Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακαρι!!! κοριτσακι μου!!! αλλα, θα ερθεις και εσυ μια βολτα προς Χιο, ξερω θα ειναι δυσκολο λογο της εγκυκοσηνης σου!!!

Λινακι μου μικρο! Ουτε στη Χιο έχω πάει! ουτε στη Σαμο που είναι η ΡΙΚΑ νομιζω! So its meant to be! Τα ταξιδια μου για τα επομενα χρονια are set! :tongue:

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

ANASTASIA μου έχεις δίκαιο... Γιαυτό είναι σημαντικό να έχουμε ένα γιατρό που νοιάζεται και εμπιστευομαστε.... Αν δεν μας κάνει πάμε αλλού είναι δικαιωμά μας να ζηταμε το καλύτερο, εξάλλου γιαυτό πληρώνουμε τόσα λεφτα....

ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙ μου τρελλό μου, 2 μερούλες έμειναν! Αχ τώρα το σκέφτηκα ότι θα πάω Πάφο το σκ, θα τρέχω να βρω wfi να μαθω τα νέα σου θα σκάσω!!!

Dada μου λυπάμαι και γω που σου συμπεριφέρθηκε έτσι ο πεθερός σου... Φτάνει να εχεις τη συμπαρασταση και την αγαπη του αντρα σου αυτό ειναι το πιο σημαντικό, και αυτός φαινεται να σε λατρευει!

kelly περαστικουλια και να φορας μασκα!!!! Αντε είναι και αποκριες τωρα! χιχιχι

christine29, mimitra moy που ειστε κορίτσια πως τα πατε????

xxxxxx

Είχα έρθει το 2000 στην Κυπρο, έχω πάει Λεμεσσό, Πάφο, Αγ. Ναπα.Μου άρεσε πάρα πολύ ένα χωριό που είχε ωραίες ταβερνες με τέλειο φαγητο

Γερμασόγια αν θυμάμαι καλά.Μέναμε στο Grand Resort(πανακριβο και η Λεμεσός πανάκριβη)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΘΑ ΕΡΘΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.......ΚΑΙ.......ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.......ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!

Να ερθεις !!! θα χαρω παρα πολυ!!! θα ειμαστε σουπερ εγκυουλες!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Λινακι μου μικρο! Ουτε στη Χιο έχω πάει! ουτε στη Σαμο που είναι η ΡΙΚΑ νομιζω! So its meant to be! Τα ταξιδια μου για τα επομενα χρονια are set! :tongue:

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Eδω ειμαι!!ειχα 3 το 1 ηταν εκει που επρεπε να ειναι τα αλλα 2 ηταν στον τραχηλο γι αυτο κ τοσο αιμορραγια ο αιμοτικριτης 18 ηταν σπανια περιπτωση 1 στις 10000 κφυσικα το επαθα εγω...αφου ζω ειμαι τυχερη.....τα μωρακια τα εχασα φυσικα ο γιτρος ειπε αυτο που μας ανδιαφερει εισαι εσυ

RwXQp2.png

Eδω ειμαι!!ειχα 3 το 1 ηταν εκει που επρεπε να ειναι τα αλλα 2 ηταν στον τραχηλο γι αυτο κ τοσο αιμορραγια ο αιμοτικριτης 18 ηταν σπανια περιπτωση 1 στις 10000 κφυσικα το επαθα εγω...αφου ζω ειμαι τυχερη.....τα μωρακια τα εχασα φυσικα ο γιτρος ειπε αυτο που μας ανδιαφερει εισαι εσυ

Εννοείται ότι το πιο σημαντικό είσαι εσύ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΑΧ ΒΡΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..??????????

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..!!!!!!!!!!

ANASTASIA ναι αγάπη!!! Ο αντρας μου ειναι λεμεσιανος αλλά μένουμε Λευκωσία. όταν χτίσουμε στη Λεμεσο να ερχεστε να σας φιλοξενουμε και θα ειναι τέλεια!!!! Τώρα την εχουν φτιαξει κιολας και έγινε κουκλι!!! Το 2000 που πηγες δεν ηταν έτσι!

