Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θελω κι εγω πμ με τους γιατρουληδες Δημητρα προεδρε! την MTHFR ετεροζυγώτη εχεις? εγω αυτή και PAI 4G ειμαι σε μετριο κίνδυνο για θρομβοφιλια αλλα απο αυριο ξεκιναω innohep πριν επερνα κι εγω filicine και μονο.:D

Αννιτακι μπραβο που κανεις ποδήλατο και περπατας τυχερή με τετοια θεα κι ολας εγω ολη μερα εξω θα ήμουν, ο ανδρας σου στο εχω ξαναπει ειναι πολύ καλο παιδι θα πρεπει να τον βαλουμε να επηρεάσει και λίγο τους δικούς μας.

Αναστασία μου καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα θα σου πω κάτι κι εμενα εσπασαν τα νεύρα μου πολλες φορες παρακαλούσα να μεινω φυσιολογικα ελεγα κατι θα γίνει μετα μου ειπαν και καποιο γιατροι οτι εχω χρόνο γιατι ειμαι μικρή και εχω περιθώρια, δεν μετανιώνω ομως που επεσα με τα μούτρα στο θεμα μου και δεν το αφησα γιατι σήμερα ειμαι και παλι εγκυος δυστηχως πρεπει να προσπαθήσουμε να πονεσουμε και να ματώσουμε καποιες αλλα μονο ετσι θα τα καταφερουμε.

Leuta εγω εκανα φυσικούς και επερνα ωαριο το γονιμοποιούσαμε και μετα καταψυξη μόλις μαζεψαμε 4 βαλαμε τα 3 καλήτερα ευτυχως ξεπαγωσαν ολα.

Pink Ηατ που εισαι μας ελειψες ολα καλα????

Zetta εγραψες παλι τρομερο το ερωτηματολογιο.

Dada μου σε παρακαλω προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο και να ερθετε πιο κοντα μερες που ειναι αφου οι αντρες μας θελουν να υποχωρουμε εμεις πρωτα και να τους δειχνουμε οτι ειναι οι αρχηγοι δες το λίγο πονηρα θυληκα γυναικια θα σου βγει και το αλλο. Μην με παρεξηγησεις απο αγαπη τα λεω.

Φιλια πολλα!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Θελω κι εγω πμ με τους γιατρουληδες Δημητρα προεδρε! την MTHFR ετεροζυγώτη εχεις? εγω αυτή και PAI 4G ειμαι σε μετριο κίνδυνο για θρομβοφιλια αλλα απο αυριο ξεκιναω innohep πριν επερνα κι εγω filicine και μονο.:D

Αννιτακι μπραβο που κανεις ποδήλατο και περπατας τυχερή με τετοια θεα κι ολας εγω ολη μερα εξω θα ήμουν, ο ανδρας σου στο εχω ξαναπει ειναι πολύ καλο παιδι θα πρεπει να τον βαλουμε να επηρεάσει και λίγο τους δικούς μας.

Αναστασία μου καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα θα σου πω κάτι κι εμενα εσπασαν τα νεύρα μου πολλες φορες παρακαλούσα να μεινω φυσιολογικα ελεγα κατι θα γίνει μετα μου ειπαν και καποιο γιατροι οτι εχω χρόνο γιατι ειμαι μικρή και εχω περιθώρια, δεν μετανιώνω ομως που επεσα με τα μούτρα στο θεμα μου και δεν το αφησα γιατι σήμερα ειμαι και παλι εγκυος δυστηχως πρεπει να προσπαθήσουμε να πονεσουμε και να ματώσουμε καποιες αλλα μονο ετσι θα τα καταφερουμε.

Leuta εγω εκανα φυσικούς και επερνα ωαριο το γονιμοποιούσαμε και μετα καταψυξη μόλις μαζεψαμε 4 βαλαμε τα 3 καλήτερα ευτυχως ξεπαγωσαν ολα.

Pink Ηατ που εισαι μας ελειψες ολα καλα????

Zetta εγραψες παλι τρομερο το ερωτηματολογιο.

Dada μου σε παρακαλω προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο και να ερθετε πιο κοντα μερες που ειναι αφου οι αντρες μας θελουν να υποχωρουμε εμεις πρωτα και να τους δειχνουμε οτι ειναι οι αρχηγοι δες το λίγο πονηρα θυληκα γυναικια θα σου βγει και το αλλο. Μην με παρεξηγησεις απο αγαπη τα λεω.

Φιλια πολλα!

Λαμπρινούλα μου εχω ομοζυγη μεταλαξη mthfr.

Εκανα και συμπληρωματικες μετα και ηταν οκ.

ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ χάθηκα γιατί είμαι μαγαζι. :-(

Το βράδυ εχω και διάβασμα. .. :-(

Δε θα μπω.... :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρουλα αν μεινεις εγκυος πρεπει να ξεκινησεις αμεσως innohep, το σαλοσπιρ δεν αρκει. Μου το ειπε η αιματολογος. Εχουμε την ιδια θρομβοφιλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Λαμπρινούλα μου εχω ομοζυγη μεταλαξη mthfr.

