Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

leuta δείξε λίγη κατανόηση!!!Πρέπει να δεχόμαστε τους φίλους μας με τα ελαττώματά τους!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΟΥΤΕ..??????????????

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

leuta δείξε λίγη κατανόηση!!!Πρέπει να δεχόμαστε τους φίλους μας με τα ελαττώματά τους!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!!!

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:razz::-P:razz:

Δε σε πουλάω ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου!!! JAMAIS!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Όταν η μητέρα έχει ρέζους αρνητικό και ο πατέρας θετικό. Όταν συμβαίνει αυτό, στην καλύτερη των περιπτώσεων το έμβρυο θα έχει κι αυτό αρνητικό ρέζους, όπως η μαμά του. Αν όμως κληρονομήσει του μπαμπά του και έχει θετικό, τότε ο οργανισμός της μητέρας μπορεί να του «επιτεθεί» σε μια προσπάθεια να «αμυνθεί» απέναντι στο αίμα του που δεν είναι συμβατό με το δικό της.

εΓΩ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ [ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΝΗΣΗ χαχα]ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Β ΘΕΤΙΚΟ

Όταν η μητέρα έχει ρέζους αρνητικό και ο πατέρας θετικό. Όταν συμβαίνει αυτό, στην καλύτερη των περιπτώσεων το έμβρυο θα έχει κι αυτό αρνητικό ρέζους, όπως η μαμά του. Αν όμως κληρονομήσει του μπαμπά του και έχει θετικό, τότε ο οργανισμός της μητέρας μπορεί να του «επιτεθεί» σε μια προσπάθεια να «αμυνθεί» απέναντι στο αίμα του που δεν είναι συμβατό με το δικό της.

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ...!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ZETTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

XAΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα! Καλα ειστε νυχτερίδες ολο το βραδυ γραφετε κι εγω κοιμαμαι καθε μερα στις 10,30 ξερη ομως αλλα ξυπναω 4-5 φορες για τουαλετα και ετσι δεν νιωθω χορτασμενη απο υπνο το πρωι και κουτουλαω. Η κορη μου το πρωι μου λεει μαμα θελω να βάλω καλσον και φόρεμα γιατι η Μελίτα φορουσε χθες κι ολα τα αγορια της ελεγαν οτι ειναι ομορφη επεσα κατω πρωι πρωι θυληκα παιδι μου απο 3 χρονων να ξεμυαλλίσουν τα αγορια θελουν.

Σχετικα με το Βολο θελω πολύ αλλα θα το συζητήσω γιατι ειναι μακρια και ο γιατρος μου εχει πει να ειμαι σε συντομη αποσταση απο Αθηνα αλλα θα το δουμε αν ειναι να μεινουμε κι ενα βραδακι μετα συζήγου ομως.

Αναστασια και Mimitra σας βλέπω κουμπαρες στο τελος εσας θα βαφτισει η μια το παιδι της αλλης χι χι.

Σχετικα με τα δανεικα τον ειχα ρωτήσει τον δικο μου κανει ειχε πει μετα το Πασχα θα ρωτήσω και τιμή. ειχα δει και μια κυρια 47 ετων εγκυος στο σαλονι αρα με δανεικα θα ήταν κι αυτη σε αυτη την ηλικια δεν νομίζω να εβγαζε ακόμη.

Αναστασια παρε ανασα και μετα το καλοκαιρι αν δεν εχεις μεινει μόνη σου ξαναπροσπαθεις εμεις για το καλο σου τα λεμε.

Dada ποτε παιδι μου θα τον παρηγορήσεις για την ομαδα του??? αντε ξεκινα να τον φλερταρεις λεμε, ο δικος μου αν απομακρύνομαι εγω απομακρύνεται κι αυτος περισσοτερο κανε βήμα εσυ μπορεις μπορεις.... χι χι.

