Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Απο που να αρχίσω τι διαβαζω 5 ωρες ελειψα και εγιναν τόσα πολλα.

Leuta μου γιατι ρε γαμωτο οντως κατι παει να γίνει για να ανεβαινει η χοριακή και μετα το διωχνει ο οργανισμός σου, δες και ΝΚ αλλα ολα ειναι σχετικα πηγαινε ομως και σε αλλο γιατρο να παρεις γνώμη δεν γίνεται να μην κολλανε τα σκασμένα. Εγω βεβαια ειχα κανει σχεδον ολες τις εξετασεις και παλι δεν κολλαγαν και οταν ρωτουσα ο γιατρος μου ελεγε κατι χρωμοσομικο στο εμβρυο ισως το ενδομήτριο να μην ήταν δεκτικό αυτη τη φορα... αλλα παντα μου ελεγε δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφησω να φύγεις απο δω χωρις να κάνεις ΄και δευτερο αυτος ειχε σκυλιασει ποιο πολύ απο μενα... Και οι γιατροι ομως δεν τα ξέρουν κι ολα απλα ειμαι κατηγορηματική οτι πρεπει να κανεις και ανοσολογικο ελεγχο ακομη κι αν ο γυναικολογος δεν το παραδεχεται. Τι να πω καλο κουραγιο και θα τα καταφερεις.

Dada μου τι βλακας ο πεθερος συγγνώμη κι ολας αλλα δεν ντρεπεται λιγακι, εσυ παιδακι μου θα μεινεις εγκυος και ας τους αλλους να χτυπιουνται εισαι μια κουκλα στο face.

Roubies θα βρεις ακρη ετσι που σου ειπα με την επιτροπή τουλαχιστον θα ξερεις απο την αρχη τι χαρτια σου λειπουν και αν θα σε περάσουν ή οχι.

ALEX G τι επαθες απιστευτο ακουγεται ενα ειναι το μωρακι ηταν περισσοτερα και παλλινδρομησαν? και γιατι η αιμοραγία τωρα πως εισαι δεν καταλαβα, κουραγιο και περαστικα.

ΛΙΝ πηγαινε οπωσδηποτε στο Locus medicus πριν κανεις οτιδήποτε, πολλα φιλια

ΑΝΝΙΤΑΚΙ σε παρακαλω πολύ το Σαββατο δεν ξερω τι θα κανεις αν δες εχεις χοριακή πανω απο 100 να μου τρυπήσεις τη μύτη. δεν γινεται πρεπει να χαρουμε λιγακι κι εμεις πρεπει να γελασει λιγο το χειλακι μας.

Christine1012 ANT1 ειναι η εκπομπη αλλα ακόμα δεν ειναι σίγουρο οτι θα παω.

Σχετικα με το magnamater που ρωταει μια κοπελλα εχει εκπτωση 25% στις εξετάσεις που ειναι ήδη υπερκοστολογημένες και θελει και συνδρομή 80 το χρονο απο οτι θυμάμαι, κατι πρεπει να κανουμε να ρίξουμε τις τιμες στους εξωσωματικούς δεν γίνεται πια μας εχουν σκίσει και καλα να πετυχαίναμε με την πρωτη. Εγω ετσι του ειπα του γιατρου μου και ηρθαμε πιο κοντα γιατρε θελω να κανω δευτερο παιδι αλλα δεν εχω λεφτα και να ειναι καλα ο ανθρωπος με βοηθησε παρα πολύ αφου του εκανα και δοσεις.

Πολλα φιλια σε ολες!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Και άντε μετά να ξεκινήσουμε μετά το Σάμο-Ζάκυνθο και τούμπαλιν...

Δεν είναι και μία διαδρομή ρε παιδί μου....

ΧΑΧΑΧΑ......ΕΛΑ ΝΤΕ.....ΘΑ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ..!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και τώρα θα πω τη γνώμη μου για τις αποτυχίες που έχουμε, είναι η γνώμη μου και όποιος θέλει συμφωνεί και οποιος θέλει δεν συμφωνει.

Σήμερα απέτυχε Η Leuta και έχω πολυ στεναχωρηθεί, πριν λίγο καιρό ήταν το Λινάκι, η Mimitra, το zamponelaki, το Ανιτάκι,η Dada, εγώ και ένα σωρό άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.Οταν πάμε στους γιατρούς μας να μας πουν τη έφταιξε, όλες έχουμε ακούσει ένα "απλά δεν έτυχε", ή "δεν ήταν ανοιχτό το παράθυρο εμφυτευσης", ή "έλα να κάνουμε μια ακόμη μήπως είμαστε πιο τυχεροι αυτή τη φορά".

Λοιπόν τα νεύρα μου, δεν ρισκάρω την υγεία μου και τα ωραία μου τα λεφτουδάκια για ένα απλό "δεν έκατσε".Γι' αυτό τους πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για να μου δώσουν τουλάχιστον να καταλάβω τι έφταιξε και δεν έγινε, την αλήθεια όμως όχι σήμερα αυτό και αύριο το άλλο.

