Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!!!!!

mimitroula μου μην αγχωνεσαι μια χαρα εισαι αφου ο ιατρος σου λεει οτι δε χρειαζεσαι αλλη εξεταση θα ξερει..Μην αγχωνεσαι εγω πιστευω εισαι μια χαρα δεν εχεις κανενα προβλημα!!!

Leuta μου τι επαθες κοριτσακι αγχωθηκες για την ΑΜΗ?Μη στεναχωριεσαι καλη μου περιμενω καλα νεα!!!!!

Διαφημίσεις

Kορίτσια είναι καμιά εδώ για κουσ κους γιατί μετά παω για πλύσιμο χαλιών...

Τώρα που το σκεφτομαι.....

:evil:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ? :evil:

Τώρα θα τα ακούσεις για τα καλά! !

Τι χαλιά πας να πλύνεις μαρή? :evil:

Δεν είπαμε οτι οσο περιμένουμε την Αλέκα δεν κάνουμε βαριές δουλειές? :evil:

Κι αν έχει γίνει κάτι?

Γιατί να ρισκάρεις πράματα και καταστάσεις?

Ναι! Παρε και μια βαριοπούλα και γκρέμισε και κανένα τοιχο!

Και που είσαι?

Οταν τελειώσεις, σήκωσε και κανένα δεκακιλο τενεκε με λάδι! :evil:

Δάσκαλε που δίδασκες....:evil:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΗΣ ΛΕΩ?

Δεν είπα να μπαίνουμε σε γυάλα οταν περιμένουμε την Αλέκα, αλλα οχι και χαλιά.

Αδιαθετησε πρώτα κυρία μου (χτυπα ξυλο) και μετα κάνε δουλειές!

Χα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας και παλι!!!!!

mimitroula μου μην αγχωνεσαι μια χαρα εισαι αφου ο ιατρος σου λεει οτι δε χρειαζεσαι αλλη εξεταση θα ξερει..Μην αγχωνεσαι εγω πιστευω εισαι μια χαρα δεν εχεις κανενα προβλημα!!!

Leuta μου τι επαθες κοριτσακι αγχωθηκες για την ΑΜΗ?Μη στεναχωριεσαι καλη μου περιμενω καλα νεα!!!!!

Γεια σου Harry μου αγαπημένο.

Ναι μωρέ, μάλλον δε χρειάζεται να την κανω.

Αν ήταν θα μου το έλεγαν τοοοοοοσοι γιατροί που εχω πάει.

Εσύ καρδιά μου καλα είσαι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σου Harry μου αγαπημένο.

Ναι μωρέ, μάλλον δε χρειάζεται να την κανω.

Αν ήταν θα μου το έλεγαν τοοοοοοσοι γιατροί που εχω πάει.

Εσύ καρδιά μου καλα είσαι?

Καλα ειμαι αλλαξα κεντρο ειμαι θεσσαλονικη τωρα σε ενα πολυυυυυυ καλο ιατρο!Αλλα βρεθηκε ενα μικρο πολυποδακι και πρεπει να το αφαιραισω δυστυχως...Θα περασει και αυτο που θα παει..Εσυ ζουζου?ολα καλα??

Διαφημίσεις

Πολυ καλα της λες mimitroula!!!!Ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι εγκυοςνα προσεχει!!

Ευχαριστώ Harry μου...

Μα βγαίνω απο τα ρούχα μου με την παλαβή!

Μόνο σε εμας ξέρει να κάνει κήρυγμα: "Βαλτε μαξιλάρι, μη σηκωνεστε μετα το σεξ, μην κανετε μπανιο, σταματήστε τις φίφες...." (:oops: sorry για τη φράση)

Αλλά όταν αφορά τον εαυτό της, δε σκέφτεται σωστά!

ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΜΑΡΗ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ!:evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλα ειμαι αλλαξα κεντρο ειμαι θεσσαλονικη τωρα σε ενα πολυυυυυυ καλο ιατρο!Αλλα βρεθηκε ενα μικρο πολυποδακι και πρεπει να το αφαιραισω δυστυχως...Θα περασει και αυτο που θα παει..Εσυ ζουζου?ολα καλα??

Αυτό το πολυποδακι εμποδίζει τη δουλειά μας?

