Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ.....ΓΙΑΤΙ....

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ....ΧΩΡΙΚΑ ΜΟΥ ΥΔΑΤΑ....!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!;););)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες.

Εδώ είμαι και γω όλα καλά. Είδα τα μωράκια μου τη Δευτέρα έχουν γίνει σχεδόν ένα κιλό ο ένας! Εγώ έβαλα ακόμη ένα κιλό και έφτασα αισίως τα +15. Αυτή τη βδομάδα δε θα πάω δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη και έχω συσπάσεις.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και αγαπημένες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα μνμ ελπίζω να μην υπήρξαν άσχημα νέα από καμιά κοπέλα. Να ΄στε καλά όλες.

Φιλάκια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι πολυ που εισαι καλα και επανήλθες! Μη χανεσαι...ολες σε εψαχναν! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γεια σας κοπέλες.

Εδώ είμαι και γω όλα καλά. Είδα τα μωράκια μου τη Δευτέρα έχουν γίνει σχεδόν ένα κιλό ο ένας! Εγώ έβαλα ακόμη ένα κιλό και έφτασα αισίως τα +15. Αυτή τη βδομάδα δε θα πάω δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη και έχω συσπάσεις.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και αγαπημένες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα μνμ ελπίζω να μην υπήρξαν άσχημα νέα από καμιά κοπέλα. Να ΄στε καλά όλες.

Φιλάκια.

Agapoulaaaaaaa girises !!!!!!!!!!!!! Epitelous, mas elipses polu !!!!!

Xerome pou eisai kala kai pou einai kala k ta agorakia sou !!!

Poso evdomadon eisai tora;

Yv7Sp2.png

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ.....ΓΙΑΤΙ....

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ....ΧΩΡΙΚΑ ΜΟΥ ΥΔΑΤΑ....!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!;););)

Ωωωωωωωωωω γούτσου γούτσου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

μπουμπούκες μου εδώ είμαι....

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ....

Είχα τρεχάματα και δεν προλάβαινα να μπω στα κλεφτά μόνο μέσα στο λεωφορείο, σας διάβαζα όσο μπορούσα απο το κινητό, προσπάθησα εν τάχη να ενημερωθώ τώρα, όσο πρόλαβα γιατί έχετε και τον ασταμάτητο....

είστε όλες καλά? Χαίρομαι πολύ που περάσετε super στη συνάντηση σας, θέλω και εγώ. Πότε θα βρεθούμε όλες?

Αναστασάκι με συγκίνησες πολύ που με πηρες τηλ. και χάρηκα πολύ που άκουσα τη φωνούλα σου. Μπουμπού και εγώ δεν ήξερα οτι πριν την εμβρυομεταφορά δεν κάνει να κάνεις μπάνιο και πήγα και εγώ το ντουγάνι, φρεσκομπανιαρισμένη με τα αφρόλουτρα μου και την κόντρα μου φυσικά, μην μου φύγει καμιά τρίχα.....

(Ακούς Μόρφω, συγκινήθηκα)

Dadaki μου αν είναι για την απουσία μου να πληρώσω σε σένα......

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ...... ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ, ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ....!!!!!

Μόρφω μου, αυτό το μνμ είναι σχεδιασμένο να αυτοκαταστραφεί, φτάνει να με ξυπνάς κάθε πρωί.....

Εφούλα μου, σε ευχαριστώ βρε για το τραγουδάκι...

Όλες βασικά και κάθε μια χωριστά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Σας αγαπώ πολύ.

Ανιτάκι, μπράβο ρε μωρό, τώρα που όλα είναι καλά, πότε λες να ξεκινήσεις? Τρελοανιτάκι μου εσυ....

Χριστινάκι, τι καλά που είσαι πάλι εδώ, μας έλειψες και εσύ και τα μπεμπέ.

Το Χριστινάκι απο Αθήνα τι κάνει?

url]

μπουμπούκες μου εδώ είμαι....

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ....

Είχα τρεχάματα και δεν προλάβαινα να μπω στα κλεφτά μόνο μέσα στο λεωφορείο, σας διάβαζα όσο μπορούσα απο το κινητό, προσπάθησα εν τάχη να ενημερωθώ τώρα, όσο πρόλαβα γιατί έχετε και τον ασταμάτητο....

είστε όλες καλά? Χαίρομαι πολύ που περάσετε super στη συνάντηση σας, θέλω και εγώ. Πότε θα βρεθούμε όλες?

