Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου νιώθεις θυμό και σου φαίνεται βουνό η διαδικασία και είναι λογικό γιατί έχεις κουραστεί.Ακριβώς επειδή έχεις μεγάλο κύκλο εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις όταν νιώσεις ψυχολογικά έτοιμη.Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Οι εξετάσεις σου είναι καλές και σ'αυτό πρέπει τώρα να δώσεις βάση.Αυτό είναι το σημαντικό γιατί σου αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης.Μίλα ήρεμα με τον αντρούλη σου.Εξήγησέ του ότι θα ξεκινήσετε όταν νιώσεις έτοιμη και πες του ότι αν θέλει και εκείνος ένα παιδάκι τόσο όσο εσύ(που σίγουρα το θέλει)πρέπει και εκείνος να κάνει μια θυσία(να κόψει το κάπνισμα).Πες του ότι έχεις κουραστεί ψυχολογικά και ότι θες σ'αυτήν την προσπάθεια να γίνουν όλα σωστά(όσο είναι αυτό δυνατό)ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που τόσο θέλετε.

Αυτος roubaki θεωρει:

1. Οτι ειναι τυχαιες οι αποτυχιες μας και οτι θα συμβεί
  2. Οτι εχει ελαττωσει πολύ το τσιγάρο
  3. Οτι το λιγο τσιγάρο που κανει δεν επηρεάζει και οτι και αν ακομα επηραζει λεει οτι ούτως ή άλλως αν το κοψει το σπερμα θα αλλαξει σε................3 χρονια!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
  4. Οτι αγχωνομαι πολυ με ολα ενω δεν εχω σοβαρα προβλήματα ώστε να μην πετυχει την επομενη φορα. Αυτο το "ετυχε θα γινει την επομενη" το ακουω απο την πρωτη αποτυχια και με εκνευριζει :evil:

Σκεφτόμουν οταν παμε Αθηνα για Τσίλι Μπίλυ να πηγαινα δω και γιατρο Λαμπρινης απλα για γνώμη....αντε να του το πω :( θα με πει παλι υπερβολικη....

Tου εξήγησα οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ για αλλες ανεξήγητες αποτυχίες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αναστασία μου σου έχω νέα.Χθες μετά το γούτσου γούτσου και παρά το γεγονός ότι δεν είμαι σε γόνιμες μέρες παρέμεινα στο κρεβάτι.Με τα χίλια ζόρια βέβαια,αλλά έμεινα.Είπα και στο μωρό ότι με μάλωσες και είπε να αγιάσει το στόμα σου γιατί με έχει μαλώσει και εκείνος στο παρελθόν και δεν άκουγα.Χθες με κρατούσε αγκαλιά και δεν με άφηνε να σηκωθώ είτε ήθελα είτε δεν ήθελα.Ξεκίνησα από χθες ώστε να συνηθίσω μέχρι τις επόμενες γόνιμες.Την αλήθεια μου όμως θα την πω,μαξιλάρι δεν έβαλα ακόμα.

Κορίτσια μου σας αφήνω προς το παρόν γιατί σήμερα έχω μάθημα και τώρα το πρωί.Αν μπορέσω να μπω λίγο αργότερα στα κλεφτά καλώς,αλλιώς το βράδυ.Σήμερα έχω τρελό τρέξιμο.Πρέπει να πάω και νωρίτερα στο σχολείο γιατί ετοιμάζουμε την παράστασή μας για το τέλος της χρονιάς και πρέπει να πάω να πάρω τα κουστούμια για τα παιδάκια να τα προβάρουν για να προλάβουμε να κάνουμε ό,τι αλλαγές χρειάζονται.

Και επειδη ειμαι down σήμερα...σας αφιερωνω ενα απο τα αγαπημένα μου!

Το μωρο λεει οτι μου αρεσουν ολα τα ψυχοπλακωτικα τραγούδια...:oops:

Κακα τα ψεμματα...τα χαρουμενα τραγούδια ειναι για να τα τραγουδας δυνατα και τα "ψυχοπλακωτικα" για να ακούς!

