Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όχι οχι, τίποτα σπουδαίο.

Να τα πούμε λίγο και να σου πω πιο αναλυτικά τις εμπειριες μου με την εξωσωματική, ετσι ώστε να προσέξεις κάποια πράγματα, να σκεφτείς κάποια άλλα, να δεις που θα πας κλπ.

Ο,τι λέμε κι εδω δηλαδή, αλλα πιο αναλυτικά και πιο άμεσα.

Πετάω και το σκούφο μου για ενα καφεδάκι εδω που τα λέμε!

Ρε Δημητρούλα με συγκινείς με το ενδιαφέρον σου!Βασικά συγκινούμαι με το ενδιαφέρον όλων των κοριτσιών εδώ.Ξέρετε ότι είμαι πρωτάρα και θέλετε να με προστατεύσετε!!!!Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό αν όχι πραγματικοί φίλοι????Και εγώ πετάω τον σκούφο μου για καφεδάκι!!!!

Ακούς Μόρφω μου????Πάλι συγκινήθηκααααα!!!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί τελείωσε το πληντύριο και πάω να απλώσω!!!Θα τα πούμε αύριο αγάπες μου!!!!

Διαφημίσεις

Ρε Δημητρούλα με συγκινείς με το ενδιαφέρον σου!Βασικά συγκινούμαι με το ενδιαφέρον όλων των κοριτσιών εδώ.Ξέρετε ότι είμαι πρωτάρα και θέλετε να με προστατεύσετε!!!!Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό αν όχι πραγματικοί φίλοι????Και εγώ πετάω τον σκούφο μου για καφεδάκι!!!!

Ακούς Μόρφω μου????Πάλι συγκινήθηκααααα!!!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί τελείωσε το πληντύριο και πάω να απλώσω!!!Θα τα πούμε αύριο αγάπες μου!!!!

Μόλις άπλωσα κι εγώ! !

Θεέ μου τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες! !

Να σου πω την αληθεια, θα ήθελα κι εγω πριν παρω την απόφαση για εξωσωματική, να έχω γνωρίσει ήδη τα κορίτσια και να μου πουν πέντε πράγματα.

Δεν ήμουν ομως τυχερή σε αυτο.

Τις γνώρισα "μετά την εμβρυομεταφορα", οπως λεγόταν και το παλιο μας θέμα.. και έτσι κάποια πράγματα τα πέρασα μόνη μου.

Εσυ ομως δεν είσαι μόνη και ΑΝ φτασεις στην εξωσωματική, πάλι δε θα είσαι μονη.

Θα εχεις τις φουλες σου (απο το αδελφουλες), που λεει και η Αναστασία.

Καληνύχτα φούλες μου.

ΜΑΚΙΑ!

Zzzzzzz.....

......zzzzzzzzz

...

.

.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μέρα....................................κοριτσάρες μου!

:(:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σήμερα τραγούδι γιοκ.....ειμαι πολύ σκατα απο τον αγωνα χθες......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ειμαι τοσο χαλια που μου ρχεται να φαω 5 σοκολατες και 3 τσουρεκια...:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ LEUTA

Κοριτσάκι μου, είδα αυτά που έγραψες.

Που σε προβληματιζουν και σε αγχωνουν.

Επειδή απάντησαν οι αλλες φίλες, δε θα πω πολλά (ειναι και καθυστερημενο το μήνυμα μου οπότε δεν εχει και μεγάλη αξία).

Θα σου πω μονο οτι όλες πανω κατω ετσι νιώθουμε.

Θυμό, απογοήτευση, ωχ-αδερφισμό, βαρεμάρα, ανασφάλεια... όλα αυτά τα νιώθουμε όλες κατα καιρούς.

Νιώθω οτι πελαγωσες.

ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ.

ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΆ.

ΒΑΖΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΜΗ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΗ.

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ!!! ΟΧΙ!!

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΆ.

Σιγά σιγα σιγα σιγα.... ηρεμα...

Εδω είμαστε εμείς να σου κραταμε το χεράκι σε καθε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ που κάνεις.

Σ αγαπώ πολύ καλή μου.

Σε ευχαριστω πολύ Δημητρούλα μου! ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Το σίγουρο ειναι οτι δεν ειμαι ετοιμη να ξαναπροσπαθησω...δε θέλω ...παρακαλάω να αργησει και αλλο η περιοδος να μη με πρηξει το μωρο με τον φυσικο κυκλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπορει τον Ιούνιο...μπορει τον Σεπτεμβριο....

