Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kala lew Anitaki mou ...

Edw sto grafeio varieme. Tha pao meta na kano iperixo sto stithos na dw ti ginete kai ekei. Eixa mia mikri kistoula kai thelo na dw.

Mpravo sou pou perpatas kai odigas podilato. Kai egw lew na ksekiniso podilato, sto Geraka einai orea, den exei kai poli kinisi.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!!

ΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ....!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!

ΕΦΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ:

" ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ..????"

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΦΥΣΙΚΑ".!!!!!

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΟΥ)...!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΜΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ), ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ)..!!!!!"

ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

"ΠΑΙΔΙ".....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!"

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ...!!!!!!!!:P:p

ΚΑΙ ΕΦΗ.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΝΑΝΤΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..?????? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p

DADAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ..????:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...!!!!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΑ....ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ..??? ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..???

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..???:confused::confused:

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ , ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜ/ΡΙΑ.....ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...!!!!!!!!:(:(

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΗ..????????????:P:p

ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Γεια σας μπουμπουδες μου..

Της τρελής σήμερα. ..

Leuta μου συμφωνώ με αυτά που ειπε η ΑΝΙΤΟΥΛΑ για τον αντρα σου, δεν εχω να συμπληρώσω τίποτα γιατι με καλυψε απολυτα!

ΑΝΙΤΑΚΙ ναι εχω στίγμα και παιρνω μονο felicine για αυτο, εδω και δυο χρόνια, έναν την ημέρα ασταμάτητα.

Επίσης παιρνω και salospir για τη θρομβοφιλία.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Της τρελής σήμερα. ..

Leuta μου συμφωνώ με αυτά που ειπε η ΑΝΙΤΟΥΛΑ για τον αντρα σου, δεν εχω να συμπληρώσω τίποτα γιατι με καλυψε απολυτα!

ΑΝΙΤΑΚΙ ναι εχω στίγμα και παιρνω μονο felicine για αυτο, εδω και δυο χρόνια, έναν την ημέρα ασταμάτητα.

ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ..???? ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..????

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΣΙΝ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΟΚ..???

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ..???

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ..???? ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..????

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΣΙΝ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΟΚ..???

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ..???

Ναι αγάπη εχω.... αλλα δεν είναι τίποτα.

Δεν εχω και απο τις πολυ σοβαρές, εχω την πιο κοινη μετάλλαξη.

Δεν είναι τίποτα.

Ο αιματοκριτης ειναι χαμηλός, 32, αλλα επίσης είμαι οκ με ενα felicine.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.............ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ.....ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΑΑΝΩ..!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Γιατί να παρεξηγηθώ ρε μπέμπα?Εσείς καλά τα λέτε...εγώ δεν το παίρνω απόφαση.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

χμμμμμμ η περίπτωση σας είναι μοναδική, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό...

για να δούμε λοιπόν πως θα το αντιμετωπίσουμε....

1ον έχετε ψάξει πολύ για να βρείτε γιατρό?

α) ναι πήγα σε 3-4

β) περίπου πήγα σε 1-2

γ) καθόλου, μόνο σε έναν πήγα

2ον εμπιστεύεστε εύκολα κάποιον?

α) σχεδόν, εφόσον τον τεστάρω...

β)ουτε ναι ουτε όχι, εξαρτάται απο το πως θα μου φερθεί...

γ) ναιιιι είμαι ευκολόπιστη, πιστεύω οτι υπάρχει Αγιος Βασίλης και την πρωτοχρονιά θα βρω ένα μωρό κάτω απο το δέντρο....

3ον Δεν έχετε λεφτα?

α) δεν έχω την οικονομική άνεση, αλλά το παλεύω

β) ε και, δεν θα χαθούμε

γ) ναι και όλα είναι μαύρα...

4ον Προσπαθώ να μείνω μόνη μου έγκυος και ας είναι δύσκολο ?

α) Προσπαθώ, αλλά θα κάνω και ότι άλλο είναι στο χέρι μου

β) φυσικά, γι αυτό κάνω και όλες τις βαριές δουλειές ....

γ) Ναι, εξάλλου όλες έτσι μένουν έγκυες, ε?

Τώρα τα αποτελέσματα .............

Τα ξέρετε όλες, δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ.

Αναστασάκι μου, άσε τις αρνήσεις και κάνε ότι είναι στο χέρι σου.

Το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει για όλα τα ζόρια που τραβάμε.

Ζετάκι μου τι έμπνευση είναι αυτή?Με ανεβάζεις ψυχολογικά.

I81rp3.png

Της τρελής σήμερα. ..

Εσύ γιατί χάθηκες??????