Μέσα μου τόση ερημιά

του κόσμου η σιωπή

Φτάνεις εσύ ως εδώ

μα κάνεις στροφή

Κι όλο μονάχη μιλώ

συνήθεια παλιά

Λόγια που λείπουν ζητώ

και μια αγκαλιά

Μέσα απʼ τʼ ανείπωτα

μέσα απʼ το τίποτα

κάτι ζητώ να συμβεί

Κάτι παράλογο, κάτι ανάλογο

με ό,τι έχω αισθανθεί

Να συμβεί, μια φορά

η αγάπη να σμίξει βουνά

Να συμβεί, μια φορά

ένα θαύμα αντί συμφορά

Να συμβεί, να σε δω

πιο πολλά θέλω απʼ όσα μπορώ

Να συμβεί, να σε δω

και απόψε μαζί σου να ζω

Τι μας χωρίζει εμάς

και δε μου μιλάς

Πως με ξεχνάς απορώ

κι εγώ δεν μπορώ

Ίσως αλλάξει ο τροχός

κι αλλάξεις κι εσύ

Δεν ξέρει φως μου κανεις

το τι θα συμβεί

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και επειδη ειμαι down σήμερα...σας αφιερωνω ενα απο τα αγαπημένα μου!

Το μωρο λεει οτι μου αρεσουν ολα τα ψυχοπλακωτικα τραγούδια...:oops:

Κακα τα ψεμματα...τα χαρουμενα τραγούδια ειναι για να τα τραγουδας δυνατα και τα "ψυχοπλακωτικα" για να ακούς!

Μέσα μου τόση ερημιά

του κόσμου η σιωπή

Φτάνεις εσύ ως εδώ

μα κάνεις στροφή

Κι όλο μονάχη μιλώ

συνήθεια παλιά

Λόγια που λείπουν ζητώ

και μια αγκαλιά

Μέσα απʼ τʼ ανείπωτα

μέσα απʼ το τίποτα

κάτι ζητώ να συμβεί

Κάτι παράλογο, κάτι ανάλογο

με ό,τι έχω αισθανθεί

Να συμβεί, μια φορά

η αγάπη να σμίξει βουνά

Να συμβεί, μια φορά

ένα θαύμα αντί συμφορά

Να συμβεί, να σε δω

πιο πολλά θέλω απʼ όσα μπορώ

Να συμβεί, να σε δω

και απόψε μαζί σου να ζω

Τι μας χωρίζει εμάς

και δε μου μιλάς

Πως με ξεχνάς απορώ

κι εγώ δεν μπορώ

Ίσως αλλάξει ο τροχός

κι αλλάξεις κι εσύ

Δεν ξέρει φως μου κανεις

το τι θα συμβεί

ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ;ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ;ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Leuta μου σε καταλαβαινω απολυτα που αγχωνεσαι και εγω ετσι αγχωνωμαι.Απλα νομιζω οτι οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν πολυ καλα αυτα που περναμε τα φαρμακα,την πιεση που νιωθουμε..Και ειναι λογικο ως ενα μερος.Τοσες ανεξηγητες αποτυχιες σε αγχωνουν και σιγουρα πρεπει να το δειτε.Ειναι οι αντρες λιγο αντιδραστικοι οπως και ο δικος μπου νομιζω γιατι φοβουνται πιο πολυ απο εμας στην ουσια.Κοριτσακι ηρεμησε και αποφασισε εσυ τι θελεις να κανεις ποτε θελεις να προχωρησεις χωρις να νιωθεις πιεσμενη και κανε αυτο που εχεις καταληξει.Μην αγχωνεις πολυ τον αντρα σου γιατι εχω καταλαβει οτι ειναι μεγαλα παιδια θελουν πιο πολυ προσοχη απο οτι εμεις.Τουλαχιστον για τον δικο μου...Φιλακια καλο μου αν θες να συζητησεις ειμαι εδω

Διαφημίσεις

ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ'

Ειμαι πολυ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου!

Εκανα ψυχαναλυση και κατεληξα οτι ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!

Εδω και 1,5 μήνα ειμαι μεσα στην τρελή χαρα, με το μωρο γουτσου γουτσου, τραγούδια, 2ημερα στο εξοχικο ολα καλα...

Με το που ηρθε εχθες η μερα να δω γιατρο επαθα καταθίψη....:( Ημουν σκατα σε ολο τον δρομο...

Μετα χαρηκα με την ΑΜΗ, με ξεαγχωσε και η γιατρος μου οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα και ακομα και το ενδομητριο το 7 με 8 αν ειναι με καλη αγγειωση ειναι ΟΚ! Πήρα τα πάνω μου, ειπα θα το πετυχω..