Εκανα και συμπληρωματικες μετα και ηταν οκ.

ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ χάθηκα γιατί είμαι μαγαζι. :-(

Το βράδυ εχω και διάβασμα. .. :-(

Δε θα μπω.... :-(

ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!

και γω παντως οπως η Αναστασουλα θα ηθελα φυσικη συλληψη. Παντα ονειρευομουν πως θα το ανακοινωνα στο μωρο. Μαλλον ονειρο θα μεινει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

και γω παντως οπως η Αναστασουλα θα ηθελα φυσικη συλληψη. Παντα ονειρευομουν πως θα το ανακοινωνα στο μωρο. Μαλλον ονειρο θα μεινει.

ΕΦΟΥΛΑ, ΟΛΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΑ.....ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ...!!!!

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.....ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.....ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ...!!!!!!!

Δημητρουλα αν μεινεις εγκυος πρεπει να ξεκινησεις αμεσως innohep, το σαλοσπιρ δεν αρκει. Μου το ειπε η αιματολογος. Εχουμε την ιδια θρομβοφιλια.

Λετάκι μου, ο γιατρός μου ο βλαχος μου ειχε δωσει clexane οταν εμεινα με την εξωσωματική.

Ο νέος γιατρός ομως ο Τσάγκας ειπε οχι clexane.

Η αιματολογος ειχε πει ναι όμως.

Inohep κανεις δε μου το έχει πει.

Τι είναι?

Μήπως να παω και σε άλλη αιματολογο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΕΦΟΥΛΑ, ΟΛΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΑ.....ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ...!!!!

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.....ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.....ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ...!!!!!!!

αντιθετως Αννιτακι μου τις θεωρω πολυ σωστες και σε ευχαριστω πολυ. Απλα θα μου πει ομως οτι ειναι ετοιμος να ξεκινησουμε τους φυσικους. Δε θα καταλαβει. Θα προσπαθησω ομως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Λετάκι μου, ο γιατρός μου ο βλαχος μου ειχε δωσει clexane οταν εμεινα με την εξωσωματική.

Ο νέος γιατρός ομως ο Τσάγκας ειπε οχι clexane.

Η αιματολογος ειχε πει ναι όμως.

Inohep κανεις δε μου το έχει πει.

Τι είναι?

Μήπως να παω και σε άλλη αιματολογο?

ενταξει ειναι, το ιδια ενεσακια ειναι, οτι σου πει η αιματολογος θα κανεις. Θεμα αιματολογου ειναι οχι γυναικολογου

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

κοριτσάκια μου τι κανετε; Αρρωστησα και εμεινα κρεβατωμενη τρεις μερες. Δεν ειχα κουραγιο για οθονες ασε που μου πηρε το λαπτοπ ο αντρας μου για να μη μπαινω στο mail της δουλειας.Επρεπε να ξεκουραστω για να συνελθω γιατι δεν γινοταν αλλιως. Διαβασα ολα τα ποστ σας, Αναστασακι μου σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες. Μην στεναχωριεσαι ομως καλα ειμαι (θα γινω σε λιγες μερες καλυτερα) και τα δυο εμβρυα επισης. Πηγα στο γιατρο εντρομη, με ειδε, με ξαναειδε, δεν ειδε κατι ανησυχητικο, ολα καλα. Σε δυο εβδομαδες παω για την αυχενικη διαφάνεια (καλα μεχρι τοτε θα μου εχει φυγει η μαγκια!!).

Διαβαζα τις ανησυχιες σας και γενικα την αρνηση για τις εξωσματικές. Θα ηθελα κουκλιτσες μου να σας πω τα εξης και μη με παρεξηγησετε γιατι το λεω με καλη προθεση και οχι να μειωσω καμια απο εσας: Εμενα η εξωσωματικη ειτε γιατι μου εκατσε απο την πρωτη είτε γιατι απο τη στιγμη που γνωρισα τον αντρα μου ηταν δεδομενη, δεν με τρομαξε. Οπως ειπε και η Dada it is part of my life. Κι εγω καποιες στιγμες ενιωσα αυτο που λετε, οτι γιατι να μη μπορω να κανω ενα παιδακι φυσιολογικα... ΑΛΛΑ ολο αυτο μου φανηκε παρα πολυ μικρο και καπως εγωιστικο οταν γεννησα και εβλεπα του παιδακι μου επι δυο μηνες σε μια θερμοκοιτιδα...Εκει να δεις τι παραπονο... γιατι να μη μπορω να γεννησω ενα παιδακι και να ειμαστε ολη η οικογενεια μαζεμενη σε ενα μαιευτηριο ολοι χαρουμενοι και ευτιχισμενοι.... ουτε καν αυτο καταφερα να ζησω. Οσο καιρο ηταν ο γιος μου στην εντατικη αντιλαμβανομουν οτι αυτα που ζητουσα ηταν πολυτελειες.. μια φυσιολογικη συλληψη,ενας φυσιλογικος τοκετος, μια χαρουμενη οικογενεια γυρω απο την κουνια του μωρου...Ολα αυτα δυστυχως δεν ειναι δεδομενα, και οσο λιγοτερα εχουμε τοσο μιρκοτερες απαιτησεις εχουμε και απο τη ζωη. Το να εχουμε την υγεια μας ειναι ηδη τεραστιο αγαθο. Μην το ξενχαμε αυτο. Τα αλλα ερχονται με λιγο ή περισσοτερο κόπο ερχονται. Δεν φανταζεστε τι υπαρχει, ποσος πόνος που σχετιζεται με μια εγκυμοσυνη. Οποτε μην το βλεπετε ετσι. Να σκεφτεστε οτι οκ δεν ειμαστε οπως ολοι αλλα θα το παλεψουμε γιατι δεν υπάρχει αλλος δρομος. Ετσι και ο γιος μου, που γεννηθηκε 1100 γραμμαρια, παλεψε για την επιβιωση του και τα καταφερε. Τωρα το να κανω εξωσωματικη ειναι απλως σταγονα στον ωκεανο.

