Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας βγάζουν τον καλό μας εαυτό.Που μαζί τους θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και προσπαθούμε γι'αυτό.Εγώ από τη φύση μου π.χ. είμαι πολύ νευρικός άνθρωπος,τσίτα τα νεύρα μόνιμα.Ήξερα πολύ καλά λοιπόν πως αν είχα δίπλα μου κάποιον σαν και μένα ή θα σκοτωνόμασταν καθημερινά ή θα κατέληγα στο τρελάδικο.Νομίζω τρίτη εναλλακτική δεν θα υπήρχε.Ο άντρας μου όμως είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος,που δεν τσακώνεται,που δεν αρπάζεται και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ.Είμαι πολύ πιο ήρεμη από παλιά.Όχι ότι έχει φύγει αυτό το πράγμα από το χαρακτήρα μου,αλλά σίγουρα έχει καταλαγιάσει.

Και όσον αφορά αυτό που λέγατε το πρωί σίγουρα τα αγόρια μεγαλώνουν με κάποια στερεότυπα,όμως υπάρχουν και για τα κορίτσια τέτοια και μάλιστα πολλά,που σαφώς επηρεάζουν και την ψυχολογία μας ως γυναίκες αργότερα.Το θέμα για μένα είναι ανεξάρτητα από το φύλλο μας να φτάσουμε σε ένα σημείο που και οι δύο κατανοούμε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας από τη φύση μας αρχικά και μετά να προσπαθούμε όχι να φέρουμε το άλλον στα μέτρα μας(πράγμα που κάνουν πολλοί άνθρωποι),αλλά να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητά μας και να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε και τις ανάγκες του άλλου.Σίγουρα δεν είναι για κανέναν μας το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αυτό,αλλά νομίζω είναι το κλειδί μιας μακράς ευτυχισμένης συμβίωσης.

Διαφημίσεις

... τσα

τι κάντε μπουμπουκάκια μου?

Pink Hat, μπράβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά. Χαίρομαι για σένα.

Περαστικά σου για την ίωση, να προσέχεις και ξεκόλλα λίγο απο τη δουλειά, καλά έκανε ο αντρούλης σου και σου πήρε το laptop, αλλά να του έλεγες να μας ενημερώσει ...... (πλάκα κάνω, μας φτάνει που είσαι καλά.)

Who is here?

Αναστασάκι, χαίρομαι που σε ανεβάζω, αυτός είναι ο σκοπός μου άλλωστε.

ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ .... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Zetta.p μου... κι εγώ θέλω καφέ στο Βόλο!

Όμως πρέπει να ξεφορτωσω το φίλο μου τον κοκορικο και να διαβάσω για τις εξετάσεις.

Συνεπώς εγω ΑΜΕΣΑ δε μπορώ.

Το εχω παραχ@^@^σει με τον κοκορικο.

Να τολμήσω να κάνω μια πρόταση? ??

Επειδή έρχεται και το Πάσχα και η εξεταστική κλπ κλπ, να προτείνω μια ημερομηνία για Βολο?

Κυριακή 02 Ιουνίου!!!

(1η δίνω οπότε μετά είμαι ελεύθερη)

Αν θέλετε νωρίτερα οκ, θα το καταλάβω.

Απλά δε μπορώ να έρθω ελπίζω να μη με παρεξηγησετε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μωρουδινι μου Αναστασία,

Εσύ κι εγώ είμαστε στην ίδια φάση πιστεύω.

Δεν είναι οτι δε θα κάνουμε παλι εξωσωματική.

Αν χρειαστεί θα ξανακάνουμε.

ΟΜΩΣ δεν είμαστε έτοιμες ΑΚΟΜΑ και γι' αυτο θέλουμε να προσπαθήσουμε φυσιολογικά.

Η καθεμία για τους λόγους της.

Εγώ επειδή δεν προχώρησε η κύηση και εσυ επειδή ο τρόπος που έγινε ήταν λάθος.

Πιστεύω οτι απο εκεί πηγάζουν όλα..

Και δε νομίζω να έχω άδικο.

Προσπαθούμε για ενα διάστημα φυσιολογικά και αν έρθει καλώς να ορίσει.

Αν οχι, τι?

Δε θα κάνουμε ξανά εξωσωματική?????

Εμείς?

Αποκλείεται baby....

Σκέψου το λίγο και θα δεις οτι εχω δίκιο. ;)

Αγαπημένη ... χμ... δεν ξέρω...

Και εσύ ρε παιδί μου τα έχεις όλα γονιμοποιήμενα αλλιώς να έπερνα κανα δικό σου από το να ψάχνω για δότρια.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας βγάζουν τον καλό μας εαυτό.Που μαζί τους θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και προσπαθούμε γι'αυτό.Εγώ από τη φύση μου π.χ. είμαι πολύ νευρικός άνθρωπος,τσίτα τα νεύρα μόνιμα.Ήξερα πολύ καλά λοιπόν πως αν είχα δίπλα μου κάποιον σαν και μένα ή θα σκοτωνόμασταν καθημερινά ή θα κατέληγα στο τρελάδικο.Νομίζω τρίτη εναλλακτική δεν θα υπήρχε.Ο άντρας μου όμως είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος,που δεν τσακώνεται,που δεν αρπάζεται και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ.Είμαι πολύ πιο ήρεμη από παλιά.Όχι ότι έχει φύγει αυτό το πράγμα από το χαρακτήρα μου,αλλά σίγουρα έχει καταλαγιάσει.

