Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ax vre agapi mou den katalava oti ekanes 3 prospathies ...

Mipos tou alaksei gnomi o Tsili ???

Εκεί στηρίζομαι ;);)

Αλλα ο χοντροκεφάλας ο δικός μου μπορει να αγνοήσει και αυτον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τα μηνυματα σας!!!Δεν τους γνωριζω αλλα τους εχω ακουστα!

Leuta η αληθεια ειναι οτι το τσιγαρο χαλαει το σπερμα αλλα και με 3-4%φυσιολογικα μπορει να πετυχει εξωσωματικη δε χρειαζεται παραπανω ετσι μου ειχε πει ενας ιατρος

όλα στη ζωή μας είναι εμπειρίες για να μας κάνουν πιο δυνατούς και να αποκτάμε γνώσεις που θα μας χρειαστούν στο μέλλον και όχι για να κατεβάζουμε το κεφάλι.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μια εμπειρία ήσουνα ακόμα στην ζωή μου

γιʼ αυτό δεν πήρες φεύγοντας μαζί σου την ψυχή μου

μια εμπειρία ήσουνα κι εσύ γλυκό μου ψέμα

άλλο ένα τραύμα στην καρδιά, μια στάση όχι το τέρμα

Έχω να μάθω, έχω να ζήσω

έχω να χάσω και να κερδίσω

έχω να πάρω έχω να δώσω

να αγαπήσω και να προδώσω

Έχω να λέω έχω να κάνω

να πάω πιο κάτω κι ύστερα πάνω

έχω να νιώσω και να πιστέψω

ζωή μου είναι θα την παλέψω

Τι κι αν πονάω μια κουβέντα θα σου πω

με το ξυράφι πως να κόψεις το νερό

Μια εμπειρία ήσουνα μια λάθος διαδρομή μου

ένα κορμί που έγινε ένα με το κορμί μου

μια εμπειρία ήσουνα που πρέπει να ξεχάσω

κι ας με έκανες με ένα φιλί στον ουρανό να φτάσω

Έχω να μάθω, έχω να ζήσω

έχω να χάσω και να κερδίσω

έχω να πάρω έχω να δώσω

να αγαπήσω και να προδώσω

Έχω να λέω έχω να κάνω

να πάω πιο κάτω κι ύστερα πάνω

έχω να νιώσω και να πιστέψω

ζωή μου είναι θα την παλέψω

Τι κι αν πονάω μια κουβέντα θα σου πω

με το ξυράφι πως να κόψεις το νερό

ΟΚ μωρό ???

Έχω να ζήσω ..........;)

Σε ευχαριστω ΖΕΤΤΑΚΙ μου! Ειναι πολύ ωραιο!

Απλα κουράστηκα....απο τη μια οι γιατροι που μου δημιουργουν ΟΛΟΙ ανασφάλεια...καλοί και κακοί δεν εμπιστευομαι κανεναν!!!

Και απο την αλλη το μωρο στον κοσμο του!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σε ευχαριστω ΖΕΤΤΑΚΙ μου! Ειναι πολύ ωραιο!

Απλα κουράστηκα....απο τη μια οι γιατροι που μου δημιουργουν ΟΛΟΙ ανασφάλεια...καλοί και κακοί δεν εμπιστευομαι κανεναν!!!

Και απο την αλλη το μωρο στον κοσμο του!!!!!

Λογικό και φυσιολογικό αυτό και τα ρομποτ κουράζονται, πόσο μάλλον εμείς.

Ξεκουράσου.... Αφέσου, κλείσε τον διακόπτη....

Πίστη, αισιοδοξία και θετική σκέψη

ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

γιατί αρχίσαμε να το ξεχνάμε.

Θα δεις η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή.

Πάρε το χρόνο σου, κάνε πράγματα για σένα, άσε το καλοκαίρι να συνεπάρει και όλα θα γίνουν, μόνο μην το βάζεις κάτω.