Το βραδυ στο σπιτι τα ξανασκεφτηκα ολα και μπλεχτηκα, μελαγχολησα, μαλωσα με το μωρο, του ειπα οτι δε θελω ουτε γουτσου γουτσου ούτε τίποτα....:(:(

Μου φαινονται τελικα οι φυσικοι δυσκολοι, ακριβοι....φαρμακα δε θελω να παρω, πρεπει να δωσουμε και λεφτα σε Τσιλι Μπίλυ..Το μωρο θελει να ξεκινησουμε τον φυσικο με το που θα ρθει περιοδος ωστε να μαζεψουμε ως τον επομενο οκτωβρη δεδομένου του μεγαλου κύκλου μου...εγω τελικα δε ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ. Το τσιγαρο δε το χει κοψει και τα παιρνω...Δεν πιστευω κανενα και ολα μου φαινονται ΒΟΥΝΟ! Ετσι μου ρχεται να σηκωθω να φυγω και απο τη δουλεια σήμερα, να πάρω αναρρωτική άδεια...:(:(

Μάλλον επιφανειακα ειμαι καλα τελικα......τοσο καιρο....ΝΙΩΘΩ ΘΥΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

Kalhmera koritsaki mou ...

Den mporo na se akouo na milas etsi.

Mono 2 prospathies ekanes, eimaste stin idia katastasi, den mporoume na ta paratisoume ola meta apo 2 prospathies mono, den ginete auto !!!

Tha ta kataferoume koukla mou !!!!

Ti na pei i Afroditi (kopela apo to parents) pou ekane 11 kai telika sta 42 tis emeine egkios ??? Den sou lew na to kanoume kai emis etsi ala an xriastei tha to kanoume, tha vroume kai leuta kai ola.

Tora prepei na iremisis ligo. Ton andra sou afise ton isixo ligo, tora den alazei miala autos, einai san ton Zaxaria mou.

Na fantastis oti o Zaxarias akouei kapia pragmata apo to giatro (as poume to tsigaro, ta kila mou) oti den einai aitia pou evgala 2 kaka oaria kai den to pistevi, lei ta dika tou sinexia !!!! Mou erxete na ton skotoso alithia !!!!

Kai giati den thelis na pareis farmaka pali? Exei perasei arketos kairos apo tin teleutea sou prospathia.

Se agapaw kai min sou stenaxoriese se parakalw ....

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκι μου γλυκό σε άγχωσαν χθες και είναι κρίμα.Ό,τι δυσκολία και να έχουμε,πρέπει πρώτα να χαλαρώνουμε λίγο,να καθαρίζουμε το μυαλό μας ώστε να παίρνουμε μετά την καλύτερη δυνατή απόφαση.Θα δεις όλα θα φτιάξουν και θα γίνουν.

Ρε κορίτσια διάβαζα τώρα ξανά τα άρθρα για το κύκλωμα αυτό.Εκτός από την παράνομη εισαγωγή φαρμάκων από Τουρκία,αγόραζαν και ωάρια έναντι 1000 ευρώ από γυναίκες κυρίως από τη Βουλγαρία.Πώς μπορούν και τα κάνουν αυτά?Πώς κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ?Διάβασα κιόλας ότι τα παράνομα αυτά φάρμακα τα πουλούσαν και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές!Είναι μπλεγμένοι πολλοί.Και φαρμακοποιοί και μια γραμματέας και φαρμακευτικές εταιρίες.Όλα για το χρήμα!!!!Άντε για να μην πω πρωί πρωί που να τα φάνε τα κωλολεφτά τους!!!

Auto me ta oaria roubies mou to kanoun OLA TA KENTRA, MA OLA !!!!

Einai san trapeza spermatos ... Kai lene oti o Pan$#@os einai protos !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κοριτσάκια μου...απλα γινεται ενας πανικος πάλι σήμερα και τρέχω :(

Δεν πειράζει γυμνάζομαι κιολας :tongue:

DADAKI θα ειναι η 4η η επόμενη...και γενικώς ειμαι ενα ατομο που μεχρι πριν 1,5 χρονο ούτε postan ή depon δεν επαιρνα...Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα δεν εχω σκοπο να κανω διέγερση και να πάρω φαρμακα, αν δεν κόψει το τσιγάρο :evil:Daniela μου εχουμε μονο 2 εκατομμύρια με 99% ανώμαλα..Ειναι δυνατον να μην το κοβει? Θα τρελαθούμε? Και γω θα τρυπιεμαι? ΟΧι δεν το κάνω!