Θα κανω αυτο που ειπατε ολες και ειδικα η ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ...Σταματαω να δινω τα χαπια στην χαρτοπετσετα....βρηκα και δικαιολογια...και θα του πω οτι δεν ειμαι ετοιμη για φυσικο κυκλο ακομα, θα τον ρωτησω και αν θελει ΤΣιλι να παμε...

Εγω φυσικα θα δω Τσιλι τελη Μάη-Ιούνη απλα θα φανει σαν μην το εχω αποφασισει ακομα...Σκέφτομαι να δω ΑΘήνα και τον γιατρο της ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑΣ.

Αν δε θελει το μωρο οταν ερθουμε για τον Τσίλι θα του πω οτι θα κατεβω μια αλλη φορα μονη μου με το τρενο...για να τον δω

Αν ακούσει οτι θα κατεβω μονη σιγουρα θα ερθει...:P:p:p

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 02/06 κοριτσάκια μου δεν μπορω να ξέρω απο τωρα....

ΔΕν ξερω ποτε θα βολεψει να κατεβουμε Αθήνα...Εσεις κανονιστε και θα σας ενημερώσω οταν πλησιάζει ο καιρός..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!

Pink Hat, δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά και θα συνεχίσουν

να είναι, το πιστεύω!!

Ξεκουράσου κοριτσάκι και πρόσεχε!! Θα τα καταφέρεις!

Σε ευχαριστούμε για αυτά που μας είπες, δεν μπορούμε-μιλάω εκ μέρους όλων,πιστεύω-να παρεξηγήσουμε τα λόγια σου,μόνο να ακούσουμε προσεκτικά και να πάρουμε θάρρος από έναν άνθρωπο που πέρασε πολλά!!

Τα ιδια βέβαια ισχύουν και για την Λαμπρινή!!

Δεν υποτιμώ τις υπόλοιπες κοπέλες, όλες όπως διαπίστωσα, σηκώνετε τον δικό σας σταυρό. Απλά οι δύο κοπέλες αποτελούν παράδειγμα για την πίστη, τη θέληση, τη δύναμη και το κουράγιο τους που στο τέλος ανταμείφθηκε. Αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε και να μην μας παίρνει από κάτω!!!

Οσον αφορά το ραντεβού στις 2-6, δεν λέω ΝΑΙ σίγουρα, γιατί είναι αρκετά μακρυά, αλλά το βλέπω θετικά.

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

Και μενα στο 1ο κεντρο που δωσαν φαρμακα (τους τα πλήρωσα) γιατι δε μου εφταναν και ήταν απο Ιταλία....Κανένα ελληνικο γραμματάκι...μπορεί να ηταν οκ τα φάρμακα δεν ξέρω βεβαια

Βρέθηκαν νέες ποσότητες παράνομων σκευασμάτων εξωσωματικής

Νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου προέκυψαν σήμερα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας σε αυτοκίνητο και σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε μεγάλος αριθμός φαρμάκων υψηλού κόστους, εξωσωματικής γονιμοποίησης, ορισμένα εκ των οποίων ανήκαν σε κατηγορίες που κατά καιρούς έχει απαγορευτεί η εξαγωγή τους από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Η πλειονότητα των φαρμάκων εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι αλλοδαπής προέλευσης (Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Βουλγαρία), ενώ η Υπηρεσία Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.), στην οποία και παραδόθηκαν τα φάρμακα θα εξετάσει με βάση τους κωδικούς των στελεχών των εμβαλαγίων που έχουν αποκολλημένες ταινίες γνησιότητας αν αυτά έχουν γραφτεί σε ασφαλισμένους και έχουν χρεωθεί στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση φέρεται ένας γιατρός που είχε ερευνηθεί από την ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. για παράλληλες εξαγωγές στην περιοχή της Αθήνας το προηγούμενο διάστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δείτε ενα τελειο video....

