Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λες Ανιτάκι μου????Μακάρι!!!!Αν και εσείς το δικαιούστε περισσότερο από εμένα,γιατί εμένα θα είναι η πρώτη μου!!!!

Που πας Ανιτάκιιιιιι?Γιατί φεύγεις?????

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ.......

Ο Γ@ΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Με την κοπελιά που δουλευουμε μαζί παραγγείλαμε δεκατιανο...........

.............................................................................................

.............................................................................................

εγω ενα μπιφτεκακι (τεμάχιο) και 2 πανσετούλες (χωρίς πατάτες και ψωμί - μόνο κρεμμύδι και ντομάτα) :oops:

και η αλλη 1 μπιφτεκάκι (τεμάχιο) και 2 κοτοσουβλάκια (χωρίς πατάτες και ψωμί - μόνο κρεμμύδι και ντομάτα)

ΣΕΡΡΕΣ ΟΛΕ με τα σουβλάκια/μπιφτεκια/γύρο σου και τις μπουγάτσες σου! :tongue:

Μπουγάτσα δεν κανει....ομως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Leuta είδα το βίντεο και το περίμενα το τέλος...γιατί πολύ απλά έτσι θα ήθελα να τελειώσει...

Λυπάμαι πολύ για την ομάδα σου...σήμερα εμείς...θα τους ξεσκίσουμε τους Τουρκους

Θρυλος ολε....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Leuta είδα το βίντεο και το περίμενα το τέλος...γιατί πολύ απλά έτσι θα ήθελα να τελειώσει...

Λυπάμαι πολύ για την ομάδα σου...σήμερα εμείς...θα τους ξεσκίσουμε τους Τουρκους

Θρυλος ολε....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!

Καλη επιτυχια σήμερα κοριτσι μου. Σιγουρα θα τους ξεσκίσετε ;)...αλλωστε αλλο ΕΦΕΣ άλλο Μπάρτσα...Η Μπάρτσα είχε 22 νικες 2 ήττες μονο...Θα ειναι μεγαλη βλακεια να χασετε απο την Εφες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Με την κοπελιά που δουλευουμε μαζί παραγγείλαμε δεκατιανο...........

εγω ενα μπιφτεκακι (τεμάχιο) και 2 πανσετούλες (χωρίς πατάτες και ψωμί - μόνο κρεμμύδι και ντομάτα) :oops:

και η αλλη 1 μπιφτεκάκι (τεμάχιο) και 2 κοτοσουβλάκια (χωρίς πατάτες και ψωμί - μόνο κρεμμύδι και ντομάτα)

ΣΕΡΡΕΣ ΟΛΕ με τα σουβλάκια/μπιφτεκια/γύρο σου και τις μπουγάτσες σου! :tongue:

Μπουγάτσα δεν κανει....ομως...

Και για να μη με λετε υπερβολική, εσπασα τη διαιτα και μετα τα ΚΡΕΑΤΑ εφαγα ενα ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΚΙ που με κέρασαν...Νομιζαν δε θα το επαιρνα γιατι όλο λεω οχι αλλα ΤΟ ΠΗΡΑ!!! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!

Καλη επιτυχια σήμερα κοριτσι μου. Σιγουρα θα τους ξεσκίσετε ;)...αλλωστε αλλο ΕΦΕΣ άλλο Μπάρτσα...Η Μπάρτσα είχε 22 νικες 2 ήττες μονο...Θα ειναι μεγαλη βλακεια να χασετε απο την Εφες....

Εσείς με το συμπάθειο δηλαδή...έχετε όλα τα χρόνια μια από τις καλύτερες(αν όχι την καλύτερη) ομάδα μπάσκετ στην ευρώπη,νομίζω ότι ο Παναθηναίκος δεν πρέπει να λέιπει από το Final four, σας χρειάζεται λοιπόν μια μικρή ανανέωση για να ξαναγυρίσετε εκεί όπου ανήκετε, μεγάλωσε η ομάδα σας και θέλει νέο αίμα για να ξαναδέσει.

Εμείς πέρσι είμασταν φαβορί αλλά αλώσαμε την Πόλη και δεν το πίστευε κανείς, θέλουμε κανά δυό καλούς ψηλούς και θα γίνουμε σούπερ ομάδα.

