Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου είμαι εδώ είμαι από χτες και γω στο μητέρα αλλά στη παιδιατρικη γιατί η Ταλιμπάν τα πάθει όλα μαζί. Αύριο μάλλον θα βγούμε γράφω από I pad sorry για τις..... Κουλα μαύρες που ίσως διαβάσετε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχ φιλακια

Ρε μάτια μου σε παρακαλώ άσε κάποιον άλλο για αυτές τις δουλειές...Περαστικά στο Ταλιμπανάκι σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΝΑΙ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΒΡΕ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..!!!!!!!!!!!!

Μακαρι!!! κοριτσακι μου!!! αλλα, θα ερθεις και εσυ μια βολτα προς Χιο, ξερω θα ειναι δυσκολο λογο της εγκυκοσηνης σου!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Μακαρι!!! κοριτσακι μου!!! αλλα, θα ερθεις και εσυ μια βολτα προς Χιο, ξερω θα ειναι δυσκολο λογο της εγκυκοσηνης σου!!!

ΘΑ ΕΡΘΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.......ΚΑΙ.......ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.......ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ANASTASIA μου έχεις δίκαιο... Γιαυτό είναι σημαντικό να έχουμε ένα γιατρό που νοιάζεται και εμπιστευομαστε.... Αν δεν μας κάνει πάμε αλλού είναι δικαιωμά μας να ζηταμε το καλύτερο, εξάλλου γιαυτό πληρώνουμε τόσα λεφτα....

ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙ μου τρελλό μου, 2 μερούλες έμειναν! Αχ τώρα το σκέφτηκα ότι θα πάω Πάφο το σκ, θα τρέχω να βρω wfi να μαθω τα νέα σου θα σκάσω!!!

Dada μου λυπάμαι και γω που σου συμπεριφέρθηκε έτσι ο πεθερός σου... Φτάνει να εχεις τη συμπαρασταση και την αγαπη του αντρα σου αυτό ειναι το πιο σημαντικό, και αυτός φαινεται να σε λατρευει!

kelly περαστικουλια και να φορας μασκα!!!! Αντε είναι και αποκριες τωρα! χιχιχι

christine29, mimitra moy που ειστε κορίτσια πως τα πατε????

xxxxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...