I81rp3.png

Θελω κι εγω πμ με τους γιατρουληδες Δημητρα προεδρε! την MTHFR ετεροζυγώτη εχεις? εγω αυτή και PAI 4G ειμαι σε μετριο κίνδυνο για θρομβοφιλια αλλα απο αυριο ξεκιναω innohep πριν επερνα κι εγω filicine και μονο.:D

Αννιτακι μπραβο που κανεις ποδήλατο και περπατας τυχερή με τετοια θεα κι ολας εγω ολη μερα εξω θα ήμουν, ο ανδρας σου στο εχω ξαναπει ειναι πολύ καλο παιδι θα πρεπει να τον βαλουμε να επηρεάσει και λίγο τους δικούς μας.

Αναστασία μου καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα θα σου πω κάτι κι εμενα εσπασαν τα νεύρα μου πολλες φορες παρακαλούσα να μεινω φυσιολογικα ελεγα κατι θα γίνει μετα μου ειπαν και καποιο γιατροι οτι εχω χρόνο γιατι ειμαι μικρή και εχω περιθώρια, δεν μετανιώνω ομως που επεσα με τα μούτρα στο θεμα μου και δεν το αφησα γιατι σήμερα ειμαι και παλι εγκυος δυστηχως πρεπει να προσπαθήσουμε να πονεσουμε και να ματώσουμε καποιες αλλα μονο ετσι θα τα καταφερουμε.

Leuta εγω εκανα φυσικούς και επερνα ωαριο το γονιμοποιούσαμε και μετα καταψυξη μόλις μαζεψαμε 4 βαλαμε τα 3 καλήτερα ευτυχως ξεπαγωσαν ολα.

Pink Ηατ που εισαι μας ελειψες ολα καλα????

Zetta εγραψες παλι τρομερο το ερωτηματολογιο.

Dada μου σε παρακαλω προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο και να ερθετε πιο κοντα μερες που ειναι αφου οι αντρες μας θελουν να υποχωρουμε εμεις πρωτα και να τους δειχνουμε οτι ειναι οι αρχηγοι δες το λίγο πονηρα θυληκα γυναικια θα σου βγει και το αλλο. Μην με παρεξηγησεις απο αγαπη τα λεω.

Φιλια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Γιατί να παρεξηγηθώ ρε μπέμπα?Εσείς καλά τα λέτε...εγώ δεν το παίρνω απόφαση.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ..??????

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ..??????

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ..!!!!!!!!!!!!!!

Θελω κι εγω πμ με τους γιατρουληδες Δημητρα προεδρε! την MTHFR ετεροζυγώτη εχεις? εγω αυτή και PAI 4G ειμαι σε μετριο κίνδυνο για θρομβοφιλια αλλα απο αυριο ξεκιναω innohep πριν επερνα κι εγω filicine και μονο.:D

Αννιτακι μπραβο που κανεις ποδήλατο και περπατας τυχερή με τετοια θεα κι ολας εγω ολη μερα εξω θα ήμουν, ο ανδρας σου στο εχω ξαναπει ειναι πολύ καλο παιδι θα πρεπει να τον βαλουμε να επηρεάσει και λίγο τους δικούς μας.

Αναστασία μου καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα θα σου πω κάτι κι εμενα εσπασαν τα νεύρα μου πολλες φορες παρακαλούσα να μεινω φυσιολογικα ελεγα κατι θα γίνει μετα μου ειπαν και καποιο γιατροι οτι εχω χρόνο γιατι ειμαι μικρή και εχω περιθώρια, δεν μετανιώνω ομως που επεσα με τα μούτρα στο θεμα μου και δεν το αφησα γιατι σήμερα ειμαι και παλι εγκυος δυστηχως πρεπει να προσπαθήσουμε να πονεσουμε και να ματώσουμε καποιες αλλα μονο ετσι θα τα καταφερουμε.

Leuta εγω εκανα φυσικούς και επερνα ωαριο το γονιμοποιούσαμε και μετα καταψυξη μόλις μαζεψαμε 4 βαλαμε τα 3 καλήτερα ευτυχως ξεπαγωσαν ολα.

Pink Ηατ που εισαι μας ελειψες ολα καλα????

Zetta εγραψες παλι τρομερο το ερωτηματολογιο.

Dada μου σε παρακαλω προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο και να ερθετε πιο κοντα μερες που ειναι αφου οι αντρες μας θελουν να υποχωρουμε εμεις πρωτα και να τους δειχνουμε οτι ειναι οι αρχηγοι δες το λίγο πονηρα θυληκα γυναικια θα σου βγει και το αλλο. Μην με παρεξηγησεις απο αγαπη τα λεω.

Φιλια πολλα!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ..??????????????

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ..??????????????

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...