Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

KAI ΠANAΘΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ??????????????

Μήπως εισαι η διδυμη ψυχη μου? :tongue::tongue::tongue:

Μάλλον είμαι!!!!!Μόλις έκλεισα ραντεβού με τον Αρκουλή στις 9/5!!!Με ρώτησαν από που τους βρήκα και φυσικά είπα από την Λαμπρινούλα!!!!Κοριτσάρα άγαλμα πρέπει να σου στήσει ο Αρκουλής!!!

Ανιτάκι μας τα χαλάς λίγο στην ομάδα,αλλά δεν πειράζει θα τα βρούμε άνετα στα μπουζούκια!!!!!Καλή επιτυχία σήμερα στον Ολυμπιακό!!!

Διαφημίσεις

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΗΔΕΝ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΔΕΝ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...!!!!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ..?????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Οι γιατροί τα λένε αυτα γιατι θέλουν να πανε διακοπές! :evil::evil::evil:

Ούτως ή αλλως για ερωτήσεις θα πάμε μονο!!!

Α, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ......ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΗΔΕΝ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΔΕΝ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...!!!!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ..?????????

ΚΑΙ ΓΩ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ!

Στην εγκυμοσυνη παιζει ρολο.....αλλα οταν η μαμα εχει αρνητικο και ο μπαμπας θετικο και το μωράκι παρει απο τον μπαμπα και εχει θετικο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ε οχι Αννιτάκι μου ....χμ...ε...να...εισαι Ολυμπιακος....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α, ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...??????????????

ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...???????????

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ε οχι Αννιτάκι μου ....χμ...ε...να...εισαι Ολυμπιακος....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

leuta δείξε λίγη κατανόηση!!!Πρέπει να δεχόμαστε τους φίλους μας με τα ελαττώματά τους!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!!!

Όταν η μητέρα έχει ρέζους αρνητικό και ο πατέρας θετικό. Όταν συμβαίνει αυτό, στην καλύτερη των περιπτώσεων το έμβρυο θα έχει κι αυτό αρνητικό ρέζους, όπως η μαμά του. Αν όμως κληρονομήσει του μπαμπά του και έχει θετικό, τότε ο οργανισμός της μητέρας μπορεί να του «επιτεθεί» σε μια προσπάθεια να «αμυνθεί» απέναντι στο αίμα του που δεν είναι συμβατό με το δικό της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα! Καλα ειστε νυχτερίδες ολο το βραδυ γραφετε κι εγω κοιμαμαι καθε μερα στις 10,30 ξερη ομως αλλα ξυπναω 4-5 φορες για τουαλετα και ετσι δεν νιωθω χορτασμενη απο υπνο το πρωι και κουτουλαω. Η κορη μου το πρωι μου λεει μαμα θελω να βάλω καλσον και φόρεμα γιατι η Μελίτα φορουσε χθες κι ολα τα αγορια της ελεγαν οτι ειναι ομορφη επεσα κατω πρωι πρωι θυληκα παιδι μου απο 3 χρονων να ξεμυαλλίσουν τα αγορια θελουν.

Σχετικα με το Βολο θελω πολύ αλλα θα το συζητήσω γιατι ειναι μακρια και ο γιατρος μου εχει πει να ειμαι σε συντομη αποσταση απο Αθηνα αλλα θα το δουμε αν ειναι να μεινουμε κι ενα βραδακι μετα συζήγου ομως.

Αναστασια και Mimitra σας βλέπω κουμπαρες στο τελος εσας θα βαφτισει η μια το παιδι της αλλης χι χι.

Σχετικα με τα δανεικα τον ειχα ρωτήσει τον δικο μου κανει ειχε πει μετα το Πασχα θα ρωτήσω και τιμή. ειχα δει και μια κυρια 47 ετων εγκυος στο σαλονι αρα με δανεικα θα ήταν κι αυτη σε αυτη την ηλικια δεν νομίζω να εβγαζε ακόμη.

Αναστασια παρε ανασα και μετα το καλοκαιρι αν δεν εχεις μεινει μόνη σου ξαναπροσπαθεις εμεις για το καλο σου τα λεμε.

Dada ποτε παιδι μου θα τον παρηγορήσεις για την ομαδα του??? αντε ξεκινα να τον φλερταρεις λεμε, ο δικος μου αν απομακρύνομαι εγω απομακρύνεται κι αυτος περισσοτερο κανε βήμα εσυ μπορεις μπορεις.... χι χι.

Roubies πραγματι εισαι τυχερη και σου ευχομαι να μεινεις εγκυος με την πρωτη προσπαθεια εμεις ειμαστε εδω να σε βοηθήσουμε σε οτι χρειαστεις.

Α χθες μιλουσα με τον τεχνικο μου υποσχεθηκε οτι θα φτιαξει αμεσα τα θεματα με το forum αρα ελπίζω μετα τις γιορτες να μετακομίσουμε να δουμε τι εκανε ο προκοπης κι αυτος.

Εγω θα φύγω τελικα Μ. Τριτη και θα γυρισω σε μια εβδομαδα θα παρω το laptop μαζι οπου βρίσκω internet να μπαινω, αλλα θα μου λέιψετε.

Φιλια σε ολες

Καλημερα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα αστεράκια μου.

Είστε όλες καλά ?