Ο δικός μου κάθε μέρα με ρωτάει, πότε θα πάμε στον ..... έναν καινούριο γιατρό που μας σύστησαν φίλοι, και όλο του λέω τον άλλο μήνα.

Αυτός βιάζεται εγώ πάλι όχι.

Αλλά θα πάω, θα το κάνω.

όλες θα κάνουμε αυτό που περνάει απο το χέρι μας και απο εκεί και πέρα αποφασίζει ο Θεός, όμως όταν κοιταχτούμε στον καθρέφτη θα πούμε

"Εγώ έκανα τα πάντα, η καρδιά και η ψυχή μου είναι καθαρή".

url]

Καλημέρα ομορφιές μου.Τι κάνετε σήμερα?Δάβασα τα μνμτ σας και βλέπω ότι οι περισσότερες έχουμε τις ίδιες φοβίες.

Λοιπόν Roubies καταρχήν χαίρομαι που μετά το γούτσου γούτσου έκανες αγκαλίτσες με το αντράκι σου και δεν έκοψες πέρα τρέχοντας...είναι και αυτό μια πολύ καλή αρχή, δεν πειράζει μάτια μου που δεν έβαλες μαξιλάρι έτσι και αλλιώς δεν είναι υποχρεωτικό απλά ίσως βοηθήσει και αυτό λίγο.Το σημαντικοτέρο όμως είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο αντρούλης σου και ελπίζω και εσύ:wink::wink::wink:

Η Dada έχει δίκιο ως προς τα ωαρια από τις δότριες,αυτοί που κάνουν με δανεικά τα κάνουν αυτά εδώ καιι χρόνια.

Leuta διαβάζω τα μνμτ σου και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου ενα πράγμα.

Και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ...πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...το μόνο που ξέρω όμως είναι ότι και οι άντρες μας έχουν και αυτοί τον πόνο τους και ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό από μας γιατί πολύ απλά αυτοί καλούνται από την φύση και από την κοινωνία να κρατούν τα μπόσικα που λέμε.

Λέμε συνέχεια για αυτούς ότι είναι μικρά παιδιά, σκεφτήτε όμως πως τους έχουν γαλουχίσει μέσα στην κοινωνία που ζούμε...πρώτα μέσα από την ίδια την οικογένεια, μετά στο σχολέιο, αργότερα στην δική τους οικογένεια και πάει λέγοντας...Πρέπει αυτοί να είναι πάντα οι δυνατοί, πρέπει αυτοί να μην κλαίνε(γιατί οι άντρες δεν κλαίνε), πρέπει αυτοί να στηρίζουν οικονομικά, ψυχολογικά την οικογένεια και τους γύρω.

Στην μοναδική περίπτωση από την ώρα που φευγουν από την αγκαλία της μάνας τους που έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στην παιδική τους ηλικία έιναι όταν μπαίνουν στην αγκαλιά της γυναίκας τους...τότε βγάζουν την παιδικότητα τους γιατί πολύ απλά την στερήθηκαν νωρίς...και εμείς αντί να αισθανόμαστε όμορφα με αυτό και ευλογημένες γιατί μόνο στην αγκαλιά μας χαλαρώνουν...παιδιά τους ανεβάζουμε παιδιά τους κατεβάζουμε.

Είμαστε άδικες γιατί στην ουσία εμείς είμαστε οι δυνατές και οι προικισμένες από την φύση όχι σε σωματική αλλά σε ψυχική δύναμη.

Αρα Leutaki πως θα ένιωθες αν και ο αντρούλης ήταν ακριβώς το ίδιο με σένα και αγχωνόταν με το τι θαγίνει και το πόσες εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε και όλα αυτά που έχουμε πει κατά καιρός...θα σου πω εγώ θα είχες φρικάρει.