Και όσον αφορά αυτό που λέγατε το πρωί σίγουρα τα αγόρια μεγαλώνουν με κάποια στερεότυπα,όμως υπάρχουν και για τα κορίτσια τέτοια και μάλιστα πολλά,που σαφώς επηρεάζουν και την ψυχολογία μας ως γυναίκες αργότερα.Το θέμα για μένα είναι ανεξάρτητα από το φύλλο μας να φτάσουμε σε ένα σημείο που και οι δύο κατανοούμε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας από τη φύση μας αρχικά και μετά να προσπαθούμε όχι να φέρουμε το άλλον στα μέτρα μας(πράγμα που κάνουν πολλοί άνθρωποι),αλλά να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητά μας και να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε και τις ανάγκες του άλλου.Σίγουρα δεν είναι για κανέναν μας το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αυτό,αλλά νομίζω είναι το κλειδί μιας μακράς ευτυχισμένης συμβίωσης.

Γι 'αυτό ταιριάζουμε τόσο πολύ σε αυτό το παρεάκι...μου κάνει εντύπωση πως τόσοι άνθρωποι ξένοι μεταξύ τους καταφέρνουν μέσα από ένα κουτί να βρουν ανθρώπους που να ταιριάζουν τόσο πολύ οι απόψεις τους.αν μου το λέγατε πριν ένα χρόνο θα γέλαγα...

Roubies αδερφή ψυχή και εσύ...υποκλίνομαι...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι μέσα για 2 Ιουνίου αυτή την στιγμή, απλά για αργότερα μάλλον δεν θα μπορώ. Περιμένω τέλος Μαΐου την ακατανόμαστη και ξαναρχίζω την προσπάθεια οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά τις 7-10 Ιουνίου δεν θα μπορώ να ταξιδέψω. Όμως να βολεύει και τα άλλα κοριτσάκια, αλλιώς να βάλετε skype να σας δω. Καλααααα ?

Λοιπόν

Δημητρούλα 2/6 ok

Zetta 2/6 ok

Αναστασία 2/6 ok

url]

Zetta.p μου... κι εγώ θέλω καφέ στο Βόλο!

Όμως πρέπει να ξεφορτωσω το φίλο μου τον κοκορικο και να διαβάσω για τις εξετάσεις.

Συνεπώς εγω ΑΜΕΣΑ δε μπορώ.

Το εχω παραχ@^@^σει με τον κοκορικο.

Να τολμήσω να κάνω μια πρόταση? ??

Επειδή έρχεται και το Πάσχα και η εξεταστική κλπ κλπ, να προτείνω μια ημερομηνία για Βολο?

Κυριακή 02 Ιουνίου!!!

(1η δίνω οπότε μετά είμαι ελεύθερη)

Αν θέλετε νωρίτερα οκ, θα το καταλάβω.

Απλά δε μπορώ να έρθω ελπίζω να μη με παρεξηγησετε.

Είμαι μέσα...

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

I81rp3.png

Εγώ είμαι μέσα για 2 Ιουνίου αυτή την στιγμή, απλά για αργότερα μάλλον δεν θα μπορώ. Περιμένω τέλος Μαΐου την ακατανόμαστη και ξαναρχίζω την προσπάθεια οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά τις 7-10 Ιουνίου δεν θα μπορώ να ταξιδέψω. Όμως να βολεύει και τα άλλα κοριτσάκια, αλλιώς να βάλετε skype να σας δω. Καλααααα ?

Λοιπόν

Δημητρούλα 2/6 ok

Zetta 2/6 ok

Ρε Ζέτα πόσο χρονών είσαι?

I81rp3.png

Koritsia mou omorfa kalhspera !!!

Vlepo ton agona kai trelenome !!!

Piga gia psilafisi, to stithos mou ok, ala mou egrapse enan iperixo kai mia mastografia. Mou lei ti 38 ti 40, na tin kaneis epeidi ekanes 2 eksosomatikes.

Tha doume ...

Anastasia kai mimitra mpori na eiste stin idia fasi oso afora to mialo sas, ala giatrika den eiste katholou ... Einai telios diaforetikes oi periptosis sas.

Anastasia mou, gia to kalo sou ta lew ola auta, prepei na pareis tin apofasi oso pio grigora ginete. Vevea min trelathis ala siga siga prepei na vreis to dromo sou ... To mpempe erxeteeeeee !!!

Esu mikroula (mimitra) eisai kai mikri se ilikia, exeis kai katepsigmena einai kalo kai to sperma tora, proxora kai to diko sou erxeteeeee !!!

pink hat poli xerome pou eiste kala kai oi 3 !!!! Anisixisa poli ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

χιχιχι όσο φαίνομαι .....

εε συγνώμη όσο ακούγομαι ....

Πόσο με κάνεις δλδ απο αυτά που γράφω?

Απο την τρέλα σε κάνω 15...αλλά το ρωτάω γιατί βλέπω το τικεράκι σου και συνέχεια θέλω να ρωτήσω..

I81rp3.png

Ρε γαμωτο είναι εγωιστικό να σας ζητώ στάνταρ ημερομηνία.

Είμαι γαϊδούρα.:evil:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ? Κανονίστε όποτε θέλετε και αν μπορώ θα ερθω, αν οχι δε θα έρθω!

Τι είναι αυτά πάλι? "Α εγώ εχω διαβασμα, μετά τις εξετάσεις"!:evil:

Βλακείες. .

Μου θύμωσα τώρα.

Όποτε θέλετε κόρες!

Εγω δεν ξαναμιλάω για ημερομηνίες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...