Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ,ΕΓΩ ΑΠΟ 2005 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ,ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΧΑΣΑ 14 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΕΦΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ "ΠΕΘΑΙΝΩ" ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΒΡΕ ΜΟΡΦΩ ΜΟΥ.........

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΕΦΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ "ΠΕΘΑΙΝΩ" ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΒΡΕ ΜΟΡΦΩ ΜΟΥ.........

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 2ΜΕ3 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΜΩΣ

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 2ΜΕ3 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΜΩΣ

ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.....

ΘΑ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ.... ΚΛΑΡΚ......!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ 20,8 αν γινω 57 θα εχω 20.4

Γεια σου ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου!

ΜΟΡΦΩ οταν ειμαι μεσα δε μου μιλας και οταν λειπω λες τα "καλυτερα" :P

Μορφω μου καλύτερα να κανεις το συντομοτερο προσπαθεια αφου εισαι ετοιμη ψυχολογικα...εγψ αυτο με τα κιλα που λενε δεν το πολυπιστευω....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ γιατι οχι στοματικο? Τι σχεση εχει το σαλιο με το σπερμα που ειναι μεσα? Δεν εχει βγει ακομα.....Δηλαδή και ξενερωτο μαξιλάρι και οχι στοματικο?

Ε ρε τι τραβάω για να γινω μανα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΩΠΗΓΑΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ :oops: , να κατουρησω να φυγουν τα μικρόβια :oops:

Μετα το εμαθα οτι δεν κανει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γεια σου ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου!

Μορφω μου καλύτερα να κανεις το συντομοτερο προσπαθεια αφου εισαι ετοιμη ψυχολογικα...εγψ αυτο με τα κιλα που λενε δεν το πολυπιστευω....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ γιατι οχι στοματικο? Τι σχεση εχει το σαλιο με το σπερμα που ειναι μεσα? Δεν εχει βγει ακομα.....Δηλαδή και ξενερωτο μαξιλάρι και οχι στοματικο?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Edw eimai ...

Tora ta thelon ola auta to kerato mou mesa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pos ta thimounte ola stis 5 para den mporona to katalavo !!!!!!!!!!!!!!!

Tha milisoume se ligo ...

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ...?????????????

ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΩ........!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα ειμαι σπιτι, να κανω καμια δουλεια και θα παω με το ανηψι-γλύκα-κουκλί-βαφτιστηρι για λαμπαδα και δωρο πιο μετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ οταν επιστρεψεις θελω επιστημονικη εξήγηση!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γεια σου ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΡΗ;ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ;ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...