Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εσενα ειναι ξακαθαρα εμενα οχι...

θα δινω 1200 καθε φορα εφοσον καταψυχθουν? Εφοσον γονιμοποιηθουν απλα? Μπερδευτηκα τωρα...και αν εγω θελω να αφήσω βλαστοκυστες και δεν προχωρήσουν πληρωνω ή οχι..

Ενω ειχα χαρει τωρα εχω αγχωθει...μου φαινονται πολλα τα χρηματα, εχουμε και Τσιλι να παμε...που θα τα βρούμε?

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! Πως παει με τους φυσικους?

Ax vre leuta mou ... Einai para poli eukolo kai aplo !!!!

Tha sou grapso programa gia paradeigma:

APRIL - oolipsia - 1 avgo - gonimoipoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

MAY - oolipsia - 1 avgo - gonimopoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

JUNE - ..................................

JULY - ..................................

AVGUST - .............................

SEPTEMBER - ........................

OCTOBER - ...........................

Mazepsame 7 avga kai plirosame 700 eur. Ta vgazoume apo tin katapsiksi kai ta afinoume na ginoun vlastokistes, kapia tha ginoun kapia oxi.

Pame gia emvriometafora kai plironoume ala 1500 eur.

SINOLO 2200 !!!!

Den ksero pos alios na sou to eksigiso ....

Yv7Sp2.png

Ax vre leuta mou ... Einai para poli eukolo kai aplo !!!!

Tha sou grapso programa gia paradeigma:

APRIL - oolipsia - 1 avgo - gonimoipoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

MAY - oolipsia - 1 avgo - gonimopoisi ok - 100 eur (katapsiksi)

JUNE - ..................................

JULY - ..................................

AVGUST - .............................

SEPTEMBER - ........................

OCTOBER - ...........................

Mazepsame 7 avga kai plirosame 700 eur. Ta vgazoume apo tin katapsiksi kai ta afinoume na ginoun vlastokistes, kapia tha ginoun kapia oxi.

Pame gia emvriometafora kai plironoume ala 1500 eur.

SINOLO 2200 !!!!

Den ksero pos alios na sou to eksigiso ....

Μωρέ αγχώθηκε το κοριτσάκι μας,λογικό με τόσα χιλιάρικα που ακούει και που ήδη έχει δώσει δεξιά και αριστερά.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θα σας καληνυχτίσω τώρα.Πάω για γούτσου γούτσου.Έχει το αγοράκι μου κεφάκια,οπότε σύμφωνα και με τις οδηγίες της Αναστασίας δεν πρέπει να σηκωθώ,αν και έχουν περάσει ήδη οι γόνιμες.

Μωρέ αγχώθηκε το κοριτσάκι μας,λογικό με τόσα χιλιάρικα που ακούει και που ήδη έχει δώσει δεξιά και αριστερά.

Nai to ksero. Kai stin leuta eipan kati telios diaforetiko ...

Se kathe kentro xreonoun diaforetika tous fisikous.

Pira to pm ala egw den tous ksero.

Yv7Sp2.png

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ,ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ;

Den pernoune oles apo to farmakeio tou eoppy. Poles ginekes den tous pernane apo tin epitropi kai einai anagazmenes na ta agorasoun.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...