Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θα σας καληνυχτίσω τώρα.Πάω για γούτσου γούτσου.Έχει το αγοράκι μου κεφάκια,οπότε σύμφωνα και με τις οδηγίες της Αναστασίας δεν πρέπει να σηκωθώ,αν και έχουν περάσει ήδη οι γόνιμες.

Ωωωωώωωώ! Γούτσου γούτσου! !!

Καληνύχτα ρουμπιδι μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ax vre leuta mou ... Einai para poli eukolo kai aplo !!!!

Tha sou grapso programa gia paradeigma:

APRIL - oolipsia - 1 avgo - gonimoipoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

MAY - oolipsia - 1 avgo - gonimopoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

JUNE - ..................................

JULY - ..................................

AVGUST - .............................

SEPTEMBER - ........................

OCTOBER - ...........................

Mazepsame 7 avga kai plirosame 700 eur. Ta vgazoume apo tin katapsiksi kai ta afinoume na ginoun vlastokistes, kapia tha ginoun kapia oxi.

Pame gia emvriometafora kai plironoume ala 1500 eur.

SINOLO 2200 !!!!

Den ksero pos alios na sou to eksigiso ....

Το καταλαβα DADAKI μου

Απλα εσυ με 2200 μπορεις να εχεις στην καλύτερη 7-8 βλαστοκύστες, εγω με 3500 στην καλύτερη θα εχω το πολύ 3 βλαστοκυστες...

Και αν τα βγαλω απο καταψυξη και δεν παει κανενα βλαστοκυστη θα εχω δωσει 3500!!!!!!!!!!!! και θα εχω χασει και ποσους μηνες με το μεγαλο κυκλο που εχω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μωρέ αγχώθηκε το κοριτσάκι μας,λογικό με τόσα χιλιάρικα που ακούει και που ήδη έχει δώσει δεξιά και αριστερά.

Σε ευχαριστω roubaki μου!!!!!!!!!!!!

Μπλεχτηκα λιγο σήμερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σας καληνυχτω! Μπλέχτηκα, προβληματιστηκα, μάλωσα και με το μωρο...παω για ύπνο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Το καταλαβα DADAKI μου

Απλα εσυ με 2200 μπορεις να εχεις στην καλύτερη 7-8 βλαστοκύστες, εγω με 3500 στην καλύτερη θα εχω το πολύ 3 βλαστοκυστες...

Και αν τα βγαλω απο καταψυξη και δεν παει κανενα βλαστοκυστη θα εχω δωσει 3500!!!!!!!!!!!! και θα εχω χασει και ποσους μηνες με το μεγαλο κυκλο που εχω.....

Ta 3500 einai PARA MA PARA POLA !!!

Edw egw pou plirono 2200 tou eipa na mou kanei kaliteri timi.

Episis egw me 2200 mporo na exo kai 15 kai 20, eksartate poses mines tha mazevo, den tha mou alaksei to sinolo, den tha pliroso pote parapano.

Egw den tha kano fisikous, tha kano prospathia me farmaka apo to septemvri. Tora 3 mines antisiliptika.

Episis esu pou evgales 10 den theorise kapios pou den vgazei oaria me farmaka. Auto pou einai kakis piotitas einai kati alo. Auto prepei na koitaksis nomizo.

Pare INOFERT, mou to edose kai emena o giatros mou. Veltioni piotita oarion kai einai fisiko telios.

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το τραγούδι της μέρας:

θα σʼ αγαπάω

μες στη ψυχή μου, στη ψυχή μου μυστικά

θα σε κρατάω

όπως δεν μπόρεσε ποτέ άλλος κανείς

και ας ματώνω

και τη ζωή μου χίλια λάθη ας χρεώνω

μέχρι να ζήσουμε στο φως κάποτε εμείς...εμείς

είμαι δικός σου

είμαι δυο λέξεις μοναχά, δικός σου

είμαι η αλήθεια η κρυφή, το μυστικό σου

είμαι το γέλιο, η σιωπή κι ο θόρυβος σου

ό,τι κι αν είμαι, είμαι εγώ,

ο άνθρωπος σου

θα σʼ αγαπάω

μες στη σιωπή μου, στη σιωπή μου σαν φωνή

θα σε φιλάω

κι απʼ το βυθό θα πιάνω πάλι ουρανό

ό,τι κι αν γίνει αυτή η αγάπη ως το άπειρο θα μείνει

μόνο σε σένα θα ανήκω πάντα εγώ...εγώ

είμαι δικός σου

είμαι το γέλιο η σιωπή κι ο θόρυβος σου

ό,τι κι αν είμαι, είμαι εγώ

ο άνθρωπός σου

είμαι δικός σου

είμαι το γέλιο, η σιωπή κι ο θόρυβος σου

ό,τι κι αν γίνει θα `μαι εγώ

ο άνθρωπος σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

leuta μου γλυκιά τι όμορφο τραγούδι είναι αυτό το σημερινό!!!!Βασικά κάθε μέρα ωραία τραγούδια βάζεις!!!!Νιώθεις κάπως καλύτερα σήμερα????Σε θέλω αισιόδοξη σήμερα,παίζει και η ΠΑΝΑΘΑ!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

leuta μου γλυκιά τι όμορφο τραγούδι είναι αυτό το σημερινό!!!!Βασικά κάθε μέρα ωραία τραγούδια βάζεις!!!!Νιώθεις κάπως καλύτερα σήμερα????Σε θέλω αισιόδοξη σήμερα,παίζει και η ΠΑΝΑΘΑ!!!!!

