Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΕΣ..???????????????? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.....ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΤΩΡΑ......

ΟΧΙ ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ!!!

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΔΥΜΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ 2 ΚΟΙΝΑ:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,Η ΔΟΤΡΙΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕ;

Ρώτα το καλύτερα....δεν ξέρω...αλλα στην 1η εγκυμοσυνη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΘ προβλημα..το θεμα ειναι με το 2ο παιδι..εκει πρεπει να εχεις παρει απο πριν τις σφαιρίνες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..??????????? ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑ......

ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ...!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Το είπα Ανιτάκι μου.Είπα ότι είμαι από την Λαμπρινούλα και το site "επιτέλους μαμα".Για την ομάδα φυσικά κάνω πλάκα...Άλλωστε και εγώ τα τελευταία χρόνια δεν πολυασχολούμαι.

Α, ΩΡΑΙΑ....!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,Η ΔΟΤΡΙΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕ;

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ..?????????????

Διαφημίσεις

Υπολογίζεται ότι περίπου το 85% των ατόμων της λευκής φυλής έχουν ρέζους θετικό και μόνο το 15% αρνητικό.

Αρα οι περισσοτερες απο εμας εχουμε θετικο αρα ΟΚ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ωωωωωωω,θα είμαστε πολλές για Ιούνιο!!!!Από αρχή μέχρι και τέλος!!!!Πολύ χαίρομαι!!!!Και στατιστικά να το πάρετε κάποιες θα πετύχουν!!!!Τι καλά!!!!:P

ΟΛΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΠΑΣΟΥΜΕ" ΚΑΘΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...!!!!!!!!!!

εΓΩ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Β ΘΕΤΙΚΟ

ΡΩΤΑ ΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΟΧΙ ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ!!!

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΔΥΜΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ 2 ΚΟΙΝΑ:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

;);););)

ΑΧ......ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..??????????? ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑ......

ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ...!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Με ξεσηκώσατε τώρα λετε να ξεκινησω και γω τοτε φυσικο? :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Οι γιατροί τα λένε αυτα γιατι θέλουν να πανε διακοπές! :evil::evil::evil:

Ούτως ή αλλως για ερωτήσεις θα πάμε μονο!!!

Κορίτσια εμενα και ο Τσιλι μπιλι μου ειχε πει οτι η καλήτερη εποχή ειναι αρχες Απρίλη μεχρι το αργοτερο Ιουνιο, και μετα Σεπτεμβρη - Οκτωβρη, και τον Ιανουαριο αν πεσουμε σε καλο καιρο αλκυονίδες κτλ, κατι λεει με το ανοσοποιητικο δεν θελει ουτε πολύ κρύο ουτε πολύ ζεστη. εγω παντως την κορη μου εκανα εμβρυομεταφορα 10 ιουνίου ενω τώρα 17 Ιανουαριου αλλα θυμαμαι οτι ειχε πολύ ζεστη τον Ιανουαριο αφου την 4η μερα βγηκα μπαλκονι να λιαστω. Αυτα ξερω για τις εποχες, ειχα μιλήσει με καποιον αλλο γιατρο μια φορα και μου ειχε πει να παρακολουθώ την φύση οταν η φύση γονιμοποιει τοτε μπορει ευκολοτερα κι ο ανθρωπος ντοινγ!!!

roubies ti ωρα εκλεισες 9/5 θα προσπαθήσω να παω κι εγω για υπερηχο τοτε ειχα κλεισει 8/5 αλλα μια μερα δεν πειραζει.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΟΛΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΠΑΣΟΥΜΕ" ΚΑΘΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...!!!!!!!!!!

Λες Ανιτάκι μου????Μακάρι!!!!Αν και εσείς το δικαιούστε περισσότερο από εμένα,γιατί εμένα θα είναι η πρώτη μου!!!!

Που πας Ανιτάκιιιιιι?Γιατί φεύγεις?????

Κορίτσια εμενα και ο Τσιλι μπιλι μου ειχε πει οτι η καλήτερη εποχή ειναι αρχες Απρίλη μεχρι το αργοτερο Ιουνιο, και μετα Σεπτεμβρη - Οκτωβρη, και τον Ιανουαριο αν πεσουμε σε καλο καιρο αλκυονίδες κτλ, κατι λεει με το ανοσοποιητικο δεν θελει ουτε πολύ κρύο ουτε πολύ ζεστη. εγω παντως την κορη μου εκανα εμβρυομεταφορα 10 ιουνίου ενω τώρα 17 Ιανουαριου αλλα θυμαμαι οτι ειχε πολύ ζεστη τον Ιανουαριο αφου την 4η μερα βγηκα μπαλκονι να λιαστω. Αυτα ξερω για τις εποχες, ειχα μιλήσει με καποιον αλλο γιατρο μια φορα και μου ειχε πει να παρακολουθώ την φύση οταν η φύση γονιμοποιει τοτε μπορει ευκολοτερα κι ο ανθρωπος ντοινγ!!!

roubies ti ωρα εκλεισες 9/5 θα προσπαθήσω να παω κι εγω για υπερηχο τοτε ειχα κλεισει 8/5 αλλα μια μερα δεν πειραζει.

Κοριτσάκι στις 11 το πρωί έκλεισα.Θα χαρώ πολύ να σε δω!!!!Δεν χρειάζεται όμως να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για μένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...