Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσάρες μου....

Έρχεται καλοκαιράκι, καιρός για τρελίτσες.

Στην Ελλάδα έχουμε τα ωραιότερα καλοκαίρια (γιατι όλα τα άλλα είναι συνήθως σκ@τ@).

Αφήστε θεραπείες, ψυχοθεραπείες και άλλα τέτοια προς το παρόν αρκεί ο καλός καιρός, η καλή διάθεση, η ψυχοθεραπεία μεταξύ μας ....

Το να κανονίσουμε Βόρειες, Νότιες, Χερσαίες, Θαλάσσιες κτλ. να βρεθούμε απο κοντά έστω 1 φορά, ξέρετε τι καλά θα περάσουμε....

Κλείστε διακόπτες.... είναι καιρός να ηρεμήσουμε απο ότι μας αγχώνει, πληγώνει, πονά.... ;) Κάντε ένα break....

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΗ ΜΙΜΙΤΡΟΥ, τόσο πολλή δουλειά έχεις σήμερα, που είσαι?

Ανίτα, εσύ τι κάνεις???? Που είσαι???? Καλημέρα?????

Μήπως είσαι Υδροχόος?Μου θυμίζεις τον άντρα μου...και αυτός τέτοια μου λέει όταν με πιάνει το αναλυτικό μου.;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Το διάβασα αλλά λέει ότι απευθύνεται σε γυναίκες με ΣΠΩ.

Είναι και για μας σίγουρα?

Το Inofert μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών.

Emena mou to edose o giatros.

Yv7Sp2.png

Καλημεραααα! Α τελεια η μερα σήμερα μου εφτιαξε το κέφι μίλησα και με την ΑΘηνα ειδε σακο χθες και ολα πανε καλα δόξα το θεο, ειδατε πόσο ταλαιπωρήθηκε κι αυτη με το κωλοσπέρμα, 5 φορες και της εκατσε η 5η αλλα βρεθηκε και σε σωστο κεντρο οπως εγω.

Leuta μου γιατι φυσικούς αφου και ΑΜΗ εχεις και ωαρια και το ενδομήτριο θα γινει παχουλο παχουλο και θα σου κάτσει ηρεμησε το χω ζήσει πολλες φορες αυτο που νιώθεις σε σημειο να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο αλλα μετα επανήλθα. Σχετικα με τους φυσικους και μενα ο γιατρος απο οτι καταλαβα περίπου τα ίδια με της Dada χρεωνει, πήγαινε μια βόλτα μπορει να μην παρει κι επίσκεψη αν του πεις οτι ερχεσαι απο μενα απο το site επιτελους μαμα. Απλα παρε με πριν πας τηλ. να τον εχω ενημερώσει γιατι του εκανα μια κουβέντα οτι ταχα θα τον διαφημίσω απο το site αλλα θελω ειδικη μεταχείριση και τιμες σε οσες πανε απο το επιτελους μαμα. χι χι καλα δεν του το φερα?

Marath αν πας κι εσυ Αρκ κανε το ίδιο αλλα παρε πριν τηλ, θα το οργανώσουμε ετσι να φαινεται το site μπροστα να πληρώνουμε λιγοτερα. Εσυ ολα καλα?

Πολλα φιλια παω για βολτουλα να λιαστω!

Zetta & Roubies & Anastasia ειστε πολύ σωστε σε οτι λετε πραγματικα γενημμενες ψυχολογοι!!!:cry:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Το Inofert μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών.

Emena mou to edose o giatros.

Αυτό ρώτησα βρε μπέμπα, από την στιγμή που δεν έχω φόβο για υπερδιέγερση ίσως δεν πρέπει να το πάρω.Και δευτερον αν δεν κάνω εξωσωματική μπορώ να το παίρνω σαν συμπληρωμα διατροφής ή όχι?

I81rp3.png

Καλημεραααα! Α τελεια η μερα σήμερα μου εφτιαξε το κέφι μίλησα και με την ΑΘηνα ειδε σακο χθες και ολα πανε καλα δόξα το θεο, ειδατε πόσο ταλαιπωρήθηκε κι αυτη με το κωλοσπέρμα, 5 φορες και της εκατσε η 5η αλλα βρεθηκε και σε σωστο κεντρο οπως εγω.

Leuta μου γιατι φυσικούς αφου και ΑΜΗ εχεις και ωαρια και το ενδομήτριο θα γινει παχουλο παχουλο και θα σου κάτσει ηρεμησε το χω ζήσει πολλες φορες αυτο που νιώθεις σε σημειο να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο αλλα μετα επανήλθα. Σχετικα με τους φυσικους και μενα ο γιατρος απο οτι καταλαβα περίπου τα ίδια με της Dada χρεωνει, πήγαινε μια βόλτα μπορει να μην παρει κι επίσκεψη αν του πεις οτι ερχεσαι απο μενα απο το site επιτελους μαμα. Απλα παρε με πριν πας τηλ. να τον εχω ενημερώσει γιατι του εκανα μια κουβέντα οτι ταχα θα τον διαφημίσω απο το site αλλα θελω ειδικη μεταχείριση και τιμες σε οσες πανε απο το επιτελους μαμα. χι χι καλα δεν του το φερα?