Σας παρακαλω ολες μην παρατε στραβα αυτα που λεω, απλως πορσπαθω να σας δειξω την πραγματικη διασταση μερικών καταστασεων,...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Pink hat χαιρομαι πολύ που εισαι καλα! Σε σκεφτομουν σήμερα...νομιζα εγινε κατι κακό...Δε σε παρεξηγούμε εννοειται. Καταλαβαινω πως τα λες και τι θες να πεις! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μόλις γύρισα απο το κομμωτηριο....Επιτελους εβαψα ριζα και τα εκανα και πιο σαντρέ γιατι ειχαν κιτρινισει πολύ!

Δε θα με παρεξηγειτε για καμια βδομάδα...θα εχω εντονη την επηρρεια της βαφής! :P:p:p

Κορίτσια σήμερα παιζουμε...εχω παρα πολλή αγωνια. Η Μπάρτσα ειναι πολύ φορμαρισμένη ομάδα και ειναι δυσκολα τα πράγματα!

Παναθηναικοι - Ολυμπιακοι - Παοκτσήδες - Αρειανοί και Αεκτσήδες στειλτε θετικη ενεργεια PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Στο περιοδικο SHAPE ειχε δωρο μια φορμα ασημι που τη φορας ιδρώνεις οταν κανεις δουλειες.. Εγω την φοράω οταν κανω γυμναστικη μονο...αλλα μου ειναι πολύ μεγάλη :shock: και ειμαι σαν αστροναυτης...Το μωρο με κοροιδευει παντα!

Παω να τη βαλω πριν γυρισει να κανω τη γυμναστικη μου γιατι δε θελω να με πετυχει τοσο antisexual!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Να μην το πάρω λες πολύ βαριά

πως θέλεις να χωρίσουμε αλλά

δε θέλω να σε δω μου λες να κλαις

μα τι `ναι αυτά αγάπη μου που λες ας γελάσω...

Εγώ την έχω κάνει από καιρό κι εσύ καρδιά μου

νομίζεις πως ακόμα είμαι εδώ τι να σου πω

εγώ την έχω δει μωρo μου αλλιώς και ζω για μένα

που νομίζεις θα γίνω εγώ τρελός για σένα...

Και να μη μας γράφεις και να μην ξανάρθεις

παρʼ τα πράγματα σου κι αέρα στα πανιά σου...

Και να μη μας γράφεις και να μην υπάρχεις

κι αν με δεις μπροστά σου θύμισέ μου τʼ όνομά σου!

Να μην το πάρω λες πολύ βαριά

πως δεν αισθάνεσαι όπως παλιά

και θέλεις να το πεις από καιρό

φοβάσαι όμως εγώ μην πληγωθώ ας γελάσω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Pink hat πολυ χαρηκα που σε ακουσα, περαστικα ξεκουρασου και χαλαρωσε σε δυο εβδομαδες θα δεις τα στρουμπουλα και ομορφα μωρακια σου και θα ειναι ολα μια χαρα. Ποσο πολύ δίκιο εχεις γλυκεια μου σε οτι λες κι εγω νιώθω οτι ειμαι ευλογημένη που μπορει να περασα δύσκολα μεχρι να τα καταφερω αλλα τώρα νιωθω διπλα ευτυχισμενη και καθε μερα κανω το σταυρο μου για την ευλογια και την υγεια που μας δίνει τίποτα αλλο δεν χρειαζομαστε.

Αννιτακι μου θα παρουμε την Αναστασία και θα παμε ολες μαζι σε γιατρους και καθηγηταδες να δουμε ποιος θα την μεταπίσει. Κι εγω Σάγαπω ζουζουνιτσα μου εισαι ξεχωριστο παιδι κι εσυ οπως ολες μας!:cool:

Κοριτσια πραγματικα σας ευχομαι μιας και εχετε την δυνατότητα να σας κάτσει ετσι απλα και φυσιολογικα μια σύλληψη χωρις ιατρική παρέμβαση, απο την αλλη ομως πρεπει να χαιρομαστε που εχουμε και την εναλλακτική μας κάτι που πριν 20 χρόνια δεν υπήρχε.

Πολλα φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...