Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Στο περιοδικο SHAPE ειχε δωρο μια φορμα ασημι που τη φορας ιδρώνεις οταν κανεις δουλειες.. Εγω την φοράω οταν κανω γυμναστικη μονο...αλλα μου ειναι πολύ μεγάλη :shock: και ειμαι σαν αστροναυτης...Το μωρο με κοροιδευει παντα!

Παω να τη βαλω πριν γυρισει να κανω τη γυμναστικη μου γιατι δε θελω να με πετυχει τοσο antisexual!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα χα την ειχα παρει κι εγω αλλα ιδρωνα και μετα πείναγα κι ετρωγα.

Εχεις κεφακια σήμερα ε? και οι στιχοι τρομεροι, γραψε κι εσυ κατι να εχουμε μιας και τα καταφερνεις, χι χι.

Φιλια καλο βόλι!:oops:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Ουουουουου. ..

Τώρα διάβασα με ησυχία τα σημερινά μηνύματα.

Τι λε ρε παιδι μου..:shock:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? Είσαι πολυ ισορροπημένο άτομο.

Αλήθεια, το πιστεύω πολύ αυτό που λέω αυτή τη στιγμή.

Πως τα λες έτσι ρε παιδι μου?:shock:

Μπράβο. Well done!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κοριτσάκια μου τι κανετε; Αρρωστησα και εμεινα κρεβατωμενη τρεις μερες. Δεν ειχα κουραγιο για οθονες ασε που μου πηρε το λαπτοπ ο αντρας μου για να μη μπαινω στο mail της δουλειας.Επρεπε να ξεκουραστω για να συνελθω γιατι δεν γινοταν αλλιως. Διαβασα ολα τα ποστ σας, Αναστασακι μου σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες. Μην στεναχωριεσαι ομως καλα ειμαι (θα γινω σε λιγες μερες καλυτερα) και τα δυο εμβρυα επισης. Πηγα στο γιατρο εντρομη, με ειδε, με ξαναειδε, δεν ειδε κατι ανησυχητικο, ολα καλα. Σε δυο εβδομαδες παω για την αυχενικη διαφάνεια (καλα μεχρι τοτε θα μου εχει φυγει η μαγκια!!).

Διαβαζα τις ανησυχιες σας και γενικα την αρνηση για τις εξωσματικές. Θα ηθελα κουκλιτσες μου να σας πω τα εξης και μη με παρεξηγησετε γιατι το λεω με καλη προθεση και οχι να μειωσω καμια απο εσας: Εμενα η εξωσωματικη ειτε γιατι μου εκατσε απο την πρωτη είτε γιατι απο τη στιγμη που γνωρισα τον αντρα μου ηταν δεδομενη, δεν με τρομαξε. Οπως ειπε και η Dada it is part of my life. Κι εγω καποιες στιγμες ενιωσα αυτο που λετε, οτι γιατι να μη μπορω να κανω ενα παιδακι φυσιολογικα... ΑΛΛΑ ολο αυτο μου φανηκε παρα πολυ μικρο και καπως εγωιστικο οταν γεννησα και εβλεπα του παιδακι μου επι δυο μηνες σε μια θερμοκοιτιδα...Εκει να δεις τι παραπονο... γιατι να μη μπορω να γεννησω ενα παιδακι και να ειμαστε ολη η οικογενεια μαζεμενη σε ενα μαιευτηριο ολοι χαρουμενοι και ευτιχισμενοι.... ουτε καν αυτο καταφερα να ζησω. Οσο καιρο ηταν ο γιος μου στην εντατικη αντιλαμβανομουν οτι αυτα που ζητουσα ηταν πολυτελειες.. μια φυσιολογικη συλληψη,ενας φυσιλογικος τοκετος, μια χαρουμενη οικογενεια γυρω απο την κουνια του μωρου...Ολα αυτα δυστυχως δεν ειναι δεδομενα, και οσο λιγοτερα εχουμε τοσο μιρκοτερες απαιτησεις εχουμε και απο τη ζωη. Το να εχουμε την υγεια μας ειναι ηδη τεραστιο αγαθο. Μην το ξενχαμε αυτο. Τα αλλα ερχονται με λιγο ή περισσοτερο κόπο ερχονται. Δεν φανταζεστε τι υπαρχει, ποσος πόνος που σχετιζεται με μια εγκυμοσυνη. Οποτε μην το βλεπετε ετσι. Να σκεφτεστε οτι οκ δεν ειμαστε οπως ολοι αλλα θα το παλεψουμε γιατι δεν υπάρχει αλλος δρομος. Ετσι και ο γιος μου, που γεννηθηκε 1100 γραμμαρια, παλεψε για την επιβιωση του και τα καταφερε. Τωρα το να κανω εξωσωματικη ειναι απλως σταγονα στον ωκεανο.

Σας παρακαλω ολες μην παρατε στραβα αυτα που λεω, απλως πορσπαθω να σας δειξω την πραγματικη διασταση μερικών καταστασεων,...