Η αγάπη «ακούει» τα πάντα...

http://www.zougla.gr/ygeia/article/i-agapi-akoui-ta-panta

ΜΟΡΦΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ? :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

mariathn συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!Κανείς δεν μπορεί να παρεξηγήσει τα κορίτσια.Άλλωστε εδώ μαζευτήκαμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη.Και τουλάχιστον όσον αφορά σε εμένα τα κορίτσια επειδή εγώ είμαι και η πιο άπειρη με έχουν βοηθήσει πολύ!!!!

leuta μου και εγώ στεναχωρήθηκα με τον ΠΑΟ.Τι να κάνουμε,δεν πειράζει!Του χρόνου να είμαστε καλά.Άλλωστε αυτή η ομάδα μας έχει χαρίσει τόσες χαρές στο παρελθόν.Αγαπούλα μου γλυκιά φυσικά θα κάνεις την προσπάθειά σου όποτε νιώθεις έτοιμη,απλά αυτό που θέλω εγώ να σου πω είναι να μην είσαι αρνητική.Πάρε το χρόνο σου,χαλάρωσε,ξεκουράσου,συζήτα με τον άντρα σου και βλέπεις.Και εγώ συμφωνώ με την Ανίτα.Και πες στον άντρα σου απλώς για να το έχει στο νου του πως "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη ούκ έστι σύμπτωση"όπως λέει και ο σοφός λαός.Εξέφρασε απλά τα συναισθήματά σου,το πως νιώθεις.Πιστεύω θα σε καταλάβει.Έρχεται ΣΚ οπότε χαλαρά στο εξοχικό σας με το κρασάκι σας κάντε την κουβεντούλα σας.

Δείτε ενα τελειο video....

Η αγάπη «ακούει» τα πάντα...

http://www.zougla.gr/ygeia/article/i-agapi-akoui-ta-panta

ΜΟΡΦΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ? :tongue:

Αγαπούλα πολύ ωραίο βίντεο!!!!Συγκινητικό!!!!Ακούς Μόρφω????Η αλήθεια είναι ότι το είχα καταλάβει,αλλά και πάλι ήταν υπέροχο!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ....ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ), ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΩΛΗΨΙΑ....ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....!!!!!!!!!!!!:P:p

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.....:(:(:(

ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..!!!!!!:confused::confused::confused:

ΟΜΩΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΩ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ 2/6 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..!!!!:tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

Και μενα στο 1ο κεντρο που δωσαν φαρμακα (τους τα πλήρωσα) γιατι δε μου εφταναν και ήταν απο Ιταλία....Κανένα ελληνικο γραμματάκι...μπορεί να ηταν οκ τα φάρμακα δεν ξέρω βεβαια

Βρέθηκαν νέες ποσότητες παράνομων σκευασμάτων εξωσωματικής

Νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου προέκυψαν σήμερα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας σε αυτοκίνητο και σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε μεγάλος αριθμός φαρμάκων υψηλού κόστους, εξωσωματικής γονιμοποίησης, ορισμένα εκ των οποίων ανήκαν σε κατηγορίες που κατά καιρούς έχει απαγορευτεί η εξαγωγή τους από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Η πλειονότητα των φαρμάκων εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι αλλοδαπής προέλευσης (Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Βουλγαρία), ενώ η Υπηρεσία Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.), στην οποία και παραδόθηκαν τα φάρμακα θα εξετάσει με βάση τους κωδικούς των στελεχών των εμβαλαγίων που έχουν αποκολλημένες ταινίες γνησιότητας αν αυτά έχουν γραφτεί σε ασφαλισμένους και έχουν χρεωθεί στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση φέρεται ένας γιατρός που είχε ερευνηθεί από την ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. για παράλληλες εξαγωγές στην περιοχή της Αθήνας το προηγούμενο διάστημα.

Και τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα!Για μένα είναι σίγουρο ότι εμπλέκονται και άλλοι.Άλλωστε αυτοί τα πουλούσαν και σε άλλα κέντρα,εκτός του ότι τα έδιναν και στις κοπέλες που κάναν δωρεές ωαρίων.Τα φάρμακα που πήρες εσύ μπορεί να ήταν οκ όμως!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ....ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ), ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΩΛΗΨΙΑ....ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....!!!!!!!!!!!!:P:p

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.....:(:(:(

ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..!!!!!!:confused::confused::confused:

ΟΜΩΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΩ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ 2/6 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα Ανιτάκι μου!!!!Και εγώ Ιούνιο θα προσπαθήσω,αλλά προς τα τέλη!!!!Κοντά θα είμαστε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...