Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ ας πούμε δεν το ήξερα και στις δύο εμβρυομεταφορές που έχω κάνει, πήγε το πλύσιμο και η ξούρα σύννεφο...:evil::evil::evil:

Α ήθελες να το περιποιηθεις κιόλας εσυ το "σημείο"!

Η όμορφια μας μάρανε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΩ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ,ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΑΣ ΛΕΩ

Μαρή αφού δεν σε ξέρω...τι ντρέπεσε?Γράψε ότι θέλεις 1,80 60 κιλά ας πούμε και θα σου πω εγώ πως βγαίνει και θα το κάνεις μόνη σου...χιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ας πούμε δεν το ήξερα και στις δύο εμβρυομεταφορές που έχω κάνει, πήγε το πλύσιμο και η ξούρα σύννεφο...:evil::evil::evil:

Ti na sou pw vre koukla, den ksero an exei na kanei. Egw pantos tin proti fora ekana apo to vradi, meta tin emvriometafora piga doulia tin epomeni mera, ekana banio kanonika kathe vradi, evala emvria 3 hmeras kai den egine tpt.

Tin deuteri fora den ekana banio gia 4-5 hmeres, 1 prin tin emvriometafora kai 3-4 meta, den piga doulia gia mia evdomada, evala vlastokistes kai piastike.

Tixeo ;;;

Yv7Sp2.png

Μορφω μου αν σου ειπε ο ιατρος για τα κιλα καλυτερ να τα χασεις..Αν και εγω δεν το πολυπιστευω ειναι θεμα τυχης.Εχω γνωστη με απιστευτα κιλα εμεινε εγκυος φυσιολογικα ετρωγε οτι να ναι εβαλε εινε πανω απο εκατο κιλα σιγουρα και τιποτε δεν επαθε!Κανε οτι δου λεει ο ιατρος ομως τι να πω..

Αναστασια μου γιατι δεν πρεπει πριν τηνεμβρυομεταφορα να πλενομαστε??Αφου τα βαζουν μεσα!Μετα μπορουμε να πλυθουμε??

Διαφημίσεις

Ti na sou pw vre koukla, den ksero an exei na kanei. Egw pantos tin proti fora ekana apo to vradi, meta tin emvriometafora piga doulia tin epomeni mera, ekana banio kanonika kathe vradi, evala emvria 3 hmeras kai den egine tpt.

Tin deuteri fora den ekana banio gia 4-5 hmeres, 1 prin tin emvriometafora kai 3-4 meta, den piga doulia gia mia evdomada, evala vlastokistes kai piastike.

Tixeo ;;;

Καθόλου τυχαίο...εγώ το έμαθα μετά την δευτερη αποτυχία ότι μετά την εμβρυομεταφορά δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο τρεις μέρες, δεν μου το είχε πει κανένας και ειδικά με ζεστό νερό...σκ@τ@ ρε φίλε...ότι να ναι αυτοί οι π@π@ρες.

I81rp3.png

Μορφω μου αν σου ειπε ο ιατρος για τα κιλα καλυτερ να τα χασεις..Αν και εγω δεν το πολυπιστευω ειναι θεμα τυχης.Εχω γνωστη με απιστευτα κιλα εμεινε εγκυος φυσιολογικα ετρωγε οτι να ναι εβαλε εινε πανω απο εκατο κιλα σιγουρα και τιποτε δεν επαθε!Κανε οτι δου λεει ο ιατρος ομως τι να πω..

Αναστασια μου γιατι δεν πρεπει πριν τηνεμβρυομεταφορα να πλενομαστε??Αφου τα βαζουν μεσα!Μετα μπορουμε να πλυθουμε??

Δεν ξέρω γιατί... από ότι έχω καταλάβει όμως το νερό χαλάει το φιλικό περιβάλλον της μήτρας, και λένε ότι και για τρεις μέρες δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο.

I81rp3.png

Δεν ξέρω γιατί... από ότι έχω καταλάβει όμως το νερό χαλάει το φιλικό περιβάλλον της μήτρας, και λένε ότι και για τρεις μέρες δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο.

Καλε δεν το ηξερα αυτο!!!κανονικα θα επρεπε να μας λενε τι πρεπει να κανουμε και τι οχι!!τελος παντων,θα τα ακολουθησω ολα Αναστασια μου μηπως και γινει τιποτε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...