Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα Ανιτάκι μου!!!!Και εγώ Ιούνιο θα προσπαθήσω,αλλά προς τα τέλη!!!!Κοντά θα είμαστε!!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου ΜΠΡΑΒΟ! Και εσεις οι 2 και το ΖΕΤΤΑΚΙ θα ειστε τον Ιουνιο!

Τι καλα να μην ενιωθα τοσο μπλεγμενη, να ειχα εμβρυακια ετοιμα στην κατάψυξη να εκανα απλα μια μεταφορα τον Ιούνιο και γω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια!!!!Θα κάνουμε παρεούλααααα!!!!Πολύ μ'αρέσει αυτό!!!!Τελικά κατέληξες στον Αρκουλή?

ANNITAKI να πάω λες στον Αρκούλη να δω τι θα μου πει???

ROUBAKI εσυ ποιον γιατρο εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τέλεια!!!!Θα κάνουμε παρεούλααααα!!!!Πολύ μ'αρέσει αυτό!!!!Τελικά κατέληξες στον Αρκουλή?

ΝΑΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ...!!!!!!!!

ANNITAKI να πάω λες στον Αρκούλη να δω τι θα μου πει???

ROUBAKI εσυ ποιον γιατρο εχεις?

ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ...!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια μου ΜΠΡΑΒΟ! Και εσεις οι 2 και το ΖΕΤΤΑΚΙ θα ειστε τον Ιουνιο!

Τι καλα να μην ενιωθα τοσο μπλεγμενη, να ειχα εμβρυακια ετοιμα στην κατάψυξη να εκανα απλα μια μεταφορα τον Ιούνιο και γω!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...???????????? ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ...!!!!!!!!

Καλα κάνεις και αλλάζεις γιατρο! Εγω σου ειπα 2 ευκαιριες στον καθένα θα δίνω...που θα παει στην 67584η φορά θα το πετύχω! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μόνο συγκινήθηκα,έπεσα στα πατώματα

ΜΟΡΦΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλα κάνεις και αλλάζεις γιατρο! Εγω σου ειπα 2 ευκαιριες στον καθένα θα δίνω...που θα παει στην 67584η φορά θα το πετύχω! :tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ....!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..????????

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα είμαι χάλια,κοιμάμαι όρθια.και εγώ με αυτα που άκουσα μάλλον για της Λαμπρινής το γιατρό με βλέπω,αν κάνει βέβαια με δανεικά.

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα είμαι χάλια,κοιμάμαι όρθια.και εγώ με αυτα που άκουσα μάλλον για της Λαμπρινής το γιατρό με βλέπω,αν κάνει βέβαια με δανεικά.

Λες ρε συ Μορφω αν με πρηξει πολύ το μωρο να κανονισουμε να κατεβουμε παρέα Αθήνα να τον δούμε?

Οχι οτι θα με αφησει το μωρο...να κατεβω μονη, θα θελει και αυτος να ρθει να δει τους φιλους του και να παμε σε κανα μπουζούκι αλλα λεμε...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...