Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ωωωωωωω τώρα κατάλαβα! !

Ναι ναι αυτοί ειναι!!

Πω πω....

Εχω γνωστό γυναικολόγο (ειναι συνδρομητης στην εταιρεία κινητής που δουλεύω ), που δουλεύει στο παράρτημα του Αμαρουσίου! !

Πω πω σκάνδαλο. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

οι υπόλοιπες το πήρατε το πμ ?

Το πήρα και μόνο που το διάβασα ανατρίχιασα, μου σπάνε τα νευρα οι παλιοεκμεταλευτές, θέλω να τους φτύσω... Η ιατρική επιστήμη είναι για να βοηθάει τους ανθρώπους και όχι να θησαυρίζουν οι επιτήδειοι...με όλα αυτά δεν θα ξαναπροσπαθήσω ποτε για εξωσωματική...τους έχω σιχαθεί.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ωωωωωωω τώρα κατάλαβα! !

Ναι ναι αυτοί ειναι!!

Πω πω....

Εχω γνωστό γυναικολόγο (ειναι συνδρομητης στην εταιρεία κινητής που δουλεύω ), που δουλεύει στο παράρτημα του Αμαρουσίου! !

Πω πω σκάνδαλο. ..

αα γειάα σου ....

μόνο σκάνδαλο, μιλάμε για ΟΝΟΜΑ

url]

Εγώ εντωμεταξύ πήρα στο κέντρο τηλέφωνο να μου γράψουν τις επιπλέον εξετάσεις που χρειάζονται για την επιτροπή και την Μ.Τρίτη που θα είμαι στην τρίτη μέρα θα πάω να τις κάνω.Οπότε μετά μένει μόνο το σπερμοδιάγραμμα,που πρέπει να γίνει αρχές Μάη,οπότε πάμε για μετά το Πάσχα.Έχω τρομερή αγωνία για το νέο σπερμοδιάγραμμα.

Δημητρούλα στον γιατρό θα πάω μετά το Πάσχα,γιατί είχα ξεχάσει ότι μου έρχεται περίοδος την Κυριακή,οπότε δεν μπορώ την Μεγάλη Εβδομάδα.

Θα πάρω άμα είναι αύριο τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και θα σου πω.

Διαφημίσεις

Το πήρα και μόνο που το διάβασα ανατρίχιασα, μου σπάνε τα νευρα οι παλιοεκμεταλευτές, θέλω να τους φτύσω... Η ιατρική επιστήμη είναι για να βοηθάει τους ανθρώπους και όχι να θησαυρίζουν οι επιτήδειοι...με όλα αυτά δεν θα ξαναπροσπαθήσω ποτε για εξωσωματική...τους έχω σιχαθεί.

Οχι ρε μωρό δεν είναι όλοι το ίδιο, πρέπει να προσπαθούμε.

Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω εκεί που είμαι.

Το συγκεκριμένο εν το μεταξύ το έχουμε αναφέρει εδω μέσα. ....

url]

Roubaki μου καλησπέρα.

Σου έστειλα και σένα πμ

Ζεττάκι μου το έλαβα.Ευχαριστώ,αν και το link δεν μου ανοίγει.Κατάλαβα ποιοί είναι όμως.Ρε παιδιά τι εκμετάλλευση είναι αυτή!!!!!Δεν ντρέπονται λίγο????Λίγα βγάζουν ρε γαμώτο αν θα έκαναν κανονικά τη δουλειά τους και θέλουν και παρανομίες????Έχω μια γνωστή,που έκανε 6 ή 7 εξωσωματικές και είχε συνέχεια αποβολές και ΚΑΝΕΙΣ δεν την είχε βάλει να κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας!!!!!!!!Και τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα που έχανε τα μωρά!!!!Ο τελευταίος γιατρός τις έκανε τις εξετάσεις αυτές και τώρα έχει 2 υπέροχα αγοράκια,άλλα έχασε πολύ χρόνο,πολύ χρήμα και φυσικά είχε και μεγάλο ψυχολογικό κόστος.