Κρίμα που δεν τα καταφεράτε...με φτιάχνει απίστευτα όταν οι εληνικές ομάδες πάνε Final four...όπως πέρσι που δύο ελληνικές ομάδες καταφέραν να αποκλείσουν τις τουρκικές.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Kalhmera koritsaki mou !!!

Exo trelathei apo to proi na psaxno pou mporo na kano eksetasis gia thrombofilia. Pira til sto Laiko (750 eur), sto Areteio (380 eur) kai vrika kai ena alo idiotiko NEOSCREEN pou kanoun moriako elegxo me 135,60 kai kapies ales (30 sinolo) mporo na grapso kai na tis kano stin Biogiatriki.

Dimitroula esu pou tis ekanes? Xriazete na kano olo to paketo?

Yv7Sp2.png

Dada, στοκέντρο που είναι ο Τσιλι έκανα εξετάσεις για ΝΚ, θρομβοφιλία και εξέταση κολπικού επιχρίσματος και πλήρωσα γύρω στα 300 ευρώ. Δεν παίρνεις κανά τηλέφωνο να ρωτήσεις?

Διαφημίσεις

Εσείς με το συμπάθειο δηλαδή...έχετε όλα τα χρόνια μια από τις καλύτερες(αν όχι την καλύτερη) ομάδα μπάσκετ στην ευρώπη,νομίζω ότι ο Παναθηναίκος δεν πρέπει να λέιπει από το Final four, σας χρειάζεται λοιπόν μια μικρή ανανέωση για να ξαναγυρίσετε εκεί όπου ανήκετε, μεγάλωσε η ομάδα σας και θέλει νέο αίμα για να ξαναδέσει.

Εμείς πέρσι είμασταν φαβορί αλλά αλώσαμε την Πόλη και δεν το πίστευε κανείς, θέλουμε κανά δυό καλούς ψηλούς και θα γίνουμε σούπερ ομάδα.

Κρίμα που δεν τα καταφεράτε...με φτιάχνει απίστευτα όταν οι εληνικές ομάδες πάνε Final four...όπως πέρσι που δύο ελληνικές ομάδες καταφέραν να αποκλείσουν τις τουρκικές.

Δεν εχουμε παικτες ρε Αναστασουλα....Εχουμε μια 5άδα...για αλλαγες δεν εχουμε....αν εχουν κακή μέρα ή δεν εχουν ξυπνησει καλά άλλες επιλογες δεν υπάρχουν!

Εγω ειμαι δικαιη. Στο 1ο παιχνιδι με την Μπαρτσα η διαιτησια μας αδικησε, σεν το περιμενα και στη ευρωπη να γινονται τετοια, στα 2 τελευταια ομως που χασαμε δεν παιξαμε ως Παναθηναικος...η Μπαρτσα ηταν απλα καλύτερη. Χάσαμε δίκαια! Απλά στεναχωρεθηκα πολύ! :cry::cry::cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

15/5 11:30 πρωι Αρκουλής

15/5 4 απόγευμα Μαντούδης

Θα πάω πρώτα σε αυτούς τους 2 και κατά το τέλος μαίου θα κλείσω για Μπαθρέλο και Μακράκη

και μετά βλέπουμε...

Μπράβο Αναστασία!!!Πιστεύω θα βρεις την άκρη και όλα θα γίνουν!!!!

Kalhmera koritsaki mou !!!

Exo trelathei apo to proi na psaxno pou mporo na kano eksetasis gia thrombofilia. Pira til sto Laiko (750 eur), sto Areteio (380 eur) kai vrika kai ena alo idiotiko NEOSCREEN pou kanoun moriako elegxo me 135,60 kai kapies ales (30 sinolo) mporo na grapso kai na tis kano stin Biogiatriki.

Dimitroula esu pou tis ekanes? Xriazete na kano olo to paketo?

Σκοπός ειναι να κανεις οσο πιο πλήρες πακέτο γινονται..

Και γω το ζα ψάξει τοτε σε Δημόσια Νοσοκομεια αλλα έλεγχαν 1-2 δείκτες μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Dada, στοκέντρο που είναι ο Τσιλι έκανα εξετάσεις για ΝΚ, θρομβοφιλία και εξέταση κολπικού επιχρίσματος και πλήρωσα γύρω στα 300 ευρώ. Δεν παίρνεις κανά τηλέφωνο να ρωτήσεις?

Ta NK den tha ta kano ...

Gia thrombofilia ti eksetasis ekanes? Olo to paketo?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...