Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια, εκτός από eviol, καρνιτίνες, βασιλικούς πολτούς

έχουμε πάρει για 3 μήνες pregnacare her εγώ

και το him ο άντρας μου. ΤΙΠΟΤΑ!

Lambrini, παραδόξως είμαστε καλά.

2 βράδια τσακωθήκαμε και τώρα είμαστε όλο γλύκες!!!!

Μετά το Πάσχα πάμε Τσιλι και πιστεύω προς τέλη Μαίου

θα κάνω επίσκεψη στον Αρκ.

Θα μιλήσουμε μέχρι τότε αλλά ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και χρήμα δεν υπάρχει.

Γιατί να μην είστε καλά?Πάντα καλά να είστε μπέμπα και όλα θα γίνουν.

Εγώ ρε κοριτσια δεν ξέρω τι να κάνω...σήμερα εβγαλα το σπυράκι της Αλέκας άρα μέχρι την Κυριακή θα έρθει και αυτή.Τη μία στιγμή σκέφτομαι να πάω σε έναν γιατρο και την επόμενη το μετανιώνω, ο αντρούλης μου λέει να κάνω μια υποχώρηση και να πάμε και κάπου αλλού αλλά εγώ δεν θέλω, έχω στεναχωρηθεί και με την pink hat που έχει τόσες μέρες να μπεί και έχω ανησυχήσει...:(:(:(

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί να μην είστε καλά?Πάντα καλά να είστε μπέμπα και όλα θα γίνουν.

Εγώ ρε κοριτσια δεν ξέρω τι να κάνω...σήμερα εβγαλα το σπυράκι της Αλέκας άρα μέχρι την Κυριακή θα έρθει και αυτή.Τη μία στιγμή σκέφτομαι να πάω σε έναν γιατρο και την επόμενη το μετανιώνω, ο αντρούλης μου λέει να κάνω μια υποχώρηση και να πάμε και κάπου αλλού αλλά εγώ δεν θέλω, έχω στεναχωρηθεί και με την pink hat που έχει τόσες μέρες να μπεί και έχω ανησυχήσει...:(:(:(

Ax vre koritsaki mou ...

Prepei na to deis san pexnidaki.

Egw den agxonome katholou, ma katholou pou prepei na kano poles eksetasis, na peraso tin epitropi, na paro ta xapia, na kano enesis kai ola ta sxetika ... An den mou arese o giatros mou tha evlepa alous 10 mexri na vro ton sosto.

Pira tin apofasi oti mono etsi mporo na apoktiso ena pedaki pou to thelooo para poli kai i eksosomatiki einai pleon PART OF MY LIFE !!!!

Den einai kati kako, einai poli kalo kai tha mou dosei to pedaki mou !!!!!!!!!!!!!

Giati na exo arnisi, pes mou giatii ???

Yv7Sp2.png

Ax vre koritsaki mou ...

Prepei na to deis san pexnidaki.

Egw den agxonome katholou, ma katholou pou prepei na kano poles eksetasis, na peraso tin epitropi, na paro ta xapia, na kano enesis kai ola ta sxetika ... An den mou arese o giatros mou tha evlepa alous 10 mexri na vro ton sosto.

Pira tin apofasi oti mono etsi mporo na apoktiso ena pedaki pou to thelooo para poli kai i eksosomatiki einai pleon PART OF MY LIFE !!!!

Den einai kati kako, einai poli kalo kai tha mou dosei to pedaki mou !!!!!!!!!!!!!

Giati na exo arnisi, pes mou giatii ???

Ας πούμε γιατί δεν εχω βρει τον γιατρό που με εκφράζει, γιατί δεν εμπιστευομαι κανέναν, γιατί δεν έχω λεφτά...γιατί θέλω να μείνω έγκυος χωρίς την μεσολάβησει των γιατρών..:(:(:(

I81rp3.png

Ας πούμε γιατί δεν εχω βρει τον γιατρό που με εκφράζει, γιατί δεν εμπιστευομαι κανέναν, γιατί δεν έχω λεφτά...γιατί θέλω να μείνω έγκυος χωρίς την μεσολάβησει των γιατρών..:(:(:(

Ola auta einai vlak#@$es ektos apo ta leuta enoite.

An kaneis prospathia tha vreis enan kalo giatro.

Giatti den pas ston Akouli i ston Mpath i ston Mantoudi ??? Pos na kseris an den tous deis. Apo emas ??? O kathens exei tin gnomi tou, esu prepei na apofasisis.

Signomi, den nomizo oti tha me pareksigisis, ala eimaste stin idia ilikia sxedon. Kseris oti exete provlima ala esu thelis na minis fisiologika. Den nomizo oti prepei na xaneis to xrono sou kai na prospathis enoo kseris oti sxedon den ginete ... Kai giatti na min minis egkios me eksosomatiki?

Min to zorizis poli to pragma, o xronos pernaei !!!!!

Yv7Sp2.png

Ola auta einai vlak#@$es ektos apo ta leuta enoite.