Αναστασάκι με συγκίνησες πολύ που με πηρες τηλ. και χάρηκα πολύ που άκουσα τη φωνούλα σου. Μπουμπού και εγώ δεν ήξερα οτι πριν την εμβρυομεταφορά δεν κάνει να κάνεις μπάνιο και πήγα και εγώ το ντουγάνι, φρεσκομπανιαρισμένη με τα αφρόλουτρα μου και την κόντρα μου φυσικά, μην μου φύγει καμιά τρίχα.....

(Ακούς Μόρφω, συγκινήθηκα)

Dadaki μου αν είναι για την απουσία μου να πληρώσω σε σένα......

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ...... ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ, ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ....!!!!!

Μόρφω μου, αυτό το μνμ είναι σχεδιασμένο να αυτοκαταστραφεί, φτάνει να με ξυπνάς κάθε πρωί.....

Εφούλα μου, σε ευχαριστώ βρε για το τραγουδάκι...

Όλες βασικά και κάθε μια χωριστά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Σας αγαπώ πολύ.

Ανιτάκι, μπράβο ρε μωρό, τώρα που όλα είναι καλά, πότε λες να ξεκινήσεις? Τρελοανιτάκι μου εσυ....

Χριστινάκι, τι καλά που είσαι πάλι εδώ, μας έλειψες και εσύ και τα μπεμπέ.

Το Χριστινάκι απο Αθήνα τι κάνει?

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και η Ζετα είναι εδώ σήμερα...αυτα είναι...

Λειπουν αρκετες όμως για να έχουμε απαρτία:(:(:(

Pink hat τώρα θυμήθηκα ότι θα πήγαινες γιατρό σήμερα, με τρελάναν οι άλλες και το ξέχασα...πες μας και εσύ τα νέα σου, ελπίζω να είναι όλα καλά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λοιπουν αρκετες όμως για να έχουμε απαρτία:(:(:(

Pink hat τώρα θυμήθηκα ότι θα πήγαινες γιατρό σήμερα, με τρελάναν οι άλλες και το ξέχασα...πες μας και εσύ τα νέα σου, ελπίζω να είναι όλα καλά.

καλώς την μου.;)

Πως πας βρε ζουζουνά? πολύ χάρηκα που σε άκουσα. Τι γλυκιά φωνούλα.

Ο μικρός σου πως τα πάει, συνεχίζεις ακόμα την εκπαίδευση του?

url]

Mimitroula, είσαι εδώ, τι κάνεις ζουζούνα μου?

Ελα μπέμπα, παρούσα! :-)

Τι κάνεις κοπελούδα μου?

Πανικός αυτές τις μέρες!

Εχω "καψει" μισο giga ίντερνετ με τις παλαβές εδω μεσα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλώς την μου.;)

Πως πας βρε ζουζουνά? πολύ χάρηκα που σε άκουσα. Τι γλυκιά φωνούλα.

Ο μικρός σου πως τα πάει, συνεχίζεις ακόμα την εκπαίδευση του?

Μια χαρά είναι πήγαμε για περπάτημα σήμερα και του βγήκε η γλώσσα έξω...

ξέχασα να πάρω νερό μαζί μου και λύσσαξε ο κακομοίρης.

και εγώ χάρηκα πολύ που σε άκουσα και θα έσκαγα αν δεν σε έπερνα..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λοιπουν αρκετες όμως για να έχουμε απαρτία:(:(:(

Σήμερα ήταν να παει?

Για υπέρηχο ή λόγω των καφέ κηλίδων?

Δε θυμάμαι γμτ.

Ελπίζω να είναι καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ελα μπέμπα, παρούσα! :-)

Τι κάνεις κοπελούδα μου?

Πανικός αυτές τις μέρες!

Εχω "καψει" μισο giga ίντερνετ με τις παλαβές εδω μεσα!

μπουμπού μου...

καλά είμαι, απλά μου έπεσαν πολλές δουλειές εξωτερικές να τελειώσω και τρέχω σαν τον Θ.Β. (Βέγγος)

Όντως ξεσαλώσατε, προσπαθώ να ανακτήσω το χαμένο έδαφος και δεν σας προλαβαίνω.

Είσαι καλά? Συνήλθατε καθόλου απο το κλίμα του μνημοσύνου? Και πάλι συλληπτήρια ψυχή μου, να είστε γεροί να τον θυμάστε.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...