Πάντα ο ένας από τους δύο θα πρέπει να είναι πιο χαλαρός και λιγότερο αγχώδης αλλιώς θα τα είχαμε διαλύσει τα σπιτάκια μας.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Λογικό και φυσιολογικό αυτό και τα ρομποτ κουράζονται, πόσο μάλλον εμείς.

Ξεκουράσου.... Αφέσου, κλείσε τον διακόπτη....

Πίστη, αισιοδοξία και θετική σκέψη

ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

γιατί αρχίσαμε να το ξεχνάμε.

Θα δεις η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή.

Πάρε το χρόνο σου, κάνε πράγματα για σένα, άσε το καλοκαίρι να συνεπάρει και όλα θα γίνουν, μόνο μην το βάζεις κάτω.

Ο δικός μου κάθε μέρα με ρωτάει, πότε θα πάμε στον ..... έναν καινούριο γιατρό που μας σύστησαν φίλοι, και όλο του λέω τον άλλο μήνα.

Αυτός βιάζεται εγώ πάλι όχι.

Αλλά θα πάω, θα το κάνω.

όλες θα κάνουμε αυτό που περνάει απο το χέρι μας και απο εκεί και πέρα αποφασίζει ο Θεός, όμως όταν κοιταχτούμε στον καθρέφτη θα πούμε

"Εγώ έκανα τα πάντα, η καρδιά και η ψυχή μου είναι καθαρή".

Εχεις δικιο!

Το αποφασισα μολις μου ρθει περιοδος ΔΕ ΘΑ ξεκινησω τους φυσικους. ΔΕν θελω ακομα. Μπορει να το κανω τον Ιούνιο μπορει το Σεπτέμβρη....Και ας εχω τεραστιους ακανονιστους κυκλους...Οποτε τα μαζέψω...Νιώθω οτι ολοι με πιέζουν...:(

Δε θελω να το κανω...δε θελω να αρχισω τα πηγαινε ελα θεσσαλονικη ακομα...ΤΕΛΟΣ. Το αποφάσισα. Θα πάω στον Τσιλι όποτε κάτσει και μετα θα αποφασίωσ ΠΟΤΕ θα ξεκινήσω...

ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ?

ΝΟΤΙΕΣ-ΣΑΜΟ-ΖΑΚΥΝΘΟ-ΚΥΠΡΟ πότε θα σας δούμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εκεί στηρίζομαι ;);)

Αλλα ο χοντροκεφάλας ο δικός μου μπορει να αγνοήσει και αυτον!

Συμβουλή:

Εγώ πριν πάμε Τσίλι δεν του είχα πει τίποτα για το τσιγάρο...όταν του είπε ο Τσιλ ότι αξίζει να το κόψεις, όταν βγήκαμε έξω μου λέει "πάμε για ένα καφε?"

Πήγαμε έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα κάπνισε αλλά δεν του είπα τίποτα, όταν μπήκαμε στο σπίτι πέταξε το πακέτο στα σκουπίδια και μου είπε.

"Από αυριο δεν το ξαναβάζω στο στόμα μου".Από τότε 3 μήνες τώρα έχει καπνίσει 3 μισά τσιγάρα και πάντα όταν είμαστε μαζί και ποτέ κρυφά.Δεν του το έχω αναφέρει ποτέ.Τους αρέσει να δείχνουν ότι είναι δική τους η απόφαση...γι'αυτό άστον θα το κάνει θα το δείς...;););)

I81rp3.png

Leuta διαβάζω τα μνμτ σου και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου ενα πράγμα.

Και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ...πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...το μόνο που ξέρω όμως είναι ότι και οι άντρες μας έχουν και αυτοί τον πόνο τους και ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό από μας γιατί πολύ απλά αυτοί καλούνται από την φύση και από την κοινωνία να κρατούν τα μπόσικα που λέμε.