An kaneis prospathia tha vreis enan kalo giatro.

Giatti den pas ston Akouli i ston Mpath i ston Mantoudi ??? Pos na kseris an den tous deis. Apo emas ??? O kathens exei tin gnomi tou, esu prepei na apofasisis.

Signomi, den nomizo oti tha me pareksigisis, ala eimaste stin idia ilikia sxedon. Kseris oti exete provlima ala esu thelis na minis fisiologika. Den nomizo oti prepei na xaneis to xrono sou kai na prospathis enoo kseris oti sxedon den ginete ... Kai giatti na min minis egkios me eksosomatiki?

Min to zorizis poli to pragma, o xronos pernaei !!!!!

Καθόλου δεν σε παρεξηγώ αγάπη μου και καταλαβαίνω ακριβώς πως το λες, αλλά να μωρέ και ο προηγούμενος γιατρός με έμπνεε άλλα αποδείχθηκε ότι την είχε κάνει την απατεωνιά του.

Και σου λέω εγώ ότι πάω στον Μπαθ.. και εντάξει μου κάνει σαν ανθρωπος...που το ξέρω εγώ τι γίνεται μετά και αν την κάνει τη δουλειά του?

Σου έκανα το κεφάλι κουδούνι παλι...Δεν το αποφασίζω ρε Dada δεν ξέρω τι έχω πάθει.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ας πούμε γιατί δεν εχω βρει τον γιατρό που με εκφράζει,

γιατί δεν εμπιστευομαι κανέναν,

γιατί δεν έχω λεφτά...

γιατί θέλω να μείνω έγκυος χωρίς την μεσολάβησει των γιατρών..:(:(:(

χμμμμμμ η περίπτωση σας είναι μοναδική, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό...

για να δούμε λοιπόν πως θα το αντιμετωπίσουμε....

1ον έχετε ψάξει πολύ για να βρείτε γιατρό?

α) ναι πήγα σε 3-4

β) περίπου πήγα σε 1-2

γ) καθόλου, μόνο σε έναν πήγα

2ον εμπιστεύεστε εύκολα κάποιον?

α) σχεδόν, εφόσον τον τεστάρω...

β)ουτε ναι ουτε όχι, εξαρτάται απο το πως θα μου φερθεί...

γ) ναιιιι είμαι ευκολόπιστη, πιστεύω οτι υπάρχει Αγιος Βασίλης και την πρωτοχρονιά θα βρω ένα μωρό κάτω απο το δέντρο....

3ον Δεν έχετε λεφτα?

α) δεν έχω την οικονομική άνεση, αλλά το παλεύω

β) ε και, δεν θα χαθούμε

γ) ναι και όλα είναι μαύρα...

4ον Προσπαθώ να μείνω μόνη μου έγκυος και ας είναι δύσκολο ?

α) Προσπαθώ, αλλά θα κάνω και ότι άλλο είναι στο χέρι μου

β) φυσικά, γι αυτό κάνω και όλες τις βαριές δουλειές ....

γ) Ναι, εξάλλου όλες έτσι μένουν έγκυες, ε?

Τώρα τα αποτελέσματα .............

Τα ξέρετε όλες, δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ.

Αναστασάκι μου, άσε τις αρνήσεις και κάνε ότι είναι στο χέρι σου.

Το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει για όλα τα ζόρια που τραβάμε.

url]

Καθόλου δεν σε παρεξηγώ αγάπη μου και καταλαβαίνω ακριβώς πως το λες, αλλά να μωρέ και ο προηγούμενος γιατρός με έμπνεε άλλα αποδείχθηκε ότι την είχε κάνει την απατεωνιά του.

Και σου λέω εγώ ότι πάω στον Μπαθ.. και εντάξει μου κάνει σαν ανθρωπος...που το ξέρω εγώ τι γίνεται μετά και αν την κάνει τη δουλειά του?

Σου έκανα το κεφάλι κουδούνι παλι...Δεν το αποφασίζω ρε Dada δεν ξέρω τι έχω πάθει.

Koita, den prepei na tous exoume apoliti empistosini auto einai dedomeno.

Egw den exo apoliti empistosini ston eato mou, ston Mpath tha exo ???

Ama to skeutis etsi pos to skeutese auti ti stigmi den prokete na kaneis TIPOTA !!!! Prepei na to pareis apofasi kai na min skeutese an to ena an to alo ... Den ginete etsi vre agaph ... Den vgazei pouthena !!!

Oute fisiologika mpori na gini kati (makari Panagitsa mou na gini) ala me ola auta pou trigirnane sto mialo sou diskolo vre agaph ...

Yv7Sp2.png

χμμμμμμ η περίπτωση σας είναι μοναδική, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό...

για να δούμε λοιπόν πως θα το αντιμετωπίσουμε....

1ον έχετε ψάξει πολύ για να βρείτε γιατρό?