Roubies πραγματι εισαι τυχερη και σου ευχομαι να μεινεις εγκυος με την πρωτη προσπαθεια εμεις ειμαστε εδω να σε βοηθήσουμε σε οτι χρειαστεις.

Α χθες μιλουσα με τον τεχνικο μου υποσχεθηκε οτι θα φτιαξει αμεσα τα θεματα με το forum αρα ελπίζω μετα τις γιορτες να μετακομίσουμε να δουμε τι εκανε ο προκοπης κι αυτος.

Εγω θα φύγω τελικα Μ. Τριτη και θα γυρισω σε μια εβδομαδα θα παρω το laptop μαζι οπου βρίσκω internet να μπαινω, αλλα θα μου λέιψετε.

Φιλια σε ολες

Καλημερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΩ

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ...!!!!!!!!!!

OXI SOY EIPA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ!

ΡΩΤΑ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

κοριτσάκια μου τελικά, θα είμαστε αρκετές που θα πάμε για το μπεμπε τον Ιούνιο ε?

Ωραίαααα, έχουμε άρα πολλές πιθανότητες για μπεμπεδάκια ....

Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε 2/6 Βόλος με κάποια ερωτηματικά.

Άρα λέω μήπως είναι καλύτερα να το ξανασυζητήσουμε προς τα μέσα Μαΐου?

Εγώ ξέρω πάντως ότι μετά τις 7/6 περίπου, εφόσον θελήσει και ο καλός Θεούλης, δεν θα μπορώ λόγω του ότι μάλλον θα έχω μόλις κάνει την εβρυομεταφορά.

Όμως δεν θα παρεξηγηθώ, αν κανονίσετε για αργότερα, θα κλαίω βέβαια λίγο .... :cry::cry::cry: αλλά τι να κάνουμε?

Θα έρθετε μετά όλες Θεσσαλονίκη, θα δείτε εσείς .....

(πλάκα κάνω, εντάξει?)

Θα τα πούμε αργότερα, γιατί έχω κάτι δουλίτσες.

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια.

url]

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ.....ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΜΑ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ..!!!!!!

Το είπα Ανιτάκι μου.Είπα ότι είμαι από την Λαμπρινούλα και το site "επιτέλους μαμα".Για την ομάδα φυσικά κάνω πλάκα...Άλλωστε και εγώ τα τελευταία χρόνια δεν πολυασχολούμαι.

Πώς αντιμετωπίζεται το πρόβλημα;

Το πρώτο βήμα για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα είναι να υποβληθεί η έγκυος στις κατάλληλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή η απουσία του παράγοντα ρέζους. Εάν εκείνη είναι Rh-, τότε κατά την 28η εβδομάδα της κύησης ο γιατρός θα της χορηγήσει ανοσοσφαιρίνη Rh σε ενέσιμη μορφή, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη αντισωμάτων. Στη συνέχεια, μέσα σε 72 ώρες από τον τοκετό και εάν διαπιστωθεί ότι το μωρό είναι Rh+ θα της χορηγηθεί άλλη μία δόση της ίδιας ουσίας. Η ίδια θεραπεία δίνεται και σε περίπτωση αιμορραγίας, έστω και ελάχιστης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διαφορετικά, δεν απαιτείται θεραπεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι και σε επόμενη εγκυμοσύνη δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού ο οργανισμός της μητέρας δεν θα διαθέτει αντισώματα για τον παράγοντα ρέζους.

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΕΣ..???????????????? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.....ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΤΩΡΑ......

Ρε leuta τι γνώσεις είναι αυτές????!!!!!Με έχεις κουφάνει!!!!

Ειμαι κρυφος εξωσωματικος χιιχιχιχιιχιχι!!!:tongue::tongue:

Απλα ετυχε να το ξέρω...τισ πληροφοριες που παρέθεσα ηταν απο internet! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

OXI SOY EIPA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ!

ΡΩΤΑ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,Η ΔΟΤΡΙΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...