στο λένε.

Δεν αγγίζω αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι υποκειμενικό.

Για εμένα μπορεί να πρέπει να πας, για μια άλλη μπορεί να μην πρέπει.

Το τι θα κάνεις τελικά πρέπει να το αποφασίσεις ΕΣΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΈΡΔΙΣΕΙ.

Αυτά. .

(Με αγάπη παντα)

Δεν θα κάνω τίποτα με το ζόρι, το έχω αποφασίσει, θα κάνω κουβεντούλα και με τους 4 γιατρούς( θα μου φύγουν όλα τα money για επισκέψεις) και μετά αν κάποος μου κάνει το κλικ θα προχωρήσω...αν όχι...θα δούμε..

Εσύ τι κάνεις?Εχει διάβασμα σήμερα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

DADAKI εγω νομιζα με το μωρο θα πηγαινατε μαζί

ΑΝΝΙΤΑΚΙ πόσο ηταν το ενδομήτριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

PINK HAT & ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ να προσεχετε!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γεια σας κοπέλες.

Αναστασία και ζέτταμου χαίρομαι που αποφάσισατε να κάνετε μια καινούρια προσπάθεια. Θα πάτε στο γιατρό της Λαμπρινής? Καταλαβαίνω το άγχος φυσικά είναι απόλυτα δικαιολογημένο, αλλά όταν ο δρόμος προς το όνειρο περνά από το μονοπάτι της εξωσωματικής τί να κάνεις...

Έχω χάσει επισόδεια και δεν ξέρω αν ξεκίνησε και άλλη κοπέλα προσπάθειες. Ελπίζω όλες να πετύχετε στην επόμενη προσπάθεια.

Εγώ τρέχω για τα βαφτίσια αύριο βαφτίζουμε. Δεν βρίσκω τπτ να φορέσω, είμαι σαν βόδι πια... Είμαι συνέχεια κουρασμένη, τα χέρια μου είναι μουδιασμένα και σπάζει η μύτη μου συχνά. Με έπιασαν και οι αλλεργείες λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας και γενικά δεν είμαι στα χάι μου και πολύ. Άρχισα να βλέπω και όνειρα τα μωρά. Ψές είδα ότι γέννησα το ένα και το θήλαζα... Το άλλο θα το γεννούσα άλλη μέρα... Τί να πω!

Φιλιά σε όλες

Προσπάθησε μπέμπα να είσαι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται και να μην ζορίζεσε...μπήκες στην 28η από ότι βλέπω...

Με το καλό βρε μπέμπα και μην αγχώνεσε..;);)

I81rp3.png

Δεν θα κάνω τίποτα με το ζόρι, το έχω αποφασίσει, θα κάνω κουβεντούλα και με τους 4 γιατρούς( θα μου φύγουν όλα τα money για επισκέψεις) και μετά αν κάποος μου κάνει το κλικ θα προχωρήσω...αν όχι...θα δούμε..

Μα και γω αυτο εννοουσα να κανεις. Να τους δεις και να δεις τι θα σου προτεινουν...δε χρειαζεται να ξεκινησεις αμεσως αν δε θελεις ;)

Και γω αυτο εκανα και θα κανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μα και γω αυτο εννοουσα να κανεις. Να τους δεις και να δεις τι θα σου προτεινουν...δε χρειαζεται να ξεκινησεις αμεσως αν δε θελεις ;)

Και γω αυτο εκανα και θα κανω...

Εμείς κοριτσάκι είμαστε οι αναποφάσιστες της παρέας(και η Kale).

Σήμερα μόλις έκλεισα τα ραντεβού, καθόμουν στον καναπέ λες και μου είχες σκοτώσει την μάνα και θυμήθηκα εσένα που πήγαινες προχτές στον γιατρό...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Ρε κορίτσι το να δεις γιατρο δεν σημαινει οτι ξεκινας και κατι. Πας να δεις τι γινεται και αμα γουσταρεις προχωράς αν οχι μενεις εκει που εισαι. Εμεις ειχαμε δει τρεις γιατρους πριν καταληξουμε στον τεταρτο!! Δεν μας αρεσαν και απλως δεν περναμε την αποφαση να προχωρησουμε σε εξωσωματική. Ισως και να μην ηταν κακοι γιατροί απλώς δεν κολλούσαν με την νοοτροπία μας. Κατι δεν μας εκανε κλικ...Τελικα βρηκαμε το ταίρι μας και οπως σου εχω ξαναπει του χρωστάμε πολλά. Να τον δεις τώρα που καθε φορά που πάω να με δει τρέμω σαν το ψάρι.. Ολο γελαει αλλά βρίσκει τον τρόπο να με ηρεμήσει κιολας (αν και κατι ακατόρθωτο και οσο περνανε οι μερες θα ειναι χειροτερα τα πραγματα).