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν ήταν κατί κακό που έλειψες...βέβαια περαστικά από την ιωσούλα...τραλαλα, τραλαλα η hpink hat είναι καλά.

Τα λαμβάνω όλα υπόψιν μου αυτά που λέτε και σας υπόσχομαι ότι θα τα σκεφτώ πολύ σοβαρά.

Σας αγαπώ πολύ όλες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ουουουουου. ..

Τώρα διάβασα με ησυχία τα σημερινά μηνύματα.

Τι λε ρε παιδι μου..:shock:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? Είσαι πολυ ισορροπημένο άτομο.

Αλήθεια, το πιστεύω πολύ αυτό που λέω αυτή τη στιγμή.

Πως τα λες έτσι ρε παιδι μου?:shock:

Μπράβο. Well done!

:shock::shock::shock::shock:

Ποιά από όλα ρε Δημητρούλα? Γιατί σήμερα είπα και πολλά.

Ελα δωσμου μια απάντηση και πας μετά για διάβασμα.

I81rp3.png

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ LEUTA

Κοριτσάκι μου, είδα αυτά που έγραψες.

Που σε προβληματιζουν και σε αγχωνουν.

Επειδή απάντησαν οι αλλες φίλες, δε θα πω πολλά (ειναι και καθυστερημενο το μήνυμα μου οπότε δεν εχει και μεγάλη αξία).

Θα σου πω μονο οτι όλες πανω κατω ετσι νιώθουμε.

Θυμό, απογοήτευση, ωχ-αδερφισμό, βαρεμάρα, ανασφάλεια... όλα αυτά τα νιώθουμε όλες κατα καιρούς.

Νιώθω οτι πελαγωσες.

ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ.

ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΆ.

ΒΑΖΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΜΗ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΗ.

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ!!! ΟΧΙ!!

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΆ.

Σιγά σιγα σιγα σιγα.... ηρεμα...

Εδω είμαστε εμείς να σου κραταμε το χεράκι σε καθε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ που κάνεις.

Σ αγαπώ πολύ καλή μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

:shock::shock::shock::shock:

Ποιά από όλα ρε Δημητρούλα? Γιατί σήμερα είπα και πολλά.

Ελα δωσμου μια απάντηση και πας μετά για διάβασμα.

Για ολα.

Για αυτα που λες για τους αντρες που νιωθουν παιδια και που απο μικροί εχουν γαλουγηθει να εναι ετσι ενω εμείς γιουβέτσι, κλπ κλπ.

Είναι πολύ σωστά και πολύ πολύ βαθια σκεπτομενα ολα αυτα που λες..

Πρέπει να ειναι πολυ ευτυχισμένος ο άντρας σου μαζι σου.

Τυχερός άντρας που σε έχει δίπλα του.

Και αυτό ειναι κατι που δεν εχω ξαναπεί σε καμία κοπέλα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Για ολα.

Για αυτα που λες για τους αντρες που νιωθουν παιδια και που απο μικροί εχουν γαλουγηθει να εναι ετσι ενω εμείς γιουβέτσι, κλπ κλπ.

Είναι πολύ σωστά και πολύ πολύ βαθια σκεπτομενα ολα αυτα που λες..

Πρέπει να ειναι πολυ ευτυχισμένος ο άντρας σου μαζι σου.

Τυχερός άντρας που σε έχει δίπλα του.

Και αυτό ειναι κατι που δεν εχω ξαναπεί σε καμία κοπέλα!

Αχ βρε μπέμπα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά να ξέρεις ότι δεν ήμουν έτσι, το είπες και μόνη σου της προάλλες όταν μίλαγες για τον δικό σου...θυμάσε?Μου είπες ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και αυτό το κρατάω γιατί το ίδιο σημβαίνει και με μένα.

I81rp3.png

Αχ βρε μπέμπα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά να ξέρεις ότι δεν ήμουν έτσι, το είπες και μόνη σου της προάλλες όταν μίλαγες για τον δικό σου...θυμάσε?Μου είπες ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και αυτό το κρατάω γιατί το ίδιο σημβαίνει και με μένα.

Ναι ναι...

Εγω οταν τον γνώρισα ήμουνα για κλωτσιές!

Απορώ τι μου βρήκε δηλαδή. .

Ήμουν ανισόρροπη, ανασφαλής, τρελή και ειχα πολλά κόμπλεξ.

Ο,τι εχω βελτιώσει είναι χάρις σε εκείνον. .

Τον άντρα μου, τον ήλιο και φεγγάρι μου!!:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα.Πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις είχατε σήμερα!!!

Κατ'αρχήν pink hat χαίρομαι πολύ που επεστρεψες και μας είπες τα νεάκια σου γιατί είχα αρχίσει και εγώ να ανησυχώ.Ξεκουράσου να σου περάσει η ιωσούλα που σε ταλαιπωρεί και αφού τόσο εσύ όσο και τα μωράκια σου είστε καλά,όλα τα άλλα δεν μετράνε.

