Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν είναι πιο ωραίος από αυτή την φωτο που έβαλε η Kale αλλά και εμένα δεν είναι του γούστου μου επειδή είναι ξανθός και από τους ξανθούς μου αρέσει μόνο ο Brad pit και αυτός στα νιάτα του όχι τώρα.Βέβαια γούστα είναι αυτά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

:?Κουκλίτσες μου τι παθατε και εχετε ξεσηκώσει τα σπιτακια σας τα όμορφα εγω βαριέμαι να κάνω δουλειες αλλα τώρα ευτυχως εχω δικαιολογία, πάντως αυτή η μανία που εχει πιάσει την Αναστασία ειναι και ορμονολογικής φύσης νομίζω, Αναστασια καλα σου λεει η προεδρος ομως ηρεμησε παιδι μου οχι βαριες δουλειες.

Η Αννιτα που πήγε χαθηκε? μαλλον για πόδήλατο την επρηξα φαινεται.

Dada κι εσυ που εξαφανίστηκες εχει παει για ερωτικό δείπνο με τον Ζαχαρία??? κερακια κτλ? α ρε με εχει βαρεσει ή αγ......ια στο κεφαλι. αχ βαχ.

Leuta χαλαρωσε κι οταν συνελθεις ψυχολογικα συνεχισε τη μαχη κι εγω πολλες φορες τα εχω παρατήσει ειχα σιχαθει να ακουω για εξωσωματική αλλα ηταν η μοιρα μου τελικα.

Harry μπραβο γλυκεια μου εισαι σε καλο δρομο εμπιστεψου τον γιατρο σου και με καλη τύχη και πίστη θα ερθει το μωρακι.

Kale θα συμφωνήσω χαλια ο τύπος, θελω κι εγω να μαθω να κατεβάζω απο το ιντερνετ τραγούδια και ταινιες αλλα πως ??? οεο ποια θα με εκπαιδευσει μην κανω καμια χαζομαρα κι ερθει το ηλεκτρονικο εγκλημα και με συλλαβει.?κατι τετοια εχω ακουσει και φοβαμαι.

τρεχω για σουλειμαν.... καληνύχτα κούκλες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε....

ΑΜΗ= 3,64!!!! Η γιατρος επαθε πλακα...δε μπορουσε να καταλαβει γιατι εκανα τοσα λιγα...επρεπε πανω απο 10....γενικώς συζητησαμε τα εξης:

1. Λίγα αυγα εκανα μαλλον γιατι πηρα και και φαρμακο με lh (pergoveris) το οποιο μαλλον δε μου ταιριάζει...αρα αν ξανακανω διέγερση πρεπει να μη πάρω καποια φάρμακα. Πιστευει οτι ισως επαιξαν αρνητικο ρολο ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣ που επαιρνα cyclacur. Eιπε να μην ξαναπαρω προς το παρον και ας εχω μεγάλο κύκλο...
  2. Αυτη θεωρει οτι ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ καθε φορα εμφυτευση ειναι πολύ καλό σημάδι αυτο και απλα κατι παιζει φαρμακευτικα και οχι οργανικα
  3. Πιθανον να φταιει η προγεστερονη που πεφτει η χοριακή, την αλλη φορα θα τη προσέξουμε.
  4. Ηταν η πρωτη γυαναικολογος που δεν ηταν αρνητικη να ελεγξω τα NK...
  5. Μου κανε υπέρηχο, εκανα ωορρηξία, ενδομήτριο 7,7. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημαν το 7 εχει καλή αγγείωση...προβλημα υπαρχει οταν εχεις 3 ή 4 ενδομήτριο
  6. Της ειπα για φυσικούς, ηταν υπερ, απλα με τον τεράστιο κύκλο θα δυσκολευτουμε λιγο αλλα ειπε να το κάνουμε.
  7. DADA τι τιμες σου ειπαν για φυσικους? εμένα 3 φυσικοι επιτυχημενοι (αλλιώς δε χρεώνουν = 1 εξωσωματικη) Πολλα μου φάνηκαν...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπραβο Εφουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Τελεια τα αποτελεσματα σου!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα πανε καλα στο λεω!!!!