Μην το βλεπεις υποχρεωτικό οτι θα δεις γιατρο αρα καποιος πρέπει να σου αρεσει. Οτι γινει. Στην Αθηνα υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οπότε αν δεν σου κανουν αυτοι που αποφάσισες να δεις μπορείς να βρεις άλλους τόσους.

kOZcp3.png

Marathn δεν καταλαβα. Φευγεις για Πασχα και δεν θα ξαναμπεις μέχρι να επιστρεψεις; Πολλές μέρες ειναι βρε κορίτσι χωρίς εμας. Θα μου λείψεις. Δεν μπορείς να βρεις καπου ιντερνετ να μας λες ενα γεια στα πεταχτά;

Εσυ Dadaki θα εχεις προσβασει στο Βελιγράδι σωστα; Μη μου πεις κι εσυ οτι θα εξαφανιστείς για δυο εβδομάδες...

Από ότι είδα και η εσυ Λαμπρινή θα μας αφησεις για τις γιορτές; Κορίτσια συγκεντρωθείτε, πως θα ζησουμε η μια χωρίς την άλλη για τοσες μερες; ε;; για πειτε μου.

Εγω σημερα ειμαι κάπως καλυτερα και ηρθα και στη δουλειά. Λέω να φυγω σχετικα νωρίς για να μη το παρακάνω να παω και καμια βόλτα τον μικρο μου που πλεον εχει ξεσαλωσει. Βγαίνει το πρωί με την κοπέλα που τον κρατάει, μετά βγαίνει με την γιαγιά του και με το που θα γυρίσω κι εγω θα το βγαλουμε με τον αντρα μου. Τις λιγες ωρες που ειναι σπίτι τις περναει στο μπαλκονι. Δεν εχει κατσωμό που λενε.

Εμείς λεγαμε να παμε στο χωριό μου για Πάσχα (καταγομαι απο ενα μικρό χωριό της Φλώρινας, Νυμφαίο λέγεται, λογικά οι Βορειοελλαδίτισες μας θα το ξέρουν) αλλά μιλαμε για 6 ωρες ταξίδι και φοβάμαι οτι και ο μικρος δεν θα κατσει και ισως να εχω κι εγω καποιο θέμα. Βέβαια ο γιατρός μου δεν ειχε προβλημα μου ειπε οκ αλλα να μην κουβαλαω. Θα δουμε.

Σχετικά με την συνάντηση στον Βόλο για μενα δυσκολο να κάνω αυθημερόν αυτη την αποσταση μόνο για καφέ. Μιλαμε για 7 ώρως οδηγηση και την επομενη θα πρέπει να παω δουλειά..Μπα , λεω να μη προκαλώ την τύχη μου. ειμαι που ειμαι υψηλου κινδύνου.

Δεν ξερω τι άλλο να πω. Στεναχωριεμαι μονο που δεν θα εχουμε απαρτία για καποιες μερες...

Οταν ξαναέρθω Αθήνα ελπίζω να μπορέσεις και να βρεθούμε, στεναχωρήθηκα που δεν σε είδα την Κυριακή:(:(:(

I81rp3.png

Οταν ξαναέρθω Αθήνα ελπίζω να μπορέσεις και να βρεθούμε, στεναχωρήθηκα που δεν σε είδα την Κυριακή:(:(:(

για ποτεεχεις κλεισει ραντεβου ; κι εγω ελπιζω να τα πουμε γιατι εισαι η κολλα που μας κραταει ενωμενες!!

kOZcp3.png

για ποτεεχεις κλεισει ραντεβου ; κι εγω ελπιζω να τα πουμε γιατι εισαι η κολλα που μας κραταει ενωμενες!!

Χαχαχα...καλό...

15/5 θα πάω Μαντούδη και Αρκουλή

Αυριο θα κλέισω για μετά τις 20 στον δικό σου και της Dada.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...