ΑΝΙΤΑΚΙ έτσι να το κανουμε! Ζακυνθο και μετα Χιο!!!!Ακους ΛΙΝ θα σου κατεβουμε μαζί! χιχιχι

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα θα πω τη γνώμη μου για τις αποτυχίες που έχουμε, είναι η γνώμη μου και όποιος θέλει συμφωνεί και οποιος θέλει δεν συμφωνει.

Σήμερα απέτυχε Η Leuta και έχω πολυ στεναχωρηθεί, πριν λίγο καιρό ήταν το Λινάκι, η Mimitra, το zamponelaki, το Ανιτάκι,η Dada, εγώ και ένα σωρό άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.Οταν πάμε στους γιατρούς μας να μας πουν τη έφταιξε, όλες έχουμε ακούσει ένα "απλά δεν έτυχε", ή "δεν ήταν ανοιχτό το παράθυρο εμφυτευσης", ή "έλα να κάνουμε μια ακόμη μήπως είμαστε πιο τυχεροι αυτή τη φορά".

Λοιπόν τα νεύρα μου, δεν ρισκάρω την υγεία μου και τα ωραία μου τα λεφτουδάκια για ένα απλό "δεν έκατσε".Γι' αυτό τους πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για να μου δώσουν τουλάχιστον να καταλάβω τι έφταιξε και δεν έγινε, την αλήθεια όμως όχι σήμερα αυτό και αύριο το άλλο.

Mίλαγα πριν με το Λινάκι και μου λέει ανεξήγητη υπογονιμοτήτά(μετά από 9 προσπάθειες, ΕΛΕΟΣ).

Διαβαζω τώρα το Λετάκι, λέει θα πάω να κάνω και καρυότυπο και ΝΚ, επειδή της το έιπαμε εμείς και όχι επειδή της το είπε ο Γιατρός της.

Σύγνώμη ρε κορίτσια τότε για ποιό λόγω τους πληρώνουμε?Αφου πραγματικά γίναμε εμείς γιατροί του εαυτού μας...

Θα θεωρούσα πολύ πιο έντιμο, να μας λέγαν "αυτό δεν το ξέρω, δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητας, πηγαινε εκεί.."

Ή όταν λες έχω ένα μεγάλο κέντρο εξωσωματικής πρέπει ιατρικώς να καλύπτεις με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και άλλες ειδικότητες γιατρών που έχουν να κάνουν με την υπογονιμότητα.Και όχι να ψαχνόμαστε εμείς στα κουτουρου μια εδώ, μια εκεί μια παραπέρα.

ΕΛΕΟΣ...

ΠΕΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Θεε μου, εξωμήτριο στον τράχηλο! Πρώτη φορα ακουσα... Και το άλλο που ήταν στη μητρα δεν μπορούσαν να το σώσουν :|???

Αχ και αιματοκρίτης 18?? Φανταζομαι πόσο αίμα έχασες.. Ο Θεός σε φύλαξε καλή μου όμως ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έπαθες....

Τί ατυχια τι κριμα ευτυχώς που είσαι καλα καλή μου και θα ξαναπροσπαθήσεις και θα το πετύχεις δεν γινεται... Καλή ανάρρωση και κουράγιο, εδω είμαστε εμεις.χχχχχ

mlqnp3.png

ANASTASIA ναι αγάπη!!! Ο αντρας μου ειναι λεμεσιανος αλλά μένουμε Λευκωσία. όταν χτίσουμε στη Λεμεσο να ερχεστε να σας φιλοξενουμε και θα ειναι τέλεια!!!! Τώρα την εχουν φτιαξει κιολας και έγινε κουκλι!!! Το 2000 που πηγες δεν ηταν έτσι!

ΑΝΙΤΑΚΙ έτσι να το κανουμε! Ζακυνθο και μετα Χιο!!!!Ακους ΛΙΝ θα σου κατεβουμε μαζί! χιχιχι

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ( ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙ )..!!!!

ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...