Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα είμαι χάλια,κοιμάμαι όρθια.και εγώ με αυτα που άκουσα μάλλον για της Λαμπρινής το γιατρό με βλέπω,αν κάνει βέβαια με δανεικά.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ..??????????? ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ..??????????

ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μόρφω μου!!!!Ήμουν σίγουρη ότι θα συγκινηθείς!!!

leuta μου προς το παρόν είμαι στον Μαντούδη.Όμως θα κάνω και ένα ραντεβού στον Αρκουλή με τόσα καλά λόγια που έχω ακούσει.Την Τρίτη θα κάνω τις επιπλέον εξετάσεις για την επιτροπή ώστε να είμαι έτοιμη να φύγει και αυτό από το κεφάλι μου και μετά το Πάσχα κλείνω ραντεβού σε Τσάγκα(για παπ τεστ) και Αρκουλή,ώτσε να πάρω την τελική μου απόφαση.

Λες ρε συ Μορφω αν με πρηξει πολύ το μωρο να κανονισουμε να κατεβουμε παρέα Αθήνα να τον δούμε?

Οχι οτι θα με αφησει το μωρο...να κατεβω μονη, θα θελει και αυτος να ρθει να δει τους φιλους του και να παμε σε κανα μπουζούκι αλλα λεμε...:rolleyes:

Πάμε ολοι μαζι με ενα αυτοκίνητο να κάνουμε οικονομία

Λες ρε συ Μορφω αν με πρηξει πολύ το μωρο να κανονισουμε να κατεβουμε παρέα Αθήνα να τον δούμε?

Οχι οτι θα με αφησει το μωρο...να κατεβω μονη, θα θελει και αυτος να ρθει να δει τους φιλους του και να παμε σε κανα μπουζούκι αλλα λεμε...:rolleyes:

Leuta άμα είναι για μπουζούκια να με υπολογίζεις!!!Χιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να κανω φυσικο στον Αρκουλη γιατι δε μπορω να πηγαινοερχομαι....

Θελω ομως να του δειξω το ιστορικο να δω τι θα μου πει για τις καθυστερημένες εμφυτέυσεις + βιοχημικες και τι εχει να μου προτεινει για το ενδομήτριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Leuta άμα είναι για μπουζούκια να με υπολογίζεις!!!Χιχιχιχι!!!!

KAI ΠANAΘΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ??????????????

Μήπως εισαι η διδυμη ψυχη μου? :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πάμε ολοι μαζι με ενα αυτοκίνητο να κάνουμε οικονομία

Εμείς μέσα Μάη εχουμε γάμο αρα θα παει τελή Μάη-αρχές Ιούνη σίγουρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να κανω φυσικο στον Αρκουλη γιατι δε μπορω να πηγαινοερχομαι....

Θελω ομως να του δειξω το ιστορικο να δω τι θα μου πει για τις καθυστερημένες εμφυτέυσεις + βιοχημικες και τι εχει να μου προτεινει για το ενδομήτριο...

δεν συμφέρει να κάνεις φυσικούς στην Αθήνα,θέλει πολλά λεφτά το πήγαινε ελα.

Διαφημίσεις

Ελα ρε ποιο αργα πάνε,πάμε κατα τις αρχές Ιουλιου,τοτε θα πάμε εμεις

Μέσα στη ζεστάρα ρε συ Μόρφω?

Εγώ λεω 01/07-31/08 να μην ασχοληθω καθολου....σαν τα κλειστα σχολεία ενα πράγμα....:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

KAI ΠANAΘΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ??????????????

Μήπως εισαι η διδυμη ψυχη μου? :tongue::tongue::tongue:

ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ...?????

Μέσα στη ζεστάρα ρε συ Μόρφω?

Εγώ λεω 01/07-31/08 να μην ασχοληθω καθολου....σαν τα κλειστα σχολεία ενα πράγμα....:tongue::tongue::tongue:

ΣΩΣΤΑ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...!!!!!!

ΣΩΣΤΑ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...!!!!!!

Οι γιατροί τα λένε αυτα γιατι θέλουν να πανε διακοπές! :evil::evil::evil:

Ούτως ή αλλως για ερωτήσεις θα πάμε μονο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ...?????

Ε οχι Αννιτάκι μου ....χμ...ε...να...εισαι Ολυμπιακος....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...