Εγω καλα είμαι. Δεν πέτυχα την ωορηξία 2 μήνες σερι και εχω θυμωσει με τη χαζομάρα μου και την αμελεια μου και την αφηρημαδα μου, αλλά και πάλι δοξαζω το Θεό κάθε μέρα για οσα μου έχει χαρίσει.

Για τα υπόλοιπα εχει ο Θεός.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τώρα που το σκεφτομαι.....

:evil:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ? :evil:

Τώρα θα τα ακούσεις για τα καλά! !

Τι χαλιά πας να πλύνεις μαρή? :evil:

Δεν είπαμε οτι οσο περιμένουμε την Αλέκα δεν κάνουμε βαριές δουλειές? :evil:

Κι αν έχει γίνει κάτι?

Γιατί να ρισκάρεις πράματα και καταστάσεις?

Ναι! Παρε και μια βαριοπούλα και γκρέμισε και κανένα τοιχο!

Και που είσαι?

Οταν τελειώσεις, σήκωσε και κανένα δεκακιλο τενεκε με λάδι! :evil:

Δάσκαλε που δίδασκες....:evil:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΗΣ ΛΕΩ?

Αδιαθετησε πρώτα κυρία μου (χτυπα ξυλο) και μετα κάνε δουλειές!

Χα!

Ελα ρε συ προεδρούλη μου μην μου φωνάζεις, μόνο 1 χαλί έπλυνα και τα 3 της κρεβατοκάμαρας...αλλά δεν τα σήκωσα...μόνο τα έπλυνα...

Δηλαδή δεν έπρεπε να τα πλύνω???:?:-?:?:-?:?

Και ποιός να μου τα έπλενε?????οεο?????

Η φιλενάδα μου που έναι έγκυος όταν ήταν στον 3ο μήνα είχε πάει στις ελιές...δεν έκανε και πολύ βαριά δουλειά αλλά δεν έπαθε και τίποτα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το πολυποδακι εμποδίζει τη δουλειά μας?

Εγω καλα είμαι. Δεν πέτυχα την ωορηξία 2 μήνες σερι και εχω θυμωσει με τη χαζομάρα μου και την αμελεια μου και την αφηρημαδα μου, αλλά και πάλι δοξαζω το Θεό κάθε μέρα για οσα μου έχει χαρίσει.

Για τα υπόλοιπα εχει ο Θεός.

Βασικα μειωνει τα ποσοστα φυσιολογικης συλληψης 20%και της εξωσωματικης γονιμοποιησης.Οποτε εμας ειναι ηδη μαλλον χαμηλα και θα το βγαλω τον αλλο μηνα.Πρεπει να φερω και τα εμβρυα απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και θα δουμε μαλλον καλοκαιρακι με βλεπω για αλλη προσπαθεια!

Μην αγχωνεσαι εσυ για την ωορρηξια παρε τεστακια!!ειμαι σιγουρη αργα η γρηγορα θα ερθει το μωρακι!!Μην τα βαζεις με τον εαυτο σου καλη ψυχολογια οσο γινεται βεβαια!!Και ποτε δεν ξερεις ποτε ερχεται η συλληψη!!!!!!!!!

Βασικα μειωνει τα ποσοστα φυσιολογικης συλληψης 20%και της εξωσωματικης γονιμοποιησης.Οποτε εμας ειναι ηδη μαλλον χαμηλα και θα το βγαλω τον αλλο μηνα.Πρεπει να φερω και τα εμβρυα απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και θα δουμε μαλλον καλοκαιρακι με βλεπω για αλλη προσπαθεια!

Μην αγχωνεσαι εσυ για την ωορρηξια παρε τεστακια!!ειμαι σιγουρη αργα η γρηγορα θα ερθει το μωρακι!!Μην τα βαζεις με τον εαυτο σου καλη ψυχολογια οσο γινεται βεβαια!!Και ποτε δεν ξερεις ποτε ερχεται η συλληψη!!!!!!!!!

χαρά μου καλά θα κάνεις να το βγάλεις! καλοκαιράκι? ο expert λαμπρινη είπε μαϊο ιούνιο είναι η καλύτερη περίοδος για συλλήψεις :D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...