Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Eisai superrrrrr tote !!!

Ti proti kai tin deuteri fora poso htan i amh?

1η χαμηλή προς μετρια και τη 2η μετρια. Αλλα την πρωτην την εκανα σε απλο μικροβιολογικο Σερρες που μου εβγαλε και αλλα λαθος!:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

οταν έκανα την 1η Σερρες που ηταν χαμηλή, 2-3 εξωσωματικοι που πηγα μου ειπαν οτι οι ωοθηκες μου δε συμβαδιζουν με την ΑΜΗ ειναι πολυ καλυτερες..ετσι την ξανακανα

Λες ομως να χω κατι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΕΤΣΙ;ΝΑΙΝΑΙ ΨΑΞΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΜΗ,ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ;ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ

οταν έκανα την 1η Σερρες που ηταν χαμηλή, 2-3 εξωσωματικοι που πηγα μου ειπαν οτι οι ωοθηκες μου δε συμβαδιζουν με την ΑΜΗ ειναι πολυ καλυτερες..ετσι την ξανακανα

Λες ομως να χω κατι???

San ti diladi ???

Ase tis ma@#!la#@$ies kai ksekina kai goutsou goutsou !!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Κατάψυξη δεν εχω 6 ειχα κανει τα 4 άδεια :shock:

Κανω γουτσου γουτσου η κακομοιρα αλλα ειναι δυσκολο....

Εχω ελπίδα με τους φυσικους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Emena tha mou eperne 100 eur kathe fora pou tha ekana oolipsia kai meta tha ta aferouse apo to sinoliko poso ton 2200 (mpori kai ligotero mou eipe).

2200 για να σου μαζεψει ποσα?

εμενα μου ειπε 3000 και κατι οταν μαζευτουν 3....

ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Emena i mia prospathia (oolipsia + emvriometafora) kostizei 2200.

Autos mou eipe kathe oolipsia 100 (5 oolipsies 500) opote otan tha kano tin emvriometafora tha pliroso 2200-500 = 1700 (tin diafora mono epeidi eidi edosa 500)

Pola einai ta 3000 !!!!!!

Kai giati na kaneis tous fisikous ?

Yv7Sp2.png

ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Με μπέρδεψες κοριτσάκι...Κατάλαβα ότι έχεις κάνει 3 ΑΜΗ και οι τρεις ήταν διαφορετικές, καλά βέβαια αυτό δεν μας απασχολέι.Τι φάρμακα σου είχαν δώσει και έκανες τόσα λίγα αυγουλάκια?Και στις 3 προσπάθειες τα ίδια φάρμακα πήρες?Αφού η ΑΜΗ και οι άλλες ορμονικές είναι καλές..τότε τι συμβαίνει?Τι ρώτησες?Τι σου είπε?

3000 για φυσικό εγώ προσωπικά τα θεωρώ πολλά...παζάρια έκανες?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Με μπέρδεψες κοριτσάκι...Κατάλαβα ότι έχεις κάνει 3 ΑΜΗ και οι τρεις ήταν διαφορετικές, καλά βέβαια αυτό δεν μας απασχολέι.Τι φάρμακα σου είχαν δώσει και έκανες τόσα λίγα αυγουλάκια?Και στις 3 προσπάθειες τα ίδια φάρμακα πήρες?Αφού η ΑΜΗ και οι άλλες ορμονικές είναι καλές..τότε τι συμβαίνει?Τι ρώτησες?Τι σου είπε?

3000 για φυσικό εγώ προσωπικά τα θεωρώ πολλά...παζάρια έκανες?

Μπα, εδω είσαι κι εσύ?

Πως και δε σκαβεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ααααααααα τσσσαααααααααα

έφτασα και εγώ.....

τι μου κάνετε ομορφιές μου ???????

Ποιες είναι εδώ??

Μόρφω άκουσα για τους γιατρούς και φυσικά σαν "γνήσιο λαγωνικό" έμαθα και όνομα.

url]

ααααααααα τσσσαααααααααα

έφτασα και εγώ.....

τι μου κάνετε ομορφιές μου ???????

Ποιες είναι εδώ??

Μόρφω άκουσα για τους γιατρούς και φυσικά σαν "γνήσιο λαγωνικό" έμαθα και όνομα.

Για πες για πες...

Καλησπέρα μωρό μου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...