Λέμε συνέχεια για αυτούς ότι είναι μικρά παιδιά, σκεφτήτε όμως πως τους έχουν γαλουχίσει μέσα στην κοινωνία που ζούμε...πρώτα μέσα από την ίδια την οικογένεια, μετά στο σχολέιο, αργότερα στην δική τους οικογένεια και πάει λέγοντας...Πρέπει αυτοί να είναι πάντα οι δυνατοί, πρέπει αυτοί να μην κλαίνε(γιατί οι άντρες δεν κλαίνε), πρέπει αυτοί να στηρίζουν οικονομικά, ψυχολογικά την οικογένεια και τους γύρω.

Στην μοναδική περίπτωση από την ώρα που φευγουν από την αγκαλία της μάνας τους που έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στην παιδική τους ηλικία έιναι όταν μπαίνουν στην αγκαλιά της γυναίκας τους...τότε βγάζουν την παιδικότητα τους γιατί πολύ απλά την στερήθηκαν νωρίς...και εμείς αντί να αισθανόμαστε όμορφα με αυτό και ευλογημένες γιατί μόνο στην αγκαλιά μας χαλαρώνουν...παιδιά τους ανεβάζουμε παιδιά τους κατεβάζουμε.

Είμαστε άδικες γιατί στην ουσία εμείς είμαστε οι δυνατές και οι προικισμένες από την φύση όχι σε σωματική αλλά σε ψυχική δύναμη.

Αρα Leutaki πως θα ένιωθες αν και ο αντρούλης ήταν ακριβώς το ίδιο με σένα και αγχωνόταν με το τι θαγίνει και το πόσες εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε και όλα αυτά που έχουμε πει κατά καιρός...θα σου πω εγώ θα είχες φρικάρει.

Πάντα ο ένας από τους δύο θα πρέπει να είναι πιο χαλαρός και λιγότερο αγχώδης αλλιώς θα τα είχαμε διαλύσει τα σπιτάκια μας.

Αναστασούλα εχεις δικιο γι αυτα που λες!! Ειναι καλο το ζευγαρι να συνδυαζει 2 διαφορετικες προσωπικοτητες αλλιως θα επέλθει το χαος..:P απο την αλλη όμως ειναι δυσκολο και για τις γυανικες που μα εχουν γαλουχησει να ειμαστε οι υπέυθυνες και οι αποφασιστικες! Θα ήθελα να καποια στιγμη να αναλάβει το μωρο τα ηνία και γινω εγώ παιδί....να μην ασχολούμαι με τίποτα...

Και απο οτι καταλαβα ακούγοντας πολλες απο εμάς..αυτο που κατάφεραν οι εξωσωματικοί ειναι να δημιουργήσουν γυναίκες που ΔΕ θέλουν να προσπάθήσουν, γιατι φοβούνται και δεν εμπιστευονται. Και έτσι χάνουν αυτοί (φράγκα) και τα ζευγάρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εχεις δικιο!

Το αποφασισα μολις μου ρθει περιοδος ΔΕ ΘΑ ξεκινησω τους φυσικους. ΔΕν θελω ακομα. Μπορει να το κανω τον Ιούνιο μπορει το Σεπτέμβρη....Και ας εχω τεραστιους ακανονιστους κυκλους...Οποτε τα μαζέψω...Νιώθω οτι ολοι με πιέζουν...:(

Δε θελω να το κανω...δε θελω να αρχισω τα πηγαινε ελα θεσσαλονικη ακομα...ΤΕΛΟΣ. Το αποφάσισα. Θα πάω στον Τσιλι όποτε κάτσει και μετα θα αποφασίωσ ΠΟΤΕ θα ξεκινήσω...

ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ?

ΝΟΤΙΕΣ-ΣΑΜΟ-ΖΑΚΥΝΘΟ-ΚΥΠΡΟ πότε θα σας δούμε?