Αμαν αυτα τα cyclacur ολο προβληματα δημιουργουν ουτε να τα δω

Χαρηκα πολυ κοπελα μου!!!!!!!!!!

Kalhspera koritsakia mou !!!

Piga mia voltitsa me tin koumpara mou sto Avenue kai tora tous perimeno na erthoun sto spiti mou.

Labrinoula mou den mas vlepo gia tetia, poli arnisi kai autos kai egw. Kapia stigmi tha mas erthei ...

Morfw egw eida stis eidisis gia ta farmaka. Lene gnostos giatros apo gnosto kentro.

mimitra, Anastasia kai kale eiste treles !!!! Gelasa poli me auta pou grafate.

Harry mou elpizo oti ola kala tha pane me tin isteroskopisi kai grigora na ta valeis ta mparmpa stathis sou !!!

leuta pou eisai ;;;

Antakiiiiiiiiiiiiiiiii esu pou eisai ;;;

Yv7Sp2.png

Λαμπρινουλα μου εχεις δικιο νομιζω οτι ειμαι σε καλη σειρα τωρα..

Ευμορφια πιασανε ιατρους στη Θεσσαλονικη????Δεν εμαθα!!!!!!!!!!!!!!!Ποιους??

ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΦΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε....

ΑΜΗ= 3,64!!!! Η γιατρος επαθε πλακα...δε μπορουσε να καταλαβει γιατι εκανα τοσα λιγα...επρεπε πανω απο 10....γενικώς συζητησαμε τα εξης:

1. Λίγα αυγα εκανα μαλλον γιατι πηρα και και φαρμακο με lh (pergoveris) το οποιο μαλλον δε μου ταιριάζει...αρα αν ξανακανω διέγερση πρεπει να μη πάρω καποια φάρμακα. Πιστευει οτι ισως επαιξαν αρνητικο ρολο ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣ που επαιρνα cyclacur. Eιπε να μην ξαναπαρω προς το παρον και ας εχω μεγάλο κύκλο...
  2. Αυτη θεωρει οτι ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ καθε φορα εμφυτευση ειναι πολύ καλό σημάδι αυτο και απλα κατι παιζει φαρμακευτικα και οχι οργανικα
  3. Πιθανον να φταιει η προγεστερονη που πεφτει η χοριακή, την αλλη φορα θα τη προσέξουμε.
  4. Ηταν η πρωτη γυαναικολογος που δεν ηταν αρνητικη να ελεγξω τα NK...
  5. Μου κανε υπέρηχο, εκανα ωορρηξία, ενδομήτριο 7,7. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημαν το 7 εχει καλή αγγείωση...προβλημα υπαρχει οταν εχεις 3 ή 4 ενδομήτριο
  6. Της ειπα για φυσικούς, ηταν υπερ, απλα με τον τεράστιο κύκλο θα δυσκολευτουμε λιγο αλλα ειπε να το κάνουμε.
  7. DADA τι τιμες σου ειπαν για φυσικους? εμένα 3 φυσικοι επιτυχημενοι (αλλιώς δε χρεώνουν = 1 εξωσωματικη) Πολλα μου φάνηκαν...:(

3,64 ??? Exis polikistikes ???

Emena tha mou eperne 100 eur kathe fora pou tha ekana oolipsia kai meta tha ta aferouse apo to sinoliko poso ton 2200 (mpori kai ligotero mou eipe).

Yv7Sp2.png

3,64 ??? Exis polikistikes ???

Emena tha mou eperne 100 eur kathe fora pou tha ekana oolipsia kai meta tha ta aferouse apo to sinoliko poso ton 2200 (mpori kai ligotero mou eipe).

Όχι δεν εχω....Ημουν στην κατηγορια 2,00-4,00 (υψηλή)

Πιο φθηνα σου ειπε εσενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Λες να χω κατι????????????????????Γι αυτο ειναι τοσο υψηλη???:confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...