Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κάνω τόσο καλή παρέα με ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά καλά.Ούτε καν μπορούσα να φανταστώ όταν πρωτοέμπαινα στο "μετά την εμβρυομεταφορά"ότι θα έβρισκα ανθρώπους που θα μοιραζόμουν τόσα πράγματα μαζί τους,που θα με έκαναν να νιώθω πως δεν μου λείπουν παλιοί φίλοι(ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια,το είχαμε ξαναπεί πρόεδρε θυμάσαι?),που αν δεν τους μιλούσα μια μέρα θα τρελαινόμουν.Σας αγαπώ κορίτσια!!!!

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ στις 2/6.Δεν θέλω όμως να σας δεσμεύσω γιατί για εμένα τα πράγματα γενικά θα είναι δύσκολα από εδώ και στο εξής.Οπότε θα χαρώ πολύ να το κανονίσετε και ας μην μπορώ να έρθω με την ελπίδα ότι θα βρεθούμε και άλλη φορά όλες μαζί!!!!

Ρουμπίδι μου πότε μπορείς εσυ?

Προτεινε μια ημερομηνία.

Κοριτσάκια. ...

Το μανάρι λέει ο Βόλος ειναι μακριά. .

4 ώρες λέει. .:shock:

Τόσο μακριά είναι?

Δεν είναι 3?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Βρε πρόεδρε τι είναι αυτά που λες.Ο καθένας λέει πότε μπορεί και όποτε μπορούν οι περισσότεροι θα γίνει.Τι χαζομάρες είναι αυτές?

evmorfia καλησπέρα.Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου.Αχ και πόσο μ'αρέσουν τα τσουρέκια!!!!!

Dadaki μου γλυκό σε χαιρέτισα η γαιδούρα???Όχι ε???Τι έγινε τελικά με τον ΠΑΟ ξέρεις?

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ,ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ,ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΤΣΙ.ΣΑΣ ΞΕΛΙΓΩΣΑ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΝΑΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΧΜ

Βρε πρόεδρε τι είναι αυτά που λες.Ο καθένας λέει πότε μπορεί και όποτε μπορούν οι περισσότεροι θα γίνει.Τι χαζομάρες είναι αυτές?

evmorfia καλησπέρα.Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου.Αχ και πόσο μ'αρέσουν τα τσουρέκια!!!!!

Dadaki μου γλυκό σε χαιρέτισα η γαιδούρα???Όχι ε???Τι έγινε τελικά με τον ΠΑΟ ξέρεις?

Geia sou omorfi !!!!

Xasame nomizo, to ekleisa sto 1.35 kai htan i Mparsa 10 pontous mprosta.

Krimaaaaa ... Tha doume kai avrio ti tha kanei o gavros ...

Yv7Sp2.png

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ,ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ,ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΤΣΙ.ΣΑΣ ΞΕΛΙΓΩΣΑ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΝΑΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΧΜ

Egw sou milisa kai me egra@#ps#@es kanonika !!!! :tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καληνυχτώ, πάω να βάλω το μωρό για ύπνο.

roubies, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 64-53 αποκλείστηκε.

Φιλάκια σε όλες.

Ας ενημερώσουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια 2/6 Βόλος ή όποια ημερομηνία έχουν να προτείνουν.

url]

Προτεινε μια ημερομηνία.

Κοριτσάκια. ...

Τόσο μακριά είναι?

Δεν είναι 3?

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ

Προτεινε μια ημερομηνία.

Κοριτσάκια. ...

Τόσο μακριά είναι?

Δεν είναι 3?

Αν πηγαίνεις με 90-100 είναι 3 ώρες. 327 χλμ απο τον Ε75

Αθήνα - Βόλος

url]

κοριτσάκια καληνυχτώ, πάω να βάλω το μωρό για ύπνο.

roubies, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 64-53 αποκλείστηκε.

Φιλάκια σε όλες.

Ας ενημερώσουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια 2/6 Βόλος ή όποια ημερομηνία έχουν να προτείνουν.

Καληνύχτα μωρουδίνι και όνειρα γλυκά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ακούστε πως έχει το πράγμα.Με το που ξεκινάνε τα σχολεία μετά το Πάσχα την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι εξετάσεις οι οποίες ολοκληρώνονται στις 18/6.Αν εξαιρέσουμε την 18/6 που είναι Τρίτη όλες οι άλλες μέρες είναι ΣΚ.Εγώ πάω πάντα με τα παιδιά στις εξετάσεις.Δεν μου το λέει η καρδιά μου αυτά να δίνουν εξετάσεις και εγώ να διασκεδάζω.Έπειτα κατά το τέλος Ιουνίου,πρώτα ο Θεός,αρχίζω προσπάθειες εξωσωματικής οπότε όπως καταλαβαίνετε δύσκολο.Sorry ρε κορίτσια ξέρετε πόσο το θέλω,αλλά δυστυχώς...Γι'αυτό σας λέω κανονίστε όποτε μπορείτε και μην ανησυχείτε για εμένα.Θα με πάρετε τηλέφωνο όταν είστε όλες μαζί!!!!

Αν πηγαίνεις με 90-100 είναι 3 ώρες. 327 χλμ απο τον Ε75

Αθήνα - Βόλος

Μπορεί να το συνδιασουμε με εκδρομή!

Να παμε μετά τις εξετάσεις στο Βόλο, να μείνουμε σε ξενοδοχείο να πάμε βόλτα το βράδυ κλπ και την Κυριακή για καφε μαζι σας και μετά επιστροφή!

Δε σας πειράζει να έρθει κι αυτός στον καφε μας ε?

.

.

.

.

.

.

ΠΛΑΚΙΤΣΑ!!!!:tongue:

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!! Εννοείται δε θα έρθει μαζι στον καφε!

Σας ξεγελασα!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...