Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αναστασάααααακι μου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Τι κάνεις μπουμπούκα μου?

Εντάξει τρελή με τα χαλιά, τα γυάλισες φαντάζομαι εεεε ?????

Άντε μην τα ακούσεις και απο μένα.

Τες παν.

Μην με μαλώνεις και εσύ ρε μπέμπα:(:(:(...Εγώ είμαι καλό παιδάκι ακούω τις φίλες μου.;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μια ψυχολόγος ελεγε σε μια εκπομπη οτι το ζευγάρι πρεπει να αλλαζει ρόλους. Οχι πάνω στο σεξ λυσσάρες...:tongue::tongue::tongue: (ξέρω τι σκεφτήκατε) αλλα χαρακτήρων...δεν πρεπει μονο ο ενας να ειναι παντα ο υπευθυνος, η ο οικονομος ή αυτος που καθαριζει ή αυτος που τα κανει ολα...

Αρα λες Αναστασια αν τα γραψω ολα τα παλιά των υποδημάτων μου να πάρει μπρος? ;)

Τι ειναι αυτη η θεραπεία?

Ακριβώς αυτό να κάνεις και να δεις ότι θα πάρει μπρος.Πρέπει όμως να ζοριστείς για να φτάσεις στο σημείο που θες.Θα σου πάρει χρόνο(στο λέω γιατί το ξέρω ότι μεθαυριο θα σε τρώει ο κ@λ0ς σου).

Ρίξτου το βράδυ στο τραπέζι "εσύ τι λες μωρό μου να πάμε στον Τσίλι?", το πιθανότερο να σου πει "ότι θες εσύ μωρό μου"....Του λες εκείνη την ώρα λοιπόν "Δεν ξέρω ρε μωρό μου, δεν μπορώ να αποφασήσω εγώ.Το αφήνω πάνω σου και θα κάνουμε ότι θέλεις".

Και πολύ απλά κόβεις την συζήτηση.Σταματάς να του δίνεις τα φάρμακα στην χαρτοπετσέτα και δεν ξανααναφέρεις τίποτα για τον επόμενο 1 μήνα.

Τους προβληματισμούς σου εδώ σε εμάς.

Μου την είπε ένας φίλος την θεραπεία, είναι ομαδική και έχει να κάνει με την κάθαρση του υποσυνειδητου.Θέλω να πάω.

I81rp3.png

Ακριβώς αυτό να κάνεις και να δεις ότι θα πάρει μπρος.Πρέπει όμως να ζοριστείς για να φτάσεις στο σημείο που θες.Θα σου πάρει χρόνο(στο λέω γιατί το ξέρω ότι μεθαυριο θα σε τρώει ο κ@λ0ς σου).

Ρίξτου το βράδυ στο τραπέζι "εσύ τι λες μωρό μου να πάμε στον Τσίλι?", το πιθανότερο να σου πει "ότι θες εσύ μωρό μου"....Του λες εκείνη την ώρα λοιπόν "Δεν ξέρω ρε μωρό μου, δεν μπορώ να αποφασήσω εγώ.Το αφήνω πάνω σου και θα κάνουμε ότι θέλεις".

Και πολύ απλά κόβεις την συζήτηση.Σταματάς να του δίνεις τα φάρμακα στην χαρτοπετσέτα και δεν ξανααναφέρεις τίποτα για τον επόμενο 1 μήνα.

Τους προβληματισμούς σου εδώ σε εμάς.

Μου την είπε ένας φίλος την θεραπεία, είναι ομαδική και έχει να κάνει με την κάθαρση του υποσυνειδητου.Θέλω να πάω.

Αν ημουν Λιβαδεια θα πηγαιναμε παρέα...

Και αν πει βρε Αναστασούλα "Τι να παμε στον Τσιλι? Αστο..."?

Και τα φαρμακα αν δεν τα παιρνει και τα ξεχνάει??????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Leutaki, έχεις χιλια τα εκατό δίκιο να αισθάνεσαι θυμό και να στενοχωριέσαι! Η εξωσωματική μπορεί να μην θεωρείται κάποια δύσκολη διαδικασία ωστόσο είναι ψυχοφθόρα και όταν συνοδεύεται από αποτυχία εξοντωτική. Γι΄αυτό εισαι ηρωϊδα όπως και ότλα τα κορίτσια στο φόρουμ μας. Επειδή όμως ο Θεος σε εμάς χάρισε το δώρο της γέννησης και της ανατροφής των νεοτέρων, εμείς λοιπόν πρέπει να ειμαστε δυνατές , να αντέχουμε και να ελπίζουμε!! Πάρε τον χρόνο σου,ξεκούρασε το σώμα, το μυαλουδάκι και την ψυχούλα σου και όλα θα γίνουν σωστά και ήρεμα!

Αλλώστε η ΑΜΗ σου είναι τέλεια , το ενδομήτριο επίσης οπότε τι στο καλό θα γίνει, το πιστεύω!!