Marath αν πας κι εσυ Αρκ κανε το ίδιο αλλα παρε πριν τηλ, θα το οργανώσουμε ετσι να φαινεται το site μπροστα να πληρώνουμε λιγοτερα. Εσυ ολα καλα?

Zetta & Roubies & Anastasia ειστε πολύ σωστε σε οτι λετε πραγματικα γενημμενες ψυχολογοι!!!:cry:

Σώστότατη σε βρίσκω...να δούμε όμως και τι τιμές θα δώσει γιατί το ταμείον είναι μείον...:(:(

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως είσαι Υδροχόος?Μου θυμίζεις τον άντρα μου...και αυτός τέτοια μου λέει όταν με πιάνει το αναλυτικό μου.;);)

Έλα γιατί το λες αυτό???? Φαίνεται ????

Τόσο πολύ μοιάζω με τον άντρα σου????

Τελικά δλδ πήρες πολύ καλό παιδί .....

(ξέρεις όλοι οι Υδροχόοι είμαστε τα καλύτερα παιδιά χιχιχι)

σοβαρά πάντως είμαστε λίγο παραπάνω αισιόδοξοι του κανονικού ....

και ώρες ώρες φαίνεται σα να μάστε στον κόσμο μας, αλλά δεν είναι έτσι,

είναι way of life

Μπράβο Λαμπρινούλα, πολύ καλά του είπες του doctor.

όντως όμως αν οργανωθείτε εκεί κάτω όλες, με τη βοήθεια σου και τις γνώσεις σου, θα κάνετε πολλήηηηη καλή δουλειά.

Πάλι μπράβο σου Λαμπρινούλα, είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΑ !!!!!

url]

Αυτό ρώτησα βρε μπέμπα, από την στιγμή που δεν έχω φόβο για υπερδιέγερση ίσως δεν πρέπει να το πάρω.Και δευτερον αν δεν κάνω εξωσωματική μπορώ να το παίρνω σαν συμπληρωμα διατροφής ή όχι?

Emena mou eipe o Mpath oti einai fitiko kai oti prepei na to paro gia kaliteri litourgia oothikon se oti protokolo tha kano, tous fisikous i me farmaka.

Den nomizo oti kanei kako, mporis aneta na to pareis. Tha sou veltiosi tin piotita ton oarion.

Yv7Sp2.png

Den enoi tin gnosti iperdiegersi pou pathenis an vgazeis pola.

Kai auto pou kanoume emis me ta farmaka legete elegxomeni iperdiegersi oothikon. Auto kanoun ta farmaka ...

Yv7Sp2.png

Σ' ευχαριστω πολύ! Θα σου πω πιο πριν! ;) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΣΕΣ!

Εσυ μαζευες 1 και έκανες εμβρυομεταφορά ή τα βαζες κατάψυξη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Υπάρχει και το pregnacare conception ποου θεωρειται πολύ καλό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Έλα γιατί το λες αυτό???? Φαίνεται ????

Τόσο πολύ μοιάζω με τον άντρα σου????

Τελικά δλδ πήρες πολύ καλό παιδί .....

(ξέρεις όλοι οι Υδροχόοι είμαστε τα καλύτερα παιδιά χιχιχι)

σοβαρά πάντως είμαστε λίγο παραπάνω αισιόδοξοι του κανονικού ....

και ώρες ώρες φαίνεται σα να μάστε στον κόσμο, αλλά δεν είναι έτσι,

είναι way of life

Ναι του μοιάζεις...ειδικά τώρα που μου είπες για θαλασσα, ήλιο κλπ.... και αυτός όταν του μιλάω για θεραπείες τέτοιου είδους αυτό μου λέει.

Δεν θα έλεγα ότι είστε στον κόσμο σας, θα έλεγα ότι είστε παιδιά του κόσμου, ότι απολαμβάνετε τη ζωή σας δηλαδή.

Και κάθε μέρα σιγοτραγουδάει...μου αρέσει πολύ που το κάνει αυτό...με τρελαίνει.

I81rp3.png

Den enoi tin gnosti iperdiegersi pou pathenis an vgazeis pola.

Kai auto pou kanoume emis me ta farmaka legete elegxomeni iperdiegersi oothikon. Auto kanoun ta farmaka ...

Σε ζάλισα έτσι?Οκ θα το πάρω και εγώ, υπάρχει και στα φαρμακεία ή πρέπει να το παραγγείλω μέσω internet?

I81rp3.png

Σε ζάλισα έτσι?Οκ θα το πάρω και εγώ, υπάρχει και στα φαρμακεία ή πρέπει να το παραγγείλω μέσω internet?

Oxi vre den me zalises ti les tora !!!!

Iparxei kai sta farmakeia ala mporis kai apo to internet.

http://www.zachospharmacy.gr/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=inofert

Yv7Sp2.png

Κορίτσια, εκτός από eviol, καρνιτίνες, βασιλικούς πολτούς

έχουμε πάρει για 3 μήνες pregnacare her εγώ

και το him ο άντρας μου. ΤΙΠΟΤΑ!

Lambrini, παραδόξως είμαστε καλά.

2 βράδια τσακωθήκαμε και τώρα είμαστε όλο γλύκες!!!!

Μετά το Πάσχα πάμε Τσιλι και πιστεύω προς τέλη Μαίου

θα κάνω επίσκεψη στον Αρκ.

Θα μιλήσουμε μέχρι τότε αλλά ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και χρήμα δεν υπάρχει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...