Αναστασία μου γλυκιά δεν θέλω να σε ακούω πεσμένη.Εσύ κοπελάρα μου είσαι η χαρά της ζωής.Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα και έχεις τα δίκια σου,όμως πρέπει να πάρεις δύναμη και να συνεχίσεις.Ευτυχώς που υπάρχει και η επιστήμη,αλλιώς οι περισσότερες από εμάς δεν θα είχαν ευκαιρία να αποκτήσουν ένα παιδάκι,ενώ εμείς έχουμε και θα το αποκτήσουμε.Χρειάζεται κόπος ίσως να βρούμε και έναν γιατρό καλό επιστήμονα και άνθρωπο,όμως υπάρχουν τέτοιοι και θα τους βρούμε.Η νονά μου είχε 4 αποβολές στο ενεργητικό της και τελικά έμεινε χωρίς παιδιά γιατί τότε η επιστήμη δεν μπορούσε να βρει την αιτία των αποβολών,ενώ σήμερα αυτά τα πράγματα είναι ευτυχώς για εμάς λυμένα.Δείξε λίγη εμπιστοσύνη σε κάποιον γιατρό που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα.Έχεις εμπειρία πια και μπορείς πιο εύκολα να κρίνεις ποιος σου κάνει και ποιος όχι.Σκέψου και πράξε όπως σου λέει η ψυχούλα σου.Εμείς σ'αγαπάμε πολύ και θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σου.

Leuta όλη μου η θετική ενέργεια στην Πανάθα για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Κοριτσάρες μου σας αγαπώ όλες πολύύύύύ!!!!!

Ναι ναι...

Εγω οταν τον γνώρισα ήμουνα για κλωτσιές!

Απορώ τι μου βρήκε δηλαδή. .

Ήμουν ανισόρροπη, ανασφαλής, τρελή και ειχα πολλά κόμπλεξ.

Ο,τι εχω βελτιώσει είναι χάρις σε εκείνον. .

Τον άντρα μου, τον ήλιο και φεγγάρι μου!!:P

Μία από τα ίδια...άρα καταλαβαινόμαστε...είναι λες και μιλάω για σένα και εσύ για μένα...

Σε ξέρω πως ήσουν γιατί έτσι ήμουν και ξέρω πως είσαι γιατί έτσι είμαι.

Θυμάμαι κάποιον που μου έλεγε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, μέγα λάθος...υπάρχουν πάντοτε άνθρωποι δίπλα μας που μας κάνουν να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Roubies για να μην κάνω quote απάντώ από δω...όλες μα όλες έχετε δίκιο...εγώ θα πρέπει να το δουλέψω...οπως είπα και πριν θα προσπαθήσω

και εγώ σας αγαπώ τρελά όλες...;););)

I81rp3.png

... τσα

τι κάντε μπουμπουκάκια μου?

Pink Hat, μπράβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά. Χαίρομαι για σένα.

Περαστικά σου για την ίωση, να προσέχεις και ξεκόλλα λίγο απο τη δουλειά, καλά έκανε ο αντρούλης σου και σου πήρε το laptop, αλλά να του έλεγες να μας ενημερώσει ...... (πλάκα κάνω, μας φτάνει που είσαι καλά.)

Who is here?

Αναστασάκι, χαίρομαι που σε ανεβάζω, αυτός είναι ο σκοπός μου άλλωστε.

ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ .... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

url]

Μωρουδινι μου Αναστασία,

Εσύ κι εγώ είμαστε στην ίδια φάση πιστεύω.

Δεν είναι οτι δε θα κάνουμε παλι εξωσωματική.

Αν χρειαστεί θα ξανακάνουμε.

ΟΜΩΣ δεν είμαστε έτοιμες ΑΚΟΜΑ και γι' αυτο θέλουμε να προσπαθήσουμε φυσιολογικά.

Η καθεμία για τους λόγους της.

Εγώ επειδή δεν προχώρησε η κύηση και εσυ επειδή ο τρόπος που έγινε ήταν λάθος.

Πιστεύω οτι απο εκεί πηγάζουν όλα..

Και δε νομίζω να έχω άδικο.

Προσπαθούμε για ενα διάστημα φυσιολογικά και αν έρθει καλώς να ορίσει.

Αν οχι, τι?

Δε θα κάνουμε ξανά εξωσωματική?????

Εμείς?

Αποκλείεται baby....

Σκέψου το λίγο και θα δεις οτι εχω δίκιο. ;)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

... τσα

τι κάντε μπουμπουκάκια μου?

Pink Hat, μπράβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά. Χαίρομαι για σένα.

Περαστικά σου για την ίωση, να προσέχεις και ξεκόλλα λίγο απο τη δουλειά, καλά έκανε ο αντρούλης σου και σου πήρε το laptop, αλλά να του έλεγες να μας ενημερώσει ...... (πλάκα κάνω, μας φτάνει που είσαι καλά.)

Who is here?

Αναστασάκι, χαίρομαι που σε ανεβάζω, αυτός είναι ο σκοπός μου άλλωστε.

ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ .... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Για πότε λέτε?Αν είναι να το κανονίσουμε...

Μια Κυριακή να μπορούμε σχεδόν όλες.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...