Dada, δεν πιστεύω ότι τα κιλά ή το τσιγάρο κάνουν κακό. Για το τσιγάρο σας είπα και στον καφέ, ο Τσίλι είπε στον αντρα μου ότι 1,5 πακέτο δεν του εκανε ζημιά στο σπέρμα αλλά όπως αποδείχτηκε το χλαμύδιο. Βεβαια καλό θα ήταν να το κόψεις διότι αναγκαστικά θα το κόψεις στην εγκυμοσύνη. Για τα κιλά, ξερω μιά κοπέλα που έμεινε έγκυος φυσιολογικά 117 κιλά!! Ηταν βέβαια μικρή -22 ετών- αλλά γέννησε κανονικά.

Εσύ δεν είσαι παχύσαρκη, υπέρβαρη είσαι όπως όλες μας.

Μην τρελαθώ!!! που σας διαβάζω με τις διαίτες συνέχεια.

Mimitra, για σενα τα γράφω...

http://www.oshoexperience.com/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=72

Όπως σε κάθε άλλο σύστημα ανείπωτοι νόμοι που ισχύουν στην οικογένεια, καθοδηγούν τη συμπεριφορά του ατόμου και το άτομο δεν έχει την επίγνωση αυτών. Συχνά ένα μέλος της οικογένειας υποφέρει, όταν ένα ή περισσότερα μέλη του συστήματος ασυνείδητα, παραβιάζουν αυτούς τους “αρχαίους” νόμους. Αυτό το κάνουν εν αγνοία τους, όχι μέσα από επαναστατική συμπεριφορά, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά μέσα από αγάπη - “τυφλή αγάπη”.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μια ματιά στα κλεφτά

η ζωή μου αέρας που φυσά δυνατά

και για πρώτη φορά

περπατώ σταθερά

θα βάλω τα δυνατά μου

μαύρη πέτρα θα ρίξω στο παρελθόν

δε θα προδώσω ξανά τα όνειρά μου

τη ζωή μου στα σκουπίδια εγώ δεν πετώ

Γεια χαρά μοναξιά

είμαι ένας φίλος σου απʼ τα παλιά

κι η βραδιά

θα περάσει χωρίς τα δικά σου φιλιά

url]

Αν ημουν Λιβαδεια θα πηγαιναμε παρέα...

Και αν πει βρε Αναστασούλα "Τι να παμε στον Τσιλι? Αστο..."?

Και τα φαρμακα αν δεν τα παιρνει και τα ξεχνάει??????????????

Δεν είναι Λιβαδειά το αλλά αθήνα.αν θες ρωτάω αν έχει και Θεσ/νικη.

Στο θέμα μας τώρα...θα πρέπει αν αποφασήσεις να ρίξεις το μπαλάκι στο δικό του γήπεδο, να κάνεις το παιχνίδι με τους δικούς του όρους...αυτό είναι το ρίσκο που θα πάρεις.Θα μπορείς να του πείς την γνώμη σου αλλά δεν θα πάρεις εσύ την τελική απόφαση.;);)

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Leutaki, έχεις χιλια τα εκατό δίκιο να αισθάνεσαι θυμό και να στενοχωριέσαι! Η εξωσωματική μπορεί να μην θεωρείται κάποια δύσκολη διαδικασία ωστόσο είναι ψυχοφθόρα και όταν συνοδεύεται από αποτυχία εξοντωτική. Γι΄αυτό εισαι ηρωϊδα όπως και ότλα τα κορίτσια στο φόρουμ μας. Επειδή όμως ο Θεος σε εμάς χάρισε το δώρο της γέννησης και της ανατροφής των νεοτέρων, εμείς λοιπόν πρέπει να ειμαστε δυνατές , να αντέχουμε και να ελπίζουμε!! Πάρε τον χρόνο σου,ξεκούρασε το σώμα, το μυαλουδάκι και την ψυχούλα σου και όλα θα γίνουν σωστά και ήρεμα!

Αλλώστε η ΑΜΗ σου είναι τέλεια , το ενδομήτριο επίσης οπότε τι στο καλό θα γίνει, το πιστεύω!!

Dada, δεν πιστεύω ότι τα κιλά ή το τσιγάρο κάνουν κακό. Για το τσιγάρο σας είπα και στον καφέ, ο Τσίλι είπε στον αντρα μου ότι 1,5 πακέτο δεν του εκανε ζημιά στο σπέρμα αλλά όπως αποδείχτηκε το χλαμύδιο. Βεβαια καλό θα ήταν να το κόψεις διότι αναγκαστικά θα το κόψεις στην εγκυμοσύνη. Για τα κιλά, ξερω μιά κοπέλα που έμεινε έγκυος φυσιολογικά 117 κιλά!! Ηταν βέβαια μικρή -22 ετών- αλλά γέννησε κανονικά.

Εσύ δεν είσαι παχύσαρκη, υπέρβαρη είσαι όπως όλες μας.

