Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια πάω για δουλειά.Θα τα πούμε το βράδυ!!!

Roubies εισαι σε σχολείο ή σε φροντιστήριο? Γερμανικά κάνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφτιαξα άλμπουμ με φωτο της σκυλίτσας μου.

Λέγεται Angie. Μπορείτε να το δείτε?

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ..!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΑΙ.......ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΑ...!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Roubies εισαι σε σχολείο ή σε φροντιστήριο? Γερμανικά κάνεις?

ΕΦΟΥΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΤΟ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ.....ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ..!!!!!!!!!!:shock::shock:

Καλημέρα τρελιάρα μου,που σε κολάσαν χθες οι άλλες!!!

Θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω τις οδηγίες σου!!!!Ξέρεις πόσο χρόνο μου πήρε για να μην πηγαίνω αμέσως στο μπάνιο????Αλλά τι να πω,αν δεν είναι βράδυ,ώστε να κοιμηθώ μετά νιώθω σαν χάνος να κάθομαι στο κρεβάτι.Μα καλά καμία άλλη δεν έχει το ίδιο θέμα με εμένα.Η μόνη σπαστικιά είμαι εγώ???Δάσκαλε θα προσπαθήσω πολύ σου δίνω το λόγο μου!!!!

ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΤΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΤΟ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ.....ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ..!!!!!!!!!!:shock::shock:

:shock:Pardon??:shock:

Μα τι είναι αυτά που διαβάζω?

Αλήθεια Ανιτάκι?

Πω πω....

Καλησπέρα είπα?

Καλησπέρα. ..

Leuta πήρες απάντηση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kουκλιτσες μου χαθηκα γιατι κι εγω σημερα με τετοια μερα δεν ηθελα να μαζυετω.

Αννιτακι ελπίζω να μην τον κούρεψες μόνη σου το καημένο το σκυλακι χι χι. γιατι βαριέσαι ε??? δεν ειπμε ποδήλατο???

Dada νομιζω οτι σήμερα πρεπει να βαλεις κατο τον Ζαχαρία και να κανεις αυτα που λεει η Αναστασια αντε βρε ξαναζεσταθειτε.

Marath με το καλο ξεκίνα και ευχομαι να πανε ολα καλα αν πας Αρκ πες του οτι θες ειδικη μεταχειριση γιατι εισαι απο μενα χι χι.

Roubies τερμα το πλύσιμο α πα πα.

Καλο απογευμα σε ολες.

Καταλαβα καλα? εμφανίστηκε η Christine η κύπρια αχ τι καλα.

Επίσης να υπενθυμίζω οτι την κόρη μου την εκανα με ΑΜΗ 0,55 και τωρα με 0,39 αρα ειπαμε η ποιοτητα μετραει δεν πειραζει ας εχουμε λίγα και καλα.

Φιλια!!!

Pink hat ευχομαι το καλήτερο πες μας νεότερα οταν μπορεις.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

καλά ρε Ανίτα θα με τρελάνεις?Χθες δεν κάναμε αυτή την συζήτηση για το στοματικό και προσπαθούσαμε να το εξηγήσουμε στην Leuta?Είσαι αλλού?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλά ρε Ανίτα θα με τρελάνεις?Χθες δεν κάναμε αυτή την συζήτηση για το στοματικό και προσπαθούσαμε να το εξηγήσουμε στην Leuta?Είσαι αλλού?

Ρε Αναστασία ΓΕΝΙΚΆ δεν κανει ή μόνο κατα την προσπάθεια? ??

Θα τρελαθούμε στο τέλος.

Εσυ ειπες μονο κατα την προσπάθεια και η Ανίτα γενικώς οτι δεν κάνει.

Τι ισχύει τελικά-οεο?:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε Αναστασία ΓΕΝΙΚΆ δεν κανει ή μόνο κατα την προσπάθεια? ??

Θα τρελαθούμε στο τέλος.

Εσυ ειπες μονο κατα την προσπάθεια και η Ανίτα γενικώς οτι δεν κάνει.

Τι ισχύει τελικά-οεο?:shock:

:D:D:D:D

Πόσο χαίρομαι καταρχήν που είσαι εδώ να κουβεντιάσω λίγο.Σήμερα έπεσε μπόλικη δουλίτσα και δεν μπήκα πολύ.

Λοιπόν εμένα η doctor μου είπε μόνο για τις γόνιμες, τον υπόλοιπο καιρό μπορούμε να το γλεντάμε αφοβα;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...