α) ναι πήγα σε 3-4

β) περίπου πήγα σε 1-2

γ) καθόλου, μόνο σε έναν πήγα

2ον εμπιστεύεστε εύκολα κάποιον?

α) σχεδόν, εφόσον τον τεστάρω...

β)ουτε ναι ουτε όχι, εξαρτάται απο το πως θα μου φερθεί...

γ) ναιιιι είμαι ευκολόπιστη, πιστεύω οτι υπάρχει Αγιος Βασίλης και την πρωτοχρονιά θα βρω ένα μωρό κάτω απο το δέντρο....

3ον Δεν έχετε λεφτα?

α) δεν έχω την οικονομική άνεση, αλλά το παλεύω

β) ε και, δεν θα χαθούμε

γ) ναι και όλα είναι μαύρα...

4ον Προσπαθώ να μείνω μόνη μου έγκυος και ας είναι δύσκολο ?

α) Προσπαθώ, αλλά θα κάνω και ότι άλλο είναι στο χέρι μου

β) φυσικά, γι αυτό κάνω και όλες τις βαριές δουλειές ....

γ) Ναι, εξάλλου όλες έτσι μένουν έγκυες, ε?

Τώρα τα αποτελέσματα .............

Τα ξέρετε όλες, δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ.

Αναστασάκι μου, άσε τις αρνήσεις και κάνε ότι είναι στο χέρι σου.

Το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει για όλα τα ζόρια που τραβάμε.

EISAI FOVERI !!!!!!!!!!!!!!!!

AKOUS VRE MIKROULA ??? AKOUS ???

Yv7Sp2.png

EISAI FOVERI !!!!!!!!!!!!!!!!

AKOUS VRE MIKROULA ??? AKOUS ???

Ευχαριστώ, ευχαριστώ.

Θα το δεχτώ.....

Όλες είμαστε και φοβερές και μοναδικές ....

και φυσικά όλες θα γίνουμε μανούλες, μέχρι τότε θα είμαι εδώ μαζί σας για να προχωράμε όλες μαζί....

url]

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ....!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!

ΕΦΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ:

" ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ..????"

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΦΥΣΙΚΑ".!!!!!

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΟΥ)...!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΜΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ), ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ)..!!!!!"

ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

"ΠΑΙΔΙ".....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!"

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ...!!!!!!!!:P:p

ΚΑΙ ΕΦΗ.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΝΑΝΤΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..?????? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p

DADAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ..????:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...!!!!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΑ....ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ..??? ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..???

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..???:confused::confused:

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ , ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜ/ΡΙΑ.....ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...!!!!!!!!:(:(

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΗ..????????????:P:p

ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ζεττάκι τέλειο το ερωτηματολόγιο σου!!!!!

Και επιστημονικό!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Anastasia μου ποιόν γιατρό είχες? Γράψε σε πμ.

Γιατί όμως είσαι τόσο απογοητευμένο??

Μας δίνεις κουράγιο και μας παρηγορείς αλλά

για τον εαυτό σου τίποτα????

Ηρέμησε κοριτσάκι!!! σε παρακαλώ!!!

Όλοι στην ίδια φάση είμαστε, ούτε εγώ έχω γιατρό

και τα λεφτά μετρημένα. Τις προάλλες ο άντρας μου μου είπε

πως ίσως το καλοκαίρι να μην έχει δουλειά!!

Μαύρισε η ψυχή μου!! Μετά όμως είπα -συμφώνησε και ο άντρας-πως μέχρι την τελευταία στιγμή θα προσπαθούμε.

Χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρο δεν μπορώ να ζήσω!!!

ΥΓ.πρέπει να συναντηθούμε σύντομα μετά το Πάσχα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ..... ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η DADA....ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΤΣΙ..??????? ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ..????

ΟΛΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!:shock::shock:

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...EΣENA ΔΕ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ..!!!!!!!!!:eek::-o

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ..???? ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.????? ΟΛΕΣ ΤΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..!!!!!!!:shock::shock:

marathn ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ..!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ....!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!

ΕΦΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ:

" ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ..????"

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΦΥΣΙΚΑ".!!!!!

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΟΥ)...!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΜΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ), ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ)..!!!!!"

ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"

ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

"ΠΑΙΔΙ".....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!"

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ...!!!!!!!!:P:p

ΚΑΙ ΕΦΗ.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΝΑΝΤΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..?????? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p

DADAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ..????:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...!!!!!!!:P:p

ΔΗΜΗΤΡΑ....ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ..??? ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..???

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΣΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..???:confused::confused:

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ , ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜ/ΡΙΑ.....ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...!!!!!!!!:(:(

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΗ..????????????:P:p

ΖΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Kala lew Anitaki mou ...

Edw sto grafeio varieme. Tha pao meta na kano iperixo sto stithos na dw ti ginete kai ekei. Eixa mia mikri kistoula kai thelo na dw.

Mpravo sou pou perpatas kai odigas podilato. Kai egw lew na ksekiniso podilato, sto Geraka einai orea, den exei kai poli kinisi.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...