Μην τρελαθώ!!! που σας διαβάζω με τις διαίτες συνέχεια.

Mimitra, για σενα τα γράφω...

καλημέρα ζουζούνα, έχεις πμ

url]

Dada, το inofert τί είναι? Μπορώ να πάρω και εγώ?

Προς το παρόν παίρνω eviol.

Στείλτε και εμένα βρε κουτσούνες το πμ της Ζεττας.

Einai simpliroma diatrofis. Mporoume na to paroume oles !!!

Mono kalo tha mas kanei. Den einai akrivo, 16 eur ta 30 fakelakia.

Des edw http://www.inofert.gr/inofert

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι Λιβαδειά το αλλά αθήνα.αν θες ρωτάω αν έχει και Θεσ/νικη.

Στο θέμα μας τώρα...θα πρέπει αν αποφασήσεις να ρίξεις το μπαλάκι στο δικό του γήπεδο, να κάνεις το παιχνίδι με τους δικούς του όρους...αυτό είναι το ρίσκο που θα πάρεις.Θα μπορείς να του πείς την γνώμη σου αλλά δεν θα πάρεις εσύ την τελική απόφαση.;);)

Θα το δοκιμάσω! Αλλα σε 1 εβδομαδα μεσα θα εχουμε πλακωθει γιατι θα εχει ξεχάσει ΟΛΑ τα χάπια!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!

Και ειναι μια τρελή μερα και στη δουλεια! Λειπει και η αλλη κοπελα ειμαι μονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

http://www.oshoexperience.com/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=72

Όπως σε κάθε άλλο σύστημα ανείπωτοι νόμοι που ισχύουν στην οικογένεια, καθοδηγούν τη συμπεριφορά του ατόμου και το άτομο δεν έχει την επίγνωση αυτών. Συχνά ένα μέλος της οικογένειας υποφέρει, όταν ένα ή περισσότερα μέλη του συστήματος ασυνείδητα, παραβιάζουν αυτούς τους “αρχαίους” νόμους. Αυτό το κάνουν εν αγνοία τους, όχι μέσα από επαναστατική συμπεριφορά, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά μέσα από αγάπη - “τυφλή αγάπη”.

Κάπως έτσι μου τα εξήγησε το φιλαράκι, μου είπε και λίγο το διαδικαστικό, και τις περισσότερες φορές υποφέρουν οι ψυχές των ανθρώπων που έχουν στο γενεολογικό τους δέντρο ανθρώπους που πέθαναν νωρίς ή που αυτοκτόνησαν, είναι λέει μια τραυματική εμπειρία που μεταφέρεται απο γενιά σε γενιά.

I81rp3.png

Einai simpliroma diatrofis. Mporoume na to paroume oles !!!

Mono kalo tha mas kanei. Den einai akrivo, 16 eur ta 30 fakelakia.

Des edw http://www.inofert.gr/inofert

Το διάβασα αλλά λέει ότι απευθύνεται σε γυναίκες με ΣΠΩ.

Είναι και για μας σίγουρα?

I81rp3.png

κοριτσάρες μου....

Έρχεται καλοκαιράκι, καιρός για τρελίτσες.

Στην Ελλάδα έχουμε τα ωραιότερα καλοκαίρια (γιατι όλα τα άλλα είναι συνήθως σκ@τ@).

Αφήστε θεραπείες, ψυχοθεραπείες και άλλα τέτοια προς το παρόν αρκεί ο καλός καιρός, η καλή διάθεση, η ψυχοθεραπεία μεταξύ μας ....

Το να κανονίσουμε Βόρειες, Νότιες, Χερσαίες, Θαλάσσιες κτλ. να βρεθούμε απο κοντά έστω 1 φορά, ξέρετε τι καλά θα περάσουμε....

Κλείστε διακόπτες.... είναι καιρός να ηρεμήσουμε απο ότι μας αγχώνει, πληγώνει, πονά.... ;) Κάντε ένα break....

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΗ ΜΙΜΙΤΡΟΥ, τόσο πολλή δουλειά έχεις σήμερα, που είσαι?

Ανίτα, εσύ τι κάνεις???? Που είσαι???? Καλημέρα?????

url]

Dada, το inofert τί είναι? Μπορώ να πάρω και εγώ?

Προς το παρόν παίρνω eviol.

Στείλτε και εμένα βρε κουτσούνες το πμ της Ζεττας.

Το Inofert είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών.

Το Inofert είναι ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα για τη βελτίωση του μεταβολικού και ορμονικού προφίλ των γυναικών με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Το Inofert μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών.

Το Inofert διατίθεται σε συσκευασία με 30 φακελάκια, καθένα από τα οποία περιέχει 2 γραμμάρια ινοσιτόλη και 200 μικρογραμμάρια φυλλικό οξύ.

Το Inofert λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Το Inofert δεν περιέχει σακχαρόζη, λακτόζη ή γλουτένη.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...