Ώρα μηδέν

νʼ αφήσεις ώρα είναι πια τα «δεν»

κι αυτά τα «μη»

Ώρα μηδέν

να πνίξεις όλα όσα οι άλλοι λενʼ

μεσʼ στη σιωπή

Άσε για μια στιγμή

να `χουν τα χείλη άλλη επαφή

για λίγο, λίγο αφήσου ξανά

Άσε για μια στιγμή

τον ελεγχο σου χάσε στο φιλί

για λίγο, λιγο αφήσου

Όταν σʼ αγγίζω πεθαίνω

αυτό το θάνατο θέλει η ψυχή

και τον Θεό προλαβαίνω

κάνω εγώ πράξη την πιο δυνατή μου ευχή

Όταν σʼ αγγίζω πεθαίνω

και στο μυαλό σου μα και στο κορμί

εκεί για πάντα να μένω

πονάει και με γιατρεύει αυτή η επαφή

Ώρα μηδέν

νʼ αλλάξεις της ζωής σου το ρεφρέν

δεν είναι αργά

Ώρα είναι πια

να βάλεις τα καινούργια σου φτερά

για πιο ψηλά

Εκεί για μια στιγμή

για μια ζωή

με τρέφει η επαφή σου

url]

Αν η έγκυος έχει Rh- και το έμβρυο Rh+ είναι δυνατόν κατά τον τοκετό ερυθρά αιμοσφαίρια του εμβρύου να περάσουν στην κυκλοφορία της μητέρας. Εκείνη τότε θα παράγει αντισώματα κατά των Rh+ ερυθροκυττάρων του νεογνού. Αυτά τα αντισώματα σε μια δεύτερη κύηση της μητέρας με Rh+ έμβρυο θα περάσουν στην κυκλοφορία του εμβρύου και θα καταστρέψουν τα ερυθρά του αιμοσφαίρια. Το έμβρυο όταν γεννηθεί θα πάσχει από τη λεγόμενη «αιμολυτική νόσο των νεογνών» με αναιμία (εξαιτίας της καταστροφής ερυθροκυττάρων από τα αντισώματα της μητέρας), ίκτερο, καρδιακή κάμψη, ηπατοσπληνομεγαλία κ.ά. Όταν όμως πρόκειται για την πρώτη εγκυμοσύνη της γυναίκας, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ο οργανισμός της δεν θα δημιουργήσει αντισώματα ενάντια στον παράγοντα ρέζους μέχρι το αίμα της να έρθει σε επαφή με αυτό του μωρού, όπως στη διάρκεια του τοκετού αλλά και στην περίπτωση αποβολής ή άμβλωσης. Τα αντισώματα αυτά δεν προκαλούν προβλήματα στην ίδια, αλλά θα στραφούν ενάντια στο επόμενο έμβρυο που θα κυοφορήσει -εφόσον κι αυτό έχει Rh+. Ο λόγος είναι ότι αυτή τη φορά τα υπάρχοντα στο αίμα της μητέρας αντισώματα ακολουθώντας αντίθετη πορεία θα περάσουν μέσω του πλακούντα στην κυκλοφορία του αίματος του εμβρύου και μπορεί να προκαλέσουν από ελαφρό ίκτερο, μέχρι λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές βλάβες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Πώς αντιμετωπίζεται το πρόβλημα;

Το πρώτο βήμα για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα είναι να υποβληθεί η έγκυος στις κατάλληλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή η απουσία του παράγοντα ρέζους. Εάν εκείνη είναι Rh-, τότε κατά την 28η εβδομάδα της κύησης ο γιατρός θα της χορηγήσει ανοσοσφαιρίνη Rh σε ενέσιμη μορφή, ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη αντισωμάτων. Στη συνέχεια, μέσα σε 72 ώρες από τον τοκετό και εάν διαπιστωθεί ότι το μωρό είναι Rh+ θα της χορηγηθεί άλλη μία δόση της ίδιας ουσίας. Η ίδια θεραπεία δίνεται και σε περίπτωση αιμορραγίας, έστω και ελάχιστης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διαφορετικά, δεν απαιτείται θεραπεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι και σε επόμενη εγκυμοσύνη δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού ο οργανισμός της μητέρας δεν θα διαθέτει αντισώματα για τον παράγοντα ρέζους.

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μάλλον είμαι!!!!!Μόλις έκλεισα ραντεβού με τον Αρκουλή στις 9/5!!!Με ρώτησαν από που τους βρήκα και φυσικά είπα από την Λαμπρινούλα!!!!Κοριτσάρα άγαλμα πρέπει να σου στήσει ο Αρκουλής!!!

Ανιτάκι μας τα χαλάς λίγο στην ομάδα,αλλά δεν πειράζει θα τα βρούμε άνετα στα μπουζούκια!!!!!Καλή επιτυχία σήμερα στον Ολυμπιακό!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ.....ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΜΑ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ..!!!!!!

Ε εντάξει θα πάμε 30 ΙΟΥΝΊΟΥ

xixiixixiixixiix!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε?

Ευτυχως ζεστανε λιγο ο καιρος ειναι τοσο ωραια!!

Για τις02/06 μαλλον δε θα μπορεσω εχω μαλλον θα κανω προσπαθεια Ιουνιο και δεν ξερω ακομη ημερομηνια ειναι δυσκολο.Καλα να περασετε οι υπολοιπες αν και ειναι σιγουρο!!!!

Pinkhat σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και να τα χαρεις απο την πρωτη στιγμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...