ΜΟΡΦΟΥΛΑ μου εχεις δικιο, ισως ειναι καλύτερα να κανω μια κουβέντα το σκ στο εξοχικο που θα ειμαστε ήρεμοι....

ΧΑΡΑ & ROUBAKI ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!!

Αυτο που με κλόνισε περισσοτερο ειναι οτι επαθα καταθλιψη επειδη πηγαινα στη γιατρο. Σημαινει οτι εχω μεγαλο θεμα....Ειλικρινα καταλαβαινω την Αναστασια για ολα αυτα που ειπε και αποφάσισε

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

καλημέραααααααα σε όοολες

Χαρά εχεις πμ.

Λοιπόν το ξανάπαμε

ΑΝΤΡΕΣ ..... ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ (ακούς Εφάκι ?)

Τι έχουμε πει άπειρες φορές ????

Θα πέσω μα θα ξανασηκωθώ

θα λυγίσω μα δεν θα σπάσω

και εξάλλου όλα θα πάνε καλά και προσεχώς καλύτερα

ΟΚ ????

Keep smiling ;)

url]

Εδω ειμαι κοριτσάκια μου...απλα γινεται ενας πανικος πάλι σήμερα και τρέχω :(

Δεν πειράζει γυμνάζομαι κιολας :tongue:

DADAKI θα ειναι η 4η η επόμενη...και γενικώς ειμαι ενα ατομο που μεχρι πριν 1,5 χρονο ούτε postan ή depon δεν επαιρνα...Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα δεν εχω σκοπο να κανω διέγερση και να πάρω φαρμακα, αν δεν κόψει το τσιγάρο :evil:Daniela μου εχουμε μονο 2 εκατομμύρια με 99% ανώμαλα..Ειναι δυνατον να μην το κοβει? Θα τρελαθούμε? Και γω θα τρυπιεμαι? ΟΧι δεν το κάνω!

ΜΟΡΦΟΥΛΑ μου εχεις δικιο, ισως ειναι καλύτερα να κανω μια κουβέντα το σκ στο εξοχικο που θα ειμαστε ήρεμοι....

ΧΑΡΑ & ROUBAKI ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!!

Αυτο που με κλόνισε περισσοτερο ειναι οτι επαθα καταθλιψη επειδη πηγαινα στη γιατρο. Σημαινει οτι εχω μεγαλο θεμα....Ειλικρινα καταλαβαινω την Αναστασια για ολα αυτα που ειπε και αποφάσισε

Ax vre agapi mou den katalava oti ekanes 3 prospathies ...

Mipos tou alaksei gnomi o Tsili ???

Yv7Sp2.png

όλα στη ζωή μας είναι εμπειρίες για να μας κάνουν πιο δυνατούς και να αποκτάμε γνώσεις που θα μας χρειαστούν στο μέλλον και όχι για να κατεβάζουμε το κεφάλι.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μια εμπειρία ήσουνα ακόμα στην ζωή μου

γιʼ αυτό δεν πήρες φεύγοντας μαζί σου την ψυχή μου

μια εμπειρία ήσουνα κι εσύ γλυκό μου ψέμα

άλλο ένα τραύμα στην καρδιά, μια στάση όχι το τέρμα

Έχω να μάθω, έχω να ζήσω

έχω να χάσω και να κερδίσω

έχω να πάρω έχω να δώσω

να αγαπήσω και να προδώσω

Έχω να λέω έχω να κάνω

να πάω πιο κάτω κι ύστερα πάνω

έχω να νιώσω και να πιστέψω

ζωή μου είναι θα την παλέψω

Τι κι αν πονάω μια κουβέντα θα σου πω

με το ξυράφι πως να κόψεις το νερό

Μια εμπειρία ήσουνα μια λάθος διαδρομή μου

ένα κορμί που έγινε ένα με το κορμί μου

μια εμπειρία ήσουνα που πρέπει να ξεχάσω

κι ας με έκανες με ένα φιλί στον ουρανό να φτάσω

Έχω να μάθω, έχω να ζήσω

έχω να χάσω και να κερδίσω

έχω να πάρω έχω να δώσω

να αγαπήσω και να προδώσω

Έχω να λέω έχω να κάνω

να πάω πιο κάτω κι ύστερα πάνω

έχω να νιώσω και να πιστέψω

ζωή μου είναι θα την παλέψω

Τι κι αν πονάω μια κουβέντα θα σου πω

με το ξυράφι πως να κόψεις το νερό

ΟΚ μωρό ???

Έχω να ζήσω ..........;)

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...