Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εχω πολύ αγχος για το απογευμα...

Εχω σημειωσει τις ερωτησεις που θελω να κανω τη γιατρο μου αλλα και πάλι δεν ξέρω αν θα τα θυμηθώ όλα...

Θα πάρω και την ΑΜΗ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣΠΡΕΣ,ΤΙ ΛΕΣ ΕΦΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ;

Εμένα επειδη η βαση μου ειναι πολυ σκουρη (καστανη πολύ σκούρη) μου αρεσουν οι πολυ ψυχρες ξανθιες ανταυγειες...σχεδον ασπρες γιατι κανουν αντιθεση με τη βαση και βγαινει πολυ ωαραιο αποτελεσμα...απλα καμια φορα δε μου τις βφάζουν τοσο ψυχρες αλλα πιο κιτρινες!

Εσενα κοριτσαρα μου η βαση σου τι χρωμα ειναι ακριβως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣΠΡΕΣ,ΤΙ ΛΕΣ ΕΦΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ;

Οταν υπάρχουν ασπρα πιστευω η ενιαια βαφή βολεύει περισσότερο γιατι απλα καθε μηνα κανεις τη ριχα και εισαι οκ...με τις ανταυγειες ειναι πιο πολυπλοκο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!

Θα τα καταφέρουμε που θα πάει.

Ξεκινάμε μετά το Πάσχα με επίσκεψη στον Τσίλι και

μετά θα κάνω κανά δυό επισκέψεις σε Αρκ.. και Μπαθ..

Μου είπαν για κάποιον Γεωργίου που είναι Ιασώ.

Ξέρει καμιά κοπέλα τίποτα?

Θα ανεβάσω φωτο της μπουμπούς μου-Αντζυ λέγεται.

Το σκυλάκι μου.

Εμένα επειδη η βαση μου ειναι πολυ σκουρη (καστανη πολύ σκούρη) μου αρεσουν οι πολυ ψυχρες ξανθιες ανταυγειες...σχεδον ασπρες γιατι κανουν αντιθεση με τη βαση και βγαινει πολυ ωαραιο αποτελεσμα...απλα καμια φορα δε μου τις βφάζουν τοσο ψυχρες αλλα πιο κιτρινες!

Εσενα κοριτσαρα μου η βαση σου τι χρωμα ειναι ακριβως?

ΣΚΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ.ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ

Διαφημίσεις

ΣΚΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ.ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ

Τοτε Μορφούλα καντα ψυχρες ανταυγειες που σου ελεγα..το θεμα ειναι οταν βγαινουν τα ασπρα δεν ξερω αν μπορεισ να κανεις ανταυγιες μονο στη ριζα και οχι ολοκληρες....εγω παω καθε 3-4 μηνες και τις κανω απο την αρχη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!

Θα τα καταφέρουμε που θα πάει.

Ξεκινάμε μετά το Πάσχα με επίσκεψη στον Τσίλι και

μετά θα κάνω κανά δυό επισκέψεις σε Αρκ.. και Μπαθ..

Μου είπαν για κάποιον Γεωργίου που είναι Ιασώ.

Ξέρει καμιά κοπέλα τίποτα?

Θα ανεβάσω φωτο της μπουμπούς μου-Αντζυ λέγεται.

Το σκυλάκι μου.

Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι.Απ'ότι έχω καταλάβει η ΑΜΗ δεν παίζει και τον σημαντικότερο ρόλο.Θα κάνετε αυτό που πρέπει και θα έρθει και το μωράκι.Τον γιατρό που λες δεν τον ξέρω,αλλά ίσως κάποια κοπέλα τον έχει ακουστά και ξέρει να σου πει.

Ανέβασε την φωτό.Αγαπώ πολύ τα ζωάκια,αλλά μένω σε διαμέρισμα και δεν μπορώ να έχω σκυλάκι.Όσο για γατούλες έχει ο άντρας μου αλλεργία στην τρίχα της γάτας,οπότε πάλι δεν γίνεται.

οχι και παραπληροφορηση...δικά σου λόγια ήταν το "δεν με κρατάει το κρεβάτι".

Ελπίζω όμως να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες μου.

Καλημέρα τρελιάρα μου,που σε κολάσαν χθες οι άλλες!!!

Θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω τις οδηγίες σου!!!!Ξέρεις πόσο χρόνο μου πήρε για να μην πηγαίνω αμέσως στο μπάνιο????Αλλά τι να πω,αν δεν είναι βράδυ,ώστε να κοιμηθώ μετά νιώθω σαν χάνος να κάθομαι στο κρεβάτι.Μα καλά καμία άλλη δεν έχει το ίδιο θέμα με εμένα.Η μόνη σπαστικιά είμαι εγώ???Δάσκαλε θα προσπαθήσω πολύ σου δίνω το λόγο μου!!!!

Εχω πολύ αγχος για το απογευμα...

Εχω σημειωσει τις ερωτησεις που θελω να κανω τη γιατρο μου αλλα και πάλι δεν ξέρω αν θα τα θυμηθώ όλα...

Θα πάρω και την ΑΜΗ.......

Το να σημειώνεις τις ερωτήσεις είναι η καλύτερη μέθοδος.Και εγώ το ίδιο κάνω.Με την κουβέντα θα σου έρθουν και οι υπόλοιπες.Και αν κάτι ξεχάσεις μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο μετά.Προσπάθησε να είσαι ήρεμη.Όλα θα γίνουν μάτια μου.Να μας ενημερώσεις.

Η pink hat πήγε στο γιατρό????Κορίτσι έχεις νεάκια???Ελπίζω και εύχομαι όλα να είναι καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...