Διαφημίσεις

Εγώ εντωμεταξύ πήρα στο κέντρο τηλέφωνο να μου γράψουν τις επιπλέον εξετάσεις που χρειάζονται για την επιτροπή και την Μ.Τρίτη που θα είμαι στην τρίτη μέρα θα πάω να τις κάνω.Οπότε μετά μένει μόνο το σπερμοδιάγραμμα,που πρέπει να γίνει αρχές Μάη,οπότε πάμε για μετά το Πάσχα.Έχω τρομερή αγωνία για το νέο σπερμοδιάγραμμα.

Δημητρούλα στον γιατρό θα πάω μετά το Πάσχα,γιατί είχα ξεχάσει ότι μου έρχεται περίοδος την Κυριακή,οπότε δεν μπορώ την Μεγάλη Εβδομάδα.

Θα πάρω άμα είναι αύριο τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και θα σου πω.

Ναι αγαπούλα μου, όποτε θες να παμε και μαζί αν θες να πιούμε και καφέ.

Να προτείνω και κατι ακόμα?

Να κάνει ΠΡΩΤΑ ο άντρας σου το σπερμοδιαγραμμα και μετά να πας στο γιατρο.

Να το έχεις στα χέρια σου δηλαδή οπως κι εγω.

Που θα το κάνεις?

Στο Λυμπε?

Ο γιατρός πάντως, πέταξε απο τα χέρια του τα αλλα τα πιο παλιά που ειχα και λεει "θα δω μόνο του Λυμπε που είναι ο καλύτερος, οι άλλοι ουτε καν τον πλησιάζουν"...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ζεττάκι και Αναστασία καληνύχτα αγαπούλες!!!!

Πάντως συμφωνώ κάπως με τη Ζέττα,αλλά καταλαβαίνω και την Αναστασία.Σίγουρα υπάρχουν σοβαροί επιστήμονες που κάνουν πολύ καλή δουλειά και μας βοηθάνε.Όμως άμα την έχεις πατήσει τόσες φορές νιώθεις κουρασμένη και πολλές φορές αβοήθητη.Τι να κάνουμε ρε κορίτσια χρειάζεται προσπάθεια.

Δηλαδή το ποσο ειναι για οταν μαζεψεις 5 ωάρια σωστα?

θα κάνω φυσικους δε θελω να παρω αλλα φάρμακα προς το παρόν...

leuta eisai ksanthiaaaaaa !!!!!

Vre sou leo oti to poso pou tha pliroso einai 2200 osa kai na mazepso. Na kano kai 10 mines fisikous tha dino 100 eur kathe mina kai meta stin emvriometafora tha doso 2200-1000 (ta edosa eidi se 10 mines)=1200.

Katalaves tora?

Yv7Sp2.png

Ναι αγαπούλα μου, όποτε θες να παμε και μαζί αν θες να πιούμε και καφέ.

Να προτείνω και κατι ακόμα?

Να κάνει ΠΡΩΤΑ ο άντρας σου το σπερμοδιαγραμμα και μετά να πας στο γιατρο.

Να το έχεις στα χέρια σου δηλαδή οπως κι εγω.

Που θα το κάνεις?

Στο Λυμπε?

Ο γιατρός πάντως, πέταξε απο τα χέρια του τα αλλα τα πιο παλιά που ειχα και λεει "θα δω μόνο του Λυμπε που είναι ο καλύτερος, οι άλλοι ουτε καν τον πλησιάζουν"...

Έτσι λέω αγάπη να πάω στον Λύμπε.Δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο αγαπούλα μου,έχεις και εσύ πολλά να κάνεις.Αν όμως έχεις όρεξη και χρόνο με χαρά να πάμε μαζί και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά να πιούμε καφεδάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...