Ax roubaki μου παντα με τον γλυκο λογο εισαι κουκλα μου! Σ΄ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ειμαι πολυ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου!

Εκανα ψυχαναλυση και κατεληξα οτι ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!

Εδω και 1,5 μήνα ειμαι μεσα στην τρελή χαρα, με το μωρο γουτσου γουτσου, τραγούδια, 2ημερα στο εξοχικο ολα καλα...

Με το που ηρθε εχθες η μερα να δω γιατρο επαθα καταθίψη....:( Ημουν σκατα σε ολο τον δρομο...

Μετα χαρηκα με την ΑΜΗ, με ξεαγχωσε και η γιατρος μου οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα και ακομα και το ενδομητριο το 7 με 8 αν ειναι με καλη αγγειωση ειναι ΟΚ! Πήρα τα πάνω μου, ειπα θα το πετυχω..

Το βραδυ στο σπιτι τα ξανασκεφτηκα ολα και μπλεχτηκα, μελαγχολησα, μαλωσα με το μωρο, του ειπα οτι δε θελω ουτε γουτσου γουτσου ούτε τίποτα....:(:(

Μου φαινονται τελικα οι φυσικοι δυσκολοι, ακριβοι....φαρμακα δε θελω να παρω, πρεπει να δωσουμε και λεφτα σε Τσιλι Μπίλυ..Το μωρο θελει να ξεκινησουμε τον φυσικο με το που θα ρθει περιοδος ωστε να μαζεψουμε ως τον επομενο οκτωβρη δεδομένου του μεγαλου κύκλου μου...εγω τελικα δε ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ. Το τσιγαρο δε το χει κοψει και τα παιρνω...Δεν πιστευω κανενα και ολα μου φαινονται ΒΟΥΝΟ! Ετσι μου ρχεται να σηκωθω να φυγω και απο τη δουλεια σήμερα, να πάρω αναρρωτική άδεια...:(:(

Μάλλον επιφανειακα ειμαι καλα τελικα......τοσο καιρο....ΝΙΩΘΩ ΘΥΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ax roubaki μου παντα με τον γλυκο λογο εισαι κουκλα μου! Σ΄ευχαριστω!

Κοριτσάκι μου γλυκό σε άγχωσαν χθες και είναι κρίμα.Ό,τι δυσκολία και να έχουμε,πρέπει πρώτα να χαλαρώνουμε λίγο,να καθαρίζουμε το μυαλό μας ώστε να παίρνουμε μετά την καλύτερη δυνατή απόφαση.Θα δεις όλα θα φτιάξουν και θα γίνουν.

Ρε κορίτσια διάβαζα τώρα ξανά τα άρθρα για το κύκλωμα αυτό.Εκτός από την παράνομη εισαγωγή φαρμάκων από Τουρκία,αγόραζαν και ωάρια έναντι 1000 ευρώ από γυναίκες κυρίως από τη Βουλγαρία.Πώς μπορούν και τα κάνουν αυτά?Πώς κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ?Διάβασα κιόλας ότι τα παράνομα αυτά φάρμακα τα πουλούσαν και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές!Είναι μπλεγμένοι πολλοί.Και φαρμακοποιοί και μια γραμματέας και φαρμακευτικές εταιρίες.Όλα για το χρήμα!!!!Άντε για να μην πω πρωί πρωί που να τα φάνε τα κωλολεφτά τους!!!

Κοριτσάκι μου νιώθεις θυμό και σου φαίνεται βουνό η διαδικασία και είναι λογικό γιατί έχεις κουραστεί.Ακριβώς επειδή έχεις μεγάλο κύκλο εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις όταν νιώσεις ψυχολογικά έτοιμη.Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Οι εξετάσεις σου είναι καλές και σ'αυτό πρέπει τώρα να δώσεις βάση.Αυτό είναι το σημαντικό γιατί σου αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης.Μίλα ήρεμα με τον αντρούλη σου.Εξήγησέ του ότι θα ξεκινήσετε όταν νιώσεις έτοιμη και πες του ότι αν θέλει και εκείνος ένα παιδάκι τόσο όσο εσύ(που σίγουρα το θέλει)πρέπει και εκείνος να κάνει μια θυσία(να κόψει το κάπνισμα).Πες του ότι έχεις κουραστεί ψυχολογικά και ότι θες σ'αυτήν την προσπάθεια να γίνουν όλα σωστά(όσο είναι αυτό δυνατό)ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που τόσο θέλετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...