Μπράβο βρε μωρό μου. Είναι καλό να έχουμε τα down μας, μα πρέπει να συνεχίζουμε. Οτι κι αν αποφασίσεις, όποτε κι αν πεις να το κάνεις, πρέπει πρώτα απο όλα να είσαι εσύ ήρεμη. όλα τα άλλα θα γίνουν .

Πες και τον Mr. οτι ήρθε η ώρα να κόψει εντελώς το κάπνισμα και να αφήσει τα παιδιαρίσματα, όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες σε αυτόν τον αγώνα που στην τελική το να κόψει κάποιος-α το κάπνισμα δεν είναι θυσία, είναι καλό για την υγεία του. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Σας το ξανάπα κάπνιζα χρόνια και ξέρω. Μια απόφαση είναι. Όλοι μπορούμε.

http://www.cretalive.gr/economy/view/oi-ellhnes-jodeuoun-32-dis.-to-chrono-gia-tsigara/77045

Το κάπνισμα ευθύνεται για 199.028 εισαγωγές στα Δημόσια Νοσοκομεία, αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό 8,9% επί του συνόλου των εισαγωγών.

Βαρύτατες αποδεικνύονται οι επιπτώσεις του καπνίσματος στην Ελλάδα. Το 17% των θανάτων σε άτομα ηλικίας άνω των 30 οφείλεται στο κάπνισμα. Την ίδια στιγμή, η δαπάνη που «εκλύεται» από τον καπνό των τσιγάρων που καπνίζουν οι Έλληνες αγγίζει ετησίως το ποσό των 3,2 δισ ευρώ.

Συγνώμη για το ψυχοπλακωτικό άρθρο, μα αφορά την υγεία μας και πρέπει νομίζω να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας.

url]

Αναστασια αν και πιστευω το αντιθετο απο αυτα που γραφεις γιατι οι γυναικες νομιζω καταπιεζομαστε να τα κανουμε ολα σωστα απο την παιδικη ηλικια και οι αντρες εχου ζησει μια χαρα τα παιδικα τους χρονια,εντουτοις συμφωνω με ολα οσα λες για τη συμπεριφορα μας προς αυτους.Εισαι πολυ σωστη.

Leuta μαλλον ενας καφες με τα κοριτσια της Θεσσαλονικης θα σου φτιαξει τη διαθεση!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αναστασούλα εχεις δικιο γι αυτα που λες!! Ειναι καλο το ζευγαρι να συνδυαζει 2 διαφορετικες προσωπικοτητες αλλιως θα επέλθει το χαος..:P απο την αλλη όμως ειναι δυσκολο και για τις γυανικες που μα εχουν γαλουχησει να ειμαστε οι υπέυθυνες και οι αποφασιστικες! Θα ήθελα να καποια στιγμη να αναλάβει το μωρο τα ηνία και γινω εγώ παιδί....να μην ασχολούμαι με τίποτα...

Και απο οτι καταλαβα ακούγοντας πολλες απο εμάς..αυτο που κατάφεραν οι εξωσωματικοί ειναι να δημιουργήσουν γυναίκες που ΔΕ θέλουν να προσπάθήσουν, γιατι φοβούνται και δεν εμπιστευονται. Και έτσι χάνουν αυτοί (φράγκα) και τα ζευγάρια...

Ηρθες λοιπόν στα λόγια μου και συμφωνούμε απόλυτα ότι οι ρόλοι είναι το χειρότερο πράγμα...Ωραία λοιπόν όταν θα θέλεις να είσαι παιδί και ανευθυνη αυτό ακριβώς θα κάνεις, θα ξεμοντάρεις το καλούπι από τον εγκέφαλο σου και θα γίνεις αυτό που θες.οταν θα το κάνεις αυτόματα το μωρό θα πάρει τον άλλο ρόλο.Δες το σαν παιχνίδι...

Και προς Θεού κορίτσια μην πελαγώνετε, κάντε αυτό που αισθάνεστε χωρίς να καταπιέζεστε.