Mίλαγα πριν με το Λινάκι και μου λέει ανεξήγητη υπογονιμοτήτά(μετά από 9 προσπάθειες, ΕΛΕΟΣ).

Διαβαζω τώρα το Λετάκι, λέει θα πάω να κάνω και καρυότυπο και ΝΚ, επειδή της το έιπαμε εμείς και όχι επειδή της το είπε ο Γιατρός της.

Σύγνώμη ρε κορίτσια τότε για ποιό λόγω τους πληρώνουμε?Αφου πραγματικά γίναμε εμείς γιατροί του εαυτού μας...

Θα θεωρούσα πολύ πιο έντιμο, να μας λέγαν "αυτό δεν το ξέρω, δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητας, πηγαινε εκεί.."

Ή όταν λες έχω ένα μεγάλο κέντρο εξωσωματικής πρέπει ιατρικώς να καλύπτεις με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και άλλες ειδικότητες γιατρών που έχουν να κάνουν με την υπογονιμότητα.Και όχι να ψαχνόμαστε εμείς στα κουτουρου μια εδώ, μια εκεί μια παραπέρα.

ΕΛΕΟΣ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και τώρα θα πω τη γνώμη μου για τις αποτυχίες που έχουμε, είναι η γνώμη μου και όποιος θέλει συμφωνεί και οποιος θέλει δεν συμφωνει.

Σήμερα απέτυχε Η Leuta και έχω πολυ στεναχωρηθεί, πριν λίγο καιρό ήταν το Λινάκι, η Mimitra, το zamponelaki, το Ανιτάκι,η Dada, εγώ και ένα σωρό άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.Οταν πάμε στους γιατρούς μας να μας πουν τη έφταιξε, όλες έχουμε ακούσει ένα "απλά δεν έτυχε", ή "δεν ήταν ανοιχτό το παράθυρο εμφυτευσης", ή "έλα να κάνουμε μια ακόμη μήπως είμαστε πιο τυχεροι αυτή τη φορά".

Λοιπόν τα νεύρα μου, δεν ρισκάρω την υγεία μου και τα ωραία μου τα λεφτουδάκια για ένα απλό "δεν έκατσε".Γι' αυτό τους πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για να μου δώσουν τουλάχιστον να καταλάβω τι έφταιξε και δεν έγινε, την αλήθεια όμως όχι σήμερα αυτό και αύριο το άλλο.

Mίλαγα πριν με το Λινάκι και μου λέει ανεξήγητη υπογονιμοτήτά(μετά από 9 προσπάθειες, ΕΛΕΟΣ).

Διαβαζω τώρα το Λετάκι, λέει θα πάω να κάνω και καρυότυπο και ΝΚ, επειδή της το έιπαμε εμείς και όχι επειδή της το είπε ο Γιατρός της.

Σύγνώμη ρε κορίτσια τότε για ποιό λόγω τους πληρώνουμε?Αφου πραγματικά γίναμε εμείς γιατροί του εαυτού μας...

Θα θεωρούσα πολύ πιο έντιμο, να μας λέγαν "αυτό δεν το ξέρω, δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητας, πηγαινε εκεί.."

Ή όταν λες έχω ένα μεγάλο κέντρο εξωσωματικής πρέπει ιατρικώς να καλύπτεις με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και άλλες ειδικότητες γιατρών που έχουν να κάνουν με την υπογονιμότητα.Και όχι να ψαχνόμαστε εμείς στα κουτουρου μια εδώ, μια εκεί μια παραπέρα.

ΕΛΕΟΣ...

Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..??????????

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..!!!!!!

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..??????????

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..!!!!!!

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ +++ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣ?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου είμαι εδώ είμαι από χτες και γω στο μητέρα αλλά στη παιδιατρικη γιατί η Ταλιμπάν τα πάθει όλα μαζί. Αύριο μάλλον θα βγούμε γράφω από I pad sorry για τις..... Κουλα μαύρες που ίσως διαβάσετε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχ φιλακια

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

ΕΣΥ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ +++ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣ?

ΜΑΛΙΣΤΑ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΥΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ.....ΣΝΙΦ...ΣΝΙΦ...!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου είμαι εδώ είμαι από χτες και γω στο μητέρα αλλά στη παιδιατρικη γιατί η Ταλιμπάν τα πάθει όλα μαζί. Αύριο μάλλον θα βγούμε γράφω από I pad sorry για τις..... Κουλα μαύρες που ίσως διαβάσετε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχ φιλακια

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΕ ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.....150 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...!!!!!!!!!!!

είδες μόνο εγώ σου κάνω παρείτσα!!!!:)

ΝΑΙ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΒΡΕ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...