Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπορεί να το συνδιασουμε με εκδρομή!

Να παμε μετά τις εξετάσεις στο Βόλο, να μείνουμε σε ξενοδοχείο να πάμε βόλτα το βράδυ κλπ και την Κυριακή για καφε μαζι σας και μετά επιστροφή!

Δε σας πειράζει να έρθει κι αυτός στον καφε μας ε?

.

.

.

.

.

.

ΠΛΑΚΙΤΣΑ!!!!:tongue:

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!! Εννοείται δε θα έρθει μαζι στον καφε!

Σας ξεγελασα!!

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;ΑΠΛΑ ΕΤΡΩΓΑ,ΜΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΤΑΞΕΙ;

Axxxx siginithikaaaaaaa ....

Toso poli pou pao na kano ena banio kai pao gia nani ....

Erxete to moro kai einai poli stenaxorimeno kai exei kai ponokefalo.

Opos katalavenete den exei goutsou goutsou ...

Kalinixta kai filakia se oles !!!!

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκια μου βγάλτε ότι απόφαση θέλετε και όποτε θέλετε αρκεί να είναι Κυριακή...μπορούμε να κανονίσουμε και εκδρομούλα του Αγιού πνευματος και να κλείσουμε ξενοδοχείο σε ξεφτίλα τιμή αφού θα μαζευτούμε καμιά 40αρια άτομα στο τέλος.Τώρα πάω τον Εκτορα βόλτα και μετά νάνι....

Σας αγαπώ όλες ..καληνύχτα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Ζεττάκι,Αναστασία και Dadaki.Πάντως κορίτσια είναι υπέροχα εκεί.Τώρα για την πόλη του Βόλου δεν ξέρω καλά,αλλά τα Χριστούγεννα είχαμε πάει Πορταριά και γενικά γυρίσαμε όσο μπορούσαμε το Πήλειο και ήταν τέλεια!!!!Να πιείτε και κανένα τσιπουράκι στην υγειά μου!!!

Διαφημίσεις

ΡΟΥΜΠΊΔΙ μετά το Πάσχα θέλω καφε μαζι σου.

Πριβε.

Θέλω να σου πω.

Φυσικά πρόεδρε θα το κανονίσουμε!!!Και εγώ το θέλω πολύ!!!!Με έβαλες σε σκέψεις όμως,τι θες να μου πεις?????Εεεεεε?????

Καληνύχτα Ζεττάκι,Αναστασία και Dadaki.Πάντως κορίτσια είναι υπέροχα εκεί.Τώρα για την πόλη του Βόλου δεν ξέρω καλά,αλλά τα Χριστούγεννα είχαμε πάει Πορταριά και γενικά γυρίσαμε όσο μπορούσαμε το Πήλειο και ήταν τέλεια!!!!Να πιείτε και κανένα τσιπουράκι στην υγειά μου!!!

ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΟΥΡΛΙΑ

ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΟΥΡΛΙΑ

Άσε φάγαμε και εμείς τότε καταπληκτικούς μεζέδες!!!!!Άσε που έπαιρνες π.χ. μια μπύρα σου έφερναν μεζέδες και πολύ ωραίους,έπαιρνες δεύτερη ξανά τα ίδια,αλλά άλλους μεζέδες τη δευτέρη φορά.Στο τέλος έτρωγες κανονικά χωρίς καν να το έχεις παραγγείλει!!!!!

Φυσικά πρόεδρε θα το κανονίσουμε!!!Και εγώ το θέλω πολύ!!!!Με έβαλες σε σκέψεις όμως,τι θες να μου πεις?????Εεεεεε?????

Όχι οχι, τίποτα σπουδαίο.

Να τα πούμε λίγο και να σου πω πιο αναλυτικά τις εμπειριες μου με την εξωσωματική, ετσι ώστε να προσέξεις κάποια πράγματα, να σκεφτείς κάποια άλλα, να δεις που θα πας κλπ.

Ο,τι λέμε κι εδω δηλαδή, αλλα πιο αναλυτικά και πιο άμεσα.

Πετάω και το σκούφο μου για ενα καφεδάκι εδω που τα λέμε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...