Σκέφτομαι να κάνω θεραπεία family constellation.Εχει κάνει καμία?

I81rp3.png

Ηρθες λοιπόν στα λόγια μου και συμφωνούμε απόλυτα ότι οι ρόλοι είναι το χειρότερο πράγμα...Ωραία λοιπόν όταν θα θέλεις να είσαι παιδί και ανευθυνη αυτό ακριβώς θα κάνεις, θα ξεμοντάρεις το καλούπι από τον εγκέφαλο σου και θα γίνεις αυτό που θες.οταν θα το κάνεις αυτόματα το μωρό θα πάρει τον άλλο ρόλο.Δες το σαν παιχνίδι...

Και προς Θεού κορίτσια μην πελαγώνετε, κάντε αυτό που αισθάνεστε χωρίς να καταπιέζεστε.

Σκέφτομαι να κάνω θεραπεία family constellation.Εχει κάνει καμία?

Μια ψυχολόγος ελεγε σε μια εκπομπη οτι το ζευγάρι πρεπει να αλλαζει ρόλους. Οχι πάνω στο σεξ λυσσάρες...:tongue::tongue::tongue: (ξέρω τι σκεφτήκατε) αλλα χαρακτήρων...δεν πρεπει μονο ο ενας να ειναι παντα ο υπευθυνος, η ο οικονομος ή αυτος που καθαριζει ή αυτος που τα κανει ολα...

Αρα λες Αναστασια αν τα γραψω ολα τα παλιά των υποδημάτων μου να πάρει μπρος? ;)

Τι ειναι αυτη η θεραπεία?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta μαλλον ενας καφες με τα κοριτσια της Θεσσαλονικης θα σου φτιαξει τη διαθεση!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να βολέψει γρήγορα...και γω το θέλω πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αναστασια αν και πιστευω το αντιθετο απο αυτα που γραφεις γιατι οι γυναικες νομιζω καταπιεζομαστε να τα κανουμε ολα σωστα απο την παιδικη ηλικια και οι αντρες εχου ζησει μια χαρα τα παιδικα τους χρονια,εντουτοις συμφωνω με ολα οσα λες για τη συμπεριφορα μας προς αυτους.Εισαι πολυ σωστη.

Μην το λες αυτό θα σου εξηγήσω ότι πως οι άντρες έχουν περισσότερα κοινωνικά πρέπει από την παιδική τους ηλικία.

Ακούστε προσεκτικά..

Οταν ένα μικρό αγοράκι πέσει και χτυπήσει και βάλει τα κλάμματα ακούς την μαμα, τον θείο, την θεία, τον μπαμπά κοκ."έλα τώρα...δεν πιστευω να πόνεσες τόσο πολύ....βρε κοτζάμ άντρας και κλαις..κλαινε οι άντρες κλπ."

Αν χτυπήσει το κοριτσάκι....(δεν το σχολιάζω, ξερετε τι γίνεται).

Ναι μεν τα αγοράκια τα αφήνουν οι μαμαδες περισσότερο να παίζουν, ενώ τα κοριτσάκια τα βάζουν και για καμιά δουλειά διοτι πως θα παντρευτούν αν δεν είναι νοικοκυρες σωστές κτλ. αλλά δεν είναι συναισθηματική καταπίεση το να στρώσεις το κρεβάτι σου, το να θες να κλάψεις όμως στην αγκαλιά της μάνας σου γιατί πολύ απλά χτύπησες και να σου δημιουργούν ηθικά δηλιμματα έχει διαφορά ως προς την διαμορφωση του χαρακτήρα.

Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι τα αγόρια πρέπει να γίνουν λιγόψυχα αλλά και λίγο στοργή δεν κάνει κακό.Βέβαια η νέα γενιά είναι πιο υποψιασμένη και οι ρόλοι νομίζω από δω και πέρα θα είναι πιο καλά μοιρασμένοι.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...